World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
DamageHigh kaže...

Koje granate ispucavaš? Koliko znam, Grille ima i AP..s njima nije neobično.

Imam onaj 15 cm top koji koristi samo HE granate.

15 godina
dakle, pokušavam se spojiti na test server, ali ne mogu, piše netočan email ili password? imam račun koji je registriran prije 28., podaci su sigurno točni pošto se normalno logiram na EU server glavni.. zna netko u ćemu je problem?
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
14 godina
neaktivan

Kako je tebi ne hrvatskom WoT

15 godina
neaktivan
WoT chuck kaže...

Kako je tebi ne hrvatskom WoT

Kad ti se otvori client onda imas ko malu zastavicu malo povise i kliknes na nju pa na hrvatski. I onda ti je na hrvatskom.

BFBC2 nick:HR_Teo WoT nick:SnowMan_Cro
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 20:46 (BAD_BOY01).
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Može li se pojava koja mi se maloprije dogodila objasniti ikako drugačije osim - bug?

Daklem, Hummelom gađam IS čini mi se. HE granate, naravno (druge ni ne prima). Direktan pogodak u tenk - niti jedan HP mu nisam skinuo, posada javlja - we just dinged them! {#}

Desava se. Meni nekad dinga i sa Obj. 212. HE municija.

17 godina
World of Tanks

Kako najlakše indentificirati koji je koji dio tenka kada se prave skinovi? naime u DDSu to sve izgleda...uf.... zbrkano

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Stigla novi mačić u garažu-Gw tiger i mogu rec da mi je horor zasad.bas nista ne pogoda i sporiji je od t95.jedan lepoard bi me moga silovat jedno 15 min

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Može li se pojava koja mi se maloprije dogodila objasniti ikako drugačije osim - bug?

vjerojatno bug, nikad mi se nije desilo dinganje pogotka sa bilo kojim SPG-om. baš sam jutros fino oštetio jedan IS-3 dok je ovaj bio pokretu. trenutno sam na hummelu kao i ti.

17 godina
DamageHigh kaže...

Pa ni Maus ne može AP granatama one-shootat KV-a.

Ozbiljno? onda super...živjela artiljerija {#}

14 godina
neaktivan

GDJE JE TA ZASTAVICA JA TRAŽIM I NEMA JE

14 godina
neaktivan

NASA SAM

17 godina
moderator
World of Tanks

Još 4-5k xp-a do T-54. Mislio sam da ću sinoć stići, ali nisam, morao sam spavati. Ali danas dolazi u garažu.

3 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Još 4-5k xp-a do T-54. Mislio sam da ću sinoć stići, ali nisam, morao sam spavati. Ali danas dolazi u garažu.

jesi pokvaren i zao :) kako te nije sram

ja za VK3001(P)..trebam još pun kufer za kupolu i najbolji top i najjači motor.... mislim da u švabama neću dalje od Tiera 6..

nemam ja vremena to igrati..kad vidim koliko moram grindati expa za tier7 opremu..boli glava.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 10:24 (Ziga).
17 godina
moderator
Ziga kaže...

ja za VK3001(P)..trebam još pun kufer za kupolu i najbolji top i najjači motor.... mislim da u švabama neću dalje od Tiera 6..

nemam ja vremena to igrati..kad vidim koliko moram grindati expa za tier7 opremu..boli glava.

Nisi ti vidio grinda u tieru 9 {#}{#}

17 godina
DrNasty kaže...

Nisi ti vidio grinda u tieru 9 {#}{#}

Kako grindat kad 90% partija igram s kretenima u teamu?

17 godina
moderator

Platoon od 3 dobra igrača može preokrenuti partiju. Šta smo NEW_MAN, Acrid i ja uradili sinoć mediumima (Acrid je bio s arty) na Ruinbergu, ja sam imao 5 killova, NEW_MAN 3 killa i bio confederate. Nismo pustili gasa, tenkovi su pucali ko lubenice :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 10:56 (DrNasty).
17 godina
DrNasty kaže...

Platoon od 3 dobra igrača može preokrenuti partiju. Šta smo NEW_MAN, Acrid i ja uradili sinoć mediumima (Acrid je bio s arty) na Ruinbergu, ja sam imao 5 killova, NEW_MAN 3 killa. Nismo pustili gasa, tenkovi su pucali ko lubenice :D

A artiljerija je pljuvala koštice od lubenica svako malo? :)

17 godina
moderator

Artiljerija je upitno korisna na Ruinbergu. Ali poenta je da smo mi pobili više od pola njihovog tima.

17 godina
DrNasty kaže...

Artiljerija je upitno korisna na Ruinbergu. Ali poenta je da smo mi pobili više od pola njihovog tima.

http://www.bug.hr/_cache/713ec7b6f473b6dc21f51ff723a26086.jpg?rand=74009811

tako ja i jedan :)

14 godina
World of Tanks

Igram test verziju pa me addajte za koji platoon da odogramo.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon hrpe partija konačno sam se riješio 122mm topa i kupio pravu stvar.

ISU-152 i BL-10 (istražen freeXP). Malo sam težak, čak imam modul za ojačan ovjes da mogu odmah mountat topić {#}

prva partija, odmah maus nastrado prva partija, odmah maus nastrado
potpisujem se

2 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Platoon od 3 dobra igrača može preokrenuti partiju. Šta smo NEW_MAN, Acrid i ja uradili sinoć mediumima (Acrid je bio s arty) na Ruinbergu, ja sam imao 5 killova, NEW_MAN 3 killa i bio confederate. Nismo pustili gasa, tenkovi su pucali ko lubenice :D

Moze i 1 igrac preokrenuti partiju, a kamo li 3.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Istrazen is-4, po obicaju fali mi para {#}.

Al polako napredujem i sa svabama.

sa prodanim is-3 fali mi oko 1,5 miliona sa prodanim is-3 fali mi oko 1,5 miliona
polako do novog E-50 polako do novog E-50

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
h51ph kaže...

Nakon hrpe partija konačno sam se riješio 122mm topa i kupio pravu stvar.

ISU-152 i BL-10 (istražen freeXP). Malo sam težak, čak imam modul za ojačan ovjes da mogu odmah mountat topić {#}

Vidam puno vise igraca sa objectom nego sa jagdtigerom.valjda zato sto misle oo vidi dmg koji radi to cu uzet i brzi je od jagdtigera pa time i laksi za igranje

17 godina
moderator
Zaja kaže...

Vidam puno vise igraca sa objectom nego sa jagdtigerom.valjda zato sto misle oo vidi dmg koji radi to cu uzet i brzi je od jagdtigera pa time i laksi za igranje

Ma bounca ko reket lopticu, majku mu...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Hoce li se tko pridružiti CT klanu? Klan svakodnevno sudjeluje u CW bitkama ali nam fali jos par jacih tenkova.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sint1 kaže...
DrNasty kaže...

Moze i 1 igrac preokrenuti partiju, a kamo li 3.

Ha?

3 igrača ne mogu često napraviti ništa. Nije mi jednom desilo da sa dvojicom držim flank gdje dođe pola protivničkog tima, a 10tak mojih igrača pogine od par igrača na drugoj strani u prve 3 minute.

A 1 igrač može da se j*be, da prostiš na izrazu, kad upadne s kretenima u borbu. Badava ih ubijem 5-6, kad mi 4/5 tima pogine u 5 minuta a ubiju njihova 3.

btw. ovaj .eu server je sve lošiji i lošiji. na testnom serveru ima puno bolje ekipe, je da mi se desilo par puta da upadnem u lošu, al to je zanemarivo mali broj prema onome što se dešava na .eu

17 godina
World of Tanks

Dakle imamo public server i testni server

ako smijem pitati..zašto su stavili taj tesni i koliko će dugo poživjeti? Ja sam u njemu iskoristio golde i krenuo s KV-5 čisto da vidim kako je igrati jači tier s jačom ekipom.

Ide mi jako dobro i moram priznati da sam zadovoljan ali..dokle tako igrati? što s Expom i kreditima koje naberem?

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovaj testni server je zapravo završno testiranje patcha prije puštanja istog na normalne servere.

Također, ovdje imaju pristup svi igrači registrirani do određenog datuma, konkretno u ovom slučaju 28.7.

Većina igrača na tom serveru isprobava nove tenkove, i one koje planiraju u dogledno vijeme imati na normalnom serveru,pa da steknu dojam o svom budućem tenku, da se ne bi razočarali kasnije.

Ipak je ovdje lakše reseachati i probati nego poslije plakati na normalnom serveru.

Koliko mi se čini do sada je na bilo da nakon puštanja patcha na normalni server, gase testni.

Pošto su sad na .ru testni stavili i .eu i .us accounte ali kasnije nego su .ru imali pristup, a .ru normalni obično dobi tjedan dana prije patch nego .eu i .us, možda će ostaviti do dolaska patcha na naš i .us server, a možda će ga ugasiti nakon što puste pach na .ru.

Sa XPima i creditima ništa, nestat će zajedno sa računima kad ugase server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Moze 1 igrac preokrenuti partiju, glavni uvjet je da su tvoji iole sposobni.

1. Nacin - da unisti vise od 5 suparnickih tenkova pod uvjetom da su bar 2-3 od tih 5 u prva 3 po jacini u suparnickom timu. Ja sam osobno kod rezultata 6-1 za protivnicku momcad sa JagdPz IV napravio ovo i u roku minute je bia rezultat 9-7 za nas na kraju pobjeda.

2. Nacin - je da zadrzava stranu pa cak i sam. 1 igrac moze sam zadrzavati 3-4 tenka na jednoj strani (ako su ti sto dolaze kukavice sto nije toliko rijedak slucaj!) i naravno dok zadrzava glavni uvjet za pobjedu je da ostatak tvoje momcadi pobjedi na drugoj strani i capa bazu.

Evo vam danasnji primjer. Mapa Abbey. Protivnicki tenk je prvi poceo sam cap-ati nasu bazu, a nasih je bilo bar 3 u blizini protivnicke baze i bilo je ocito da necemo na vrijeme uspiti cap-ati i pobjediti. U blizini nase baze je bia JagdPz IV i znate sto je napravia? Umjesto da je otisa braniti nasu bazu i kupiti nam par sekundi vremena za pobjedu on je lipo krenia prema protivnickoj bazi udaljenoj bar 3/4 mape i naravno da smo popusili. Boze sacuvaj!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice