World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.119.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Može mi neko objasnit kako se pribacuje posada sa jednog tenka na drugi?

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Prebaciš posadu u barake, pretreniras ih (desni klik na svakog) i onda prebaciš u novi tenk (kupi novi tenk bez posade)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
15 godina
CRT kaže...

Prebaciš posadu u barake, pretreniras ih (desni klik na svakog) i onda prebaciš u novi tenk (kupi novi tenk bez posade)

I koliko mi iskustva onda gube? 

Ako san već uzea tenk sa posadon na 50% onda njih pošaljen u baraku i samo stavin ove druge?

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
CRT kaže...

I koliko mi iskustva onda gube? 

Ako san već uzea tenk sa posadon na 50% onda njih pošaljen u baraku i samo stavin ove druge?

te jadnike od 50% posalji doma a ove istreniras na 90% za 20k po clanu.ja tako radim,posada je jako bitna

15 godina
Zaja kaže...

te jadnike od 50% posalji doma a ove istreniras na 90% za 20k po clanu.ja tako radim,posada je jako bitna

Iz shermana iman svu posadu na 100% i dodatne vještine na 30%, sad bi njih tia pribacit u T20 pa me zanima koliko ću izgubit EXP.

14 godina
World of Tanks

Ako niš ne platiš, mislim da će past na 80%, ali za 20k po članu pretreniraš ih na 90% što i nije tak puno love. A za dan igre su opet na 100% ;)

0 0 hvala 1
15 godina

Ovaj ruski arty je k'o zadnje govno na zemlji.Igram igru sa SU-18,ubijem ih 4 i dobijem 348exp(udvostruceno),pa ja nisam dobio vise od 400 exp sa tim smecem,a treba mi 3500 za sljedeci.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sto znaci da si dobio nekih 1/9 expa potrebnog za sljedeci artillery tank + imas free exp. Pa sta vi hocete da u 3 partije dodete do sljedeceg tanka, i to ako igrate free?

Imate Call of Duty pa prestigeajte svaki dan po 2 puta

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 20:13 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Zaja kaže...

Iz shermana iman svu posadu na 100% i dodatne vještine na 30%, sad bi njih tia pribacit u T20 pa me zanima koliko ću izgubit EXP.

Neznam točno ali kada sam ja iz T-34 prebacivao posadu u T-34-85 (za free) sa 92% mi je palo na 78%, takve su neke slicne brojke bila ako ti ista znaci

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Sto znaci da si dobio nekih 1/9 expa potrebnog za sljedeci artillery tank + imas free exp. Pa sta vi hocete da u 3 partije dodete do sljedeceg tanka, i to ako igrate free?

Imate Call of Duty pa prestigeajte svaki dan po 2 puta

Ej,prosjek mi je 120exp po partiji,znaci otprilike 1/25 ili cak 1/30 i to na tier II.Pa ocekujem da dodjem u 3 partije do novog.Igram sa njime vec par dana,oni malci me izludjuju,nitko ne brani bazu,a u nju se zaleti 5 neprijateljskih tenkova i sto da radim?Nemozes igrat,stalno tako.Kada je dobra tj. normalna igra,onda ubiem 3-4,a kad ne,onda 1 i umrem.

16 godina
sirka666 kaže...

Pa ako već misliš napraviti preobuku posadne zašto si kupovao posadu u novim tenku.Drugi put kad kupuješ neki tenk, stavi dolje kvačicu da želiš kupiti tenk bez posade, naravno ako u taj tenk misliš ubaciti staru škvadru. Nadam se da si znao da to možeš napraviti.

ivanoile kaže...

Ovaj ruski arty je k'o zadnje govno na zemlji.Igram igru sa SU-18,ubijem ih 4 i dobijem 348exp(udvostruceno),pa ja nisam dobio vise od 400 exp sa tim smecem,a treba mi 3500 za sljedeci.

Pošto igra daje exp i prema tome kolko si damagea napravio u nižim tierovima daje manje jer tenkovi koje uništavaš imaju manje HP-a, pa onda i time radiš manje štete, što pak znači manje novca i manje exp-a.

Ali svejedno zvuči malo, možda si samo dokrajčio tih 4 neprijatelja koji su imali možda 2% hp-a pa je to razlog zašto si dobio tako malo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 20:42 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...
sirka666 kaže...

Pa ako već misliš napraviti preobuku posadne zašto si kupovao posadu u novim tenku.Drugi put kad kupuješ neki tenk, stavi dolje kvačicu da želiš kupiti tenk bez posade, naravno ako u taj tenk misliš ubaciti staru škvadru. Nadam se da si znao da to možeš napraviti.

ivanoile kaže...

Pošto igra daje exp i prema tome kolko si damagea napravio u nižim tierovima daje manje jer tenkovi koje uništavaš imaju manje HP-a, pa onda i time radiš manje štete, što pak znači manje novca i manje exp-a.

Ali svejedno zvuči malo, možda si samo dokrajčio tih 4 neprijatelja koji su imali možda 2% hp-a pa je to razlog zašto si dobio tako malo...

Tu dolazimo do najgorega,3 sam ubio dok su imali 100% i to neznam kako,opalio sam dok je krug bio sirok i bas u njih(posto su tamo PZII i T-26 nije to tesko napravit),a ovaj 3. je imao nekih 50%,ali ovo je sve primjer,jer ima razlicitih igri,ali sve je tu oko 100 exp.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo prvi post na ovom forumu pa odma na WoT. Ugl jos sam u pocetcima igre(vozim Shermana M4) i prijavio sam se u klan BOLT - ilitiga tu s foruma,pa da se javim ak me mozete primit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim da ćeš biti primljen,nove snage su uvijek dobro došle

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad poceo ruske med. tenkove igram sa bt-2 i zabavljam se kao nikad u ovj igri :D

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Novo vozilo u BOLT-u

makina makina

9 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ljudi može savjet? Dali razviti KV3 ili iči odma prema IS Žao mi je dati puno exp za top koji nemogu dalje koristiti (107 mm).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Mirda 1 kaže...

Ljudi može savjet? Dali razviti KV3 ili iči odma prema IS Žao mi je dati puno exp za top koji nemogu dalje koristiti (107 mm).

odi na 107 pa na 122

World Of Tanks nick: TheChosen
15 godina
neaktivan
World of Tanks

bez topa neces moci odigrati dobre partije = zaradit ces manje xpa = kasnije ces doci do ISa

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

E sada imo dobru rundu kresno njih 6 komada i pobjedili bitku i sad si ja mislim to bi trebalo bit 800-1200 exp jer sam jos bio medu onim junacima kad ono hebenih 160exp pa WTF !!!!

1 0 hvala 0
15 godina
made kaže...

E sada imo dobru rundu kresno njih 6 komada i pobjedili bitku i sad si ja mislim to bi trebalo bit 800-1200 exp jer sam jos bio medu onim junacima kad ono hebenih 160exp pa WTF !!!!

To ni meni nije jasno. Sad bila borba, ja ubia njih troje, i osta zadnji od svojih i njihovih 5, od tih 5 jedan ferdinand u njihovoj bazi i ja mu oduzmen 40ak posto snage pa me ubije i dobien 250exp. {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da su totalno nerf-ali dobivanje exp-a.....par dana prije stavljanja patch-a je bilo tako i odtad pa nadalje nikako na zelenu granu sa exp-om.....ja sam jedva dobivao 1k ako je prva bitka u danu (dakle tenk ima one zvjezdice na slici u garaži) i to još dok mi je premium trajao {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TheChosen kaže...
Mirda 1 kaže...

odi na 107 pa na 122

Realno,ovako su poslozeni 107>122>100. 122 mi nekako ima predug reload.100mm je dobar i neces pogrjesit,ali je municija malo skupa.
14 godina
neaktivan
Opa, ajde imamo vec dobrih tenkova u klanu. Mozda bi se moglo i razmisljat uskoro o novom iskrcavanju. :D
15 godina

Nebi,jer je clan wars jedna dobra zamisao glupo realizirana,nije fer sto 10 IS 7 i 4 najjaca arty protiv naseg klana koji jedva moze skinut 10% IS-7.Eto to je glupost i tako nemamo sanse dok svi ne budemo imali najjace tenkove.Pojedinac sa IS-7 takodjer u nasem klanu nemoze nis napravit jer 1 naprema 10 IS-7 nema sanse.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dao bih se okladiti da tip zasigurno igra WoT {#}

LINK

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 22:55 (PureEntity).
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
PureEntity kaže...

Dao bih se okladiti da tip zasigurno igra WoT {#}

LINK

Dear Santa... {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ne znam kako kod vas,ali meni je drasticno pao FPS otkad je izasao novi patch :S

i lag mi j porastao...ili je do patcha il jednostavno stari pila :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Najbolja runda sa IS-3 i općenito, slike sve govore:

10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Nemoj igrati sa SU-18 kao sa "klasičnom" arty...igraj kao TD,  dosta se kreći, hvataj koji dobar žbun i koristi ga kao TD.. brzo reloada, dobar damage i u partijama tog tiera veliku većinu tenkova rokneš one-shot-om,osobni rekord sam postavio sa SU-18...10 killova u partiji,

xfire:rippercro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice