War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 435.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
War Thunder

Nakon što si sa svima tošao do kraja ajde reci s kojom nacijom ti je bilo najlakše igrati?

Ja sam za sad došao do 5-6 lvl sa skoro svima i Britanci mi nekako najbolje leže iako dajem prednos švabima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 13:46 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: War Thunder

E da sam došao do kraja to bi bilo super :)  Ovo je press account za mmo-balkan.com  Meni najviše idu amerikanci, ali moram napomenuti da svatko ima svoj ukus i svoj nacin igre. Na svome accountu sam skoro lvl 8 sa nazi i samo njih igram.

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
neaktivan

Ma nijemci bi trebali biti najbolji, ali amerikanci sebe previše cijene.

IL-2 je prerano dostupan kod sovjeta, malo ga središ i ne moraš više istraživati.

To sam ja- sigurno JA
16 godina
War Thunder

Kak to misliš amerikanci? Zar nisu developeri rusi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Amerikanci pišu o svojim avionima, pišu razne wikipedije sa preuveličavanjem i glupostima o svojim avionima.

To sam ja- sigurno JA
13 godina
neaktivan
War Thunder

tajo reze sa rusima.. yak mig i ekipa.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
War Thunder

Koliko eaglova {#}

Probao sam igrati sa bomberima, nezz nekako se nemoćno osjećam,  uvijek mi treba pratnja, teško izbjegnem kamikaze sa dvokrilcima...

Dok su mi fighteri super, obožavam dogfightove, brze prelete i dive-bombing.

Znači ameri imaju najbolje fightere? Znam da malo dosađujem, al nakupio sam sad dosta lionsa, pa da ih ne ulupam uzalud na nešto krivo.

kuku lele

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prije će biti da Nijemci imaju najbolje fightere, Japanci se samo znaju okretati, Ameri stave što više eksploziva pa su bolji u bomber-segmentu. Britanci i Rusi nisu ništa posebno mada se Spitfire serija i IL-2 zaista izdvajaju. To su uglavnom brzi avioni za napad na bombere ili ultra brzi napad i uzlet na AAA, artillery...

To sam ja- sigurno JA
13 godina
War Thunder

Nitko nema najbolje fighter svaka nacija ima fightere specificne za sebe njemci boom and zoom,ameri osrednji u svemu brzina medu boljima,rusi su losi tek oko 7lvl su malo bolji,englezi okretnost i japanci takoder.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Da je okretljivost bolja bilo bi nepošteno jer bi se lako mogao izmaknuti protivniku, a ujedno lako bi mu bilo doci iza repa. Kad si u kombatu pritisni F,da budu combat flaps, brže ćeš se okrenuti, ali ces biti sporiji. Ako leti ravno, opet F da vratis na normalni flaps.

www.mmo-balkan.com/forum
12 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Evo u cemu letim: http://i.imgur.com/d91W7mr.jpg

Uskoro na youtube ide video gdje cu opisati sto su lions,eagles,kako se kupuje avion, modovi,profil svasta pomalo.

eh već je Cile iz SrpskihTutorijala napravio slično + nekoliko videa o gameplayu. Sretno svejedno :D

16 godina

Evo da bacim zadnje 2 partije sa Do 217 E-2 i trenutno stanje u igrici

link na vece

http://i.cubeupload.com/kuB7a0.jpg

http://i.cubeupload.com/RUkiKf.jpg

http://i.cubeupload.com/LHMCqp.jpg

Gamers dont die, they respawn! :)
16 godina
neaktivan
War Thunder

War Thunder od sada i na steamu :)

http://store.steampowered.com/app/236390/

War Thunder steam release became possible thanks to our players support through the Greenlight system! Support of this popular digital distribution service is a very important stage of War Thunder's development; it will allow people from all over the world to take part in War Thunder battles using all unique opportunities of Steam. Variety of special events and discounts are waiting for you! Interaction with your friends, sharing your screenshots via Steam account, great download speed for updates and much more!You can download the game for free, but specially for Steam release Gaijin Entertainment presents unique War Thunder pack, which includes:

• Pacific Historical Campaign: play as US pilot or Japanese pilot, take part in most important battles of the Pacific — from the attack on Pearl Harbour to battle of Guadacanal. Fastidiously recreated operations — battles over the land and ocean, photorealistic locations and war chronicles.
  • Premium aircraft: American Lockheed XP-38G Lightning and legendary «Zero» of the Imperial Japanese Navy
  • Steam exclusive offer: fighter P-36 Hawk of Lt. Philipp M. Rasmussen — one of the few USAF pilots who managed to take off during the attack on Pearl Harbor to defend the airbase from Japanese forces.
  • Premium account and currency: 30 days Premium and 1700 Golden Eagles for each customer who buys War Thunder Steam Pack!

To celebrate long-awaited Steam release, we have a present for all our pilots — special custom decal «Steam Whistle» which is now available for free in your hangar!

Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
War Thunder

Krasno samo su nam falili steam achivmenti jeeee.  *sarkazam*

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

In the skies above the isle, Aces in exile prevail. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 23:20 (Shamrock).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
War Thunder

Ownanje momci {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako si uspio oboriti 12 aviona? I vremenski i kako te niko nije skinuo jer si samo tri puta pao?

To sam ja- sigurno JA
14 godina
neaktivan
War Thunder

1-nom sam se sam srusio kad sam isao unistiti zadnji heavy tenk {#}

hebi me ako znam kako sam ih uspio 12 srusiti, i uz to sam samo sa Lagg-11 srusio preko 5, sad sam pokusao replay otvoriti, i otvori ga ali mi neki error kasnije izbaci...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DeathBringer12 kaže...

Nigdje link za registriranje, pa evo ga : http://warthunder.com/en/registration?r=7563530

Netko zeli gold?

Valar Morghulis
12 godina
protjeran

Mislim da je pravo pitanje, tko ga ne želi :)

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
protjeran
DeathBringer12 kaže...

Mislim da je pravo pitanje, tko ga ne želi :)

I to, ali ne mozes varat ljude ;) Da si lipo pitao napravio bi novi acc da dobijes gold, ovako necu iz principa

Sons of the gods today we shall die, Open Valhalla's door, Let the battle begin with swords in the wind, Hail Gods of War!
12 godina
protjeran

Nema veze ionako sam dobio i bez ovoga foruma gold i potrosio ima par dana :) Uostalom, kao da sam sakrio link pa ajde nego jos sto ref^^

www.mmo-balkan.com/forum
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 22:34 (DeathBringer12).
15 godina
odjavljen
War Thunder

Koliko sam shvatio, u istoj igri će kasnije biti moguće igrati tenkove i brodove? Hoće li biti moguća kombinacija da u istom gameu budu tenkovi i avioni etc?

0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Ne vjerujem. Tenkovima i brodovima bi bilo preteško, ali nikad se nezna, možda naprave to. Ako će izaći onda će biti svaki zasebno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 22:59 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
War Thunder

Tenkove vec rade i izaslo je par slika ja mislim da ce tenkovi izaci za 8-12mjeseci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
13 godina
neaktivan
War Thunder

Planira se sve objediniti u jednu igru. Tako da će u jednoj bitci igrači upravljati i sa zrakoplovima, i sa tenkovima i sa brodovima. Neće to biti samo obični tenkovi kao u WoT-u, nego će biti i jedinice specijalizirane za zračnu borbu pa ne vjerujem da će pilotima biti baš svejedno :)

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Na svi nacijama sam lvl 11, ukupno 31 lvl pa evo da rečem svoje mišljenje. Bilo koja nacija ima svoj best avion, do sada sam većinom igrao sa avionima do lvl8 ...osobno su mi Ameri najlošiji osim a20-g koji nije loš jer je jako brz te P 39-n  ...britanski Spitfire 2 je prebrutalan i najjači lvl 6 a i Beaufighter mkx je stroj samo takvi, Njemački Do 217-n1 mi je zakon te Ju88 A4. Što se tiče Rusa meni su vrhunski...izdvojio bih Ar-2, Il-4, Pe2-1 te IL-2, e Japanci su priča za sebe i po meni napravljeni najrealnije....okretni, ne prebrzi i zapaljivi do bola te se lako ruše iako izdvojio bih Ki 45 hei, Ki49-i te A6M2-N.

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Daj vi meni recite da li je Pay to Win ili se isplati igrati Free to Play? :)

0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Pa ne izgleda mi da je baš pay2win jer sve  možeš otključati kroz igru, osim par premium aviona koji se nisu baš isticali kad sam igrao protiv njih.

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice