Krenem igrat nastavak i sad prva misija ok,neki sam rus što praši po berlinu ali druga misija šok. amer sam i počinjem od prve misije iz originalnog dijela. Nekužim! Nemoguće da ima samo jedna misija nova i to prva a ove ostale se nastavljeju iz prvoga dijela.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izmjenjuje se americka i ruska kampanja...
koja glupost. znači da bi prešao soviet assault moram još jednom preći i prvi dio
Postoji li ikakav način da se odigra Soviet assault bez posjedovanja prvog dijela? Neki patch ili slično?
Postoji li ikakav način da se odigra Soviet assault bez posjedovanja prvog dijela? Neki patch ili slično?
Naravno da ne, pa to je samo mission pack, ne cijela igra (i to samo 6 misija).
Za USA tržište je izašla WiC Complete verzija - sadrži standardni WiC sa integriranom soviet ekspazijom. To je u biti sve.
Ne.
Ja sam odigrao WiC pa sam onda skinuo i Soviet assault ekspanziju, no prije toga igru treba patch-at prvo na verziju 1.10 (oko 1GB) pa onda na 1.11 (400MB) i onda tek ide soviet assault (1.8GB).
Na kraju sam sve to instalirao i radilo je no nisam imao volje za ponovnim prelaženjem. Original me oduševio, grafika, gameplay, nuke (iako je malo slab)...
Skirmish postoji u igri samo su ga malo shebano stavili, treba otići pod local -> nešto... Tu sam se zabavljao 2-3 dana i onda mi dosadilo.