Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 875.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
FiCo_Ri kaže...

Patch 1.1 dobijes cim instaliras igricu.. Re-instaliraj igru i probaj je pokrenut.. I usput skini neki dobar crack...

Jesam,i sad mi pri pokretanju pise da je program secuRom launcher prestao raditi!!

16 godina
neaktivan
Rocker kaže...
FiCo_Ri kaže...

Patch 1.1 dobijes cim instaliras igricu.. Re-instaliraj igru i probaj je pokrenut.. I usput skini neki dobar crack...

Jesam,i sad mi pri pokretanju pise da je program secuRom launcher prestao raditi!!

proguglaj, postoji ti cr**k za to...

16 godina
protjeran

Dal je netko instalirao najnoviji patch pa da napiše kolo je dobar, kolko poboljšava igru i to...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Dal je netko instalirao najnoviji patch pa da napiše kolo je dobar, kolko poboljšava igru i to...

ja sam ga imao, ali je to bio prvi patch s kojim sam igrao gta4, tako da ne znam koja je razlika između njega i prošloga..

16 godina
neaktivan

Ja bih ga instalirao, al nemam cr*ck za njega..PlačBelji se

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan
evo ovaka mi slika u gta 4 i to me jako zivcira neko vrijeme je sve bilo super jedno 10-15misija kasnije ovo sva mi slika neka smuljana bugasta itd.. stavio sam i rezultate benchamrka konfa iz moj pc ja sam mislio da je problem do "onoga" al prvo je radilo normalno pa mislim da nije do "onoga" molim vas pomozite :(
slika slika
bench bench
mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Instaliro sam ja novi patch na crackovanu verziju i poboljsale su se performanse..prije nisam imo ni jedan patch..onaj bug da kad koristis "slova" za kontrolu, npr H za svjetla. i fps padne na 5 il manje, je ukinuta..za podesavanje grafike ima vise opcija, tako da mi je grafika malo i bolja, a fps oko 5-6 veci..al sve u svemu igrica je stabilnija, ne steka, fps veci, i sve ok..moram naglasit da sam u tom periodu i clockovo malo graficku, HD4670, pa je poboljsanje performansi vezano i za to..al ipak i patch je puno toga uradio..u internet cafe nisam pokuso ni uc, a one misije gdje sam moro sam vec davno preso..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo posto crkla stara maticna, dosla nova na vrataSmijehBelji se.. Imam integriranu grafu (moj pc) i zadovoljan sam s njom.. I iso sam probat GTA IV.. Ovako, imam: Patch 1.0.3.0., Razor1911 cr*ck i commandline.. FPS: 1-3(lol).. Naviko sam se igrat na male fps tako da mi je dobro.. Slike uskoro..

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan

Evo slika.. Editirat cu post kad stavim video na youtube..=)

Postavke - Mogu i na max, isto ce radit..xD Postavke - Mogu i na max, isto ce radit..xD
Lijepo izgleda, barem za mene Lijepo izgleda, barem za mene
Upalio svijetla, bio je mrak..xD Upalio svijetla, bio je mrak..xD
Lagani gameplay.. Lagani gameplay..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Evo posto crkla stara maticna, dosla nova na vrataSmijehBelji se.. Imam integriranu grafu (moj pc) i zadovoljan sam s njom.. I iso sam probat GTA IV.. Ovako, imam: Patch 1.0.3.0., Razor1911 cr*ck i commandline.. FPS: 1-3(lol).. Naviko sam se igrat na male fps tako da mi je dobro.. Slike uskoro..

Daj zašto se uopće mučiti kada ćeš za par godina igrati normalno bez ikakvih trzaja (tehnologija će napredovati)

16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Evo slika.. Editirat cu post kad stavim video na youtube..=)

Ejj  imam pitanje za gta iv, koji bi mi patch preporučili igrica mi nije orginal,ali da sa tim patchom bude sve uredu ako ko ima bio bi zahvalan javite mi preko pm link ili gdje ima za skinuti Smijeh

RIDER
16 godina
neaktivan

moj problem je to što mi je kamera snima od dole...pogled mi je od dole....da li itko zna riješenje?

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
APazinjan kaže...

Barem 2

Meni ni dva ne pomaže vidio sam neke da imaju po 4Iznenađen

Zavisi ,,ako imas 17" ekran i visoke detalje mozda je dosta ,,ali kod 22" i vecih monitora malo je i 4 jer velika rez i visoki detalji zauzimaju dosta rama :D

Paty
17 godina
neaktivan

U biti je svakim patchem sve više problema... igrajte na prvoj verziji ako imate crackanu igru...

Recimo, prije patcheva ste mogli bumpati sve na max i meni je radilo ok... nakon patcha je na max settingsima pola toga bilo prozirno, odnosno dugo je trebalo da se neke stvari loadaju :D

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moj problem nema rjesenja par postova iznad?

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
lamborghini murcelago lp640 kaže...

1.Kako se grafa ponaša u drugim igrama.

2.Probaj smanjiti detalje.

3.Skini neki patch plus novi 'ono'

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
lamborghini murcelago lp640 kaže...

1.Kako se grafa ponaša u drugim igrama.

2.Probaj smanjiti detalje.

3.Skini neki patch plus novi 'ono'

rjesio sam problem prije 5min tako da sam stavio launch gta4.exe na windows 2000 ono launch sad radi to je rjesenje za sve onima koji imaju probleme ko ja il "shaking screen" 

mp14
17 godina
neaktivan

"Shaking screen" je problem samo sa crackanim verzijama, kolko ja znam :D:D:)

17 godina

Ja sam prije nekih mjesec dana prešao GTAIV piratsku verziju i nisam imao takvih problema. Doduše negdje na oko 30% igre instalirao sam tada sve dostupne patcheve i primjetno su poboljšali igru i performanse.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MOLIM ZA POMOC............instalirao sam GTA 4..i registrovao se u onom social clubu........medjutim,nemogu uci u igru sto necu biti online tj konektovan na net i nece da mi sacuva ono od prije sto sam presao,ja sam tamo u opcijama u igri stavio da mi autosave ali kad iskljucim konekciju upozori me i prekine mi igu kaze game save falid,i kaze da nisam konektovan pa nemoze sacuvati

e ja sad bih zamolio ako moze neko da mi objasni kako mogu rejesiti da se ne moram konektovati na net a da mogu igrati GTA 4 i da mi scuva kako prelazim koji nivo

Hhvalaa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hoćeli mi ko pomoć,,sta je ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

strpljen-spasen Poljubac

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa evo 3 sata nece niko da mi pomogne...sa oruma na forum svi kao da me necuju:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je kao sprečavanje da se sejva igra na ilegalnim kopijama... Ne bih znao kako to popraviti na piratima....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a kako znam ljude koji igraju normalno i save i sve a isto piratska..a kako da napravim offline account,da igram a da ne budem online..jer meni kad bude offline meni ce samim tim i samo sacuvat dokle sam pressao

16 godina
odjavljen

u igri stisni tipku home i tamo kreiraj offline account. za drugo ti ne mogu pomoc.sorry

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok probacu

16 godina
neaktivan

nema mi te opcije...ili mozda nemam to aktivirano...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stigo link!!! Pogledajte i komentirajte..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Stigo link!!! Pogledajte i komentirajte..

kako možeš igrati ovako?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice