app data je skirven folder - ja mislim da to nema veze sa save gameom, ali nadam se da će pomoći..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Saveovi ti se nalaze na: C:\Users\Tvoje ime, vjerovatno Korisnik\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
Ako hoćeš, mogu ti uppati jedan save sa 100% pređenom igrom, regularan ja mislim.
aj, budi čovjek
app data je skirven folder - ja mislim da to nema veze sa save gameom, ali nadam se da će pomoći..
Ima, u My Documents su ti samo Benchmarci, Custom pjesme i Videi. Tek u app data su ti saveovi. ;)
znam, zato ti kažem da je app data skriven folder i da bi doašo do save game moraš uključiti show hidden filders.
znam, zato ti kažem da je app data skriven folder i da bi doašo do save game moraš uključiti show hidden filders.
U tome je caka.
Evo ako nekome treba, ja mislim da je to taj save, nisam provjeravao, ali mislim daje 100% i da je kompatibilan sa 1.0.7.0.
Ako vam radi, imate neke hebačke aute po kućama :D
Ne radi save, maknuo sam link.
moze li mi iko pomoci oko ovoga: kada kliknem na LaunchGTAiIV pise neki error : " Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropirate permissions to access the item." nezz kako da pokrenem igru???
moze li mi iko pomoci oko ovoga: kada kliknem na LaunchGTAiIV pise neki error : " Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropirate permissions to access the item." nezz kako da pokrenem igru???
run as admin
Opet isto...
Opet isto...
koji OS?
Windows 7 RTM
Original il pirat?
Serial code-to imam
Unlovk code-to nemam
Ima li mi pomoci? :D
Bilo bi lijepo da o piratima, crackovima i sl. stvarima cisto radi vas pricate na PM ako bas morate.
Ako vam nitko nista ne govori napisite meni PM i rado cu pomoci ako mogu.
Bilo bi lijepo da o piratima, crackovima i sl. stvarima cisto radi vas pricate na PM ako bas morate.
Ako vam nitko nista ne govori napisite meni PM i rado cu pomoci ako mogu.
pun mi je inbox, upita ne stignem na sve niti odgovoriti, slobodno preuzmi malo
evo i ja se nudim
evo i ja se nudim
svaka čast domba, ako nešto ne budeš znao - pitaj me
svaka čast domba, ako nešto ne budeš znao - pitaj me
ahaha
dada...
Ja se isto nudim..
Moze pomoc preko xfire?
Add me: retardinjo25
Hvala!!!
a ako nemamo xfire? pogledaj malo ovdje https://www.youtube.com/results?search_query=spark+IV+tutorial&aq=f
e ljudi sam jedno pitanje u vezi GTA 4, glavni lik Niko Belic, i onaj Roman , kad sam prvi puta slušao recenzije bilo je govora da je iz srbije, pa bosne, pa rusije pa sad cijeli balkan (osim HR naravno) i više nepratim, tko je na kraju ??
e ljudi sam jedno pitanje u vezi GTA 4, glavni lik Niko Belic, i onaj Roman , kad sam prvi puta slušao recenzije bilo je govora da je iz srbije, pa bosne, pa rusije pa sad cijeli balkan (osim HR naravno) i više nepratim, tko je na kraju ??
srbija
srbija
da, pitam to jer ona radio stanica (vladivostok) ima pol toga ukrainske pjesme....pa ono....
IVMP-0.1-Alpha-2-R3 client
GTAIV_Tu_1060
Molim help!!!
Instaliro sam GTA 4 i nad pokrenem igricu, počinje šumiti, i opće nema zvuka, nego samo šum...sad neznam ako imaju kakvi driveri za to ili... win xp sp3
Instaliro sam GTA 4 i nad pokrenem igricu, počinje šumiti, i opće nema zvuka, nego samo šum...sad neznam ako imaju kakvi driveri za to ili... win xp sp3
koja ti je konfiguracija, da li je igra pirat ili original?
Celeron 3,2, 2 GB rama, ATI HD4650
pirat, ja njega noramlno igram, samo nema zvuka