Danas je na popustu ammo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas je na popustu ammo.
Bitno da sam ja 800 golda potrošio na municiju prije 3 dana. Kako uvijek propustim te akcije, tako sam i onu za opremu. Kupim net 2 dana prije akcije
Ili mi mozda igramo neku drugu igru...:o
To vam je isto kao da se i ja zalim sto mi Leoparda koji je tier IV stavlja u bitku s IS-om...uredno po bitci dobijem 400 exp i uvijek sam u plusu...kazem, naucite igrat...
Vidim da se nismo razumjeli.
Nikad se nisam žalio što slabiji tenkovi igraju sa jačim.
ALI počelo me je smetat kad vidim da na jednoj strani u prva tri tenka budu npr. Tigar I+T34-85+T34-85, a na drugoj IS-3+IS+IS.
Ili kompenzira jednu haubicu većeg tiera sa 3 haubice nižeg na drugoj strani. Naravno zna se kako završe takve igre. Jedino me tješi što takve partije ne traju dugo
Ne moraju završiti izgubljenom partijom , baš suprotno takva kombinacija zna biti odlična za medium tenkove , jer ako IS nisu nadograđeni do kraja (spori...) onda vrlo moguće gube.
Pitaš se kako , pa igra nije arkada i zasniva se na nevjerovatnoj taktici , normalno da se nećeš boriti frontalno sa tim teškašima nego će okolonim putem doći do baze i riješiti obranu i haubice. (npr. u gradu ih zaobiđeš i sa leđa par puta kresneš , a onda kada krenu na tebe kreneš tamo gdje očekuješ da nema neprijatelja i pobjegneš...) NAjbolji primjer je mapa u kojoj je sa desne lijeve strane grad u sredini pruga i sa strane neka skladišta . I šta ja radim sa prijateljem sa srednjim tenkovima i lovcima tenkova , pričekamo da protivnici i naši odu u centar grada i nakon 2 minute ide brzi rush prugom (ono zbog čega su izgubili Njemci bitku kod Kurska...) . Šta se događa brzo počistimo njihovo zaleđe krenemo zauzimati bazu , a IS -ovima , Tiger 2 i američkim teškašima i tenk destroyerima treba 100 godina da se vrate te se dogodi da jednostavno izgube a da su u plusu...
Medium tenk je tenk kod kojeg se u partiji najviše kreće i koristi njegova brzina i mobilnost ne koristi se za push i obranu , već za scout , napad zaleđine i artiljerije i ono najvažnije navlačenje par teškaša na sebe. Koliko sam puta dobio partiju sa ekipom samo zato što su se 3 teškaša 5 minuta zabavljali sa mnom dok su moji probijali drugu stranu. Poginem , a mi dobijemo i ja sam svoj posao odlično odradio...
Morate više shvatiti da svaki tenk , haubica i slično zahtjeva specifičan način igranja , a ne da ljudi igraju isto sa T-34 85 kao što igraju sa SU 152 ili Tigrom ... Haubica tier 8 na otvorenoj mapi uz igrača koji zna igrati + plus medium tenkovi i lovci tenkova koji će jednostavno na jednom otvorenom mjestu (za haubicu tu izuzimam gradske mape...) na minutu zadržati teškaše je teška smrt za sve teškaše.
Netko je tu pričao da je STUG 3 glupost na ruske tenk destrojere u tom ranku , što je obična glupost (daleko je bolji...) , jedino što ima je slabiji top (ali zato daleko precizniji...) , ali zato nevjerovatna pokretljivost , brzina , okretnost, kamufliranost, sve to nadoknađuju i uvrštavaju ga u najzanimlivijeg tenk destroyera . Nakon Jagpanthere koju ja vozim :) sada nažalost Njemci kasnije imaju prespore i preslabo okretne tenk destroyere. Shvatite da ovo nije igra gdje se frontalno samo postaviš na neprijatelja i ubijaš ga ko jači taj tlači. Već taktika i pažljivost nosi sa otprilike sličnim tierovima sigurnu pobjedu. Najgora taktika koju nekada vidim kod nekih ekipa je kud svi tu i mali mujo... To je tudumluk svoje vrste dovoljno je sa suprotne strane 6-7 tenkova koji znaju se skrivati i polagano se POVLAČITI... i pobjeda suprotne ekipe je sigurna.
Ovakvih žalopojki sam se naslušao u clanu , ali ekipa je počela polako kužiti igru pa smo počeli i pobjeđivati (ekipi vratilo moral :), iako po meni najvažnije je sudjelovati , a rezultat će doći..., zasada imamo premalo igrača sa jačim tierom od 8...) , nažalost izgubili u nedjelju u finalnoj bitci sa braniteljima ... Tko hoće može se pridružiti Cro tankersima za sada smo prava causal gilda , čista zabava i uživanje (ekipa Vinkovci je tamo :)) uz traženje što više igrača kako bi se svaki dan našlo 15 igrača Tier 8,9 i 10 za bitke za clan...
PS. jedino što mi je izrazito krivo što tvorci igre i Clan warsa naprave i bitke sa manjim tierovima a ne samo sa najjačim ... Npr. da neke mape se mogu zauzeti samo sa najjačim tierom 5 ili 6 (bilo bi izrazito zanimljivo ponovno viditi u Clan warsima bitke sa početka igre i kako bi ekipe to odigrale, a i puno više igrača bi moglo pomoći svom clanu...) . Ako neko ima kontakt sa Bjelorusima (tvorcima igre...) neka ih kontaktira to bi bila prava inovacija i dodatni bum igrici...
jel mi neko može dat link od bolt-BUG calna za WOT
pa ja cu poludit vise od ove igre danas mi se vec 4 put dogodi da pucam po nekog ko je nizi tier od mene i da mu ne skinem ni pol %
Hoće li se spremati još kakve akcije za dijeljenje promo codova?
Hoće li se spremati još kakve akcije za dijeljenje promo codova?
Ne vjerujem, jer ocito nas u HR svi zaobilaze u sirokom luku, pa nas sve zemlje ex-YU gaze u takvim stvarima.
Dali nasi nisu sposobni lobirat ili nes drugo, nebih znao.
jeste si rjesili TS server?
mozete koristit mumble server
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx
ekipo jel moze malo objasnjenje ,sta znace kratenice za tenkove KV,IS i druge?koji su to tenkovi?
ekipo jel moze malo objasnjenje ,sta znace kratenice za tenkove KV,IS i druge?koji su to tenkovi?
Kliment Voroshilov tank KV
Iosif Stalin tank IS
SU je nesto kao samohodni top, u tom stilu, proizvodio ih Uralmash
Ne moraju završiti izgubljenom partijom , baš suprotno takva kombinacija zna biti odlična za medium tenkove , jer ako IS nisu nadograđeni do kraja (spori...) onda vrlo moguće gube.
Pitaš se kako ,.
Znam da ne moraju, jer sam i sam dobivao takve mečeve. ALI i to možda 1-2 na 10tak odigranih.
Jbg team balance je sj*ban i tu moraju još malo poradit. Ne može bit isto S-51 vs 3 Hummela ili Tigar I vs IS-3.
I različito je igrat u klanu i igrat random mečeve u kojima je 90% idiota. 'Najači' su mi mečevi sa Poljacima. To je živi šou.
BTW nisam noob, pa da mi pametuješ.
Kako ne bi imao šanse?
Jučer sam izašao 1 na 1 s KV-om 5 (ej, KV-5) i uništio ga...inače ja vozim VK 3601...žao mi je što nisam to snimao..bilo je čisto nadmudrivanje..:D
EDIT: Oboje smo bili na 100%..
Znaci skinuo si mu 1680HP?Opalio si ga najmanje 5 puta,a on tebe sa svojim topom nije uspio skinut u 3 puta?Imao si onda jako jako puno srece.
Kako ne bi imao šanse?
Jučer sam izašao 1 na 1 s KV-om 5 (ej, KV-5) i uništio ga...inače ja vozim VK 3601...žao mi je što nisam to snimao..bilo je čisto nadmudrivanje..:D
Znaci skinuo si mu 1680HP?Opalio si ga najmanje 5 puta,a on tebe sa svojim topom nije uspio skinut u 3 puta?Imao si onda jako jako puno srece.
Ma i nije tolika sreća, jer koliko primjećujem puno je uber noobova među KV-5 i Lowe igračima. Imaju golda na bacanje, ali jbga kad nemaju skill
Kako ne bi imao šanse?
Ma i nije tolika sreća, jer koliko primjećujem puno je uber noobova među KV-5 i Lowe igračima. Imaju golda na bacanje, ali jbga kad nemaju skill
Ali opet,da si nakon par dana igranja uzeo sebi KV-5,pa VK ti nebi predstavio nikakav problem,samo ga moras pogodit,a sa ovim 107mm topom to mora bit dosta lagano.
Evo moja mala garažica....
ps:da ne mislite da se hvalim ovo stavljam na prijedlog jednog ćlana klana :) - (Matija)
Moj sin Matija živa volja , dobro mu ide sa Mausom , ja nemam toliko živaca . Meni je pre spor i dosta sporo puni . Znači ako je Maus u igri igra on .
dobra vam je garaža
treba nam čim više takvih igraća
jedva čekam da staljin 7 dođe na parking
E vidis IS7 svi gadjaju i poprilicno je velik, IS4 je nekako meni bolji, malo sporiji ali tvrd orah
Znam da ga svi gađaju, ipak je glavna faca na ratištu :D Ali vidio sam da upadne u neprilike zbog ufuranih igrača, pa se jako brzo nađe okružen, pa onda mu ni najdeblji oklop ni slope ne mogu pomoći. Djeluje mi (koliko sam vidio, nemam ga još :)) kao IS-3 na steroidima, dok je IS-4 kao IS na steroidima, a meni se više sviđa IS3 način igre.
IS4 mi je onako, nije brz kao IS7, nije oklopljen kao Maus, nema jak top kao T30 (ovo govorim u kontekstu budućeg tiera 10), znači ne briljira ni na jednoj strani.
IS7 ima 10mm manje oklopa na trupu, ali mu je oblik puno bolji, kao i kupola (dimenzije mu jesu mana), ali je zato brz (i brže loada onaj isti S-70 top od IS4 jer ima loadera više).
E vidis IS7 svi gadjaju i poprilicno je velik, IS4 je nekako meni bolji, malo sporiji ali tvrd orah
Znam da ga svi gađaju, ipak je glavna faca na ratištu :D Ali vidio sam da upadne u neprilike zbog ufuranih igrača, pa se jako brzo nađe okružen, pa onda mu ni najdeblji oklop ni slope ne mogu pomoći. Djeluje mi (koliko sam vidio, nemam ga još :)) kao IS-3 na steroidima, dok je IS-4 kao IS na steroidima, a meni se više sviđa IS3 način igre.
IS4 mi je onako, nije brz kao IS7, nije oklopljen kao Maus, nema jak top kao T30 (ovo govorim u kontekstu budućeg tiera 10), znači ne briljira ni na jednoj strani.
IS7 ima 10mm manje oklopa na trupu, ali mu je oblik puno bolji, kao i kupola (dimenzije mu jesu mana), ali je zato brz (i brže loada onaj isti S-70 top od IS4 jer ima loadera više).
IS 7 i je najveci problem to sto ga svi napadaju, ali je i veci od IS4 pa ga je lakse pogoditi. Ali kad IS4 postane tier 10, doradit ce oni njega malo.
evo taman kupio motor od kv3 i sad imam otvoren put do is-a
jos par dana igre i bit ce moj :D
Molio bih nekoga da uploada negdje defaultni SU-85_NM.dds. U žurbi promijenio teksture bez backupa.
Kupio sam T-34 i vrlo sam zadovoljan, bolji mi je od KV-a, pa čak i od KV-3. Jednostavno mi se više sviđa i bolje mi "leži". Od IS-a sam odustao.
Molio bih nekoga da uploada negdje defaultni SU-85_CM.dds. U žurbi promijenio teksture bez backupa.
...
Evo cura me danas razveselila. Kupila mi je za rođendan (koji je tek za 20ak dana) maketu tenka, da citiram nju.
"Znan da po cile dane igraš one tenkove pa san ti tila kupit tvog, bia si govoria da voziš nekog heztera (tako je rekla) pa san gledala slike i našla takvog."
Eto na kraju ipak nije hetzer ali je zato jagdpanther
Ostatak slika ovih dana kad složin i obojan.
predobro.
gdje? cijena?
Hocu i ja tenka
A i ta cura ne bi bila na odmet (sala)