World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.324
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

nemam premium, od kud ti to?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
zrimo kaže...
memulica kaže...
zrimo kaže...

Pa to ja i govorim da sam kredite počeo gubiti s KT tek s 105-icom, da ali problem 88mm topa je taj što ne može ni ogrebat tier 9 tenkove IS-4 i mini mausa možeš samo promatrat i bježat od njih ko od vraga. Pa mamulica tako je i meni ako si nekad 10k u plusu sljedeći put si 10k u minusu, sam sebi proturječiš kad govori da zarađuješ. Za mene je zarađivanje kad si u više od 80% slučajeva u plusu i kad dobijaš dovoljno kredita da možeš kupiti sljedeći tier tenk bez problema. CRT okani se lovačkih priča i nebuloza kad je 100% siguran minus s tierom 8 ako si uništen ili dosta oštećen i ako izgubiš.

Ma nisam reka da ne možeš bit u minusu. Ali mi je smiješno čitat žalopojke, kako su uvijek u minusu.

BTW tako zarađivat možeš samo sa 'moneymakerima' ili sa gold tenkovima npr. Lowe.

Meni to nije bio slučaj dok sam imao premium uvijek sam bio u plusu i imao za sljedeći tenk čak i za opremu i nikada nisam igrao manji tier za skupljanje kredita.

Što se tiče zarade prosječan igrač na standardnom računu je u ovakvoj situaciji:

TIER 7: ukupna zarada + (moguća kupnja sljedećeg tiera ali teško zavisi od tenka)

TIER 8: ukupna zarada +/- (bez neke značajne zarade kupnja sljedećeg tiera ne moguća bez podrške manjeg tiera)

TIER 9: ukupna zarada - (pretežno gubici kupnja sljedećeg tiera čista fantazija)

I nije baš tako, kolega bez premiuma je sa Ferdijem zaradio 3.5M za Jagtigera sa 12.8 topom

ja sa premium acc vozim

tier 8 tiger II

tier 8 is 3

tier 8 panther II

tier 8 ferdi

tier 6 gw panther

clock2much
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

nemam premium, od kud ti to?

Do Mausa si doša bez premiuma?

16 godina
memulica kaže...

nisam, imao sam prije premium, pokupio nekoliko onih kodova za 2 mjeseca, ali pošto ga sad više nemam moram gledati na zaradu jer sam s mišem gotovo uvijek u minusu ponekad čak i kad pobjedim :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 13:39 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
memulica kaže...

nisam, imao sam prije premium, pokupio nekoliko onih kodova za 2 mjeseca, ali pošto ga sad više nemam moram gledati na zaradu jer sam s mišem gotovo uvijek u minusu ponekad čak i kad pobjedim :(

Koji kodova?

15 godina
dedaa kaže...

Koji kodova?

Bili su nekakvi promo kodovi na nekom srpskom portalu, trebalo je samo poslat mail i dobije se kod sa 2500 zlata i M3 stuart ruski.

Ipak je bilo duplo manje 1250.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 14:02 (sirka666).
16 godina
World of Tanks

Srpski(barem mislim da je njihov) časopis Digital je besplatno djelio kodove za wot, a u kodu dobiješ 1250zlata i M3 stuart tenk na elite, a ako njega prodaš ostane ti taj jedan dodatni slot i još dobiješ 170,000 kredita za njega.{#}

Ja sam ih pokupio oko 5

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 13:57 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Morchiba kaže...

Da, dok snipaš i pobjeđuješ, čim je malo ravnopravnija borba nema šanse da na Tigru prođeš bez oštećenja a hvala bogu i muhe u letu probijaju njegov jadni okop.

pa tigar je upravo i bio toliko zloglasan u WWII jer je snipao na 2 km

cijela taktika oko tigra je bila napad iz zasjede, promijeni poziciju u novi grm i ponovi

uostalom pogledaj si filmiće od Wittmannu

epizoda 1/5

2/5

3/5

4/5

5/5

evo nadam se da ćeš naučiti nešto o taktici i samim tigrovima

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 14:32 (Darky).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

5 poraza za redom za jagdtigerom.a mislio uzet dupli bonus. {#} OVO NISU ISITNE STA IDIOTE RADE OD IGRE!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ja sam s grindanjem završio.

Nakupiću love s arty još ovaj skoro mjesec premiuma što imam, a onda samo CW i casual partija tu i tamo s T-54 ili arty u random.

0 0 hvala 0
16 godina
zrimo kaže...

Pa to ja i govorim da sam kredite počeo gubiti s KT tek s 105-icom, da ali problem 88mm topa je taj što ne može ni ogrebat tier 9 tenkove IS-4 i mini mausa možeš samo promatrat i bježat od njih ko od vraga. Pa mamulica tako je i meni ako si nekad 10k u plusu sljedeći put si 10k u minusu, sam sebi proturječiš kad govori da zarađuješ. Za mene je zarađivanje kad si u više od 80% slučajeva u plusu i kad dobijaš dovoljno kredita da možeš kupiti sljedeći tier tenk bez problema. CRT okani se lovačkih priča i nebuloza kad je 100% siguran minus s tierom 8 ako si uništen ili dosta oštećen i ako izgubiš.

Ma nije istina 88 buši IS4 sprijeda ako gađaš u dobru poziviju, a mini mausa nemože na T30 sprijeda probušiti ako se dobro namjesti. Bit svega je samo gađati u slabe točke.

Btw 88 mm buši i IS 7 sprijeda ako ga gađaš u onaj otvor od vozača.

Zaja kaže...

5 poraza za redom za jagdtigerom.a mislio uzet dupli bonus. {#} OVO NISU ISITNE STA IDIOTE RADE OD IGRE!

Slična situacija i kod mene, svi odu na jednu stranu i onda mi s druge stane dođu njihovi mediumi i unište me, tako je bilo danas 4 puta zaredom.... ja igram sa hummelom

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 14:55 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

gotov sam i ja grindanjem.jos 4 dana premiuma i malo se zajebavat u random bitkama sa gw pantherom i caoo.ne placam ovo sranje vise. pomoc u cw sa gw tigrom ako me trebaju i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 15:35 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima ko  za platoon sa tier 5 po mogucnosti med, ja sam sad poceo ruske grindat i sad sam na t-34

P.S. - kako tocno aktivirati skin , nemogu bas previse nac a to i sta ima je na ruskom a prevoditellj bas nezna to ljepo napravit

0 0 hvala 0
15 godina
zY3wz kaže...

Ima ko  za platoon sa tier 5 po mogucnosti med, ja sam sad poceo ruske grindat i sad sam na t-34

P.S. - kako tocno aktivirati skin , nemogu bas previse nac a to i sta ima je na ruskom a prevoditellj bas nezna to ljepo napravit

Jednostavno, kada skineš određen skin za tenk, on će ti bit u rar formatu, to otpakiraš negdi (na desktop npr) i onda ono šta se nalazi unutar mape kopiraš ovde.

C:\Games\World_of_Tanks\res\vehicles.......tu nađeš određen tenk za koji si skida skin.

Na slici je označeno šta je potrebno zaminit. U dosta slučajeva uopće nećeš dobit sva ova 4 fajla već samo jedan ili dva. Jedan ti je glavni skin koji se vidi, a drugi (ima u imenu crash) je kada je tenk uništen, ako toga crash nema onda tenk poprimi default skin kad je uništen.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

vidim da vam se sviđa pa evo još malo

Tigar 1/5

Tigar 2/5

Tigar 3/5

Tigar 4/5

Tigar 5/5

Bitka kod Kurska

1/5

2/5

3/5

4/5

5/5

Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
World of Tanks
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 16:35 (deadman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
deadman kaže...

{#}

Ovo je već postalo smiješno.

17 godina
moderator
World of Tanks

Iskreno, meni ovaj WOB zvuči primamljivije od aviona. Bilo bi zanimljivo početi igru s torpednim čamcem, a završiti npr. na battleshipima tipa Bismarka i Yamata (kao heavy tenkovi) ili na nekoj od klasa razarača (mediumi :D).

Vidjećemo, mada mi se čini da su zagrizli više nego što mogu progutati.

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da i onda te stave s slovenskim gumenjakom za izviđanje u istu borbu ko sa USS Enterprise

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Iskreno, meni ovaj WOB zvuči primamljivije od aviona. Bilo bi zanimljivo početi igru s torpednim čamcem, a završiti npr. na battleshipima tipa Bismarka i Yamata (kao heavy tenkovi) ili na nekoj od klasa razarača (mediumi :D).

Ovo ziher igram, avioni me ne zanimaju toliko ko ratni brodovi, pogotovo bojni brodovi.

14 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Slična situacija i kod mene, svi odu na jednu stranu i onda mi s druge stane dođu njihovi mediumi i unište me, tako je bilo danas 4 puta zaredom.... ja igram sa hummelom

Koliko god oni rade glupost nitko ne traži od tebe da ostaneš u bazi, idi i ti za leminzima :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 18:16 (BIPS).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Stvarno su zagrizli prevelik komad i meni se brodovi čine dosta zanimljiviji od aviona ali probat ću sve pa tek onda suditi. Igre će biti povezane i kredite ćete moći prebacivati kao i slobodno iskustvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
DrNasty kaže...

Ovo ziher igram, avioni me ne zanimaju toliko ko ratni brodovi, pogotovo bojni brodovi.

Mene najviše zanimaju tenkovi,ali moderni...Jer budimo realni,bilokoji današnji tenk bi mausa bušio kao da je od kartona.Osim ako uzmete u obzir da sj. korea još i danas ima t-34 na skladištu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
World of Tanks

Zašto bi odgrizli previše? Meni se baš sviđa ideja... Još kad sve to skupa povežu bit će world of WWII! :-) Ludilo!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BIPS kaže...
Zaja kaže...

Koliko god oni rade glupost nitko ne traži od tebe da ostaneš u bazi, idi i ti za leminzima :)

E da je samo to.Uzimaju bazu pa skuze arty, napuste krug i troje ih ode ubit arty i onda nam ovi uzmu bazu.

16 godina
World of Tanks

Nemogu vjerovat da svaka druga partija počinje tako da svi idu na jednu stranu.

Jedva čekam bf3 i navu fifu da obrišem ovu debilanu

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nemogu vjerovat da svaka druga partija počinje tako da svi idu na jednu stranu.

Jedva čekam bf3 i navu fifu da obrišem ovu debilanu

Pa to je amazing and unique one side rush tactic.

16 godina
dedaa kaže...

Pa to je amazing and unique one side rush tactic.

Ma divna taktika.Samo ovo što ja vidim je " amazing and unique one side camp tactic"

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljubav moja{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo nasao sam za one koji koriste Rainmeter . (LINK)

Evo sto sadrzi:

* WoT logo toggles your statistics.
* Tank Launches the game

* Weblink icon takes you to the the WoT website 

BTW stigli smo do 200 stranice.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 8:51 (GeneralPag1997).
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice