World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks

Misljenje o T28 se malko promjenilo,na bolje naravno.Samo malo veci top i to je to,iako mu fali okret i brzina,ali je ok sve u svemu.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan

Lik koji to dijeli nigdje nije spominjao ban, nigdje nepise da je zabranjeno. a  i taj lik sto dijeli kodove igra tenkove tako da bi rekao da ima neki zajeb.

ma i da me banuju nes ti muke, ako prodje dobro ako ne prodje opet isto, nedam im novce za poludovrsenu igru

15 godina
Duche kaže...

Lik koji to dijeli nigdje nije spominjao ban, nigdje nepise da je zabranjeno. a  i taj lik sto dijeli kodove igra tenkove tako da bi rekao da ima neki zajeb.

ma i da me banuju nes ti muke, ako prodje dobro ako ne prodje opet isto, nedam im novce za poludovrsenu igru

WTF? Po čemu je poludovršena igra?

http://about.me/antesirkovic
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra je čist OK, samo jedna stvar koju sam primjetio - tenkovi su "zaljepljeni za tlo" - volio bih vidjeti neki improve na tom području fizike u igri. Inače je igra, s obzirom da je free (u osnovi), odlična bilo da se gleda po igrivosti, trajnosti ili grafici. Pa čak i realnosti...

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nedostaje hrpa tenkova (francuzi, pola amera i pola njemaca), visibility bug imaju, armore ce opet mjenjati, grafika je neoptimizirana, granate bugaju, imaju dosta toga za napraviti.

I ne djelim ja kodove pa mi molim vas ne saljite poruke. Ja sam vam samo htio prenijeti poruku o akciji

17 godina
protjeran
World of Tanks

KRETENI MAJMUNI I IDIOTI!!!

S kakvim retardima igram ne vjerujem.

U timu nas je dvoje artiljeraca, igra se Himmeldorf. Kreće partija, ja ide malagno u rikverc u zaklon i ne obraćam puno pažnju kaj se događa pošto je tek krenula igra...

Vidim crvena točka na sredini mape nakon 5 sekundi od početka partije. Ispred i oko njega CIJELI MOJ TIM, ponašaju se ko da ga ne vide. Lik drito 3 sekunde nakon toga ulijeće nam na zastavu, ima 58% HP, ja ga skređem na 2%, lik me skuži...a ovi moji još GLEDAJU ... nitko ga ni ne dirne...svi oko njega i nitko ništa. Lik se zaleti u mene i 2 put me dekne i ja mrtav, pa bemti srce ... kak da igram s kretenima???????????????????????????????????'

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakve sam srece necu ni dobiti taj bonus kljuc...

:(

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Smiris se, spustis cijev i cekas da dodje blizu, i onda ga odvalis. Ja sa artyem rasturam sve zivo.

Ja igram od 7. mj prosle godine i mogu vam reci da je ova igra daleko od gotove. Sad ce vam novi patch sve promjeniti, stabla se mjenjaju, ameri slabe, njemce buffaju tako da ima jos puno toga sto ce doci u igri.

17 godina
moderator
doxy kaže...

kak da igram s kretenima???'

Nikako, pomiriš se da su idioti i nabijaš xp sa svojim damageom. Proći ćeš partiju jako dobro.

Ja sam jučer ostao sam u bazi jer su ovce se razbježala, hetzer mi oštetio gun ali sam s takvim gunom uništio njega i još dvojicu (još bi ih da se kupola brže vrti). Kasnije su me okružili jer su moji izginuli pa sam popušio, ali je dobro bilo.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav je PzKpfw III/IV u odnosu na PzKpfw III ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

u svakom slucaju je bolji :)

decki, a da mi napravimo neku trening partiju pa da se okupimo?

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
protjeran
DrNasty kaže...
doxy kaže...

kak da igram s kretenima???'

Nikako, pomiriš se da su idioti i nabijaš xp sa svojim damageom. Proći ćeš partiju jako dobro.

Ja sam jučer ostao sam u bazi jer su ovce se razbježala, hetzer mi oštetio gun ali sam s takvim gunom uništio njega i još dvojicu (još bi ih da se kupola brže vrti). Kasnije su me okružili jer su moji izginuli pa sam popušio, ali je dobro bilo.

Sve je to super...al je gadno kad igraš s artiljerijom, i još ti ubaci neku gradsku mapu...pa se sad ti fućkaj.

16 godina
CRT kaže...

I ja sam razmišljao o nećem takvom.

Bilo bi super okupiti se, malo napucavati i zezati. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
16 godina
CRT kaže...

U svakom pogledu je bolji, osim što ti prekida napredak do heavyja...zato sam ja uzeo IV..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bome, u usporedbi sa potpuno unaprijeđenim PzKpfw III A., čak i PzKpfw III sa stock opremom je pravo osvježenje :)

Barem prema meni...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 18:07 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Počeo igrat. tj. nisam još, sad upravo instalirao, javim dojmove kasnije
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

http://vimeo.com/20832563

Malo smijeha WOT style

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 18:18 (Duche).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evo me poslije prve runde s traktorom, čak 2 killa napravio

E sad, da li se isplati nadograđivat to smeće uopće, ili skupljat pare za nešt drugo?
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina

Lakše ti je napredovati kad ga nadogradiš...prepourčujem..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...

E sad, da li se isplati nadograđivat to smeće uopće, ili skupljat pare za nešt drugo?

Ja prva 4 tiera nisam nista nadograđivo jer nema neke razlike. Tek od 5. tiera planiram nadograđivat... 

16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Misljenje o T28 se malko promjenilo,na bolje naravno.Samo malo veci top i to je to,iako mu fali okret i brzina,ali je ok sve u svemu.

hej pa ja sam s tobom partiju igrao neki dan :)

ugl. ja sam tek počeo igrati i eto još se pokušavam naučiti malo svemu, ali je igra jako zanimljiva :)

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
16 godina
neaktivan
World of Tanks

krayzie kaže...
The Unforgiven kaže...

Ja prva 4 tiera nisam nista nadograđivo jer nema neke razlike. Tek od 5. tiera planiram nadograđivat...

Nema razlike?! PzKpfw III je Tier 4, i razlika je nevjerojatna sa poboljšanjima. Isto je sa PzKpfw III A. (tier 3) i, vjerujem, većinom drugih tenkova.

F.E. - kod mene stock je išao na 25-30 km/h, teška upravljivost i okretljivost, a unaprijeđeni 55-60 km/h, osjetno bolja upravljivost i okretljivost, puno bolja šteta (oko 2-4 pogotka manje je potrebno za uništavanje od stocka), te oklop poboljšan za nekih 30...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 18:48 (RoyalBlood).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sorry na duplom...

Našao sam ovdje neke skinove za tenkove, ak to metnem jel budu to i drugi tak vidli il? {#}  Malo da se zakamufliram

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
RoyalBlood kaže...

Sorry na duplom...

Našao sam ovdje neke skinove za tenkove, ak to metnem jel budu to i drugi tak vidli il? {#}  Malo da se zakamufliram

Pretpostavljam da neće vidjeti, osim ako nisu i sami skinuli te skinove.

16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Sorry na duplom...

Mislim da to samo ti vidis jer editiras file-ove samo kod sebe..

http://androoolog.blogspot.com/
15 godina
xDinichx kaže...
ivanoile kaže...

hej pa ja sam s tobom partiju igrao neki dan :)

ugl. ja sam tek počeo igrati i eto još se pokušavam naučiti malo svemu, ali je igra jako zanimljiva :)

E da vidis,sad sam se sjetio.Bila je mapa Malinovka,ja mislim.Dobro si igrao{#}

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Istina, pronašao sam na netu. Inače, navodno su developeri najavili da će uskoro i unutar igre bit podržani skinovi koji će se moći mijenjati, a svi će ih vidjeti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

E da vidis,sad sam se sjetio.Bila je mapa Malinovka,ja mislim.Dobro si igrao{#}

Eh je bila je... super je igra, a gušt mi je igrati kada dobijem dobar tim... pa nam kažu šta da radimo, a mi lijepo n00bovi slušamo i pomažemo ako možemo :)

Kupio sam si čak i novi tenk. Mislim da sam imao T1 i da sam za njega researchao light tank pa sam to kupio :)

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
14 godina
neaktivan
CRT kaže...

mogli bi ja ću bit sad nekih sat vremena pa ako ima zainteresiranih

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 19:59 (mlinka93).
15 godina
odjavljen
World of Tanks

Bug.HR channel AJMOOO

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice