Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 133.657
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Wildstar MMO

Totalno cool review, jako koristan. Dapace, s obzirom na brzinu radnji, cini se da si najmanje od svega bio u igri... ukljucujuci pisanje tog reviewa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Wildstar MMO
swon kaže...

Što se tiče ove igre imam samo par riječi i to ovim redosljedom:

-downloadah

-insatlirah

-logah

-potrčah

-skočih

-exit

-zaboravio

Nadam se da ste razumjeli sve fore i fazone koje sam želio objasniti u par riječi, kažu igra je vanilla wow, ja kao veliki fun vanille a pogotovo TBC-a mogu reći ni nalik!

14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Totalno cool review, jako koristan. Dapace, s obzirom na brzinu radnji, cini se da si najmanje od svega bio u igri... ukljucujuci pisanje tog reviewa.

Pa ako sam išta naučio u 20 godina gamina  i 33 godine života to je da vrijeme leti prebrzo, tako da ga ne valja bacati uzalud, za mene ova igra ne valja i koliko god sati proveo upozanvajući sve njene draži to se ne može change!! Kako znam da ne valja vrlo jednsoatvno, u spomenutih 20 godina svaki put sam znao jel igra valja ili ne nakon samo 5 minuta, pametnom ne treba više! 

Jer bez obzira na sadržaj igre ako je mehanika igre ( čitaj virtulani svijet, lik koji kad trči izgleda kao da ima krasatvac u guzici, mutavo skače, jednosatvno rečeno lik nije dobro interisan u svijet kao da se dvije dimenzije preklapaju itd...) crap onda je bezvrijedan sadržaj ma koliko genijalan bio , npr age of wushu, svatko ko je iole normalan je tu igru uninstall nakon samo jednog unaprijed nagetog skoka. prostor za ovake igre postoji i bit će ljudi koji će ih igrati, ali kažem to su ljudi koji žale za vanillom ili nekim drugim naslovom pa u svakom novom crapu vide nadu!!!!

12 godina
swon kaže...
Rhodin kaže...

Pa ako sam išta naučio u 20 godina gamina  i 33 godine života to je da vrijeme leti prebrzo, tako da ga ne valja bacati uzalud, za mene ova igra ne valja i koliko god sati proveo upozanvajući sve njene draži to se ne može change!! Kako znam da ne valja vrlo jednsoatvno, u spomenutih 20 godina svaki put sam znao jel igra valja ili ne nakon samo 5 minuta, pametnom ne treba više! 

Jer bez obzira na sadržaj igre ako je mehanika igre ( čitaj virtulani svijet, lik koji kad trči izgleda kao da ima krasatvac u guzici, mutavo skače, jednosatvno rečeno lik nije dobro interisan u svijet kao da se dvije dimenzije preklapaju itd...) crap onda je bezvrijedan sadržaj ma koliko genijalan bio , npr age of wushu, svatko ko je iole normalan je tu igru uninstall nakon samo jednog unaprijed nagetog skoka. prostor za ovake igre postoji i bit će ljudi koji će ih igrati, ali kažem to su ljudi koji žale za vanillom ili nekim drugim naslovom pa u svakom novom crapu vide nadu!!!!

16 godina
odjavljen
swon kaže...

Nadam se da ste razumjeli sve fore i fazone koje sam želio objasniti u par riječi, kažu igra je vanilla wow, ja kao veliki fun vanille a pogotovo TBC-a mogu reći ni nalik!

Pa igra jest kao vanilla wow po mnogim karakteristikama. Kretanje i kamera, grafički stil, dosta i konceptualno... tako da, onome kome se igra vanilla wow, ovo je najbliže tome (bliže od trenutnog WoWa). Ali, i dalje nam osjećaj koji mi je dao stari WoW. Za mene je to negativna stvar (većini mladih igrača neće biti) jer sam vanilla wow ostavio prije mnogo godina. Da bih opet zaigrao tako nešto, osobno tražim PvP MMO otvorenog tipa i neinstanciranog i permamentnog svijeta, s modelom borbe kakav ima Wildstar. Naime, od cijelog Wildstara sviđa mi se jedino sistem bez targetinga (donekle, mislim da su napadi prespori i animacije preduge, ali i to ima svrhu da omogući taktiziranje) i mislim da je to najbolji dio igre. Sve ostalo, uključujući prevelike raidove, sporo kretanje po prevelikim i nesadržanim mapama sa samo predimenzioniranim statičnim kulisama, uz jako zastrajelu kvalitetu tekstura i kompleksnost modela, jednostavno mi više ne odgovara. To je sve stvar osobnih preferencija.

Vjerujem da će pravi "ubojica WoWa" (u smislu da dostigne broj igrača kakav je WoW) biti tek Titan za 5-10 godina kad izađe. 

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 11:16 (Tonči).
13 godina
neaktivan
Wildstar MMO

na ovoj temi sam iskljucivo radi trolova koji su zatrovali eso temu

koliko vidim ti isti trolovi koji su hejtali eso tu zestoko brane wildstar.

Nista zelim vas samo pozdraviti i javiti vam da mi je puno stvari sad jasnije:D

Moj PC  
2 7 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Pazi lik se i dalje hvali kako je ugasio igru u manje od 5 minuta... nije prosao ni u prvu zonu, pitanje jel oruzje pokupio...

Care, tvoj review je genijalan... genijalan!!!!

Instalirao sam igru, protrco, skocio na mjestu i odusto, igra je glupa!

Ajde tu je barem bilo nekih oji su rekli "isprobao sam battleground, nije mi se svidio" pa znam da je makar koji level dobio, vidio koji quest... Ti si se spawno na brodu i reko "ovo je katastrofa" - animacije trcanja, ovisno o kombinaciji rase/klase su katastrofa ili jako dobre u igri, ples je strahovito los na svim rasama, ili barem ja tako mislim, ali igra je odlicna.

Super je samo sto si u nekoliko sekundi napravio misljenje i review ti je toliko detaljan da nema sto... Mogo si napisat da je chua na slici katastrofalno dizajniran pa mora cijela igra biti losa, i uopce preskocit ovaj dio sa install i remove.

EDIT: zujo, pozdrav i tebi, ESO nismo zatrovali mi vec developeri... a ti sad meni reci iskreno da li je "uso sam, protrco i skocio, te mako igru jer je losa" ista nalik onome sto sam ja radio u ESO i na temelju cega sam napiso svoj review?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 11:15 (Rhodin).
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Pazi lik se i dalje hvali kako je ugasio igru u manje od 5 minuta... nije prosao ni u prvu zonu, pitanje jel oruzje pokupio...

Ajde tu je barem bilo nekih oji su rekli "isprobao sam battleground, nije mi se svidio" pa znam da je makar koji level dobio, vidio koji quest... Ti si se spawno na brodu i reko "ovo je katastrofa" - animacije trcanja, ovisno o kombinaciji rase/klase su katastrofa ili jako dobre u igri, ples je strahovito los na svim rasama, ili barem ja tako mislim, ali igra je odlicna.

Super je samo sto si u nekoliko sekundi napravio misljenje i review ti je toliko detaljan da nema sto... Mogo si napisat da je chua na slici katastrofalno dizajniran pa mora cijela igra biti losa, i uopce preskocit ovaj dio sa install i remove.

EDIT: zujo, pozdrav i tebi, ESO nismo zatrovali mi vec developeri... a ti sad meni reci iskreno da li je "uso sam, protrco i skocio, te mako igru jer je losa" ista nalik onome sto sam ja radio u ESO i na temelju cega sam napiso svoj review?

TI si meni kralj, a i malo si bukvalan, nebitno koliko sam bio u igre jer ako je retardiran osjećaj kad samo hodaš okolo osalo nije ni bitno to je bit !!Ja sam igru isprobao, ne koliko ti, ali jesam dovoljno da znam da je crap i da će fail iz više razloga a osnovni je da zahtjeva sub, gledaj bilo je ljudi koji su me uvjeravali da je satr wars zakon, a igrao sam je i baš se trudio da mi bude zakon ali je crap. Ako si igrao vanillu ili TBC onda znaš kakav ti je bio osječaj kad si se prvi put log in , pa malo proskako okolo i kill prvog moba pa prvi ding, pa prvi zeleni item....

17 godina
Wildstar MMO

Svaku igru koju sam igrao, da bih stekao neko misljenje o njoj, sam igrao nekoliko sati. Cak i Planeshift 3D kad jos nije bilo animacije likova, propadalo se kroz svijet i svasta nesto se desavalo. MMORPG-ova ima bezbroj i ne mogu reci da sam ih puno isprobao, jer onih 30ak ili 50ak sto jesam nije nista u usporedbi sa njihovim brojem. Od svih WoW mi je tek u top 5, nisam ga cak ni najvise igrao (iako skoro), ali nikad, NIKAD, nisam donio misljenje u roku od 3-5 minuta i nikad na temelju animacije trcanja/skakanja lika.

Sad, jesam li ja bukvalan ili ne, al dam se kladit da jedva da si ovo igrao, u biti si to i sam napisao i vjerujem da nisi puno pretjerivao.

To kakvu ti odluku mozes napravit prije zavrsetka tutoriala je tvoja stvar, uostalom i tvoj review govori dosta o tome... u biti nisi nis reko a mislis da si sve reko.

Sto se tice WoW-a i osjecaja koji je imao... prije 10 godina kad je izaso i kad nista drugo slicno maltene nije ni postojalo (pogotovo kod nas i sa infrastrukturom koju smo imali nije gotovo nitko MMO-a prije WoW-a ni vidio) - da, WoW je tada bio nesto posebno. 10 godina kasnije sve sto izadje je vec vidjeno i nista ti nece pruzit isti osjecaj...

Jedino sto wildstar u pojedinim kombinacijama rasa/klasa animacije trcanja gura na granicu prihvatljivosti. Npr exiles gronak i mordesh female su jedva gledljive (meni) - ali na temelju toga rec "sve sam reko" je bezveze...

Nisi nis reko, nisi nis isprobao, nisi ni zagrebo povrsinu, samo si bacio svoje vrijeme, i u biti moje jer i dalje raspravljam o nicemu, umjesto da odignoriram.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 11:45 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Svaku igru koju sam igrao, da bih stekao neko misljenje o njoj, sam igrao nekoliko sati. Cak i Planeshift 3D kad jos nije bilo animacije likova, propadalo se kroz svijet i svasta nesto se desavalo. MMORPG-ova ima bezbroj i ne mogu reci da sam ih puno isprobao, jer onih 30ak ili 50ak sto jesam nije nista u usporedbi sa njihovim brojem. Od svih WoW mi je tek u top 5, nisam ga cak ni najvise igrao (iako skoro), ali nikad, NIKAD, nisam donio misljenje u roku od 3-5 minuta i nikad na temelju animacije trcanja/skakanja lika.

Sad, jesam li ja bukvalan ili ne, al dam se kladit da jedva da si ovo igrao, u biti si to i sam napisao i vjerujem da nisi puno pretjerivao.

To kakvu ti odluku mozes napravit prije zavrsetka tutoriala je tvoja stvar, uostalom i tvoj review govori dosta o tome... u biti nisi nis reko a mislis da si sve reko.

Sto se tice WoW-a i osjecaja koji je imao... prije 10 godina kad je izaso i kad nista drugo slicno maltene nije ni postojalo (pogotovo kod nas i sa infrastrukturom koju smo imali nije gotovo nitko MMO-a prije WoW-a ni vidio) - da, WoW je tada bio nesto posebno. 10 godina kasnije sve sto izadje je vec vidjeno i nista ti nece pruzit isti osjecaj...

Jedino sto wildstar u pojedinim kombinacijama rasa/klasa animacije trcanja gura na granicu prihvatljivosti. Npr exiles gronak i mordesh female su jedva gledljive (meni) - ali na temelju toga rec "sve sam reko" je bezveze...

Nisi nis reko, nisi nis isprobao, nisi ni zagrebo povrsinu, samo si bacio svoje vrijeme, i u biti moje jer i dalje raspravljam o nicemu, umjesto da odignoriram.

Opet ti nisi shvatio bit mojeg izlaganja, ja vjerujem da igra ima svoje draži kao i velika vecina iole ozbiljnih igara,ali meni je crap se kretati u toj igri jednsoatvno kao da lik i svijet nisu integriarni zajedno, a ako mi je taj osjećaj onda je isto igrao igru par sati (kao što sam ja) ili 100 godina , to se ne može unaprijediti jer je engine gameplay-a jednsotavno takav , npr kad skočiš pokreti koje rade ruke,ramena noge ,i lik jednostavno su loši , a ja nisam kritikovao sadržaj igre...

Ali ako se tebi igra sviđa samo ti uživaj, i glupo ti je ubjeđivati mene ili nekog drugog da je igra odlična jer sve se svodi ti i drugi koji igraju ovaj crap ćete uživati u njemu, ja ću play neki drugi crap  i to je to!

13 godina
neaktivan
swon kaže...
Rhodin kaže...

TI si meni kralj, a i malo si bukvalan, nebitno koliko sam bio u igre jer ako je retardiran osjećaj kad samo hodaš okolo osalo nije ni bitno to je bit !!Ja sam igru isprobao, ne koliko ti, ali jesam dovoljno da znam da je crap i da će fail iz više razloga a osnovni je da zahtjeva sub, gledaj bilo je ljudi koji su me uvjeravali da je satr wars zakon, a igrao sam je i baš se trudio da mi bude zakon ali je crap. Ako si igrao vanillu ili TBC onda znaš kakav ti je bio osječaj kad si se prvi put log in , pa malo proskako okolo i kill prvog moba pa prvi ding, pa prvi zeleni item....

sve vec vidjeno samo na drugoj temi i sa drugim ulogama. rhodine pozdravljam i ja tebe i samo cu ti ponoviti sa eso teme jednu recenicu. 100 ljudi 100 ćudi ne svidja se svima isto i nemaju svi isto misljenje. 

Minus si dao combat iako u svim rewievima je to bio plus i malo kome smeta a tamo si se cudio ljudima sto su kupili igru i da je igra drugorazredna iako si probao par sati ili par desetaka sati bete uglavnom nisi presao 2'0 level da vidis kako ide buildanje geara i skillova. oprostite ljudi na offtopicu rhodin i ja se znamo sa neke druge teme gdje je takodjer kao i ovdje zagovarao protiv igre

12 godina
ZujoVg kaže...

sve vec vidjeno samo na drugoj temi i sa drugim ulogama. rhodine pozdravljam i ja tebe i samo cu ti ponoviti sa eso teme jednu recenicu. 100 ljudi 100 ćudi ne svidja se svima isto i nemaju svi isto misljenje. 

Minus si dao combat iako u svim rewievima je to bio plus i malo kome smeta a tamo si se cudio ljudima sto su kupili igru i da je igra drugorazredna iako si probao par sati ili par desetaka sati bete uglavnom nisi presao 2'0 level da vidis kako ide buildanje geara i skillova. oprostite ljudi na offtopicu rhodin i ja se znamo sa neke druge teme gdje je takodjer kao i ovdje zagovarao protiv igre

Ti zbilja uspoređuješ prilično opsežne komentare koje smo davali na ESO temi (pogotovo ObiWan koji je valjda analizirao igru do zadnjeg detalja) sa trollanjem tipa "ja nakon 5 minuta vidim da je igra crap".

S time da smo većinu komentara dali za vrijeme dok je za igru na snazi bio NDA i kupci se nisu smjeli niti mogli upoznati sa kvalitetom igre, a Zenimax je istovremeno počeo skupljati lovu od prednarudžbi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 13:29 (DeniZg).
13 godina
swon kaže...
Rhodin kaže...

Opet ti nisi shvatio bit mojeg izlaganja, ja vjerujem da igra ima svoje draži kao i velika vecina iole ozbiljnih igara,ali meni je crap se kretati u toj igri jednsoatvno kao da lik i svijet nisu integriarni zajedno, a ako mi je taj osjećaj onda je isto igrao igru par sati (kao što sam ja) ili 100 godina , to se ne može unaprijediti jer je engine gameplay-a jednsotavno takav , npr kad skočiš pokreti koje rade ruke,ramena noge ,i lik jednostavno su loši , a ja nisam kritikovao sadržaj igre...

Ali ako se tebi igra sviđa samo ti uživaj, i glupo ti je ubjeđivati mene ili nekog drugog da je igra odlična jer sve se svodi ti i drugi koji igraju ovaj crap ćete uživati u njemu, ja ću play neki drugi crap  i to je to!

Kretnje su doslovno kopirane iz WoW.a ja ne znam o cemu ti pricas. Osim sta je dodan Double-jump i sprint. 

Iskreno, da ju nisam dobio za free mozda nebi niti igro prvih 2-3mj da vidim kako ce se stvari razvijat. Igra lupa onako toplo hladno.

Questing - Super je kad ides prvi put, sve ok... neki su dosadni, neki su epic i tako u krug. Pozitivno je to sta te tjera naprijed, negativno sta ako ces htjeti lvl.ati alta da moras sve ponovno grindat iz pocetka kao i na WoW.u... sta je malo banana.

Combat mi je najjaci dio igre. Nije statican, dodge koji funkcionira fenomenalno, targeting system je takoder odlican.

PAth finding takoder dobra stvar, daje neki dojam da koristis tom svom svijetu.

Radiovi - Neki su dugacki, neki su tocno kako treba...

Dungeoni - Solo, Party... ima svega za svakoga.

PvP - Nisam ga prosao skroz, ali PvP ce imati jako puno raznolikosti - Warplots je samo jedan od njih.

Dobro je sta je igra od pocetka puna contenta, dakle nece ti biti dosadno. Citam da je end game jako zabavan i da nije dosadno ( Naravno, moras sam isprobat da vidis kakav ti je ). Igra se nekome ne svida zbog grafike, nekome zbog combata, nekome zbog PvP.a, nekome zbog raidova ( makar vecina nece niti vidjeti raidove ali bitno da imaju sta reci ) i tako dalje.

Kome se svida neka kupi, ko je skeptican neka priceka malo videa na youtubu kad izade i svi sretni. Nema potrebe ovo usporedivat sa ESO.om jer je ESO poluproizvod nazalost a mogla je biti odlicna igra. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
ZujoVg kaže...

Ti zbilja uspoređuješ prilično opsežne komentare koje smo davali na ESO temi (pogotovo ObiWan koji je valjda analizirao igru do zadnjeg detalja) sa trollanjem tipa "ja nakon 5 minuta vidim da je igra crap".

S time da smo većinu komentara dali za vrijeme dok je za igru na snazi bio NDA i kupci se nisu smjeli niti mogli upoznati sa kvalitetom igre, a Zenimax je istovremeno počeo skupljati lovu od prednarudžbi.

stari ides offtopic i ne spominjimi obiwana nadji mi samo 1 njegov post gdje je samo 1 stvar dobra. neces naci 100 posto jednom je slucajno rekao craftanje je ok al u gw2...

tako da mi njega ne spominji

nije problem dok su bili beta weekendi jer je to BETA nego je problem što mjesec dana nakon launcha vi iz Beta weekenda trolate po temi.

Tako isto i ovo ako se čovjeku ne svidja cartoon animacija i grafika jednostavno mu se ne svidja kao sto se ne svidja i meni zato ni ne probavam wildstar nego igram ESO.

Za razliku od vas:

OPROSTITE NA OFFTOPICU NECU VAM VIŠE TROLLAT TEMU

P.S. Nemoj da kazem reanimatoru da ste ovdje naježili ste!:D

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 14:51 (ZujoVg).
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
ZujoVg kaže...
DeniZg kaže...
ZujoVg kaže...

stari ides offtopic i ne spominjimi obiwana nadji mi samo 1 njegov post gdje je samo 1 stvar dobra. neces naci 100 posto jednom je slucajno rekao craftanje je ok al u gw2...

tako da mi njega ne spominji

nije problem dok su bili beta weekendi jer je to BETA nego je problem što mjesec dana nakon launcha vi iz Beta weekenda trolate po temi.

Tako isto i ovo ako se čovjeku ne svidja cartoon animacija i grafika jednostavno mu se ne svidja kao sto se ne svidja i meni zato ni ne probavam wildstar nego igram ESO.

Za razliku od vas:

OPROSTITE NA OFFTOPICU NECU VAM VIŠE TROLLAT TEMU

P.S. Nemoj da kazem reanimatoru da ste ovdje naježili ste!:D

Hehe, da. Htio sam baš spomenuti da možeš pisati što te volja samo nemoj njega dovesti.{#}

Inače, ja sam apsolutno za to da se igra secira u detalje, makar se pisalo negativno. Ako pogledaš moje ranije upise, ja sam znao pisati što mi nije dobro riješeno u igri i što me smeta, iako sam otvorio temu. Ali, ove gluparije tipa instalirao sam, protrčao i onda uninstall, to je stvarno bezeveze.

HEHE gotovo je vec sam mu javio:D

Ma slažem se pa ako si citao moje postove na onoj temi vidio bi da sam pisao i negativne stvari u igri i slagao se sa nekim stvarima iz rewieva.

tako i treba moraš probati igru malo duže i daj mi odmah jedan savjet jel traje beta i gdje se moram prijaviti probao bih igru da vam napišem rewiev

P.S. Šime slažem se da se ESO i wildstar neda usporediti ali ne na način na koji ti misliš jer u ESO je izašao endgame Content a wildstar je tek u beta fazi tako da neznam što je tu još poluproizvod

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

Igra izlazi za za 8 dana HeadStart... tako da, beta je odavno zavrsila sa onih 10 dana Open Beta. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ZujoVg kaže...

P.S. Šime slažem se da se ESO i wildstar neda usporediti ali ne na način na koji ti misliš jer u ESO je izašao endgame Content a wildstar je tek u beta fazi tako da neznam što je tu još poluproizvod

Wildstar izlazi 30/05/2014 i u startu ima heroic dungeone, 40 man raid, housing, cross server grupiranje za PVE dungeone i PVP battlegroundse, auction house i još cijelo čudo sadržaja, tako da, što se tiče komentara o poluproizvodu...{#}

Ako ti je zbilja želja probati, ja ću ti poslati friend key čim ga dobijem (svatko tko kupi igru dobije 3 friend keya s kojima možeš igrati 7 dana).

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 15:28 (DeniZg).
13 godina
DeniZg kaže...
ZujoVg kaže...

Wildstar izlazi 30/05/2014 i u startu ima heroic dungeone, 40 man raid, housing, cross server grupiranje za PVE dungeone i PVP battlegroundse, auction house i još cijelo čudo sadržaja, tako da, što se tiče komentara o poluproizvodu...{#}

Ako ti je zbilja želja probati, ja ću ti poslati friend key čim ga dobijem (svatko tko kupi igru dobije 3 friend keya s kojima možeš igrati 7 dana).

E to sam zaboravio... tko zeli neka mi posalje na PM, pa cim ih dobijem saljem. Jos jedna plus za nekog tko zeli probat igru.

13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
ZujoVg kaže...

sigurno je epic i bez greške:D

kad dobiješ key daj samo da probam nevjerujem da ću uzet igru al možda je stvarno dobra. Uglavnom bez predrasuda ću ju probati i rewiev vam nabaciti na temu

15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ako ti igra ne sjedne na prvu, dobre su šanse da ti se uopće neće svidjeti. MMO naslovi su napravljeni da traju godinama, stvari poput animacije likova (ne znam bolji termin) su iznimno bitne. Kod Wildstara kretnje likove nisu na razini, napadi su isto osrednji. Vanilla wow 

ima puno zanimljivije, lijepše, prirodnije i rasno definirajuće kretnje. Ovdje sve  izgleda generički i već viđeno.

I'm very large!
13 godina
Nos kaže...
Rhodin kaže...

Ako ti igra ne sjedne na prvu, dobre su šanse da ti se uopće neće svidjeti. MMO naslovi su napravljeni da traju godinama, stvari poput animacije likova (ne znam bolji termin) su iznimno bitne. Kod Wildstara kretnje likove nisu na razini, napadi su isto osrednji. Vanilla wow 

ima puno zanimljivije, lijepše, prirodnije i rasno definirajuće kretnje. Ovdje sve  izgleda generički i već viđeno.

Sad ce ispast da sam neki fanboy, ali valjas gluposti.

Eto kad WoW ima ljepse i prirodnije pokrete... nemoj dalje nista pisat, kljucaj temu.

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Nos kaže...
Rhodin kaže...

Sad ce ispast da sam neki fanboy, ali valjas gluposti.

Eto kad WoW ima ljepse i prirodnije pokrete... nemoj dalje nista pisat, kljucaj temu.

Jesi ti možda posjetio wildstar forume? Većina plakanja dolazi baš zbog toga. 

Mogu slobodno tvrditi da ovo nije čak ni stvar ukusa nego činjenica. Gornji dio tijela Granoka doslovno pluta nad nogama kao da su od tekućine. Animacije napada su isto nezanimljive i nemaš osjećaj udarca oružjem. Jedino Aurini imaju zanimljive i dobre kretnje.

Kvaliteta produkcije nije na razini WoW-a, koliko god se ti ložio na takve tvrdnje, to je istina.

Prednaručio sam igru jer mislim da je odlična, ali da nisi fanboy? Jesi!

I'm very large!
17 godina

HEHE gotovo je vec sam mu javio:D

Ma slažem se pa ako si citao moje postove na onoj temi vidio bi da sam pisao i negativne stvari u igri i slagao se sa nekim stvarima iz rewieva.

tako i treba moraš probati igru malo duže i daj mi odmah jedan savjet jel traje beta i gdje se moram prijaviti probao bih igru da vam napišem rewiev

Mozes jos uvjek probat, zavisi kolko treba da skines i kolko ce ovo jos trajat,ali za sad se moze jos isprobavat/igrat free

11 godina
neaktivan
swon kaže...
Rhodin kaže...

Stari svaka ti je na mjestu. Sad bih ti platio veceru. Bas jucer sa s frendom na kavi komentirao mehaniku kretanja lika u mmo, i rolfali smo se unaprijed nagetom skoku {#}{#}{#} u wushu. Drago mi je sto vidim da ima normalnih ljudi koji nemaju poromecen smisao za logiku i realnost. Respect!

13 godina
Mquany kaže...
swon kaže...
Rhodin kaže...

Stari svaka ti je na mjestu. Sad bih ti platio veceru. Bas jucer sa s frendom na kavi komentirao mehaniku kretanja lika u mmo, i rolfali smo se unaprijed nagetom skoku {#}{#}{#} u wushu. Drago mi je sto vidim da ima normalnih ljudi koji nemaju poromecen smisao za logiku i realnost. Respect!

Logika i realnost na izmisljenom svijetu sa izmisljenim likovima... a ti i taj frend ste dobri eksperti kad vam se kava svodi na gaming....

13 godina
neaktivan
Mquany kaže...
swon kaže...
Rhodin kaže...

Pazi ti lika, - Planet Nexus, Dominion , Exile - on tu traži logiku i realnost. Bože , oslobodi me umotvorina ovakvih....

17 godina
ZujoVg kaže...
swon kaže...
Rhodin kaže...
...

...

Ma je i nije vidjeno na drugoj temi. Dakle bilo je tu ljudi koji su davali lose komentare igri i nisam nista reko. Npr mquany i slicni, dali su neke solidne argumente. swon doslovce kaze "instaliro, protrco, skocio, izaso, deinstaliro... sve sam reko" - islim WTF? To nije komentar, to nije review, to nije nista. To je "Kupio sam jutarnji, jako los font na prvoj strani, novine su smece" tip komentara - bez da procitas ijednu napisanu rijec.

Sad se vadi kao igro je nekoliko sati, bla bla, toboze da da neku tezinu rijecima... koje u biti i nemaju nekog sadrzaja.

Ja sam na ESO temi popljuvo kombat, meni je bio los. Ne sam po sebi toliko koliko je bio gori od Skyrima i nekih drugih igara koje su radjene kako za PC tako i za konzole, takodjer su limitirane kontroleom i dalje su avion naspram kombatu u ESO. Imali su trasno nemastovit nacin svrstavanja puno stvari u nekoliko resursa i nekoliko komandi. To je moj dozivljaj kombata i ne trazim od svih da se sloze sa njim, samo smatram da imam pravo na njega.

Cinjenice da su reviewi cak i hvalili kombat, a pljuvali po nekim stvarima poput craftinga koje su se meni svidjele ili jako svidjele, te da smo obi wan, deni, ja i slicni pisali o tome za vrijeme trajanja bete, za vrijeme NDA, samo govori u prilog tome da su nase ideje bile "originalne" u smislu da nismo citali los review pa onda isli iste rijeci pisat po forumu samo da vama idemo na zivce.

Takodjer u ovoj temi mozes vidjet i moj komentar na neke probleme koje potencijalno vidim u wildstaru, za razliku od vecine na ESO temi nije da igru dizem u nebesa, iako cu ju igrat. Takodjer u svakom mom odgovoru swonu sam spomenuo da je animacija kretanja pojedinih kombinacija rasa/klasa losa, jako losa ili cak na granici prihvatljivog... ali to ne cini igru u kojoj je tolika kolicina ostaloga dobra, jako dobra ili vrhunska.

Ja i dalje smatram da je ESO katastrofa od igre koja je trebala biti vrhunska, koju sam ja inicijalno odlucio kupit i odlucio se na nju prije wildstara. Frend je htio wildstar, ja ESO i njega sam uspio nagovorit da krenemo u ESO... do onih beta vikenda gdje smo naprosto isli iz jednog loseg iskustva u drugi i isprobavsi sve, od tradea, guilda, banke, questinga, kraftanja, guildi, dungeona i cyrodila rekli WTF?!?!?!

Mislim OK, vjerujem da iza lvl 20 ima novih itema sa novim bonusima, novih spelova, nismo postali ni vukodlak ni vampir, dosta stvari poput dark brotherhood i justice sistema nisu bili u igri (iako su trebali bit... dio ih jos najavljuju, a vec je vise ljudi odustalo od igre nego sto ce novih pocet prije FtP igrat) i slicni... Ali core igre smo isprobali detaljno i mislim da i nakon sto sam procitao/pogledao desetke end game reviewa ljudi cije reviewe pratim godinama i uglavnom se po razlicitim igrama slazem sa njihovim misljenjem (dakle uglavnom, ne uvijek, sposoban sam racionalno i objektivno donijet neke svoje zakljucke). Vise manje se svi slazu da je ESO prosjecan ili cak ispodprosjecan naslov kojemu jedina stvar koja ide na ruku je dio TES fransize i ogroman budzet koji je omogucio kvalitetan voiceover, animacije i slicno, ali sa druge strane je puno toga izvedeno traljavo, lose, djeluje nedovrseno i vise nalikuje losem single player RPG naslovu nego MMO-u, osim u Cyrodilu. Sa druge strane Cyrodil nije nista drugo nego WvW verzija 2.0 gdje se original u nimalo losijem izdanju, samo na manjim mapama, moze igrat u B2P naslovu. igra ne nudi nista originalno, a ono sto nudi, a kopirala je iz drugih igara, nije nimalo popravila, dapace, dosta toga kljucnog za MMO je napravila lose, jako lose, ili naprosto izostavila iz igre (AH any1)

Na stranu sve to, svi koji su probali Wildstar i ne svidja im se, neka pisu sto im se sve ne svidja, zasto, neka pljuju po svemu, samo kad netko napise "bio sam ispod 5 minuta u igri - igra je katastrofa), a probao je nista, stogod da sad napise, to je bezvezan komentar.

Tebi zujo cu ja poslat friend invite ako zelis, cim ga dobijem, jer si za razliku od 90% pacijenata na ESO temi imao kvalitetne argumente. U biti si jedini (ako se ne varam) imao mozga napisat nekoliko prosto prosirenih recenica o tome sto je sve u igri dobro i zasto, na cemu rade i slicni, ali ostatak ekipe, predvodjeni reanimatorom, nisu mogli napisat nista bolje od "trolovi jedni, da niste bijeda jedna siromasna i gladna, svi biste igrali ovo, serete samo zato sto ste siromasni i ljubomorni na nas koji si ovo mozemo priustit" - mislim sto rec takvima?

13 godina
Samo nemojte iz ove teme napraviti identicnu ESO, mislim nece bit jer nas velika vecina ima igru, al opet...

Nek se pise vise o igri nego o prepucavanjima.
15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Ima li netko iskustva s tenkanjem? Sve tenk klase su mi dobre, ali nekako me stalker najviše privlači zbog stealtha. Ali imam osjećaj da će warrior biti dosta zanimljiv.

I'm very large!

0 0 hvala 0
13 godina
Skill i ostalo ti je slozeno da mozes biti dps sa jednim skill treeom i sa drugim tank ako si uzeo warriora...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice