Tomb Raider (Reborn)

poruka: 605
|
čitano: 120.076
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Tomb Raider (Reborn)
KonorKenvej kaže...

Kako strašno živcira kod animacijskih borbi ovo spamanje po tipkama, ajd lijevo desno f e, ufff mislio sam da su to prerasli. Inače briljantna grafika, kao da gledam film konstantno, toliko je dobra, meni ide na 15-20 fpsa, ali ja imam kantu od kompa ali svejedno dobro klizi igra, nema laga niti ičega, jednom je samo Lara propala kroz zemlju ali se odmah vratila haha

Koju imas konfiguraciju da ti ide na 15-20 ?? Da se znam orijentirati...

mY PC : AMD 5400+ 2.8Ghz HD 6670DDR5 4GB DDR2

15 godina
KonorKenvej kaže...

Kako strašno živcira kod animacijskih borbi ovo spamanje po tipkama, ajd lijevo desno f e, ufff mislio sam da su to prerasli. Inače briljantna grafika, kao da gledam film konstantno, toliko je dobra, meni ide na 15-20 fpsa, ali ja imam kantu od kompa ali svejedno dobro klizi igra, nema laga niti ičega, jednom je samo Lara propala kroz zemlju ali se odmah vratila haha

wut?

inače meni radi s kosom na nekih 35 fpsa konstantno ako je sve ostalo na high, meni dovoljno, malo se igrao s postavkama i zaključio da mi više vrijedi to nego ultra texture

17 godina
Tomb Raider (Reborn)

Ako netko ima CTD meni je isključivanje Vsynca te Exclusive Full Screen opcije rješilo problem. Još spominju i teselaciju isključit no meni sa teselacijom radi

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
L1nNk kaže...
KonorKenvej kaže...

Koju imas konfiguraciju da ti ide na 15-20 ?? Da se znam orijentirati...

mY PC : AMD 5400+ 2.8Ghz HD 6670DDR5 4GB DDR2

AMD 5750, 2,2 ghz, 3GB rama, kanturina.....

17 godina
Tomb Raider (Reborn)

Igra za sad dobro radi sami mi se zna rusiti sa ovim novim beta drajverima morat cu vratit na stare.... uglavnom igra za sad dobra  napeta nije dosadna ni nista pravi Tomb Raider stil {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tomb Raider (Reborn)

Zanimljivo; jako često kada se diskutira o nekoj igri 90% ljudi "ne zanima" kakva je grafika već im je "samo" bitan gameplay, a sada zbog vlasi kose žrtvuju FPSe... {#}{#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
The Unforgiven kaže...

inače meni radi s kosom na nekih 35 fpsa konstantno ako je sve ostalo na high, meni dovoljno, malo se igrao s postavkama i zaključio da mi više vrijedi to nego ultra texture

35 FPS na High sa TressFX na GTX 560 nonTi?

Koja rezolucija? Jer na 1080p nema šanse da radi na High + TressFX u 35 FPSa sa GTX 560...

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

:) kosica

jel netko otkljucao jos obleke ili su samo 4?

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 19:30 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Zanimljivo; jako često kada se diskutira o nekoj igri 90% ljudi "ne zanima" kakva je grafika već im je "samo" bitan gameplay, a sada zbog vlasi kose žrtvuju FPSe... {#}{#}

Lol da, a svi ih igraju zbog igrivosti. :D

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
12 godina
protjeran
thuglife kaže...
doktor1 kaže...

Lol da, a svi ih igraju zbog igrivosti. :D

Haha ja nisam među ovih 90 %. Ali u pravu si, a da je grafika smeće, ovaj topic bi imao već dodatnih 50 stranica kukanja o qurcu od grafike :D

17 godina
Tomb Raider (Reborn)

Ja sam uvijek priznao; grafika mi je bitna, nemora biti 64xAnisotropic Filtering i 68xAA sa ultrasuperduper teselacijom, ali bitno da izgleda ljepo za "današnje" pojmove. Jer to mi drastično podiže imerzivnost i atmosferu... Naravno treba imati i kvalitetan gameplay te priču, ali bitna mi je i prezentacija za razliku kada čitam tu na forumu nešto tipa:

"Jebbeš grafiku, bla bla bla, igrivost bla bla bla" a pod Moj PC kakva GTX570/580/660Ti AMD 7950/7870.... Sure bro....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)
xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 19:45 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ovo su odgovorili iz nvidia tabora...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 19:47 (doktor1).
15 godina
doktor1 kaže...
The Unforgiven kaže...

35 FPS na High sa TressFX na GTX 560 nonTi?

Koja rezolucija? Jer na 1080p nema šanse da radi na High + TressFX u 35 FPSa sa GTX 560...

1680*1050 ;)

14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

wtf je s ovim quicktime eventima nepiše mi opce koje slovo trebam stisnut pa moram pogađat ko majmun i umirat po 10 puta na svakom, like wtf!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

1920x1080 + Ultimate, (DOF Normal) + FXAA  = 40 FPSa avg, (60 u zatvorenim prostorima)

1920x1080 + Ultimate, (DOF Normal) + FXAA + detaljna kosica = neigrivo bilo gdje {#}

Kosica je samo takav gutač performansi...

Uz ove postavke mi ide na 60 stabilnih. Zaključano mi je preko Afterburnera na toliko pa ne znam do kuda se penje, ali jako rijetko padne ispod 60.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Danny_HR kaže...
doktor1 kaže...

1920x1080 + Ultimate, (DOF Normal) + FXAA  = 40 FPSa avg, (60 u zatvorenim prostorima)

1920x1080 + Ultimate, (DOF Normal) + FXAA + detaljna kosica = neigrivo bilo gdje {#}

Kosica je samo takav gutač performansi...

Uz ove postavke mi ide na 60 stabilnih. Zaključano mi je preko Afterburnera na toliko pa ne znam do kuda se penje, ali jako rijetko padne ispod 60.

Koje god postavke stavio, Normal/High/Ultra + kosica, FPS mi padne na 15/20 neovisno o ostalim postavkama.

A vjerovatno to GTX 650 Ti nemože progutat... Ali sve ostalo radi na maksimumu osim DOFa tako da sve u svemu zadovoljavajuće performanse...

Jedna umjetnička slika...

*kvalitetnija slika

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 20:22 (doktor1).
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Teselirane cice here i come.....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina

Kakve su kontrole? Jel igrivo na PC-u? Il da kupim PS3 verziju?

15 godina
igrivo je potpuno, imam gamepad al igram na tipkovnici i mišu, tako da - igrivo potpuno
16 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Počeo igrati, zasad sam jako zadovoljan, kad se pohvata mehanika odlično je. Priča se čini z animljivom, lokacije koje sam vidio odlične, likove neznam "dobro", ne ne čine mi se previše zanimljivima. Začuđujuće, na mom kompu radi na maksimalnim detaljima ( ona ultimate ili kako već grafička postavka ) na 1680x1050 rezi, neznam koliko  flipsa, nisam mjerio, no dosta je fluidno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tomb Raider (Reborn)
dobra je. bolja od angeline. i mlađa. mljac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Jel bi ja mogao igrati sa laptopom iz potpisa?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WItcher kaže...

Jel bi ja mogao igrati sa laptopom iz potpisa?

bez beda

15 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Čovjek dođe pročitati nešto pametno o igri, a ono samo baljezganja o grafici, ja ovoliko fps-a, ja onoliko, ja igram s ovim opcijama, ja s onim, evo jedna slika s ovim opcijama, evo jedna s onim, a 99% bi vas garant izjavilo kako im je igrivost ispred grafike. De malo nekakvih komentara o sadržaju, kakav je osjećaj, je li to pravi TR ili je Uncharted ripoff, kako mi se ovako čini na prvi pogled.

7 3 hvala 0
15 godina
Someone kaže...

Čovjek dođe pročitati nešto pametno o igri, a ono samo baljezganja o grafici, ja ovoliko fps-a, ja onoliko, ja igram s ovim opcijama, ja s onim, evo jedna slika s ovim opcijama, evo jedna s onim, a 99% bi vas garant izjavilo kako im je igrivost ispred grafike. De malo nekakvih komentara o sadržaju, kakav je osjećaj, je li to pravi TR ili je Uncharted ripoff, kako mi se ovako čini na prvi pogled.

Ovaj instant cover system bez potrebe za ikakvim inputom od igraca je genijalna ideja, shooter mehanika se nekako osjeca previse "Clunky" i neprecizno. Osim tombova nema bas nesto puzzle sekvenci i ne svida mi se to sto nagrade od tombova sluze za upgrade oruzja, totalno besmisleno.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
16 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Da, malo je glupo, dolaziš pred onu škrinju, punu svega, i dobijaš upgrade, znam da zlato, pare tamo ne vrijede, ali mogli su nešto bolje ubacit. Nekako nema kvalitetne nagrade za ikakav trud u igri. Sreća pa je story driven.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Što više igram, sve čekam kako će mi Drake iskočit iza ugla, što mi se nimalo ne sviđa... Previše je to otišlo u akciju, a puzzleova gotovo i da nema. S druge strane, cover sistem je odličan i inovativan, a i odgovara mi povremeni horror štih. Čini mi se jako dobra igra, ali nije baš pravi dio TR serijala.

1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Someone kaže...

Ma da se ona ne zove Lara u igri nebi ni skontao da je Tomb Raider......baš je totalni TOTALNI reboot

13 godina
neaktivan

Ja neznam za vas al meni je ovaj TB koji sam poceo igrat prije odprilike 2h jako svidio, odnosno svidja mi se. Vrti mi sve super na Ulltimate i igra mi izgleda dosta lijepo, svidja mi se fokus di se pokazuje da je lara samo još jedno ljudsko biče a ne neki stroj ili terminator, da je bole padovi, ozljede i da joj se psiha mjenja kako se radnja odvija. To je ono sat nedosatje vecini igra danas, sta nedaju osjecaj da si ranjiv, da si isti kao i svi ostali, nego se igra ponaša kao da si neunistivi rambo.

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice