Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 882.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

odg sam ti u onoj drugoj temi gdje je save game  Smijeh

16 godina
neaktivan

Prije koji mijesec kad sam igrao mp,izbacilo me.

Pokušan opet uc na mp kad neče,nisam ga od tada igrao.

Danas ga ponovo zaigran i kad se iden prijavit na Rocstar nece kaže nešto da provjerin povezivost,ako neko zna u čemu je problem neka pomogne.Hvala.

BMW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mozda ti je veza slaba..ping velik..

ZLAJA
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 11:36 (the devil).
16 godina
neaktivan

Pozz ljudi, evo ja sam sad skinuo novi patch za GTA IV i sve super radi dok ne izađem iz svog stana u prvom gradu,kad izađem na ulicu pocinje mi jako stekati da se uopce nemoze normalno igrati.Kad sam ga imao prvi put sve je lijepo radilo,mislim da mi je konfa dovoljno jaka da pokrene igru,ako neko zna u cemu je problem ja bih mu bio zahvalan!

15 godina
protjeran
Rocker kaže...

Pozz ljudi, evo ja sam sad skinuo novi patch za GTA IV i sve super radi dok ne izađem iz svog stana u prvom gradu,kad izađem na ulicu pocinje mi jako stekati da se uopce nemoze normalno igrati.Kad sam ga imao prvi put sve je lijepo radilo,mislim da mi je konfa dovoljno jaka da pokrene igru,ako neko zna u cemu je problem ja bih mu bio zahvalan!

Mislim da su RAMi, al nemoj me uzimat za riječ.

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan

Nebi trebali nikako biti rami.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rocker kaže...

koji patch si skinuo, 1.0.0.4? pitanje je i gdje? da li je igra original?

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Rocker kaže...

koji patch si skinuo, 1.0.0.4? pitanje je i gdje? da li je igra original?

Patch je 1.0.0.5, skinuo sam ga s torrenta hr a,igra je instalirana iz originala a ja sam samo skinuo crack! :D

16 godina
neaktivan

hoćeš raći da je to patch 1.0.5.0. kao prvo, što ne skineš patch sa rockstarove službene stranice, pa besplatan je. kao drugo ne razumijem ovo "igra je instalirana iz originala a ja sam samo skinuo crack" - ne treba ti nikakav crack ako je igra original, bez obzira na koji patch stavio. dakle imaš li ili nemaš orignal igru? to je najvažnije pitanje.

15 godina
protjeran

WTF? Nekontam?! ,,igra je instalirana iz originala a ja sam samo skinuo crack"

DAMN!

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Frend mi ima original igru pa mi ju je posudio da ju ja instaliram i odma sam mu vratio original igru a, ja sam si skinuo crack da mogu igrat!

Znaci:Nemam original igru!

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 19:48 (Rocker).
16 godina
neaktivan
Rocker kaže...

Frend mi ima original igru pa mi ju je posudio da ju ja instaliram i odma sam mu vratio original igru a, ja sam si skinuo crack da mogu igrat!

Znaci:Nemam original igru!

uglavnom, crack i patch su nekompatiblini i u tome je greška. skini lijepo posljednji patch s rockstarove stranice (dao sam ti gore link) i instaliraj taj patch, a kada staviš novi patch za njega mora ići i novi cra*ck, prosto jednostavno. a problem je u tome što je net zatrpan raznim smećem i lošim patchevima i crackovima, i onda ljudi instaliraju svašta, a kada to zezne igru - onda ljudi pomagajte.

sit sam više tih pirata. ovo je trebala biti tema o problemima kod gta 4, a ne o problemima kod gta 4 izazvanih raznim piratskim patchevima, crackovima i ostalim pi**arijama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 20:57 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
the devil kaže...

mozda ti je veza slaba..ping velik..

Nije do veze garant je nesto drugo stavit cu sliku.

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Nije do veze garant je nesto drugo stavit cu sliku.

stavi sliku, da vidimo koji je eror u pitanju, iako mi se čini da bi možda treba napraviti update windows live. ali daj prvo sliku.

15 godina
robisierra92 kaže...

hoćeš raći da je to patch 1.0.5.0. kao prvo, što ne skineš patch sa rockstarove službene stranice, pa besplatan je. kao drugo ne razumijem ovo "igra je instalirana iz originala a ja sam samo skinuo crack" - ne treba ti nikakav crack ako je igra original, bez obzira na koji patch stavio. dakle imaš li ili nemaš orignal igru? to je najvažnije pitanje.

Zar nije to patch 1.0.4.0 i dali netko moze dati link za ok patch 1.0.5.0.

Nasao sam kao 1.0.5.0 no koliko vidim zadnji je 1.0.4.0......ili....

Isto tako me zanima ali moram svaki patc instalirat...pocevsi od 1.0.1.0 pa do zadnjega ili mogu samo staviti zadnji i sve ok?

Imam sve patcheve no samo pitam da ih ne instaliram bezveze....samo mi ovo nije jasno sa patchem 1.0.5.0 jer koliko ja vidim zadnji je 1.0.4.0 na njihovoj sluzbenoj stranici i ovdje:

http://www.rockstargames.com/downloads#/dl:/collection:9/content:/downloads/getPatches/9

No fora je u tome sto sam naso i link i navodno patch 1.0.5.0, ali to ocito nesto ne stima:

http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml

Sada, sta instalirat? Svaki patch pocevsi od 1.0.1.0 pa na dalje i koji zadnji instalirat posto mi ovo sa 1.0.5.0 nije jasno!?

TNX

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Imam sve patcheve no samo pitam da ih n

Sada, sta instalirat? Svaki patch pocevsi od 1.0.1.0 pa na dalje i koji zadnji instalirat posto mi ovo sa 1.0.5.0 nije jasno!?

TNX

Trebaš samo zadnjeg skinuti. Njega skini s Rockstarove stranice. Sad ću ti dati točan link(bila je i tema o tom patchu, samo tren)...

To je zapravo patch koji bi trebao biti 1.0.5, ali se zove 1.04...ne znam sad točno.

samo pričekaj da ti nađem...

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže..

Trebaš samo zadnjeg skinuti. Njega skini s Rockstarove stranice. Sad ću ti dati točan link(bila je i tema o tom patchu, samo tren)...

To je zapravo patch koji bi trebao biti 1.0.5, ali se zove 1.04...ne znam sad točno.

samo pričekaj da ti nađem...

Prestigoh te.. LINK

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
16 godina
neaktivan

evo

edit:evo, fićo me pretekao...samo taj patch skini i instaliraj, to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 13:07 (stipica_zd).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Hvala svima ekipa! Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
protjeran

Evo ovako sad baš instalirao gta iv no uđe igra sve 5 ali onaj drugi tekst (na slici se vidi šta mislim) na njemu stane probao s patchom 1.0.4.0 neče probo s 1.0.0.5 neče probo s 1.0.5.0 opet neče neznam šta da radim više!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...

Evo ovako sad baš instalirao gta iv no uđe igra sve 5 ali onaj drugi tekst (na slici se vidi šta mislim) na njemu stane probao s patchom 1.0.4.0 neče probo s 1.0.0.5 neče probo s 1.0.5.0 opet neče neznam šta da radim više!

Provjeri pp

16 godina
neaktivan

To se meni događalo kad sam imo los cr*ck.. Skini drugi..

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
16 godina
protjeran

Evo reinstal sam sinoć igru i pokušao ju instalirati ponovno i neki error izbaci a baš s tog dvd-a spržio na 2 dl (8.5gb) i sve radilo i instalirao mali milijun puta i sada neće izbaci neku grešku da neš fali

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dajte ljudi kupite original igru, 60% ovih problema je vezano uz crack i sl.

Najnoviji patch je 1.0.0.4, koji ne donosi puno toga novog, ali ce biti potreban za nadolazeće ekspanzije. Također, potreban je i za multiplayer (koji ionako više nitko ni neigra). 

Ne razumijem što će Rockstaru RGSC kad već ionako imamo Games For Windows Live! Taj RGSC je trebao biti neka vrsta zaštite, no očito loša.

Igra je nakon 1.0.4.0 ok optimizirana, puno bolje nego na početku.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...

Evo reinstal sam sinoć igru i pokušao ju instalirati ponovno i neki error izbaci a baš s tog dvd-a spržio na 2 dl (8.5gb) i sve radilo i instalirao mali milijun puta i sada neće izbaci neku grešku da neš fali

Naravno, spržio na DVD koji je IZGREBAN... Nemoj ništa pržit, mountaj daemon tollzom...

16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Naravno, spržio na DVD koji je IZGREBAN... Nemoj ništa pržit, mountaj daemon tollzom...

Ili jednostavno kupi original. Ne razumijem zasto se ovdje dijele savjeti vezani uz piratsku kopiju.

Moderatori, gdje ste?

15 godina
protjeran
franky kaže...

Najnoviji patch je 1.0.0.4, koji ne donosi puno toga novog, ali ce biti potreban za nadolazeće ekspanzije. Također, potreban je i za multiplayer (koji ionako više nitko ni neigra). 

Ne razumijem što će Rockstaru RGSC kad već ionako imamo Games For Windows Live! Taj RGSC je trebao biti neka vrsta zaštite, no očito loša.

Sorry na double post, al ko to tebe zaj*bava? Najnoviji patch je 1.0.5.0, 1.0.0.4 je davna prošlost! RGSC NIJE vrsta zaštite, al, kao što vidim, ni ti nemaš original GTA IV pa neznaš čemu služi RGSC.

Žuto - Aj di se nađemo da mi daš vulu? Smijeh

16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
franky kaže...

Sorry na double post, al ko to tebe zaj*bava? Najnoviji patch je 1.0.5.0, 1.0.0.4 je davna prošlost! RGSC NIJE vrsta zaštite, al, kao što vidim, ni ti nemaš original GTA IV pa neznaš čemu služi RGSC.

Žuto - Aj di se nađemo da mi daš vulu? Smijeh

Ti nažalost, nemaš pojma što govoriš. Pogledaj malo na Rockstarovoj stranici koji je patch najnoviji, pa onda dođi solit pamet.

15 godina
protjeran

Najnoviji patch je 1.0.5.0! Nemoj me pr*at u mozak, znam šta pričam!

1 1 hvala 0
15 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Taj file se nalazi na prvome disku....

Ako hoces mogu ti ga uploadat negdje gdje vec hoces....samo mi javi na PM.

Inace ne snalazim se bas sa tim lokaliziranim Windowsima......hehehe...lakse bih znao u cemu je problem da je na engleskom.

No ako zeza taj file ili je ostecen, samo mi na PM javi koju verziju koristis GTA 4 i uploadam ti file te ih samo zamjenis....ovaj svoj ipak kopiras negdje u poseban folder i zamjenis ga sa mojim koji je ispravan.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice