Kako da instaliram modove u igricu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
MOdove i sve potrebne alate nadjes na gta forums i sl googlaj malo razbijaj glavu :D
Mome prijatelju na misiji u kojoj se mora uhvatit za helikopter ne prima SPACE naredbu da se uhvati, jeli to zato sto je skinuo los pirat, do nekog patcha ili do promjene konfiguracije tipki???
zašto mi ovo javlja? imam flash player 11.
Mozda igra zahtjeva flash 9.0 ili je to samo neka reklama bzvz sam ti igraj dalje ;D
zašto mi ovo javlja? imam flash player 11.
Mozda igra zahtjeva flash 9.0 ili je to samo neka reklama bzvz sam ti igraj dalje ;D
ma znam da nije važno, igram ja sve normalno ofc, nego mi nije jasno što im ovo znači...mislim da bi se ovdje inače trebali pokazati videi iz Social tv-a...
Našao sam na internetu, jedan tip ima flash player 10 i ne radi mu ko ni tebi. Rekli su mu da valjda aplikacija ima problema sa prepoznavanjem novijeg flasha pa bi trebao imati flash 9.0...
ma znam da nije važno, igram ja sve normalno ofc, nego mi nije jasno što im ovo znači...mislim da bi se ovdje inače trebali pokazati videi iz Social tv-a...
ma 100%,,,nista važno odeš na njihovu stranicu za to a ne preko igre mada je lakše :D
jel imaš pirat ili org?
ma 100%,,,nista važno odeš na njihovu stranicu za to a ne preko igre mada je lakše :D
jel imaš pirat ili org?
imam original, a neda mi se sada tražiti nego me samo zanimalo ima li tko isti problem i kako ga je rješio...ako nađeš što, javi?
evo skinija san i instaliru igru, al nikako da je pokrenem...
...tražija san i skida svašta sa neta, al uvik mi izbaci Fatal
Error RMN04... pa bi bija zahvalan ako mi netko može
pomoći ili poslati 'ono nešto' na PM ;)
InsTalIRAJ paTCh
Nije mi se baš Rockstar potrudio. Čak mislim da su stavili sve u jedan patch ono što su izdavali 4 patcha. Promjene u fps-u su 2-3 fps-a više.
Nemoj zamjenit GTAIV.exe(ostavi onaj sa cd-a)
Nego samo
LaunchGTAIV,exe
i paull.dll
Bar meni tako radi :D
Nemoj zamjenit GTAIV.exe(ostavi onaj sa cd-a)
Nego samo
LaunchGTAIV,exe
i paull.dll
Bar meni tako radi :D
ajd uploadaj mi onda i pošalji na PM ta dva filea koja će radit ako nije problem?
InsTalIRAJ paTCh
instalira san 1.0.0.4 i kad pokrećem igru otvara mi prozor RG Social Club... šta sad da radin?
InsTalIRAJ paTCh
instalira san 1.0.0.4 i kad pokrećem igru otvara mi prozor RG Social Club... šta sad da radin?
Pa stisneš valjda play i onda ok ako nisi registriran
Sad je ok... al onda kad počnem igrat nakon 3 min imam 'pijanu kameru' znači trese mi i ne mogu normalno igrat...
...skinija sa 1.0.0.4 patch i to mi se s*anje događa kad se ne registriram, treba li mi 'ono nešto' da ne bude tog problema?
patch 1.0.3 instaliraj :D ,,,meni se isto pocne nekad trest xD,,ali nekad igram bez problema :D
Neko ko ima org igru neka posaljee gtaIV.exe
Novi patch i cra*k ne idu zajedno jer nema crac*a za isti, posljedice instaliravanja novog patcha na cra*kiranu igru biti će uzastopno rušenje igre i "pijana kamera".
Sad je ok... al onda kad počnem igrat nakon 3 min imam 'pijanu kameru' znači trese mi i ne mogu normalno igrat...
...skinija sa 1.0.0.4 patch i to mi se s*anje događa kad se ne registriram, treba li mi 'ono nešto' da ne bude tog problema?
Originalna igra ili stariji patch i crac* za njega.
Instaliraj neki stariji patch i 'ono' za njega
POZDRAV
imam problem sa pokretanjem instalacije na win7 64bit
zna li netko točno riješenje? probao sam namještanjem compatibilitya ali ni pomoglo
zna netko drugacije?
Mene zanima koliko bi trebalo imati GB rama za pošteno igranje (bez trzanja i lagga)?
Barem 2
Barem 2
Meni ni dva ne pomaže vidio sam neke da imaju po 4
Naravno da je četiri bolje ako želiš igrat na max ali za minimum/medium je dovoljno i 2
bilo je laggova i sr*nja svakakvi kod mene cak i sa 2GB..stoga mi dopiz**lo i eto sad imam 5 i kolko mi moja grafa dopusta sve na medium, stvarcica il dvije na high..25-30fps-a na otvorenom, 50-60 u prostoriji...bez ikakvog trzaja...rami su rijesili stvar kod mene.
bilo je laggova i sr*nja svakakvi kod mene cak i sa 2GB..stoga mi dopiz**lo i eto sad imam 5 i kolko mi moja grafa dopusta sve na medium, stvarcica il dvije na high..25-30fps-a na otvorenom, 50-60 u prostoriji...bez ikakvog trzaja...rami su rijesili stvar kod mene.
GTA 4 će trebat još minimalno 5 patcheva pa će biti kao u Cod 4 (do 1.7). Stvarno treba imati makinu da se ovo čudo pokrene pa ćemo svi moći igrati normalno za cca 5 godina
GTA 4 će trebat još minimalno 5 patcheva pa će biti kao u Cod 4 (do 1.7). Stvarno treba imati makinu da se ovo čudo pokrene pa će mo svi moći igrati normalno za cca 5 godina
igra se on sada normalno na nekoj konfi od cca 6 000 kn(možda i manje).
i5+4 gb rama 1333 mhz+5850 i igrica leti na 1900 rezoluciji...
GTA 4 će trebat još minimalno 5 patcheva pa će biti kao u Cod 4 (do 1.7). Stvarno treba imati makinu da se ovo čudo pokrene pa će mo svi moći igrati normalno za cca 5 godina
igra se on sada normalno na nekoj konfi od cca 6 000 kn(možda i manje).
i5+4 gb rama 1333 mhz+5850 i igrica leti na 1900 rezoluciji...
Dobro ali budimo realni da ni crysis nije toliko trošio rame koliko GTA
Meni ne steka skoro nigdje osim kod save game,mogu igru igrati sve na high max rezolucija al mi je probleim games for windows live nemam account a neda mi se uvjek prelaziti iz pocetka imal kakav crack za to da save il ima ko kakav account registrovan za gta 4 da ne korsiti treba mi pls stvarno mi se svija igrica