World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.111.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Ja glasam da pobjegnemo u Švicarsku, tamo se ukopamo i uživamo u hrani piću i piču :)

ništa od toga, nemaju more i polugole komade za umorne vojnike na plaži :) :)

17 godina
moderator
World of Tanks

Još me nisu ammorackali (61 bitka), što znači da idem na vstab kao treći slot. Možda su mu tiho dodali hitpointe na ammorack ili je moj način igre, jer mi ni ne oštete rack (prije da je ovo drugo)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav je King Tiger?

SpyGi je mato.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gauta kaže...

Kakav je King Tiger?

Kakvo je to pitanje?

16 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Gauta kaže...

Kakav je King Tiger?

Kakvo je to pitanje?

Mislim kakav je prema drugim heavyima iz tog tiera?

SpyGi je mato.
17 godina
neaktivan
Gauta kaže...
dedaa kaže...
Gauta kaže...

Kakav je King Tiger?

Kakvo je to pitanje?

Dobar top,odličan prednji oklop,itd.

Nemam ga tako da neznam al uglavnom gledam kako se ponaša na terenu

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
moderator
Gauta kaže...

Može ownati IS-3 dok ovaj ne dobije BL-9, onda se stvari preokrenu u korist IS-3. Ali ovo su nijanse, dobro su balansirani i to je stvar pojedinca i situacije.

15 godina
NEW_MAN kaže...

Dogs of War have landed.

Odma lagana reklama i vrbovanje.

Trebamo još ljudi, tier 9 mediume, 10 heavy i tier 7+ arty.

Čestitke! =)

Btw. niste li popunjeni?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
protjeran
Sint1 kaže...
Busola kaže...
Sint1 kaže...

Znaci Is-ovi su definitivno prejaki u prosjeku ....

Što se tiče LOWE-a donji dio cijeli je preslab , njegova kupola je nevjerovatno jaka i zaobljena , u borbi sa medium tankom nema ama baš nikakve šanse....

Slazem se ja da je on od iza uzasno slab, ali reci realno i na kojoj mapi mozes doci u situaciju da sa medium tenkom kruzis oko njega? Igraci koji imaju Lowe-a su vjerojatno manje iskusni, ali i dalje je vrlo tesko da ces doci u situaciju da sa medium tenkom se nades 1 na 1 s njime na otvorenom prostoru.

Npr. Panzer III/IV je u rangu KV-a uvijek na mapi. Slazem se s time da KV nema nikakve sanse protiv Pz III/IV na otvorenom polju kad su 1 na 1, ali kad ces ti to doziviti i na kojoj mapi? U 100 partija ces mozda 2-3 puta sa mediumom naletiti na sporog heavy-a da mozes u miru raditi krugove oko njega i iskoristiti njegovu sporu okretnost kupole, a vecina mapa je napravljena tako da ces jako tesko zaobici TD-a sa mediumom, a kamoli heavy-a.

Ne ne pričam o otvorenoj mapi 1 na 1 , već na gradsku borbu ili oko kamenja ... Šta ljudi griješe kod PZIII/IV , što se vraćaju na isto mjesto i pucaju sa istog mjesta gdje su oštetili KV (hoće ubiti umjesto da KV izludi pa on krene prvi a ti opucaš i bris ili ga izludiš i pojaviš se na nekom drugom mjestu...) ... I onda se dogodi BUM pun pogodak KV koji te očekuje... Bit je pukneš sa jednog mjesta pa promijeniš i pucaš sa drugog , a ne ostani na mjestu i flankaj pa te KV dočeka 2 puta i to je tvoj kraj... Strpljivost je najvažnija , druga je stvar ako si u lošoj ekipi da jednostavno izgubiš živce i izletiš KV frontalno... KV npr. pored stijena ili u gradskoj mapi nema šanse protiv PZIII/IV (normalno full nadograđen...) jer jednostavno ovaj kad krene ti do drugog ruba opucaš i opet unazad...

PZIII/IV je najbolji tenk u svom tieru onda dolazi KV... 

Kasnije je ova stvar izraženija posebno kod artiljerija , skužio sam npr. sa t54 kada sam izvirio na jednom mjestu i opucao ne pojavljuj se ponovno u slijedećih minutu na tom mjestu , jer se obično arty fokusira na to mjestu i dogodilo mi se par puta da sam dobio direktan pogodak i poginuo...  Tu i je prednost mediuma nemoj ostajati na jednom mjestu mijenjaj položaj što više ga mijenjaš to neprijatelj je više dezorijentiran. Greška ogromna je što mediumi kada osjete da su malo jači op krenu na otvoren prostor i onda se dogodi njihov masakr ako je na drugoj strani dobro utvrđeno par dobrih tenkova i TD-ova ... MIC po MIC i kada vidiš da su slabi juriš, ako su jaki okreneš se i na drugu stranu ... Vjerujte oni će VAs čekati (i to do 4-tvorica...) i na kraju izgubiti jer obično na drugoj strani budu slabi...

16 godina
Busola kaže...

PZIII/IV je najbolji tenk u svom tieru onda dolazi KV... 

Oprosti ali ipak bi tu dao mjesta T34 ruskom medium tenku. Definitivno je najbolji u svom tieru, za PzIII/IV neznam di bi ga smjestio ali mislim da je KV svejednu bolji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 14:38 (Jack Sparrow).
17 godina
DamageHigh kaže...
NEW_MAN kaže...

Dogs of War have landed.

Odma lagana reklama i vrbovanje.

Trebamo još ljudi, tier 9 mediume, 10 heavy i tier 7+ arty.

Čestitke! =)

Btw. niste li popunjeni?

Vrtimo se oko 95 članova s tim da je nekih 15 komada u klanu jer vrijede ko tokeni ali ljudi ne igraju niti ne znamo gdi su nestali.

Uglavnom trebamo još masu masu ljudi i svako ko ispunjuje uvijete može dobit spot neovisno o trenutnoj popunjenosti klana.

Ljudi koji nisu top tier mogu dobit invite u klan ali nek zaborave CW tak dugo dok ne dođu do zadnjeg tiera.

17 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Još me nisu ammorackali (61 bitka),

Ma ne znam više.

Meni su cijelo vrijeme tvrdili da T-43 gori ko šibica i da se pazim, ali dosad se možda 2-3 puta zapalio u blizu 100 bitaka. A KV3 jedno 10tak puta u 100.

BTW T-43 mi leži skroz od prve. Odličan  tenk i pravi multipraktik. Evo sad dobio steel wall na njemu + 3 killa {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 14:45 (memulica).
16 godina
neaktivan
memulica kaže...
DrNasty kaže...

Još me nisu ammorackali (61 bitka),

Ma ne znam više.

Meni su cijelo vrijeme tvrdili da T-43 gori ko šibica i da se pazim, ali dosad se možda 2-3 puta zapalio u blizu 100 bitaka. A KV3 jedno 10tak puta u 100.

BTW T-43 mi leži skroz od prve. Odličan  tenk i pravi multipraktik. Evo sad dobio steel wall na njemu + 3 killa {#}

Jel to Wittman na slici?

17 godina
moderator

Dobar je T-43, ustvari on mi je kao bolji i izdržljiviji T-34-85. T-44 je drugačiji, niži, lakši, mobilniji a bolje oklopljen, još samo motor da mu nabijem i palim gume :)

15 godina
World of Tanks

Hahah...dobio sad kamikaze badge s VK..počinje mi se sviđat taj tenk..=)

Ugl. ono što se desilo je da je IS-7 krenuo prema meni nizbrdo, prvo sam mu spuco jedan shell i skinuo ga s 25% na 10%, nakon čega se frajer zabio u mene, što mu je skinulo posljednjih 10%...:D

I've killed IS-7 by ramming..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad se je?bem s onim konisch topcicem na VK3601H.

Penetracija ogromna, damage nikakav. Naravno dmg se povecava za 100 kad se kupe premium runde.

Ah, jos malo pa onda dobri stari 75mm L70.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Sad se je?bem s onim konisch topcicem na VK3601H.

Penetracija ogromna, damage nikakav. Naravno dmg se povecava za 100 kad se kupe premium runde.

Ah, jos malo pa onda dobri stari 75mm L70.

I ja igram s VK3601H, pa se dvoumim, da li otvarati i drugi motor da ga ubrzam (Jer će mi svejedno trebat za tigera), ili da prvo otključam tigera, pa s njim otvaram motor...

Btw. nije loš Tenk, ali je spor za mediuma, katastrofa...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma zivcira me ovaj grind, s ovim topom i motorom sam na 0, ako sam srece zaradim 5000 po partiji kada mi se oduzmu popravci sto je nedopustivo.

Moneymaker je 0 u usporedbi s prijasnjim panzerom 4.

Sad mi je zao sto sam ga prodao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dedaa kaže...

Jel to Wittman na slici?

A da ... na Tigru I {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 17:23 (memulica).
16 godina
World of Tanks

Ja sam na tom VK3601 otključao sve motore jer neznam kakv je to medium tenk koji nije brz, a bez tog motora ovaj tenk je k***. Sad dali vam je volja potoršiti taj exp na njega to je vaš problem.

Ali na tigeru obavezno otključati sve motore, pogotovo zadnji jer će vam inaće tiger II biti prespor, a i riješiti ćete se otključavanja motora sve do VK4502.

Nego sad neznam dali da otključam onaj motor za T43? Ima samo 20 konja više, a ionako je po defaultu montiran na T44, tako da ne vidim neku logiku na njega trošiti 17exp-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 19:02 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

silovanje ferdinanda

2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Nego sad neznam dali da otključam onaj motor za T43? Ima samo 20 konja više, a ionako je po defaultu montiran na T44, tako da ne vidim neku logiku na njega trošiti 17exp-a.

Ima 40 ks više (520 vs 560). Ja sam elitirao T-43 jer, kao što kažeš, mediumu treba svaki konj u motoru i svaka sekunda manje na reloadu.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel je to kakva prednost ako tenk postane elitni ?

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ja sam na tom VK3601 otključao sve motore jer neznam kakv je to medium tenk koji nije brz, a bez tog motora ovaj tenk je k***. Sad dali vam je volja potoršiti taj exp na njega to je vaš problem.

Taj tenk je bolji od Tiger I i jedan od bolji moneymakera u igri. Što prije doć do 88mm i derat iz drugog plana iza heavya.

17 godina
moderator
nixXxa kaže...

Jel je to kakva prednost ako tenk postane elitni ?

Možeš trenirati posadu brže.

Evo sad sam ammorackan, ali od objecta704 u desnu stranu dok sam stajao misleći da se ne vidim. Big mistake, big boom. :D

16 godina
DrNasty kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ima 40 ks više (520 vs 560). Ja sam elitirao T-43 jer, kao što kažeš, mediumu treba svaki konj u motoru i svaka sekunda manje na reloadu.

Znam da jes svaki konj na medium tenku bitan ali nekako mi se ne isplati trošiti 17k expa na taj motor kad je ionako odmah na početku taj isti montiran na T44, pa ti svejedno T43 dođe elitni, sa istraženim motor ili bez njega ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 19:41 (Jack Sparrow).
17 godina
moderator

Onda nemoj, požuri na T-44 da žarimo i palimo ;)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije me bilo na ovoj temi zadnjih 50-ak stranica otprilike od 15.6. pa ako bi mi mogo   tko ukratko novosti prokomentirat npr(kaki su usa TD, jesu rusi nerfani i takve stvari..) ?

0 0 hvala 0
14 godina
zY3wz kaže...

Nije me bilo na ovoj temi zadnjih 50-ak stranica otprilike od 15.6. pa ako bi mi mogo   tko ukratko novosti prokomentirat npr(kaki su usa TD, jesu rusi nerfani i takve stvari..) ?

Citaj svaku trecu imas i par anketa. Rado bi ti napiso al sam pre lijen.{#}{#}

14 godina
World of Tanks

Ako se neko bavi pravljenjem skinova nek napise na forum ili na PM. Malo me pocelo zanimat mislim da nije tesko ali zivi bili pa vidjeli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice