World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.294.316
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
made kaže...
DamageHigh kaže...

Čari Tank Destroyera...=)

gledam da ga kupim pa da se prvo rapitam jel dobar ovak za igranje !??

A čuj...on ti nema kupolu, tako da ako ti netko dođe s boka..gotov si..ali ima užasno jak top...tako da..kako ti paše..;)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Još 835 EXPa do PzKpfw IV ^^

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
made kaže...
DamageHigh kaže...

Čari Tank Destroyera...=)

gledam da ga kupim pa da se prvo rapitam jel dobar ovak za igranje !??

A čuj...on ti nema kupolu, tako da ako ti netko dođe s boka..gotov si..ali ima užasno jak top...tako da..kako ti paše..;)

to da ima jak top sam se uvjerio velim lik skefo njih 5 sa mozda 7 granata koje je ispuco :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 19:09 (made).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Što se love tiče, ja sam na pola puta do KV3, imam oko pola miliona kredita. Nadam se da ću moći održavati KV3 sa free accom, KV je dobar po tom pitanju čak i sa slabim gunom, dobijam prosječno preko 10k kredita, minus popravci i municija (2-3k).

De prebaci koju stotku, ja jos pokusavam skupit za t-28!!{#} Ovi prvi ruski su prelosi, kud nekrenu sa svabama opet.

17 godina
moderator
emi kaže...

De prebaci koju stotku, ja jos pokusavam skupit za t-28!!{#} Ovi prvi ruski su prelosi, kud nekrenu sa svabama opet.

Nudim kredit uz odgodu plaćanja, s ef. kamatnom stopom 15%. Obavezno 85mm na t28, da kontriraš slabom oklopu.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo uzeh PzKpfw IV! Msm samo da se pohvalim  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

imam PzKpfw III i konstantno me baca u fight sa heavy tenkovima kojima ne mogu ništa..

ima ko kakav savjet

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

joj ovo mi je dosad najbolja borba kresno sa t57 pol protivncikog tima!!!{#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

imam PzKpfw III i konstantno me baca u fight sa heavy tenkovima kojima ne mogu ništa..

ima ko kakav savjet

hvala

mene isto već treću rundu zaredom 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

scoutaj... pokusaj ih sto vise otkirt i to je jedini tvoj cilj... pogines, odigras sa drugim tenkom i tako u krug... isti slucaj sam ja imao sa BT-2, BT-7 i A-20...

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

gamer_101 kaže...

ima ko kakav savjet

hvala

Ja sam uspio malo farbe skinut (čak do nekih 10%, ponekad i više) kad sam pucao po stražnjem dijelu ili gusjenicama sa onim topom 7.5cm... Probaj tako

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

probat ću, premda je puno heavy-a pa me prije ili poslije neko skine u pokušaju šuljanja pa znate kako to završava...

0 0 hvala 0
15 godina
Tako je. Spottaš ga, opališ jednom, bilo pogodio ili promašio, bježiš glavom bez obzira. Nije kukavički čin, već jedini način igre s slabim light tenkovima.
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

zato i imam uzasan omjer prezivljelih bitaka... od 800+ bitaka imam 380ak pobjeda i samo 98 prezivljenih, jer sam sa cak 3 tiera morao scoutat i zaljetat se u njih :/

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Danas sam si kupio BT-2.Iako sam trebao ic ravno do KV odlucio sam probat BT.Mogu rec da je razvaljotka,brz i okretan.Anti tenkovi mi nemogu nis napravit pogotovo ako ih spotam.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
World of Tanks

Howitzer na m2 med.Sad penetriramo svaki put{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Potpuno nadograđen Panzer 2,posada na 80% skilla...uglavnom su mi neprijatelji loltraktori i ms-1 tenkići.

16 godina
World of Tanks

Ima li tko od vas problema sa loading time-om misija? Meni treba i po nekoliko minuta da se loada.

I kada se loada onda mi skoro minutu bude ping ogroman i praktički nemogu ništa.

Pogasio sam sve što se spaja na internet, osim igre (nisam one sistemske fajlove) i jedini sam na ovoj vezi.

Mjerio sam ping iz browsera i uredno je oko 30.

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mind_challenge kaže...

Ima li tko od vas problema sa loading time-om misija? Meni treba i po nekoliko minuta da se loada.

I kada se loada onda mi skoro minutu bude ping ogroman i praktički nemogu ništa.

Pogasio sam sve što se spaja na internet, osim igre (nisam one sistemske fajlove) i jedini sam na ovoj vezi.

Ne...najduži loda možda 5 sekundi.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
Meni se 20-ak sekundi loada, u prosjeku. Ping ok, oko 35.

Čak se igra i solidno vrti na medium na 1680x1050 na ovom mojem smeću.
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
The Unforgiven kaže...
Meni se 20-ak sekundi loada, u prosjeku. Ping ok, oko 35.

Čak se igra i solidno vrti na medium na 1680x1050 na ovom mojem smeću.

Meni ping isto ok bude u igri, ali mi na početku runde bude tako ogroman

16 godina
World of Tanks

uhh ovaj Grille je predobar bas sam uzeo novi top koji mi nije dobar ali ubija iz prve doslovno samo treba veliki domet, jer na manje domete je muka pogotovo na onima mapama di ima građevina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mind_challenge kaže...

ti si taj koji se kempa u bazi {#}

Evo da se pohvalim i ja sam uništio jednog svog timskog kolegu.nišan zumiran do kraja i debil uleti između mene i protivničkog tenka i kabum.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ŠTO mislite o HETZERU ???? recite svoje dojmove...

0 0 hvala 0
16 godina
Jughead kaže...

Eto ja ga večeras kupio, bez upgrade-ova je lošiji od Mardera, ali kada ga upgradeaš dosta je dobar, možda čak i bolji od njegovog ''nasljednika''

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Jughead kaže...

Eto ja ga večeras kupio, bez upgrade-ova je lošiji od Mardera, ali kada ga upgradeaš dosta je dobar, možda čak i bolji od njegovog ''nasljednika''

Meni se čini "sitan ali dinamitan" malo je bzvz što nemože okretat kupolu a kako se tebi čini tak ? jel možeš napravit koji kill ? 

16 godina
Jughead kaže...

Zbog svog dizajna odlicno odbija projektile ( to znaci armor mu je dobar ) od napred je " neunistiv"  ;) 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
14 godina
neaktivan
World of Tanks

kako mjenjati novce koje zaradi elitni tenk?

0 0 hvala 0
16 godina
gamer_101 kaže...

kako mjenjati novce koje zaradi elitni tenk?

kolko ja znam mozes jedino EXP. iskoristavat za ubrzanu obuku ljudi u tenku 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
15 godina
World of Tanks

XPe koje zaradi Elite tank možeš iskoristit da unaprijediš crew tog tanka, ili promjeniš u Free XP tako da za 1 gold promijeniš 25XPova koje zaradio Elite tenk u Free XP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice