Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 873.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

app data je skirven folder - ja mislim da to nema veze sa save gameom, ali nadam se da će pomoći..

15 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...

Saveovi ti se nalaze na: C:\Users\Tvoje ime, vjerovatno Korisnik\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames

Ako hoćeš, mogu ti uppati jedan save sa 100% pređenom igrom, regularan ja mislim.

aj, budi čovjek Smijeh

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

app data je skirven folder - ja mislim da to nema veze sa save gameom, ali nadam se da će pomoći..

Ima, u My Documents su ti samo Benchmarci, Custom pjesme i Videi. Tek u app data su ti saveovi. ;)

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
16 godina
neaktivan

znam, zato ti kažem da je app data skriven folder i da bi doašo do save game moraš uključiti show hidden filders.

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

znam, zato ti kažem da je app data skriven folder i da bi doašo do save game moraš uključiti show hidden filders.

U tome je caka.

Evo ako nekome treba, ja mislim da je to taj save, nisam provjeravao, ali mislim daje 100% i da je kompatibilan sa 1.0.7.0.

Ako vam radi, imate neke hebačke aute po kućama :D

Ne radi save, maknuo sam link.

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 1:00 (AlienWare1).
15 godina
protjeran
RE: Vodić za riješavanje problema kod GTA IV
a niđe veze i just cause 2 mi isto izlazi iz igre kao i gta 4 isti eror,kozna sta je se poebalo
15 godina
neaktivan

moze li mi iko pomoci oko ovoga: kada kliknem na LaunchGTAiIV pise neki error : " Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropirate permissions to access the item." nezz kako da pokrenem igru???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MowERn kaže...

moze li mi iko pomoci oko ovoga: kada kliknem na LaunchGTAiIV pise neki error : " Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropirate permissions to access the item." nezz kako da pokrenem igru???

run as admin

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///When you fall get up//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
15 godina
neaktivan

Opet isto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MowERn kaže...

Opet isto...

koji OS?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///When you fall get up//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
15 godina
neaktivan

Windows 7 RTM

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Original il pirat?

ASRock K8N68PV-GLAN | Athlon 64 3000+ 2.4GHz | 1.5GB DDR 400MHz | VTX HD 4670 1GB | WD 160GB SATA | ASUS 360W |
15 godina
neaktivan
Imam pirat igru i instaliram igru i trazi me:
Serial code-to imam
Unlovk code-to nemam
Ima li mi pomoci? :D
[IMG]http://i47.tinypic.com/2l8xnh5.png[/IMG]

0 2 hvala 0
15 godina

Bilo bi lijepo da o piratima, crackovima i sl. stvarima cisto radi vas pricate na PM ako bas morate.

Ako vam nitko nista ne govori napisite meni PM i rado cu pomoci ako mogu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Bilo bi lijepo da o piratima, crackovima i sl. stvarima cisto radi vas pricate na PM ako bas morate.

Ako vam nitko nista ne govori napisite meni PM i rado cu pomoci ako mogu.

pun mi je inbox, upita ne stignem na sve niti odgovoriti, slobodno preuzmi malo Namigiva

15 godina
protjeran

evo i ja se nudim Smijeh

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

evo i ja se nudim Smijeh

svaka čast domba, ako nešto ne budeš znao - pitaj me Namigiva

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

svaka čast domba, ako nešto ne budeš znao - pitaj me Namigiva

ahaha

dada...

16 godina
neaktivan

Ja se isto nudim.. Osmijeh

ASRock K8N68PV-GLAN | Athlon 64 3000+ 2.4GHz | 1.5GB DDR 400MHz | VTX HD 4670 1GB | WD 160GB SATA | ASUS 360W |
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo neznam kako ubaciti mod preko sparka..
Moze pomoc preko xfire?
Add me: retardinjo25
Hvala!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

e ljudi sam jedno pitanje u vezi GTA 4, glavni lik Niko Belic, i onaj Roman , kad sam prvi puta slušao recenzije bilo je govora da je iz srbije, pa bosne, pa rusije pa sad cijeli balkan (osim HR naravno) i više nepratim, tko je na kraju ??

Dont bug me!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pbandov kaže...

e ljudi sam jedno pitanje u vezi GTA 4, glavni lik Niko Belic, i onaj Roman , kad sam prvi puta slušao recenzije bilo je govora da je iz srbije, pa bosne, pa rusije pa sad cijeli balkan (osim HR naravno) i više nepratim, tko je na kraju ??

srbija

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
pbandov kaže...

srbija

da, pitam to jer ona radio stanica (vladivostok) ima pol toga ukrainske pjesme....pa ono....

Dont bug me!
16 godina
neaktivan

Može netko pomoć??

link

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem kad ulazim u multiplayer.Imam ovo installano:
IVMP-0.1-Alpha-2-R3 client
GTAIV_Tu_1060
Molim help!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instaliro sam GTA 4 i nad pokrenem igricu, počinje šumiti, i opće nema zvuka, nego samo šum...sad neznam ako imaju kakvi driveri za to ili... win xp sp3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maki33 kaže...

Instaliro sam GTA 4 i nad pokrenem igricu, počinje šumiti, i opće nema zvuka, nego samo šum...sad neznam ako imaju kakvi driveri za to ili... win xp sp3

koja ti je konfiguracija, da li je igra pirat ili original?

16 godina
neaktivan

Celeron 3,2, 2 GB rama, ATI HD4650

16 godina
neaktivan

pirat, ja njega noramlno igram, samo nema zvuka

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: