Wasteland 2 video gameplay

poruka: 195
|
čitano: 30.360
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nula "kreševa"...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Onda imam "sreću" :D

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Premalo si stavio u "Luck"

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Wasteland 2 video gameplay

Steam ima velike patcheve, uvijek mozes naci delta patch (npr. 47mb sluzbeni gog patch, primjenjiv na steam verziju uz reg izmjene) ili potrazi malo na netu npr. fts patcheve (ovaj posljednji tj. prvi je za DC 60ak mb).

doktor1 kaže...
Ja, (Doktor) sam neki seljo koji njuška svuda i ima Asshole Quirk

Odmah si se odrekao gomile stvari uz smart ass i kiss ass^^

Jedna je da nikad neces moci primijeniti preparation G i dobiti charged round sniper od Diamondback militanta:P

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
13 godina

Od posla uopće nisam stigao igrat, ali sam stigao nešto pročitat :) Ako sam dobro pohvatao, minimalna inteligencija 4 da bi se mogla maxati 3 skila i što više brzine na combat likove, dok su ostalo finese. I kod slaganja skilova treba uzet u obzir i NPC-ove

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Poceo sam avanturu opet i jedna stvar koju stvarno volim u ovoj igri je to sto ma kako god da se slozi party uvijek ce biti nesto sto neces moci uraditi, to je odlicna stvar jer odluke koje donosis od kreiranja likova pa dalje imaju tezinu.

E sad moram reci da su me ovi novi perks and quirks dosta razocarali, nekako su bezveze, trebali su ih napraviti mrvicu jacima, da ih malo vise ocekujemo perks kad se lvlup ili da na startu osjetimo veci ucinak od quirks. Ovako su manje vise cista kozmetkia.

Isto kada sam vidio da ce mijenjati neke stvari i rebalansirati igru ocekivao sam malo dublje promjene koje bi ispravile odredjene nelogicnosti. Tipa da moj lik sa snagom 1 ako na njega stavim brute force skill lakse razvali nogom vrata nego lik koji ima snagu 10. Trebali su te neke skilove vezati za atribute i napraviti jos neke promjene.

Ali sve u svemu, igra izgleda bolje i uvjerljivije, odredjene mehanike koje su dodali da bi se neke stvari u igri lakse radile su ucinile gameplay boljim. Preporke svima koji su presli igru da to urade jos jednom, kao zagrijavanje za Fallout4. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sredio situaciju u AG centru, vratio se u bazu, opremio bandu, izmedju ostalog nabavio i M16. Onaj trenutak u igri kada znas da ce sve biti OK. 

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam igro bez Angele Deth... Kroz Ag Centar je samnom prošla Rose i tada sam joj reko da napusti ekipu.

Uzet Angelu na početku je obični cheat jer je preveliki lvl. Sada sam pokupio pijanca Schotcmoa i indijanca Chisela no oni su manji lvl od mene i kada nastradaju na bojištu to im je zbogom... Tu je Svetlana; snajperistica sa 121 ubojstvom...

Mad Max V8 Interceptor

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam na sve svoje likove stavio delayed gratification quirk pa mi treba na pocetku sva pomoc koju mogu dobiti . Posije AG centra idem u Level L'Upe Mine po Takayukia i on ce mi biti tank/mele/pack mule i onda totalno op idem u highpool i dalje. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Potrošio sam više od sat vremena na pokušaje kreacije likova, igra se od kad je Director's Cut vani stalno random crasha na character creation screenu. Više nemam volje...

Igra li još netko ovo?

Uhvatio sam se Directors cut verzije otkako su nadogradili grafički engine i igra je počela crashat dok mi je otvoren character / inventorij i to totalno randomly. Znači ponekad se sruši, a ponekad ne (što je duže inventorij otvoren to je veća šansa da se sruši).

Čitam na netu da je problem uglavnom vezan uz korisnike sa AMD grafičkim karticama i da je jedno od ponuđenih rješenja podizanje igre u DX9 (mislim, stvarno...)

Normalna verzija Wastelanda 2 radi sasvim ok.

Ima netko da je možda prokljuvio rješenje ? Ja tražim ali uglavnom bezuspješno (tj. sve osim navedenog dx9 rješenja mi nije primjenjivo, a to neću iz principa).

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina

No cudno, meni na obje lowend graficke (ati 260x i nvidia 650Ti) radi bez rusenja..na win7, dx11.

To je bilo prije koji mjesec, 3 prohoda DC verzije i uninstall; zadnji update na DC je bio nekakav gog 2.2.0.4.

Ovi kojima se rusi, kazu da je do ati drivera. Neki urade force-d3d12 umjesto dx9..ili kakvu drugu caroliju.

Verzija prije DC nije za baciti a pokrpana je vise manje dobro, vjerojatno neces ni primjetiti vizualnu razliku.

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
16 godina
neaktivan
kunof00 kaže...
...

Ovi kojima se rusi, kazu da je do ati drivera. Neki urade force-d3d12 umjesto dx9..ili kakvu drugu caroliju.

....

Hvala, sad sam sa ovim dobio to da mogu odigrati bez problema, a igra se sruši kad stisnem Exit. Meni dobro.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nedavno krenuo da isprobam Wasteland serijal pa rekoh da pokrenem Wasteland 2 Director's cut kojeg imam u GOG library-u. Nažalost igra odmah u početku ima ogromne probleme sa lagom (zapravo više nekakav oblik stutteringa) prilikom pomicanja kamere i charactera do te razine da je neigrivo. Ne znam je li netko u zadnje vrijeme pokretao i suočio se sa sličnim problemom (bilo koju verziju igre - steam, gog, game pass)? PC ne bi trebao biti problem jer imam noviju konfiguraciju (sa kraja 2021.) i problem se javlja samo u ovoj igri, problema sa temperaturama također nema. Probao sam mijenjati različite postavke, in-game, u Nvidia postavkama, dodatni .exe flagovi, reinstalacija. Ništa od toga nije pomoglo. Je li moguće da je problem u GOG verziji, no pretpostavljam da je ista verzija i na ostalim platformama?. Kontaktirao sam i InXlile support, odgovor još nisam dobio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2023 18:39 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Bome prosao sam sva 3 wastelanda, sva 3 su radila super i bez IKAKVIH problema. Waste 2 mi je krešao na desktop 1x doduše. Waste 3 isto jednom.

Gog verzije sve 3 igre, Intel - Nvidia combo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice