- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nova beba u garaži
Dobar je to tenk, i ja ga imam. Čak i KV-a skida u 2-3 hica sa onim zadnjim topom .
Nova beba u garaži
Dobar je to tenk, i ja ga imam. Čak i KV-a skida u 2-3 hica sa onim zadnjim topom .
treba doć do toga, ovo je stock :)
Najjaca partija do sad. :D Ostanemo nas 3 arty protiv 2 arty , kv , 2 mediuma.
Branimo bazu i samo kak dolaze skidamo jednog po jednog. Kv smo okruzili i zrokali , ja 1 shoto mediuma i jednu arty. Na kraju prezivjeli ja sa 10%(grille) i stpzII sa 40%. :D epic
Imam pitanje a mozda i pise u onih 129 stranica, ali mi se neda tražit. Zanimame zasto vise ne dobiva se svaki dan gold???
P.S. Kud prije do Mausa ja tek na M3 Lee i tenk prije KV-a.
ne znam kak si si to zamislio al to ti više nije beta verzija pa se gold više ne dobiva
ako hoćeš gold moraš ga kupit pravim novcem ili nekako doći do promotivnih kodova ili biti u nekom klanu i voditi ratove pa ti vođa da iz zajedničke blagajne ali to je mission impossible
Znam da nije beta ali ipak oni koji su igrali betu mogli su dat nest golda ili barem da im ostave tenkove. IMAO SAM KVVVV. Namucio sam se i on ode. ajjjmeeeeeee
Pa dobili su svi beta testeri koji su odigrali više od 1000partija neki tenk. Mislim da M6A2E4
A da su ostavili sve tenkove to bi bilo predebilno jer bih od početka neki igrači imali is7 i sl.
Znam da nije beta ali ipak oni koji su igrali betu mogli su dat nest golda ili barem da im ostave tenkove. IMAO SAM KVVVV. Namucio sam se i on ode. ajjjmeeeeeee
Sta se bunis, ja sam imao Mausa
Sta se bunis, ja sam imao Mausa
Moja sucut.
P.S. Da ne dobivam kartone.
M3 Lee dobar ili ne:
3 | Da |
---|---|
2 | Ne |
0 | Između |
2 | Može proc |
18 | Ni slucajno ga uzimat |
Kako stavite W.o.T na hrv???
EDIT!! Kako ulazim u klan? Netrebam valjda premium acc?
Kako stavite W.o.T na hrv???
Na onom prvom meniju prije nego stisneš Play imaš u sredini zastavu. Izaberi hrvatsku.
Oh yea :D prvi najbolji tenkista za mene. :D 7 killova i 2 ostecena :D grille ftw
Moja sucut.
P.S. Da ne dobivam kartone.
M3 Lee dobar ili ne:
Sasvim dobar tenk,nije tako loš kakvim ga drugi prikazuju.
Top je odličan za svoj tier,malo je čudnog izgleda,više baca na TD-a ali
to mu je prednost.Nekovencionalan tenk za nekonvencionalno korištenje.
Ja sam uživao s njim,kao podrška bi skidao veće s daljine.
Kad te stave kao prvog,možeš sam ih ubiti nekolicinu bez beda.
Kao T1 i M6,loš je ispočetka,ali kad ga ugradiš,postaju zvijeri.
M6 sa 9cm topom owna svakog KV-a ko malu bebu,čak sam jednu rundu ubio 2 KV-3 i 2 IS.
T1 do kraja ugrađen također odličan tenk.
Preporuka za M3 Lee.
evo igrica mi se skida...ovo sto sam vidio neke trailere cini se odlicna...jer mi moze neko malo objasniti jer ima nekakvih vojski ili klanova ili igra svako za sebe?
jel igrica ima mogucnos odabiranja servera ili je sve na istom? ako ima recite na kojem ste vi kao vecina bugovaca
Igra je idiot proof ili ti for dummies tak da nemreš ništ krivo napraviti osim navući se na igru i provesti mjesec dana pred ekranom.
evo igrica mi se skida...ovo sto sam vidio neke trailere cini se odlicna...jer mi moze neko malo objasniti jer ima nekakvih vojski ili klanova ili igra svako za sebe?
jel igrica ima mogucnos odabiranja servera ili je sve na istom? ako ima recite na kojem ste vi kao vecina bugovaca
Da imaju klanovi i clan wars ovdje imaš više http://uc.worldoftanks.eu/uc/clanwars/maps/earth/reg_01/ , servera nema nego je matchmaking a s prijateljima možeš igrati u vodu ako jedan od vas troje ima premium račun.
evo vidio sam clan od buga (BOLT) ali neznam kako da se pridruzim....a sta nemozemo ako nema neko premium...daj mi link za premium kupnju da vidim samo
Pogledajte malo kolko regija za osvajati imaju rusi u CW. Tu se nebi bilo teško iskrcatiLINK
Kako ulazim u klan? Pease Help!!!
Zgodna stvarčica - KLIK.
Prvi put da sam dobio 0 XP-a i creditsa. Jest da su me u prvih pet minuta ubili, ali svejedno...
?? To se nikada ne događa osim kada izađeš iz bitke, a još si živ...
ili kad oštetiš/uništiš svojega jer onda dobivaš - bodove. Jer čak da si i išao prvo dobio bi nešto kredita jer bi spotao nekoga.
Ehma da mi otvorimo temu gdje bi imali ankete u vezi kvalitete svih tenkova,td-ova i spg-ova?
Reci kad si napravio.