Onda nije upgrade-an do kraja, ali na supertest serveru je patton debelo tukao T-54.
Samo da se pohvalim da je supertest obicno njesra, radis im i onda ti nedaju nista, stoka bjeloruska
Onda nije upgrade-an do kraja, ali na supertest serveru je patton debelo tukao T-54.
Samo da se pohvalim da je supertest obicno njesra, radis im i onda ti nedaju nista, stoka bjeloruska
Evo vam link za v.6.6 test3
http://downloads.worldoftanks.ru/patches/auto/WoT_0.6.6_test3_patch.exe
Resetirano sve na početak a taman došao da otključam 150mm top za E-100, konjine.
Ljudi kakav free test, ma ne radite za djabe za njih, grindajte i skupljajte exp, ko njih j , nek si plate testere
Ljudi kakav free test, ma ne radite za djabe za njih, grindajte i skupljajte exp, ko njih j , nek si plate testere
Šta će oni platit pa ništa nisam dobio ni od supertesta.
htio je reci da oni imaju love da si sami plate testere a ne da za?ebavaju igrace da im testiraju...
Neznam koliko sa njima komunicirate i koliko ste "umjesani" u igru ali bezobrazni su i neprofesionalni do bola.
Banuju ljude i neznaju ni sami zasto, ne placaju supertestere, imaju hrpu problema i ne rjesavaju ih nego samo obecavaju.
Igra je predobra ali ce ju ova esposobna banda unistiti.
Stari sam gamer i davno mi se jedna igra nije ovoliko svidjala, zao mi je i zato sam ljut.
Ali ima nade kad izadje BF3, to bi mogla biti nova "droga"
Shermane su njemci zvali upaljaci pošto bi se pretvorili u vatrenu buktinju, tako da je u jednom slučaju 5 tigrova čuvalo jedan grad dosta dugo bez da su ga ameri mogli osvojiti, s druge strane, tigrovi su imali kratak domet, kvarili su se stalno, njemci nikada nisu moglu punom snagom napasti s njima. Ne znam hrvatsku riječ imali su slabost kada ih se pogodi da ih ne probije ali zbog lošeg čelika da s druge strane oklop odleti u milijardu komada. Uspjeh njemaca je ležao u blitz creagu, ali manje je poznato da su rusi rekorderi po brzini pomenotug, put na berlin je najbrži blizz creag ikada zabilježen.
Shermane su njemci zvali upaljaci pošto bi se pretvorili u vatrenu buktinju, tako da je u jednom slučaju 5 tigrova čuvalo jedan grad dosta dugo bez da su ga ameri mogli osvojiti, s druge strane, tigrovi su imali kratak domet, kvarili su se stalno, njemci nikada nisu moglu punom snagom napasti s njima. Ne znam hrvatsku riječ imali su slabost kada ih se pogodi da ih ne probije ali zbog lošeg čelika da s druge strane oklop odleti u milijardu komada. Uspjeh njemaca je ležao u blitz creagu, ali manje je poznato da su rusi rekorderi po brzini pomenotug, put na berlin je najbrži blizz creag ikada zabilježen.
BLIZZ CREAG?
valjda na blitzkrieg misliš.
Dont đađ me utorak je, moram to proslaviti. Imao sam nekih 4 pobjede za redom. Pa sam pozvao društvo da se proslavi.
Koji je bolji iza PzIV i zasto??? BDW cestitam.
vk3601, mada ruku na srce nije toliko agilan poput 3001p ali je tu jači oklop, veći izbor topova. dok ne istražiš jači motor i ovjes nemoj se preeviše zalijetati kod izviđanja jer nije okretan već srednjak sa ponašanjem kornjače. nakon jačeg motora i ovjesa to je ipak malo agilnija kornjača koja će paliti i IS 3. izbor topa ostavljam tebi, nije loš dugi 75, koristio sam kwk 88 L56, zadaje više štete teškašima i monstrumskoj artiljeriji. ionako je igra poznata po disbalansu snaga u timovima pa često u takvom odnosu snaga dva dobra srednjaka izviđača učinit će čuda za tim, ukoliko taj tim nije, kako je netko na forumu napisao "pametan" (eufemizam za igrače idiote). uostalom, ako razvijaš njemačku liniju TD-ova iskustvo sa 3601 možeš primjeniti na jagdpantera u kojem trenutno uživam jer volim agresivnije TD-ove, nisam baš za kempanje.
Jos koja tisuca XP-a i pada KV, prvi heavy! :D Da vas pitam odmah, koji je po vama najoptimalniji top za njega?
Jos koja tisuca XP-a i pada KV, prvi heavy! :D Da vas pitam odmah, koji je po vama najoptimalniji top za njega?
107mm
107 je dobar za niže tierove, ali ja sam u vecini partija protiv t7-8-9 pa mi je nakako bolja varijanta 152mm sa HE granatama, iako i 152 sa he je u večini slučajeva one shoot na nižim tierevima. Skidaju sa IS4 i do 400healtha + dobivaš critical hitove koji ti donose mnogo xp-a i para, a ako jos tako nekoga zapalis eto ti veselja:)
Samo treba sa 152 igrati oprezno jer se puni pun kur...
107 je dobar za niže tierove, ali ja sam u vecini partija protiv t7-8-9 pa mi je nakako bolja varijanta 152mm sa HE granatama, iako i 152 sa he je u večini slučajeva one shoot na nižim tierevima. Skidaju sa IS4 i do 400healtha + dobivaš critical hitove koji ti donose mnogo xp-a i para, a ako jos tako nekoga zapalis eto ti veselja:)
Samo treba sa 152 igrati oprezno jer se puni pun kur...
slažem se..pa to je sporije od artiljerije..i onih -10% punjenja..ne pomaže ama baš ništa
Meni 10.5 cm najbolji nikad bolji top sve probija. Spori load nema bas puno shellsa al busi uuuuuuuuuuu
Meni 10.5 cm najbolji nikad bolji top sve probija.
ne postoji 10.5cm top, postoji samo 107mm :)
Meni 10.5 cm najbolji nikad bolji top sve probija.
Postoji 152mm krivo sam napiso. http://www.wotdb.info/
Postoji 152mm krivo sam napiso. http://www.wotdb.info/
najjači je ali najbolji nije
I teško da buši bilo šta. On samo bubne veliki HE.
Ja sam s nijm imo bar jedan kill po borbi. Volio bih da ga ima na drugim tenkovima. Samo sto je spori load 2.8 shellsa po min. Samo treba snjim bit blizu mediuma i siguran si(samo da taj medium nije neki idiot)
Koji topić da stavim na IS-a?
Koji topić da stavim na IS-a?
100mm
Inače,na panzer IV apsolutno nikad nemojte stavljeti 10.5 top,taj top nemože penetrirati ni vrući margarin.Ja sam sada vratio onaj predzadnji 7.5 top i grindam za zadnji 7.5 top.
Baš sam si kupio IS-a i nikako da mi sjedne, baš mi je loš. Moram se naviknuti na njega i kako igrati s njim.
Inače,na panzer IV apsolutno nikad nemojte stavljeti 10.5 top,taj top nemože penetrirati ni vrući margarin.Ja sam sada vratio onaj predzadnji 7.5 top i grindam za zadnji 7.5 top.
Sa 10.5 cm topom se koriste isključivo HE granate.
Baš sam si kupio IS-a i nikako da mi sjedne, baš mi je loš. Moram se naviknuti na njega i kako igrati s njim.
Ja sam taj sh*t preskočio i otišao ekspresno na IS-3.
Ja sam taj sh*t preskočio i otišao ekspresno na IS-3.
Preskočio si ga pomoću free XP-a?