World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ajgor kaže...
DrNasty kaže...
Ajgor kaže...

Kad budete online i ja bih u klan, malo za casual igru. nisam nest previse jak (vk30001H i Hummel), ali nadam se da nisam ispod prosjeka klana :-)

Nisi, pogotovo sa Hummelom, to je dobar arty.

Yep, solidno je precizan, jos kad doguram posadu do 100% bit ce super, jedino steta sto su skupe HE granate za njega pa igram bez njih..

A sutra ce i Tigar u garazu pa ce biti i mrvcu bolje...

Preporodio sam se sa Hummelom. Jaci top od Grille, malo precizniji cini mi se. Doduse, posada je tek na 80ak posto pa ne mogu tocno reci, jer je na grili bila 91+ 8/9.... al zato u odnosu na Grillu donosi love i love {#}. Jos samo 112 000 expa do iduceg SPG-a... to taman negdje za 3 god {#}. Al paralelno razvijam i ruske TD.. jos 100k + love (10ak solidnih bitki sa hummelom) pa da ponovno uzmem su85.. Isto mi lezi stil igranja, al treba daleko manje expa za istraziti slijedeci tier... Vidimo se veceras!

15 godina
World of Tanks

Krecem ispocetka i to s rusima ameri mi dosadili. {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Darky kaže...
Ajgor kaže...
DrNasty kaže...
Ajgor kaže...

Kad budete online i ja bih u klan, malo za casual igru. nisam nest previse jak (vk30001H i Hummel), ali nadam se da nisam ispod prosjeka klana :-)

Nisi, pogotovo sa Hummelom, to je dobar arty.

Yep, solidno je precizan, jos kad doguram posadu do 100% bit ce super, jedino steta sto su skupe HE granate za njega pa igram bez njih..

A sutra ce i Tigar u garazu pa ce biti i mrvcu bolje...

po statistici koji gledam i po opisu to je brutalno oružje ako je imalo precizno

mislim da bi ti se HE stvarno isplatile

Ma vjerojatno bi, ali su preskupe, nema običnih HE, nego su kao premium - 25 golda za granatu. A obične AP koštaju 1000 srebra. Inače sa AP-ima preko cijele mape gađam tenkove u motor bez frke. Ako bude direkt hit, a 70% ih bude, IS-3 skida 25% bez problema.

14 godina
neaktivan
Damagehigh mogao si napraviti ovdje na forumu bas od klana temu pa da tamo pisemo stvari vezane samo uz klan, a ovdje opcenito o WOT-u jer je ovako sve zbrckano
16 godina
World of Tanks

Mogli bi uskočiti na mumble vi koji igrate pa da se lakše dogovorimo. Naravno ako to ZC_Someone dopušta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Izgleda da nas ovi pirati [PTS] danas u 20:30+ napadaju ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
15 godina

Ma sto si oni umisljaju,da ce nas pobjedit?Satrat cemo ih.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
ivanoile kaže...

Molim te prvo pogledaj vas, onda njih. Nije da ikoga podcjenjujem, samo sam realan.

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
World of Tanks

Ali njih napadaju i oni ispod tako da pitanje je kakave će nam tenkiće poslati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

da taman 10 min prije i za vrijem nase borbe kaj znas mozda odustanu cak. vidit cemo koji su im prijoriteti :D

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
ivanoile kaže...

Molim te prvo pogledaj vas, onda njih. Nije da ikoga podcjenjujem, samo sam realan.

hahaha, ma nemaš ti pojma {#}

15 godina
The Unforgiven kaže...
ivanoile kaže...

Ovdje su svi smrtno ozbiljni,kao da cemo umrijet ako izgubimo,naravno da sam se salio,ali uz malo srece zasto ne?

15 godina
World of Tanks

Evo sad malo pogledao na zakazane bitke i vidim da imaju 4 bitke u 10 minuta.

Neda mi se provjeravati svakog igrača, znam da imaju nekolicinu tier 9 heavya, imaju premium tenkove(beta testeri, gift).

Druga je stvar koju sam analizirao prekjučer čini mi se, naš klan.

Imam neke ideje oko poboljšanja rada klana, al ništa što bi recimo zahtijevalo da se odričemo RLa zbog robovanja igri. Jednostavno se samo želim zabaviti s ekipom.

Mislim da je to i većini cilj ovdje. Mi nismo neki teški grinderi, igramo iz zabave i polako napredujemo.

Znači ideja je sljedeća. vjerojatno ću prošvrljati po statsima svakog igrača da vidim koji mu je najveći tier. Uglavnom predložio bih da ukoliko je moguće da se recimo jednom tjedno skupi nešto ekipe(dogovorimo vrijeme kad bi najviše ljudi moglo biti prisutno, ništa nije obavezno), pa da bacimo koji trening i da pritom malo vidimo komu šta odgovara igrati, i da poradimo na pokrivanju jedan drugoga i tako. Naravno sve to uz zezanciju i razgovor.

Niti je obaveza koja će rezultirati vašim ostajanjem u klanu ili neke takve gluposti, nego će nam čisto pomoći i da se malo bolje upoznamo.

Dakle, ovo je samo mali prijedlog, pa ako se vođa i članovi slažu.

I da,još nešto, da li ima zainteresiranih da bacimo 1-2 treninga oko 19-19:30 prije bitke a da će biti prisutni za borbu u 20:30?

btw, Unforgivene, nemoj mi se tu pravit nešto, bio si i ostao njub. xD

lp, mystik aka 0ptImus

9 Da
6 Ne
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 15:57 (mystik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zasto da prestanemo igrat Clan wars?Mislim pa to je jedna od zabava,pogotov jer mozemo naucit neke taktike od neprijatelja i zaradit nes zlata.

15 godina
mystik kaže...
...

Da, slažem se...

Ugl. da odgovorim svima sad u jednom postu:

Planova oko klana ima poprilično. I što se tiče loga, vlastitog weba i foruma, TS ili sličnog servera, treninga, taktike itd. Sredili budemo to sve..samo strpljenja molim..;)

U planu je (nakon mjesec dana) čišćenje klana (od neaktivnih igrača, dakle < tier V), sastavljanje prvog, drugog, trećeg itd. tima i zamjena, razvijanje taktike za svaku pojedinu mapu te treninzi za iste, tank companyji kad postanemo bolji itd. Uglavnom, to naravno ništa neće biti forsirano niti požurivano. Kako ide, ide.

I naravno, ako sam ja sad ovo napisao, ne znači to da sam sve odredio i točka. Nije ovo diktatura (:P), tako da slobodno pucajte prijedloge.

Što se tiče team rankova, za sad ste svi solideri (osim Hackera, kojeg znam osobno, pa eto, ne mogu sve sam). Više rankove će te dobivati prema zaslugama..=)

Ako sam još nešto zaboravio, podsjetite me..;)

I da vas podsjetim - tko može, neka se pojavi večeras u 20:30 sati, da časno padnemo protiv pirata..=)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan

ponovit ću pitanje suborca Hacker907: borba je u 20:30 ili u 22:30 [20:30 UTC]???

16 godina

evo tutorial...

15 godina
xhopeon kaže...

ponovit ću pitanje suborca Hacker907: borba je u 20:30 ili u 22:30 [20:30 UTC]???

20:30.

15 godina
xhopeon kaže...

22:30

http://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx

Ako je po njihovom u 20:30.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 16:40 (ivanoile).
14 godina
World of Tanks

Ja igram (tj igrao sam, sad malo pauziram od spg) sa Hummelom i ne znam o kakvim vi AP streljivu pričate... Oba topa imaju samo HE :/

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kolko sam vidio u ovim tutorialu mogu se sklapati nekakvi savezi. Zar nebi mogli stupiti u neki savez sa našim susjedima pa da nas ne napadaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Mogli bi uskočiti na mumble vi koji igrate pa da se lakše dogovorimo. Naravno ako to ZC_Someone dopušta.

Samo vi dođite na voice server. Napravio sam kanal za WoT. Ako imate još kakvih želja, recite.

Ako kome treba tutorial u vezi Mumblea imate ga u temi koju je Jack naveo.

Za ostala pitanja i probleme javite se meni.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
15 godina
ivanoile kaže...
xhopeon kaže...

22:30

http://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx

Ako je po njihovom u 20:30.

Bitka je u 20:30.

17 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

Ja igram (tj igrao sam, sad malo pauziram od spg) sa Hummelom i ne znam o kakvim vi AP streljivu pričate... Oba topa imaju samo HE :/

moja greška, oba streljiva se zovu HE, ali je ovo drugo za gold (12G komad)

15 godina
World of Tanks

Za ovu bitku nek se skupe najjači tenkovi. Nema veze što su jači. Nemojte se sad odma predat. {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

WTF je s hetzerom...redovito skida i 2 tiera veće bez problema, a on ko da je od stijene.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doxy kaže...

WTF je s hetzerom...redovito skida i 2 tiera veće bez problema, a on ko da je od stijene.

Meni je Hetzer samo meta na mapi,lako ga skidam sa rusima,pogotovo sa tier IV i V TD.

15 godina
World of Tanks

Ako mene primate za fajt ja sam za. Imam T43 , Is i Lowe. Znaci 7 i 8 tier.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thechosenfreak kaže...

Ako mene primate za fajt ja sam za. Imam T43 , Is i Lowe. Znaci 7 i 8 tier.

Pa što te ne bi primili...ti si nam jedan od boljih igrača..

15 godina

a mene....{#} trazio ja vas ali vas nisam nasao......

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice