World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Evo ljudovi par SS sa promjenjenim skinovima :)

Za T40 mi se niti jedan skin nije dopao pa je default.

Izvori: mirtankov.net i wotskins.wordpress.com

War - The Only Solution To Keep Humanity
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 6:23 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ja sam parkirao T-54 u garažu.

Da pitam iskusnjare (dzan, NEW_MAN i ostali), dal da idem na LB-1 top, ili da stavim ovjes?

2 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks

top ako ide a mislim da nejde

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 9:05 (NEW_MAN).
17 godina
moderator

Onaj zadnji jaki top ne ide (D-54). Ali ide onaj brzi LB-1 bez kupole, pa se dvoumim između brzog topa (T-34-57 ftw :)) i agilnijeg tenka.

Slatke muke.

17 godina
World of Tanks

Gdje mogu u Zagrebu parkirati svoj KV? Naime ne stane mi ni u jednu garažu, smeta kupola {#}{#}{#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

zavisi koliko Hp imam i tko prije koga skuzi. probusim ga uvjek u donji dio,opcenito samo mi maus bounca naprjed.ako ga prvim skuzim ubit cu object jer cu opalit 2 puta dok on opali jednom,velika prednost je brutalno precizan top i veliki ROF.Ne mogu se sjetit di sam skinuo taj mod.trazio sam po wot forumu. evo ti jedan drugi mod, bez njega ne mozes.

http://games.nicolasprof.com/wot-mods

OK, hvala. Isprobat ću ga malo pa da vidimo. Dobro je da se može podesit jer mi inače ništa nije po defaultu dobro {#}

@mystik

Hvala na trudu, al našo sam već.

potpisujem se
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja bih prvo ovjes, pa onda top, kupola, top, motor. Sa stock ovjesom samo ces nizbrdo postici max brzinu. I na njega mozes sve staviti bez ovjesa.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
dzan kaže...

Ja bih prvo ovjes, pa onda top, kupola, top, motor. Sa stock ovjesom samo ces nizbrdo postici max brzinu. I na njega mozes sve staviti bez ovjesa.

Jel se može staviti jači top prije kupole na taj tenk?

16 godina
neaktivan

Moze ako trenutna kupola podrzava top

~
17 godina
moderator
Ziga kaže...

Jel se može staviti jači top prije kupole na taj tenk?

Dva dodatna topa imaju pored stock-a, LB-1 koji je isti (penetracija i damage) kao D10T samo brži i precizniji, on ide na stock kupolu, a za D-54 mora biti druga kupola.

Idem ond ana ovjes, znam da je puno značio kod T-44.

17 godina
DrNasty kaže...

Dva dodatna topa imaju pored stock-a, LB-1 koji je isti (penetracija i damage) kao D10T samo brži i precizniji, on ide na stock kupolu, a za D-54 mora biti druga kupola.

Idem ond ana ovjes, znam da je puno značio kod T-44.

ja sam se grdo sje*ao prije 2-3 dana... imao sam 122mm top na KVu... spremište za mokro streljivo, +10% brže nišanjenje, -10% punjenje.. i stavio 107mm top..

i izgubio 3 modula :((((((((((((((((((

17 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Ja sam parkirao T-54 u garažu.

Da pitam iskusnjare (dzan, NEW_MAN i ostali), dal da idem na LB-1 top, ili da stavim ovjes?

Sve zavisi

Ako ćeš igrati klanske borbe sa njim obavezno ovjes (brzina, okretnost ...- svejedno sa mediumom u klanskim borbama puno ne pucaš...) , ako ćeš ga razvijati do kraja bez klanskih borbi sigurno bolji top koji je izvrstan (poboljšana preciznost i nevjerovatna brzina će ti mnogo puta donijeti medalju strijelca i podrške , a to donosi experince i lovu + municija je jeftina {#}...)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 10:38 (Busola).
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

ja sam se grdo sje*ao prije 2-3 dana... imao sam 122mm top na KVu... spremište za mokro streljivo, +10% brže nišanjenje, -10% punjenje.. i stavio 107mm top..

i izgubio 3 modula :((((((((((((((((((

?? Kako? Pa ne gubiš opremu ako montiraš jači top ili nešto.

potpisujem se
17 godina
moderator

U CW sam sa IS-7, a ići ću na ovjes jer mi je glavni fun faktor mediuma brzina, zato sam i izabrao rusku granu. Nakon mediuma se i IS-7 čini kao KV sa stock motorom :D

17 godina
h51ph kaže...

?? Kako? Pa ne gubiš opremu ako montiraš jači top ili nešto.

Pa nemam pojma, pop..io sam skroz na skroz jer ta tri modula na KVu dođu 1.600.000 kredita.

17 godina
moderator

Prešao si sa arty 122mm kalibra na 107mm. Na njega ide medium caliber rammer, drugačiji WAR i GLD.

Zato ne valja stavljati opremu ako kasniji moduli koje planiraš staviti nisu sličnog kalibra.

17 godina
protjeran
DrNasty kaže...

U CW sam sa IS-7, a ići ću na ovjes jer mi je glavni fun faktor mediuma brzina, zato sam i izabrao rusku granu. Nakon mediuma se i IS-7 čini kao KV sa stock motorom :D

Brzina neće doći do nekog izražaja u običnim borbama , jer uglavnom će te tvoji slabo pokrivati(sam znaš kako je u običnim borbama...) za razliku od klanskih borbi gdje se tvoje izviđanje odmah prati... Uzmi si top preporuka, puno brže dođeš do cijelog tenka iz razloga što ćeš stvarno brzo pucati , a dodaš (montiraš...) i za 200000 brže punjenje te onda pucaš 11 metaka u minuti...

17 godina
moderator

Ok, tnx, rammer i ventove imam sa T-44. Vidjeću šta ću kad dodjem na 20k xp-a kolilko treba za nešto od ovih i kad još malo upoznam tenk.

Ako mi agilnost bude zadovoljavajuća kad istreniram posadu na 100% - staviću top, ako ne - ide ovjes :)

17 godina
DrNasty kaže...

Prešao si sa arty 122mm kalibra na 107mm. Na njega ide medium caliber rammer, drugačiji WAR i GLD.

Zato ne valja stavljati opremu ako kasniji moduli koje planiraš staviti nisu sličnog kalibra.

alo buraz. 1.6 milje kredita ode u vjetar :( :( :( :(

17 godina
moderator

Ma znam. I feel your pain, bro ;)

17 godina
DrNasty kaže...

Ma znam. I feel your pain, bro ;)

ma bojim se da je moj koncept pogrešan..krenuo sam prvi put s švabama... pa sam odlučio igrat i paralelno rusku artiljeriju...

kad sam došao do SU5 počeo sam igrati i srednju liniju opet s rusima..

pa sad malo švabe pa ruse 2 grane... sporo to ide...

ali da nemam artiljerije pojma nemam od kud bi nasao pare za opremu :)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

koliko samo živaca treba izgubit dok igraš sa američkom linijom (lovci tenkova,teški tenkovi) top od 76mm je čisto S... u usporedbi sa drugima posebno rusima(barem po karakteristikama koje pišu za ruske topove,nisam igra sa njima)sad sam na domak istraživanju 90mm topa nadam se da je pomak na bolje inače prelazim na ruse ili njemce,za amere i njihove topove na vozilima stvarno treba imat živaca...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

The efforts of all other contestants whose works appeared to be depictive rather than instructional from the judges’ point of view will be rewarded. All the players will receive  2,000 Gold as a special prize. Here goes the list of awardees: Pho3nix, h3rbata, Jupiterk, mamuger88, Cux7, Vampyre, Fluttershy, eFse7en, madmax2391 and 0ptImus.

čestitam na osvojenom zlatu

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 13:57 (gamer_101).

5 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

Koji je bolji iza PzIV i zasto??? BDW cestitam.

15 VK3601H
3 VK3001P
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 14:02 (GeneralPag1997).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gamer_101 kaže...

The efforts of all other contestants whose works appeared to be depictive rather than instructional from the judges’ point of view will be rewarded. All the players will receive  2,000 Gold as a special prize. Here goes the list of awardees: Pho3nix, h3rbata, Jupiterk, mamuger88, Cux7, Vampyre, Fluttershy, eFse7en, madmax2391 and 0ptImus.

čestitam na osvojenom zlatu

{#}

TWade je dobio za mediume prvu nagradu!!!{#}

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
15 godina
World of Tanks

The work brings Shootingstarr 7,000 gold.

The same prize will be received by TWade with their tutorial for medium tanks andCheeseW01f who presented a tutorial for a German TD.

Svakako treba ovo spomenuti. Četitke T.

S obzirom kad sam snimao tut, još je i dobro ispalo. Sad mi je krivo što nisam to odradio kako treba.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

napokon ce bit golda za premium.. samo cudno mi je da nitko nije dobio glavnu nagradu za heavy tenkove..mozda propust s njihove strane :S

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Čestitke TWade jesam li ti rekao da je tutorijal odličan također i tebi OptImus, uživajte u zlatu i izgrindajte nešto dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Niko nije dobio glavnu nagradu za heavy tenkove jer nije bilo ničega osim mojeg g*vna koje nikako ne može uzet prvu nagradu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

moze link za te nagrade? da vidimo vijest

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice