Ne, pogrešno sam se izrazio, proletio sam kroz taj tier bez otključavanja bilo čega osim grane za IS-3, odnosno nisam igrao s njim puno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam skupio nekih 60 000 free XP-a pa sam odmah otključao BL-9 top za IS-3. U prvoj borbi skinuo petoricu :D
Pa ovo je najlošiji tenk u tieru, tiger je mila majka za njega :)
IS-3 sa BL-9 je meni najzabavniji ruski heavy i najigraniji tenk, zbog brzine a i bounca dobar dio pogodaka ako ga postaviš fino. Ganjao sam mediume oko kuća s njim.
Isto je meni bilo sa Tierom II, nekako mi je bilo najdraže s njime igrati.
Ovaj tjedan ću i ja skupit za Is-a , još mi fali oko 200 000 xp-a , a onaj xp za istraživanje sam skupio i sada ciljam na motor , trenutno ličimo sobu tako da nemogu igrat ..tipkam preko laptopa . A kako se Is nosi sa tigerom 1 ?
Što se optimalnog topa za KV tiće
Ja se nadam 107ica, fali mi još 4k ekspa do nje...
122 i 155 nisam ni istrazivao jer mi je po mojoj teoriji isplativa iz više razloga.
107ica osim poznatih brojki penetracije i dmga ide i na sljedeći tier kv-a tako da imaš duplu korist od potrošenih expa...
P.S. da li tko zna jel tipka printscreen radi ingame? i u slučaju da da gdje se nalaze slike.... tx.
122 i 155 nisam ni istrazivao jer mi je po mojoj teoriji isplativa iz više razloga.
107ica osim poznatih brojki penetracije i dmga ide i na sljedeći tier kv-a tako da imaš duplu korist od potrošenih expa...
P.S. da li tko zna jel tipka printscreen radi ingame? i u slučaju da da gdje se nalaze slike.... tx.
107mm rocks on, taj top mlati po svemu živom i neživom.
PrintScrn radi, sprema ga u C:\Games\World of Tanks
i
i
uzmi 107 mm top.neces pogrjesit.dobra penetracija,dmg i brz reload
IS-3 sa BL-9 je meni najzabavniji ruski heavy i najigraniji tenk, zbog brzine a i bounca dobar dio pogodaka ako ga postaviš fino. Ganjao sam mediume oko kuća s njim.
is3 je odlican tenk.jako brz,odlican top bl9.mediumi ti ne mogu nista
Ovaj tjedan ću i ja skupit za Is-a , još mi fali oko 200 000 xp-a , a onaj xp za istraživanje sam skupio i sada ciljam na motor , trenutno ličimo sobu tako da nemogu igrat ..tipkam preko laptopa . A kako se Is nosi sa tigerom 1 ?
Tigra rješavaš bez problema, igrao sam sa oba i mogu reci da je IS dosta bolji, nije toliko precizan i dulje loada (122mm zadnji top), ali bounca dobro i udara jako :-)
Ima itko iskustva sa M10?Kakav je,kako igrat sa njim i tako.
i
uzmi 107 mm top.neces pogrjesit.dobra penetracija,dmg i brz reload
oho,nisam znao,idem pogledati...

I meni nekad zašteka na mom pc-u na high ali to su frame dropovi za koje je kriva loša optimizacija igre.
Mislim da ti nebi smjelo štekak,odličan je to laptop

is3 je odlican tenk.jako brz,odlican top bl9.mediumi ti ne mogu nista
kaj se tiće tira 9 IS4 je bog i batina
Ovaj M10 je takvo s*anje.Kupola je nis vrijedna jer je sam tenk jako spor(malo brzi od KV-a),top je ajmo rec kako tako dobar,sad cekam ova dva prema Sluggeru.Ali tenk je slab jako,previse,trebali bi ga cak mozda tier natrag stavit jer protiv SU 85 nema sanse.
Evo nešto na što naletih slučajno a što će svim WoT tenkistima vjerojatno bit zanimljivo, ima dosta slika većine tenkova, spg-a i TD-a iz WWII, koji su se koristili i tu i tamo koji prototip.
http://peachmountain.com/5star/tanks.aspx.
Uživajte :)
Ola.
Evo samo da stavim moj današnji rekord sa IS-3. I "najbolje" je u toj partiji bilo da je ostao jedan neprijateljski TD koji je cap-ao našu bazu (imao je 8% HP-a) i jedan naš TD koji je zujao oko njihove baze... I taj naš se prvo jedno vrijeme predomišljavao dal bi capao ili išao u našu bazu, a onda je ipak krenuo na našu bazu... I stigao je kad je ovaj scapao našu bazu na 95% i fala bogu, uspio ga ubiti tako da smo ipak pobijedili... Ali smo se svi skupa naživcirali sa tim našim TD-om jer se vukao ko magla (srušio je svako drvo, prešao preko svakog auta i sl.)
ovak samo ja mogu zapet na kamenu
jel mos rec od kud si skinuo ovaj mod za slike od tenkova na ljestvicama?
ako moze link bio bi zahvalan :)
LJudi,ma i ja sam par puta zapeo,nadam se da će se to promijenit sa fizikom u novom patchu ako to kada bude.
LJudi,ma i ja sam par puta zapeo,nadam se da će se to promijenit sa fizikom u novom patchu ako to kada bude.
Tek u 7.0 patchu.
Najbolje ikone tenkova su vam ove ima više verzija sa standardnim podacima, svim podacima, u boji itd. Odlične su ja ih koristim http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/46236-pogs-contour-icon-3x-grepa/
Jel zna netko gdje se nalazi municija na americkom T34? Mislim, zadnje 4 partije su mi shebali municiju pa sam puko...