World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mystik kaže...
g12356 kaže...

Mene najviše zanimaju tenkovi,ali moderni...Jer budimo realni,bilokoji današnji tenk bi mausa bušio kao da je od kartona.Osim ako uzmete u obzir da sj. korea još i danas ima t-34 na skladištu.

Budimo realni, i M103 bi trebao bušit Mausa ko od kartona, zajedno sa T110. Al budimo realni i shvatimo da je ovo igra koja favorizira ruskie i sve je podređeno ruskom balansu. 

A da bi uveli moderne tenkove, već sam rekao, morali bi izmisliti potpuno novi tenk jer Rusi trenutno nemaju ništa što može parirati Leu/Abramsu/Challyju, a usudio bih se reći ni Merkavi/Leclercu i Arieti. Tako da je suludo opće to očekivati, iako ima mnogo onih koji bi to htjeli(uključujući mene). Onda ih opet tu ograničava engine i veličina mapa, da bi se ti tenkovi mogli koristiti. 

Uglavnom, šta se tiče njihovih projekata, WoWp i WoB, a neka. Probat ću jedno i drugo, pa ćemo vidjeti. Ukoliko odrade kako treba, bit će dobro po njih. Samo čega me najviše strah je ruski balans.

Rusi bi u tom slučaju trebali imati t-95 gdje bi za top mogao birati 130mm ili 152mm.Mislim imaju u igri tenkove koji nisu došli ni do prototipa a t-95 je imao već masu prototipa.Nebi se čudio da stave panera 9 i panzera 10 koji nisu postojali niti u planovima nego su bili jedino na skicama u propagandnim letcima.

DamageHigh kaže...
mystik kaže...
g12356 kaže...

Mene najviše zanimaju tenkovi,ali moderni...Jer budimo realni,bilokoji današnji tenk bi mausa bušio kao da je od kartona.Osim ako uzmete u obzir da sj. korea još i danas ima t-34 na skladištu.

Budimo realni, i M103 bi trebao bušit Mausa ko od kartona, zajedno sa T110. Al budimo realni i shvatimo da je ovo igra koja favorizira ruskie i sve je podređeno ruskom balansu. 

A da bi uveli moderne tenkove, već sam rekao, morali bi izmisliti potpuno novi tenk jer Rusi trenutno nemaju ništa što može parirati Leu/Abramsu/Challyju, a usudio bih se reći ni Merkavi/Leclercu i Arieti. Tako da je suludo opće to očekivati, iako ima mnogo onih koji bi to htjeli(uključujući mene). Onda ih opet tu ograničava engine i veličina mapa, da bi se ti tenkovi mogli koristiti. 

Uglavnom, šta se tiče njihovih projekata, WoWp i WoB, a neka. Probat ću jedno i drugo, pa ćemo vidjeti. Ukoliko odrade kako treba, bit će dobro po njih. Samo čega me najviše strah je ruski balans.

Sada bar znamo - od početka derat po ruskim brodovima/avionima...{#}

Btw. mediumi su odmor za dušu od ovog tromog VK..

Istina,panzer IV je zakon,a na vk 3601 mi smeta to što malo zarađuje a ne njegova tromost.Ali sada ima l70 top pa ide ok.

Jack Sparrow kaže...

Al stvarno mi više ide na k*** sa ovom igrom.

Ako stave ovaj m103 američki tenk to će stvarno biti glupo, pa taj tenk je proizveden 1957...majku mu hebem...pa neko onda stave i njemcima leoparda 1 koji je napravljen negdje 1960-ih pa da im bude konkurencija neka. ili nek im stave ratte

Već sam im zamjerao što su stavili panthera II sa t54 koji je napravljen isto negdje 1950-ih, to nema nikavog smisla, slično i sa is7.

Dobro je da nisu sebi kao ruski tier 10 stavili T90, a njemcima ostavili mausa.

Ovo sad fakat više nema smisla, pogotovo kad se sjetim da će i dalje is4/is7 biti bolji od m103 ili m110.

Leopard 1 je u biti izašao 1957-e,na stranu to šta nije bio u masovnoj produkciji.Mislim da ja njima tamo falsificiram podatke o tome kako je neki mali rus u Vladivostoku 1949-e sanjao o tenku svemirskih karakteristika da bi ga oni stavili u slijedećem patchu kao tier 9.

krayzie kaže...

Evo jednog povjesnog štiva o borbi Tigrova na istocnom bojistu.

Najvise me se dojmila ova recenica:
"Four Tigers destroyed 12 T-34/76 tanks and the rest of the Soviet tanks were forced to retreat."

Link

http://www.achtungpanzer.com/the-new-generation-of-soviet-armor-vs-tigers.htm

Za tigrove se smatralo da ako nisu ubili barem 10 t-34 da posada nije bila efikasna.

DrNasty kaže...
mystik kaže...

A da bi uveli moderne tenkove, već sam rekao, morali bi izmisliti potpuno novi tenk jer Rusi trenutno nemaju ništa što može parirati Leu/Abramsu/Challyju, a usudio bih se reći ni Merkavi/Leclercu i Arieti. Tako da je suludo opće to očekivati, iako ima mnogo onih koji bi to htjeli(uključujući mene).

Ne znam baš, T-90 stvarno izvlači maksimum iz relativno stare tehnologije, a ni Abrams nije u cvijetu mladosti. Tu su negdje, a i spadaju u treću genereaciju tenkova.

U igri su i dalje tenkovi prve generacije, kao i dizajn iz WW2, gdje su njemci stali.

BTW Kuky, T-54 je napravljen prije kraja WW2, u martu 1945, dok je ušao u serijsku proizvodnju 1947. godine, tako da spada u period koji su zacrtali.

krayzie kaže...

Evo jednog povjesnog štiva o borbi Tigrova na istocnom bojistu.

Najvise me se dojmila ova recenica:
"Four Tigers destroyed 12 T-34/76 tanks and the rest of the Soviet tanks were forced to retreat."

Tigar duguje puno Witmanu i njegovim zapovjedničkim sposobnostima, kao i Witmanovom gunneru (dokumentarac od par postova prije). A i većina killova su bili laki i srednji tenkovi, kao i anti-tank topovi, kojih se jako bojao.

T-90 je samo preimenovani t-72AB(preimenovali su ga zbog sramote koja mu se dogodila u Gruziji devedesetih),možda tek malo nadograđen.U vrijeme prvih t-devedesetki je t-80 bio napredniji,i danas ukrajinci rade t-84 yatagan i slične za koje vjerujem da su bolji od najnovijih t-90 tenkova.U biti je T-95 nasljednik od t-80 a ne t-90.Tenkvoi t-64,t80,t-95 su nešto kao ''heavy tank linija'' današnje Rusije,dok su t-62,t-72 i t-90 ''medium tank linija''.Iako u gruziji je više bilo kriva loša strateija koja je dovela do uništenja viška ruskih tenkova.Rusi danas još uvijek u skladištima drže t-55.A bmp-ovi,bmd-ovi i btrovi su nešto kao light tenkovi.

mystik kaže...

Da, M103 je ušao u službu 1957. ali je sam razvoj počeo još 1948, kao T43. Zatim je modifikacijama nastao T43E1, koji je i '53 standardiziran kao M103.

Koliko sam našao na jednom sajtu, T43E1 je proizveden u 200tinjak primjera između '52-'54, a na svakom je trebalo raditi dodatne modifikacije da bi se mogli koristiti.

Što se tiče Leoparda, pa ja ne bi imao ništa protiv, no i sam znaš da u igri ne bi prošao najbolje. 

U vezi toga da stave ratte, iskreno me boli. Hitler se palio na te megalomanske projekte, a sve je ostalo na papiru.

Opet, šta fali ovome što trenutno imaju? Nisu baš bili aktivni na polju tenkova, sve do Lea, a ono što su stavili u tech-tree nemoš reć da je loše.

Nadalje, valjda znaš da će umjesto IS-4 ubaciti T-10 pa ....

@Leo

Varene kupole su bolje od ljevanih. Tako da i nije bilo baš neke prednosti.

@DrNasty

Da, T-90 svakako izvlači najbolje što može, al ipak se vidi ta mala razlika u tehnologiji koju imaju Ameri i ostali zapadnjaci naspram ruske. Novi T-95 bi vjerojatno trebao tu nešto popraviti, al opet s druge strane, M1A3 i Leo2A7+ su u izradi, tako da će mislim ostati situacija kakva je.

Inače zadnje verzije koje su dostupne, M1A2SEP i Leo2A6, su svakako 2 najbolja tenka današnjice. Da je 1 od ovih u HVovim snagama, vjerojatno bih završio kao tenkista, no eto nije, pa tako ni vojska nije postala moj odabir. :P

No da ne idem više u off, vratimo se mi WoTu. 

Eto za sve Mausoljupce dubljeg džepa. 

U biti prvi primjerci leoparda 2a7+ su već završeni(ne mislim na prototipove nego na gotovi produkt).A Abrams m1a3 se očekuje da će tek 2014/2013 izaći prototip. 

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Mamu im njihovu...

Kako ovi wargejmovci imaju dobro zamišljenu zamku za zaradu...

Živiš ko kralj u nižim tierovima, na srednjima je ok a i zabava je bolja, ali kad te navuku prema visokim plati rođo...

One mazohističke priće od tieru 10 bez primiuma ne uzimam kao normalne, nemojte se uvrijediti...

Par dana se mučim sa npr KV3 da barem sitno zarađujem... (Tx onome tko me potsjetio na HE granate)

i onda uključim promo 1 dan premiuma... Ostao sam oduševljem te sam malo zabrijao i odigrao jedno radno vrijeme (bolesno) što se pokazalo kao 1 milijon srebra zarade... i kako da se čovjek poslije vrati na običan račun... ne vrati se!!!!

Prokletnici su mi pojeli cijeli lijepi ljetni dan sa je*enim tenkićima

Svima preporučam hlađenje od wot-a, a kao odvikavanje eventualno za početak svaki dan uzmite dupli credit i offline...

P.S. kako sam svjestan da trkeljam slobodno možete komentirati moju i uračunljivost.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BIPS kaže...

Mamu im njihovu...

Živiš ko kralj u nižim tierovima, na srednjima je ok a i zabava je bolja, ali kad te navuku prema visokim plati rođo...

One mazohističke priće od tieru 10 bez primiuma ne uzimam kao normalne, nemojte se uvrijediti...

Par dana se mučim sa npr KV3 da barem sitno zarađujem... (Tx onome tko me potsjetio na HE granate)

i onda uključim promo 1 dan premiuma... Ostao sam oduševljem te sam malo zabrijao i odigrao jedno radno vrijeme (bolesno) što se pokazalo kao 1 milijon srebra zarade... i kako da se čovjek poslije vrati na običan račun... ne vrati se!!!!

Svima preporučam hlađenje od wot-a, a kao odvikavanje eventualno za početak svaki dan uzmite dupli credit i offline...

P.S. kako sam svjestan da trkeljam slobodno možete komentirati moju i uračunljivost.

To ti je shema kod svih mmo-a,a čak i kod većine rpg-ova koji nisu mmo.U biti u većini igara koje koriste leveling.Prvi dan sve uber brzo i onda sve sporije dok ti ne počnu lomit živce.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Igranje na većim tierima s standardnim računom je ništa više nego gubljenje živaca, čista navlakuša na premium. Igraš ko luđak da izgrindaš željeni tenk i onda ne možeš s njim ni odigrat koju kako treba nego još trebaš iskeširat lovu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BIPS kaže...

Mamu im njihovu...

Ja sam s kv3 itekako dobro zarađivao, čak i sa 122mm ako znaš kad treba opalit i di treba opalit a da ne bounca ili ne penetrirat.

Na kv3 ti je super dobri stari 107mm od kv-a, jeftine granate a šteta i  penetracija dalje jako jako solidni.

WoT: GuntherPrien
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije problem sporo napredovanje na standardnom računu nego stalno gubljenje kredita i živaca na većim tierima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 14:45 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa da, meni recimo je IS bio tenk koji mi je najviše odgovarao, ima i mobilnost i armor i vatrenu moć. Ali jbg, granata preko soma, popravci preko 7k, profita u najboljem slučaju nema kad popljugaš partiju, kad pobijediš onda ga zna biti i po 10k, sve zavisi. Istražio sam IS3 a njega prodao, od para idem na njemačke mediume.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 14:46 (dedaa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Malo previše serkate, ali u principu je sve istina.

Tier 9 se uredno može biti u plusu i ako je partija izgubljena, ali grind je stvarno predug...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Tier 9 se uredno može biti u plusu i ako je partija izgubljena, ali grind je stvarno predug...

Mozes biti u plusu ako si premium, cisto sumnjam da mozes biti ako izgubis i ako nemas premium.

Premium je skroz druga prica, nemojmo brkati to molim.

15 godina
dedaa kaže...

Mozes biti u plusu ako si premium, cisto sumnjam da mozes biti ako izgubis i ako nemas premium.

Ma virujen da možeš, sad sam na Tier 8 i skoro svaku sam u plusu, barem 5k, ali iskustva premalo dobivam, samo otprilike 300 po partiji neki prosjek.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
dedaa kaže...
DamageHigh kaže...

Pa ne pričamo li upravo o računima bez premiuma? O tome i govorim - bez premiuma se u izgubljenoj partiji uredno može biti u plusu..

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
dedaa kaže...
DamageHigh kaže...

Pa ne pričamo li upravo o računima bez premiuma? O tome i govorim - bez premiuma se u izgubljenoj partiji uredno može biti u plusu..

Moze se ako razvalis 5-6 tenkova sa granatama od 250 credita, otkrijes jos toliko i ostetis jos toliko.

Onda naravno da se moze.

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
dedaa kaže...
DamageHigh kaže...

Ne pričaj glupost možeš biti u plusu ako oštetiš pola neprijateljskog tima, jer popravci + granate su ti redovno 25-30k, ako je tako što više ne kupiš onda Mausa i zašto igraš sa Stugom ma molim te okanite se ti glupih priča.

16 godina
dedaa kaže...

Moze se ako razvalis 5-6 tenkova sa granatama od 250 credita, otkrijes jos toliko i ostetis jos toliko.

Onda naravno da se moze.

Jep.Može ali ne kako kaže damage "uredno" što bi značilo gotovo svaki put biti u plus ako izgubiš a nemaš premium.

Sa is4 koji je t9 tenk i sa premiumom i sa dobro odigranom partijom znam bit u minusu s tim da mi izgubimo.Ako pobijedimo onda sam u plusu naravno.

16 godina
zrimo kaže...
DamageHigh kaže...
dedaa kaže...
DamageHigh kaže...

Ne pričaj glupost možeš biti u plusu ako oštetiš pola neprijateljskog tima, jer popravci + granate su ti redovno 25-30k, ako je tako što više ne kupiš onda Mausa i zašto igraš sa Stugom ma molim te okanite se ti glupih priča.

Pa jbo ga ja, jel lažem onda? Radim u wargamingu u slobodno vrijeme...-.-

Evo, prva partija nakon čitanja ovih postova. Nije ne znam kakv plus, ali je plus.

Sa stugom nisam zaigrao već dugo, a igrao sam zbog creditsa i zabave. Negdje sam rekao da mi je plus od VK dovoljan za kupnju svih ostalih tenkova? Sad konkretno imam malo creditsa jer sam jučer kupio VK 3001 (H) i počeo igrati s mediumima.

Zašto nisam kupio mausa? Pa zbog experience-a...jesam se složio s vama da je grind bez premiuma predug?

EDIT: Samo treba paziti na granate, da svaka, ili gotovo svaka pogodi. Hit ratio s VK mi je 81%.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 15:43 (DamageHigh).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Najgore kad uništiš oko 5 , 6 tenkova a tim ti izgubi , onda se baš smanjuje dobitak xp-a .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo moj account, sve vam lijepo piše. Ako ima tko zainteresiran za kupnju, neka da ponude na PP. 

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 18:19 (leobugi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
leobugi kaže...

Evo moj account, sve vam lijepo piše. Ako ima tko zainteresiran za kupnju, neka da ponude na PP. 

{#} Zašto?

15 godina
World of Tanks

Samo da vidim ima li kakvih ponuda, a i dosta mi je grindanja i igranja sa budalama. A i pao je preorder za Battlefield 3.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
leobugi kaže...

Samo da vidim ima li kakvih ponuda, a i dosta mi je grindanja i igranja sa budalama. A i pao je preorder za Battlefield 3.

Također, mijenjam providera i ako bude bolja konekcija i bc2 bude išao zadovoljavajuće, radim preorder za bf3.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Surfing on shells of death {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Sa is4 koji je t9 tenk i sa premiumom i sa dobro odigranom partijom znam bit u minusu s tim da mi izgubimo.Ako pobijedimo onda sam u plusu naravno.

Seres PROVJERENO

15 godina
neaktivan
World of Tanks

OMG sa kojim ja debilima igram,ja(Ferdinand) i Wolverine(tier5) protiv dva Tigera,Tiger II, panzer IV i još nekog TD-a nisam ga dobro vidio,i to kad su ovi navali svi pošli prema drugoj strani mape i par ih otišlo na vrh,a bilo nas je pola tu...Sada bi kompjuter razbio i je*o bi mater   svim tim retardiranim,nesposobnim debilima

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 0:46 (shady1024).

3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Defeat
Battle: Mountain Pass 19. kolovoza 2011. 11:31:17
Vehicle: IS-4
Experience received: 597
Credits received: 30.069
Battle Achievements: Sharpshooter

Repairs:
Vehicle IS-4 repaired successfully. You have spent credits:  17.033

Purchased:
The ammunition on vehicle IS-4 resupplied successfully. You have spent credits:  6.708

Unistio 3 mediuma samo...

Tak da nemojte kenjat da se nemoze zaradit...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 11:44 (paci).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ma možeš zaraditi sa standardnim accountom ako je dobra partija (damage high je dao scrnshot). Isto tako, možeš biti u minusu i sa premiumom ako je loša partija. Stvar je koliko imaš kojih partija. Uz visok hit ratio (dobar igrač), zarada će biti veća i grind brži. No, lukavo su oni to tweakali, dok god imaš tier iznad za grindati, ide nekako.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sa GW tigrom spucam par komada, 40-50k normala{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovo je prestrašno šta su napravili s VK-om nakon patcha. Hit od napred - bam, fire! Iskoristim fire extuingisher, drugi hit - opet, fire! Ajd u....

I to druga bitka za redom, ista šema...-.-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ovo je prestrašno šta su napravili s VK-om nakon patcha. Hit od napred - bam, fire! Iskoristim fire extuingisher, drugi hit - opet, fire! Ajd u....

I to druga bitka za redom, ista šema...-.-

Probaj Tigra, bum prošla je granata 3 m od tenka,top uništen i kupola je zaglavljena {#}.

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ma možeš zaraditi sa standardnim accountom ako je dobra partija (damage high je dao scrnshot). Isto tako, možeš biti u minusu i sa premiumom ako je loša partija. Stvar je koliko imaš kojih partija. Uz visok hit ratio (dobar igrač), zarada će biti veća i grind brži. No, lukavo su oni to tweakali, dok god imaš tier iznad za grindati, ide nekako.

stoji ono što je napisao i damage high i ti mada uvijek postoji onaj fatalan ali. bilo je lijepo na patchu 0.6.5. igrati sa teškim tenkom i unatoč činjenici lošeg omjera pobjeda i poraza zarađivalo se kredita. od novog patcha se nakupilo kretena kojima je rush odlična taktika ili tupana koji sa srednjacima obožavaju kempati u blizini baze bez imalo izviđanja kako bi pomogli svojim teškašima i artiljeriji.  nekada sam dobijao svaku drugu ili treću partiju, a od patcha 0.6.6. pobijedim sa tigrom pobijedim svaku sedmu ili osmu partiju zbog kretena u timu. danas na rudnicima sam doživio pravi masakr te unatoč činjenici da sam uništio ferdinanda i oštetio dva tenka završio sam u debelom minusu jer je rezultat bio 2:15. nekako me čisto strah uzeti kraljevskog Tigra pa ću još jedno duže vrijeme igrati sa običnim Tigrom jer nisam načisto da ću gubitke moći nadoknađivati sa GW Pantherom i M41.

16 godina
World of Tanks

T54 T54

Konacno {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 14:58 (paci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice