Wildwest igre

poruka: 6
|
čitano: 1.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wildwest igre

Odigrao sam i presao igru call of juarez: bound in blood i bila je izvrsna odlicna grafika, prica, oruzije itd.
Moze li mi neko preporučiti sličnu igru sa temom wildwesta.
Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wildwest igre

Call of juarez 1, GUN...

duje kapitanović

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Wildwest igre

Odigraj prvi nastavak Call of Juareza - Blood in bound je nastavak. I Gun nije loša.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Wildwest igre
cappy kaže...

Call of juarez 1, GUN...

Isto to sam mislio preporučitBelji se

GUN

I možda još ovo

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 21:41 (big_guy).
16 godina
neaktivan

kakva je ta igra Gun je tko to igrao? kakva je grafika, prica, oruzije, dali je duga igra?
za call of juarez 1 znam i mislim je prec ubrzo

16 godina
neaktivan
kaštel kaže...

kakva je ta igra Gun je tko to igrao? kakva je grafika, prica, oruzije, dali je duga igra?
za call of juarez 1 znam i mislim je prec ubrzo

Gun ti je igra iz 3. lica radi se o nekom liku Coltonu koji pokusava osvetiti ocevu smrt. Uz trazenje ubojice njegova oca zapne u neku ludu potragu za zlatom. Igra ti je free roam imas konja jases, collectas bountys i tako. Nije losa igra graficki nije niti do koljena Juarezu 2, ali po zabavi je jednaka ako ne i bolja ;)

Oruzja su ti rifle, shotguns, revolvers, eksplozivi i luk i strijela. Igra je poprilicno duga sigurno petnaestak sati, ako ne i vise. Mislim meni je toliko negdje trebalo, ali ja sam uzivao nisam maraton radio ^^

Ova preporuka iznad Desperados takodjer odlicna igra. Malo je starija mislim da i dvojka postoji. Igra ti je kao commandos samo smjestena na divljem zapadu.

This is usually the part where people start screaming
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 21:57 (Sylar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice