War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 434.683
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: War Thunder
milanji kaže...

VAŽNO 

OPEN GROUND UNITS BETA

Tko zeli mora proci niz testova sve do 04.12., jos nocas mora ispuniti

• destroy 60 ground units in Arcade battles or
  • 30 ground units in History battles or
  • 30 ground units in Full Real battles.

http://warthunder.com/en/news/337-Ground-Forces-closed-beta-announcement-en 

Meni nonstop izbacuje neki error.Nemogu se logirati

13 godina
War Thunder

Opet DDos napad 100%,a siguran sam da wargaming ima svoje ruke u tim napadima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 20:44 (ivanzu).
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
protjeran
War Thunder

Hmmm u dilemi sam jel mi se isplati kupiti low tier premium avione za farmanje liona ili ipak ici na Mustang ili Typhoone

u britanskoj liniji?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder
From 11:00 GMT November 15th to 11:00 GMT November 16th (3:00 PST November 15th to 3:00 PST November 16th)

Destroy the following number of enemy fighters:

• Arcade — 30 fighters
  • History — 10 fighters
  • Full Real - 5 fighters

You can track your progress on the 'Profile — Achievements — Special' tab in the menu.

Completing the daily missions gives you a chance to earn access in the upcoming Ground Forces closed beta test. The more tasks you complete, the higher is your chance of being invited.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
War Thunder

Mustang Mk1a 30% popust...hmmm jel se isplati kupit ga?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivanzu kaže...

Ma to je glupost bombarderi su postali OP,toliko su  im pojacali DM da sa 6x20mm topova ja moram ispalit 300 granati u njega da bih bio bar neki jadni crit.(FRB) 

Bombarderi nisu niti malo OP, pogotovo oni iznad lvl 6 a dalje da ne govorim....recimo niti jedan bombarder nema šanse kada ga napadne recimo yak 9t ili p63. Ima njubara koji napadnu bombarder sa avionom koji nije za to (npr. bilo koji avion sa strojnicama 12.7 mm će jako teško srušit bombarder). Ali sve ovisi o topnicima na bombarderu i koliko brzo uočiš napadača. Japanski bomberi su jako loši s bombama koje nose ali su okretni toliko da čak možeš pobjediti 1vs1 većinu aviona. Najvažnije je da bomber ima pratnju ako je moguće, inače u 2 svjetskom ratu nije baš bilo lako srušiti bomber.

Frka85
16 godina
Bugzapper kaže...

Hmmm u dilemi sam jel mi se isplati kupiti low tier premium avione za farmanje liona ili ipak ici na Mustang ili Typhoone

u britanskoj liniji?

Osobno typhoone je jako loš, jedino što na njemu valja je to da je brz ko munja ali brate one 12.7 mm strojnice jako teško ruše avione i manjeg lvl od njega da ne govorim kako je lako srušiti ga. Preporučam rusku liniju yak:)

Frka85
16 godina
War Thunder

zao mi je sta nisam slikao, no jucer po 7. put igrao frb sa misem i uspio 3 aviona srusit sa fw 190 a5/u2

bolesno.

Gamers dont die, they respawn! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
stručnjak kaže...
ivanzu kaže...

Ma to je glupost bombarderi su postali OP,toliko su  im pojacali DM da sa 6x20mm topova ja moram ispalit 300 granati u njega da bih bio bar neki jadni crit.(FRB) 

Bombarderi nisu niti malo OP, pogotovo oni iznad lvl 6 a dalje da ne govorim....recimo niti jedan bombarder nema šanse kada ga napadne recimo yak 9t ili p63. Ima njubara koji napadnu bombarder sa avionom koji nije za to (npr. bilo koji avion sa strojnicama 12.7 mm će jako teško srušit bombarder). Ali sve ovisi o topnicima na bombarderu i koliko brzo uočiš napadača. Japanski bomberi su jako loši s bombama koje nose ali su okretni toliko da čak možeš pobjediti 1vs1 većinu aviona. Najvažnije je da bomber ima pratnju ako je moguće, inače u 2 svjetskom ratu nije baš bilo lako srušiti bomber.

Ja govorim o FRB ostale modove ne igram.......

13 godina
War Thunder

Opet ddos.........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

O kakvim je ddos napadima točno riječ?

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ivanzu kaže...

Opet ddos.........

Nemoj zezat opet??? (na poslu sam pa ne znam)

Jucer reko ajd klinci na spavanje sad tata dolazi na svoje, kad ono nis od igranja....

udes u match tu stoji nekoliko minuta pa na kraju javi da je partija gotova i svi imaju 0 bodova.{#}.

13 godina
War Thunder

Dear Players!

For the time of the Golden battles on this occasion, there will be 2 separate game servers. Player will automatically be assigned to one of them - Players assigned to different servers will see each other as off-line and thus will be unable to interact.

Thank you for your understanding and continued support.

War Thunder Team.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
War Thunder

Još malo, još malo :) Moze malo opsirnije o toj igri ? sto se tu radi ?

AMD Athlon (tm) II X2 240, 2.81 GHz, 3.25 GB Ram-a
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 18:41 (SSCars).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SSCars kaže...

Još malo, još malo :) Moze malo opsirnije o toj igri ? sto se tu radi ?

HCL recenzija

15 godina
neaktivan
War Thunder

Na koju državu da se fokusiram? koja je najbolja? Trenutno igram sa rusima i čine mi se dost dobri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 14:25 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

ako zelis dobre fightere, njemci ftw, imam lvl 14 ujedno i najveci s njima i nisam nikad pozalio sta sam na njih najvise vremena potrosio

Gamers dont die, they respawn! :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
War Thunder
Ja igram vecinom sa amerima i nijemcima podjednako i nisam pozalio :))
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
War Thunder

Poceo s britancim, ali trenutno idem s rusima jer su podjednako dobri u svim ulogama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Jel se mogu dobiti oni bodovi za unaprijeđenje crew-a? ili moram kupovati sa gold lionsima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Jel se mogu dobiti oni bodovi za unaprijeđenje crew-a? ili moram kupovati sa gold lionsima?

netreba se kupovat , samo trebaš grindat i dobiješ ex.. crew pointse

15 godina
neaktivan
War Thunder

Pogledao sam gameplay na youtubu (neki heavy fighter) i ostao sam zapanjen kada sam shvatio da ima 50 mm... Sad ja sam gledao kod istih tih aviona i nema taj top...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kewin kaže...

Pogledao sam gameplay na youtubu (neki heavy fighter) i ostao sam zapanjen kada sam shvatio da ima 50 mm... Sad ja sam gledao kod istih tih aviona i nema taj top...

Njemački teški lovci Me 410 A-1/U4 (rank 8) i Me 410 B-2/U4 (rank 9)

Od ostalih aviona koji imaju velike topove tu su: Yak-9K :Ruski lovac sa 45mm topom i Ki-102 otsu :Japanski teški lovac sa 57mm topom.

U novom patchu dolazi njemački teški lovac Hs 129B-3 sa 75mm topom. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
13 godina
protjeran
War Thunder

Koristite li autorepair  tj. imate li ukljucen isti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Eh sad neznam što je to točno jelte nakon jednog težeg okršaja uspio sam sletit na pistu i popravit se. Jel to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kewin kaže...

Eh sad neznam što je to točno jelte nakon jednog težeg okršaja uspio sam sletit na pistu i popravit se. Jel to?

Imas opciju da se nakon svake bitke avioni poprave odmah, ali naravno to kosta ili mozes ostavit te avione u hangaru 

da se sami poprave.

Ako ih ostavis da se sami besplatno popravljaju tada nazalost ipak ima caka a to je da za popravak treba cekat, ali za to vrijeme mozes igrat druge nacije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 9:11 (Bugzapper).
15 godina
neaktivan
War Thunder

Meni se onda automatski popravljaju jel nakon svake bitke ja mogu opet koristiti iste avione. di se to makne hoću malo sa njemcima igrati  a  nikako da se prisilim...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 9:40 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kewin kaže...

Meni se onda automatski popravljaju jel nakon svake bitke ja mogu opet koristiti iste avione. di se to makne hoću malo sa njemcima igrati  a  nikako da se prisilim..

Auto reapir OFF Auto reapir OFF
16 godina
War Thunder

Meni je autorepair isključen pošto na višim rankovima popravci postanu dosta skupi, a i neke avione ne igram redovito pa ih ostavim par dana da se besplatno poprave.

Vrijeme popravka se može smanjiti tako da povećate "Repair Rank" i "Repair Speed", s tim da vam repair rank mora biti jednak ili veći od ranka aviona koji se popravlja.

Razlika u vremenu popravka Razlika u vremenu popravka
Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

Koristite li autorepair  tj. imate li ukljucen isti?

Ja sam ga koristio sve do prije nekihpar tjedana, a sad sam ga isključio jer sam shvatio da mi nepotrebno cure lionsi pošto rijetko odigram više od jedne partije po naciji u par dana. Odem malo letiti da se opustim, a onda mi samo dignu tlak moroni, rammeri itd...

And how can man die better than facing fearful odds? For the ashes of his fathers, and the temples of his Gods.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice