World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
World of Tanks

E lagano mi već ide na jetru ovaj j*beni team balance. Pa jel normalno da prva tri tenka budu: 3 medium VS 3 heavy tenk npr. tier7 ili još gore 3 tier7 med/heavy VS 3 tier8 heavy. Ili računat jednu haubicu tier8 ka 3 tier7. Odma me prođe volja igrat. A to se sve ćešće događa.

A nakon zadnje patcha tenkovi su postali ko kanta benzina. Bilo gdje da ga pogodiš možeš ga zapalit. Eto ja nisam zna, da npr. KV3 ima spremnik goriva sprijeda kod vozača.

J*bate ovo postaje sve gluplje i gluplje.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Meni se KV-3 od peča još nije nijednom zapalio. Samo toliko... A i teško je kupiti fire extinguisher za 3k koji ugasi vatru, ili small repair kit za isto toliko.
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
World of Tanks
Umjesto da se zalite na igru, naucite igrat...
Ili mi mozda igramo neku drugu igru...:o

To vam je isto kao da se i ja zalim sto mi Leoparda koji je tier IV stavlja u bitku s IS-om...uredno po bitci dobijem 400 exp i uvijek sam u plusu...kazem, naucite igrat...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

3 0 hvala 0
15 godina
Nije tesko potrosit 3k na aparat,ali kada je zarada 7000,popravci 4000 i onda aparat od 3000 i gdje sam?Na 0.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa sta se svi zalite tolko na sve i svasta na pech , na sparing , na odbijanje granata i sve te druge stvari.

Ali shvatite da kako je vama tako je i drugima i mene stalno stavlja protiv is 3-4 , a ja mu jedva boju ogulim. Sta se tice toga da se granate odbija i takve stvari , to je normalno kad tebi dođe a-20 ili pzIII neče te ubit da pol godine gađa - jedino sta vi to ne zapamtite kad se od vas odbije granata -.-

0 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...

To vam je isto kao da se i ja zalim sto mi Leoparda koji je tier IV stavlja u bitku s IS-om...uredno po bitci dobijem 400 exp i uvijek sam u plusu...kazem, naucite igrat...

Moram nesto rec.Jeli isto da stavi KV sa kupolom od KV2 i 107mm top sa nekim full upgr KV3,nego jedan stock KV i full upgr KV3.Eto jeli to fer?On stavlja po tierovima,a ne po opremi na tenkovima sto po meni nije fer.Eto u jednon timu stock KV,a udrugom timu full upgr KV sa 107mm topom,i tko ce pobjedit ako dodju 1na1?
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Bolji igrac {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Nazalost,bolji igrac u slabijem tenku nema sanse jer maksimalno moze skinut oko 7-8%.
16 godina
ivanoile kaže...
Nazalost,bolji igrac u slabijem tenku nema sanse jer maksimalno moze skinut oko 7-8%.

Kako ne bi imao šanse?

Jučer sam izašao 1 na 1 s KV-om 5 (ej, KV-5) i uništio ga...inače ja vozim VK 3601...žao mi je što nisam to snimao..bilo je čisto nadmudrivanje..:D

EDIT: Oboje smo bili na 100%..

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 23:11 (DamageHigh).
17 godina
protjeran
World of Tanks

Sad se malo zaebavam s Wespe...omg, kako spor i MOĆAN top.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja vozim t44 i zvicira me kad me stavi s kv-om ili slicnim tenkovima. Zelim is7, is4, mausa, t30. I ako znas igrat gust je kad te stavi s jacima. Ako igras s haevy-jem igrat ces drukcije nego s light ili med tenkom. Poanta je samo igrat kako razlicita vrsta tenka nalaze i onda je zakon
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je po vama najbolji light tank u igri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

PzKpwf 35 (t)...:D

16 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

M3 Stuart koji se dobije sa promotivnim kljucem...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li bi ja mogao u klan ? Od tenkova imam vk 3601h (stock),pz4 (full upgreadan),wespe(full upgraedan) , pz 38t i su 85 (85mm top), moj wot account je PzAb

Edit: poslao sam prijavu

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 23:47 (bla-bla111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bla-bla111 kaže...

Da li bi ja mogao u klan ? Od tenkova imam vk 3601h (stock),pz4 (full upgreadan),wespe(full upgraedan) , pz 38t i su 85 (85mm top), moj wot account je PzAb

Kaj pitate uopće..za sad se sam prijavljujte..=)

15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Možda nije općenito najbolji, ali ja sam najbolji sa BT-2, k tome sam uvijek na vrhu liste po jačini. Posada na 97%.

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Po meni t26

http://dizanje-ratia.info
16 godina
The Unforgiven kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Možda nije općenito najbolji, ali ja sam najbolji sa BT-2, k tome sam uvijek na vrhu liste po jačini. Posada na 97%.

Redovito s Panzerom 35 igram protiv BT-2 i kod njega treba znat iskoristit brzinu. Mogu i 2 BT-a stat ispred mene i nije ih neki problem unistit...ali ako se zavrte, lako sam gotov...

Btw. posada mi je na 100%, secondary skills na 60% + oprema...:D

16 godina
World of Tanks

Mislim da je sluzbeno Leopard  (sam kaj je problem kaj ga stavljaju sa IS4... )

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Da naravno, treba uzeti u obzir s kine te stavlja... Nego kako crew dignete tako visoko, treba li i kada prrbacivati crew membere?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PLASMAorLCD kaže...
Da naravno, treba uzeti u obzir s kine te stavlja... Nego kako crew dignete tako visoko, treba li i kada prrbacivati crew membere?

Samo igras...=)

Ja nikad ne prebacujem crew jer mi se neda proucavat to sto treba, a nije neki problem dic ih...

Inace, kad kupujem tenk uvijek uzimam i crew na 75%...

16 godina
PLASMAorLCD kaže...
Nego kako crew dignete tako visoko, treba li i kada prrbacivati crew membere?

Treba postat no-lifer i igrat 24/7  {#}

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Jedna rečenica. Što više igraš sa njima toće ti prije doći do stotke. DDD {#}

Špionjak Filip
17 godina
moderator
World of Tanks

IS-3 je zvijer kad se dobije BL-9 top. Može dobiti dobre batine ako igrač zna igrati pa okrenuti oklop direktno prema onom ko gađa (a ne ukositi kao sa ostalim nebouncerima), što bude dovoljno da bl9 odradi svoje.

Jučer sam dobio 27 pogodaka, u kombinaciji sa artiljerijom koja zna šta radi, uspio sam držati čopor od 6-7 tenkova na Mines mapi u selu (preko 1700 xp-a i 40k kredita).

Jako je brz i okretan, pogotovo sa mod 10 kupolom, fali mi još ovjes i motor, ali i ovako je dosta mobilan.

Ako je IS-3 ovako dobar i može pokazati zube i većim tierima, onda mogu misliti kakav je tier 10 IS-7...

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Vidim da se nismo razumjeli.

Nikad se nisam žalio što slabiji tenkovi igraju sa jačim.

ALI počelo me je smetat kad vidim da na jednoj strani u prva tri tenka budu npr. Tigar I+T34-85+T34-85, a na drugoj IS-3+IS+IS. 

Ili kompenzira jednu haubicu većeg tiera sa 3 haubice nižeg na drugoj strani. Naravno zna se kako završe takve igre. Jedino me tješi što takve partije ne traju dugo {#}

16 godina
Ahaa..ispricavam se onda...
Da, i ja sam to primjetio, ali ne zamaram se previse time..:)
16 godina
World of Tanks

I DOW-ovci kako ide u clan warsu? Pitam jer vas nigdje ne vidim.

Kad smo već kod warsa vidim da neki klanovi(npr. 1PAD) imaju i po 4 ista klana samo što se zove 1PAD1,pa 1PAD2. To mi se nekako čini lame.

BTW, one pirate koji su nas napali su istjerali iz britanije{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 10:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ma može se dobro odigrati, samo sve ovisi kakav imaš tim. 

Desilo mi se prošli tjedan na Ruinberg mapi sljedeće. Moj tim ima 1 KV(ja), 1 T1 Heavy, 2 PZ IV i 1 M4 + neki TDovi tier3 i par light tenkova.

Protivnički tim ima 5 KVa i T1 Heavy, 1 PZ IV i nešto lightova, a na svakoj strani po 2 arty.

Rasturili ih ko bebe zvečku, jer smo igrali ko tim, oneshotal svih 5 KVa(još jednom 152mm rula), T1 je bil mamac za KVe,PZ IV-ke i M4 su sredili njihovog T1, a arty i TDovi držali onu lijevu praznu stranu. 

No sve češće upadam u kretenske timove, gdje 2 držimo jednu stranu a ostalih 13 ode po drugoj, i naravno tamo njih 10 ubiju, a ovi preostali nit naprijed nit nazad. 

btw. DOWovci ti drže 3 provincije, a ovi 1PAD će osvojiti cijelu mapu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 10:23 (mystik).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

IS-3 je zvijer kad se dobije BL-9 top. Može dobiti dobre batine ako igrač zna igrati pa okrenuti oklop direktno prema onom ko gađa (a ne ukositi kao sa ostalim nebouncerima), što bude dovoljno da bl9 odradi svoje.

Jučer sam dobio 27 pogodaka, u kombinaciji sa artiljerijom koja zna šta radi, uspio sam držati čopor od 6-7 tenkova na Mines mapi u selu (preko 1700 xp-a i 40k kredita).

Jako je brz i okretan, pogotovo sa mod 10 kupolom, fali mi još ovjes i motor, ali i ovako je dosta mobilan.

Ako je IS-3 ovako dobar i može pokazati zube i većim tierima, onda mogu misliti kakav je tier 10 IS-7...

E vidis IS7 svi gadjaju i poprilicno je velik, IS4 je nekako meni bolji, malo sporiji ali tvrd orah

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice