Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 875.895
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
17 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
mirza911gt kaže...

Meni ne steka skoro nigdje osim kod save game,mogu igru igrati sve na high max rezolucija al mi je probleim games for windows live nemam account a neda mi se uvjek prelaziti iz pocetka imal kakav crack za to da save il ima ko kakav account registrovan za gta 4 da ne korsiti treba mi pls stvarno mi se svija igrica

Pa otvori games for windows live, radi normalno i na "onim" verzijama igre. Nemas potrebe svaki put ispocetka...

I like it! I like it,big time!
16 godina
protjeran
mirza911gt kaže...

Meni ne steka skoro nigdje osim kod save game,mogu igru igrati sve na high max rezolucija al mi je probleim games for windows live nemam account a neda mi se uvjek prelaziti iz pocetka imal kakav crack za to da save il ima ko kakav account registrovan za gta 4 da ne korsiti treba mi pls stvarno mi se svija igrica

Samo napravi offline account, ne treba ti LIVE

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan

E pa to mi je bas problem ako mislis na offline acctivation to mi nece jer nemam org key a to trazi a nez sad imal kakav crack frend mi je nes pricao da samo udje u to i stavi nick i moze igrati normalno pa ak znate sta bi trebo uraditi sta bi trebo skinuti pomoglo bi mnogo

Inco
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pa i ja imam neoriginal verziju pa me ne pita kljuć, znači možeš uć u igru, i šta, stisneš home, ideš create account i ideš offline account?

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan

sorry,moja pogreska ja sam pustio rockstar social club da se updata pa je i trazio novi gfwl i on neda offline account a sad sam reinstla sorical club i disconect sa neta i usao u igru i sad ima offline account sorry sto sam vam uzeo vase vrijem

Inco
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo,pošto sam poželio opet igrati GTA IV, ne želi se instalirat. Javlja mi stalno neku grešku kao na slici dolje.Uninstalirao sam sve redistributable 2005,2008 i sl. ali se problem opet javlja . Igra je original, a OS Windows 7 Ultimate,također original,64 bitni. Hvala unaprijed !

EDIT:

Evo riješio sam problem.Otišao sam na ovu stranicu http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

i skinuo najnoviji direct x 9. Nakon toga,sve radi glatko!  Eto,ako je netko imao takav probelm,sada ga zna riješiti!

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 22:10 (gta_4).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pozdrav mene samo zanima da li bi mi gta iv normalno radio na sljedećoj konfi bez štekanja i toga: Amd athlon x2 2,7 zotac 9500 gt 1gb 3gb rama ja mislim da netreba navoditi napajanje i to ostalo.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
15 godina
neaktivan
Pozdrav mene samo zanima da li bi mi gta iv normalno radio na sljedećoj konfi bez štekanja i toga: Amd athlon x2 2,7 dual core zotac 9500 gt 1gb 3gb rama ja mislim da netreba navoditi napajanje i to ostalo.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
BLACKMASTER kaže...
Pozdrav mene samo zanima da li bi mi gta iv normalno radio na sljedećoj konfi bez štekanja i toga: Amd athlon x2 2,7 dual core zotac 9500 gt 1gb 3gb rama ja mislim da netreba navoditi napajanje i to ostalo.

moći će. samo koji je monitor i koja reza? jer s ovom konfom neće ić na malo većim rezama

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
15 godina
neaktivan
Pa nisam ni mislio igrati na velik rezolucijama bil moglo bez problem na rezoluciji od 1024*768 a monitor je Asus 19"
15 godina
neaktivan
--Dupli post--
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 22:28 (BLACKMASTER).
16 godina
neaktivan
BLACKMASTER kaže...
Pa nisam ni mislio igrati na velikim rezolucijama bil moglo bez problem na rezoluciji od 1024*768 a monitor je Asus 19"

moci ces na low/medium, plus, instaliraj patch.

R
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 22:30 (robson).
15 godina
neaktivan
A bil moglo na medium da mi radi a koji mi patch preporučuješ.
16 godina
neaktivan

ic' ce sve na medium bez problema rekao bi ipak.

patch?..ak' mislis imat' orginal igru..zadnji patch (1 0 0 4)

ak' imas pirat, onda pred zadnji (1 0 4 0)..dosta crasheva sa zadnjim patchem, ovisno o onoj C**** stvari, jelOsmijeh

R
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 22:41 (robson).
15 godina
neaktivan
Imam ja orginal igricu nije pirati trebal mi onda patch.
16 godina
neaktivan
BLACKMASTER kaže...
Imam ja orginal igricu nije pirati trebal mi onda patch.

svakako da treba...bez patcha nemoj ni poceti igru, kao da i jesu-ali svejedno nisu zabadava radili 5 komada.

R
15 godina
neaktivan
Ok hvala vam svima,sad ću instalirati patch i igricu , samo još jedno pitanje možda je glupo ali kako se ukucavaju šifre u gta iv ,ja sam čuo da se to radi preko telefona šta moram uraditi da bi mogao šifru ukucati na mobitel.
16 godina
neaktivan

vrlo jednostavno, skuzit ces..sifra npr. 5551982541...izvadis mob, tipka prema gore..utipkas, pozoves..amen.

R
16 godina
neaktivan

Jel ima možda koji program da malo napravi veći fps boost? Ovi patchevi su zak**c napravljeni

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Imaš gameboostera. Al neznam kolko rade

16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Imaš gameboostera. Al neznam kolko rade

čisto sumnjam da će puno pomoći što se tiče gta4...

17 godina
308gtsfan kaže...

Jel ima možda koji program da malo napravi veći fps boost? Ovi patchevi su zak**c napravljeni

Nema od toga ništa.

Veći fps boost možeš samo vidjeti ako nadogradiš kompjuter sa jačim procesorom i grafičkom karticom.

Probaj prvo sa procesorom jer je moj prijatelj sa Intel 5200 i Sapphire Ati Radeon 4670 512 GDDR4 igrao GTA 4 na medium detaljima do nekih 25 fps.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
15 godina
neaktivan
imam problema sa instalcijom u win7, 64bit

ne zeli se pokrenuti, probao sam sa svima mogucnostima u compatibility modu ali bez uspjeha

zna nteko neko drugo rijesenje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dongino13 kaže...
imam problema sa instalcijom u win7, 64bit

ne zeli se pokrenuti, probao sam sa svima mogucnostima u compatibility modu ali bez uspjeha

zna nteko neko drugo rijesenje?

koja je to verzija win7?

meni je radio na win7 bez ikakvih problema(na ovoj najnovijoj verziji...), 32 bit!

na 64-bit ga nikad nisam igrao, ali ne vjerujem da bi trebalo biti problema sto se toga tiče...

15 godina
neaktivan
64bit ultimate
16 godina
odjavljen

sumnjam da je u x64 problem jer sam ga ja uspjesno instalirao i jos uspjesnije i sretnije deinstalirao!

JESUS SAVES!!!
15 godina
neaktivan

Mozes mi plz poslat link ili rec  di ima za skinut crack za 1.0.4.0

hvala

Pentium 5Mhz@8.5Ghz, RAM 128Kb, ATI Radeon HD5870X2
16 godina
neaktivan

Pozz,imam jedan problem pri pokretanju GTA IV,instalirao sam patch 1.1 i sad mi vise nece uc u igru.Jel znate u cemu je problem!?

16 godina
neaktivan

Patch 1.1 dobijes cim instaliras igricu.. Re-instaliraj igru i probaj je pokrenut.. I usput skini neki dobar crack...

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
15 godina
neaktivan

e decki,trebam pomoc(pomozite ako je moguce),instalirao sam na Visti GTA IV i radi fino sve... stavio sam windows 7 i steka mi (svakih 3metra mi zasteka)...sad je ne znam sta je... jel mi moze ko pomoc ??? Plač

Gamer.. =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice