TitanFall

poruka: 764
|
čitano: 79.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
TitanFall

Call of Duty with Robots ??

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 15:56 (pamark).

7 2 hvala 1
15 godina
TitanFall

Gametrailers recenzija

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
TitanFall

Odigrao sam par rundi i nove mape su stvarno super i sve to super ide samo malo igrica nekada steka ... Tocnije dropa fps brutalno :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: TitanFall

loše su portali :(

tak je i s black ops 1 bilo frke.

optimizacija nikakva

12 godina
tireN1337 kaže...

Odigrao sam par rundi i nove mape su stvarno super i sve to super ide samo malo igrica nekada steka ... Tocnije dropa fps brutalno :P

Kod mene sve 5. Nisam primijetio nikakva štekanja ni slično. Glatko ko mačja guza.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
TitanFall

Meni se tek skida, to igrate preko onog exe file-a ili koristite neki VPN da igrate na US serverima (pošto je igra službeno izašla tamo) ?

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TitanFall

Soft ether VPN

ja se spojim na koreju, pokrenem dconam i igram na EU west.

Igrao nekih 2 sata danas, mape su odlične, sve su na sličan sistem ali opet nude nešto novo.

Treba usavršit wallrun jer se svaka mapa da odradit da bez da se padne na tlo, ludilo igra.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
tireN1337 kaže...

Kod mene sve 5. Nisam primijetio nikakva štekanja ni slično. Glatko ko mačja guza.

Pa gdje ce tebi stekat pogledaj si komp haha

12 godina
tireN1337 kaže...
Soldier977 kaže...
tireN1337 kaže...

Pa gdje ce tebi stekat pogledaj si komp haha

Hvala na obzervaciji {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
TitanFall

Uzeo sam igru si preko Meksika sljedeci upute na ovom forumu.

Da li na kraju postupka treba vratit u setingsima origina drzavu ili ostavim mehiko?

Kolike su uopce sanse da mi banaju acc?

0 0 hvala 0
15 godina
TrentNIN kaže...

Uzeo sam igru si preko Meksika sljedeci upute na ovom forumu.

Da li na kraju postupka treba vratit u setingsima origina drzavu ili ostavim mehiko?

Kolike su uopce sanse da mi banaju acc?

Možeš vratiti državu a možeš i ostaviti. 

Kakve su šanse da ti banaju acc? Vjerovatno nikakve.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
12 godina
TitanFall

Zasto uopce mjenjati drzavu u originu, ja sam kupio bez problema bez mjenjanja drzave... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Kakve su šanse da ti banaju acc? Vjerovatno nikakve.

Bio bi vjerojatno prvi {#}

Al sansa ipak postoji, samo se trebas nadati i raditi za to! {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
TitanFall

Good guy respawn.

50gb ali audija, da se dual core procići ne muče. Možda je samo opravdanje i patka, ali gj.

Igrao danas neka 3 sata, kampanju malo probao, ništa posebno, ali fora, drukčiji osjećaj nego samo obični multi.

čekam da se ovi ''moji titani'' okupe pa ćemo malo timski baciti.

Tko je zainteresiran za ts i timsku igru, nek me na privat zatraži acc pa se dodamo

thy-

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 23:58 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Neki trik za aktivaciju? USA proxy?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
Tonči kaže...

SOFT ETHER VPN. Stavio sam link gore, upališ vpn konektaš se u koreju usa ili di oš

pokreneš origin i igru, iz igre alttab i dcon vpn. Promjeniš data centree na west europe i voila.

Još sutra, a onda četvrtak izalzi za eu.

15 godina
fila2208 kaže...
Tonči kaže...

SOFT ETHER VPN. Stavio sam link gore, upališ vpn konektaš se u koreju usa ili di oš

pokreneš origin i igru, iz igre alttab i dcon vpn. Promjeniš data centree na west europe i voila.

Ja koristim sličnu stvar, Tunnelbear. Free program, treba napraviti account i dobiješ 500mb za promet.

Koristio sam ga i za BF4 launch...

Upališ ga (ja koristio Kanadu), pričekaš pokretanje igre, isto alt-tab i ugasiš...2 i pol sata igrao bez greške..

UPDATE: Nakon što se pokrene Origin preko Tunnelbeara, pod uvjetom da ste prvi put odradili aktivaciju igre, može se odmah ugasiti, ne treba čekati igru da se pokrene. Bar je meni tako išlo :D

Samo prebaciti switch... Samo prebaciti switch...
أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 19:17 (mrxa1).
15 godina

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
neaktivan
TitanFall

Kada mi se otvori Origin pise da Titanfall izlazi za 1day 10 hrs, zar ne bi trebao biti dostupan veceras u ponoc za EU?

P.S Ko zeli igrati Titanfall dodajte me na origin pa da bacimo koji game :D

Snow_Black_AW

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TitanFall

Muči me balans oružja ingame.

Pimjera radi, nitko ne fura onaj semi auto gun g2a4 ili onaj 3burst, jednostavno su prespori za takav gameplay.Svi su smart pistol i carabine, eventualno ima neka sačma.

Nadalje titani su ono, ok, ali mi se ogre čini preslab iako je kao bolje oklopljen. Rastave te na brzaka, a stryder umre odmah.

Titanova oružja su isto ok, ali nemoš igrat neka na publicu, jednsotavno su preslaba i prespora za trud koji moraš uložiti da naciljaš i skineš i opet ne dobiješ neki dobar hit.

napuniš onaj pulse do kraja i opet ne radi neki super dmg. Chain gun, 40mm i bacač granata, ostalo je nekako slabo.

Možda mi se to čini jer sam još nov u igri pa nisam naučio sve fore i fazone, ali zasad mi se čini da će bit puno posla u balansu.

Btw. razlog čekanja 90 sek između rundi.

It's 90 seconds for a reason - each match will start a new (virtual) server on the cloud just for that match. 90 seconds is the time that it takes to comfortably start the sever, have everyone ready, and for them to join the server and start the match. Any shorter and the server might not be ready when the players are logging into the server for the match start. 

When the match ends, the server stops.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 15:20 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 3
10 godina
fila2208 kaže...
Tonči kaže...

Cek zar sutra vec nije avilable to buy and play za EU ? mislio sam da je 13tog out vec,ili se ceka do 14tog sad ni ja ne znam ?

13 godina
TitanFall

Did you know by JackFrags

Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
TitanFall

Probao na 2 h danas.

Brzo, bombastično. Odlično izgleda. 

Jedino mi se čini da je matchmaking zasad u banani..ono,moj tim max level 10, suprotni sve preko 20-40 level...odigrao kampanju,rezultat 10 izgubljenih,1 dobivena hehehe.

Bit će prakse bome.

Dodajte me na originu:

denchija

PSN id: denchija
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 2:11 (denchija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Btw. razlog čekanja 90 sek između rundi.

It's 90 seconds for a reason - each match will start a new (virtual) server

...

When the match ends, the server stops.

dobra fora. tako da se serverki dio igre ne stigne srušiti od predugog rada ;) u slučaju da su momci malo fušali s kodom.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
15 godina

Evo ga, sad je dostupno za igru bez VPN-a iako je još 14 sati na Originu...

10 godina
TitanFall

Evo instalira se,za gameplay znam da cu uzivati,samo pitanje je sa ovim optimizacijama losim kako ce to sve da ide na mojoj vec vremesnoj grafickoj.

0 0 hvala 0
14 godina
TitanFall

Ja na nekim mapama imam stuttering i to me smeta moram priznati. Gledao sam ofišl forume, nisam jedini.

Koje god grafičke postavke koristio uvijek stuta dosta.

Čekam neki patch da vidim hoće srediti, a dotad šta nego igrati i dalje :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
TitanFall

Titanfall: Xbox One vs PC Graphics Comparison 

0 0 hvala 0
10 godina

Isti problem,nemam stutteranja nikakvoga ali imam FPS dropove gdje mi igra uspori i onda i ovo malo aim-a sto imam one bye,bye.
Osim toga igra je strasno zabavna,dinamicna i ni sekunde dosadna,mislim da ce CTF biti najbolji i najpularniji mod.
Strasno je kad naletis na igraca koji je vec svladao hodanje i skakanje po zidovima,prije bi Spidermana pogodio. 

14 godina
TitanFall

Definitvno Smart pistol mi kvaari igru. Hrpa kretena koji trče okolo sa stimom ili cloacked i samo te ubija one shotom. 

prilično retardirano...da sad će doći netko i reći pa treba da te nacilja pa ovo pa ono...borim se protiv svega i svuda se puca i ubija a on ako ima imalo mozga fino će me naciljat i opaliti neće ići 1v1.

Koliko puta smo 1v1 dvoboj i on se tako brzo izmiče lijevo desno dok smart pistol ne nacilja i onda me ubije. Skinem ga na 1% i onda me ubije.

Defitivno meni osobno najgluplji weapon ingame koji kvari ljudima igru, evo večeras malo igrali, gušt ali svako malo netko nekom spominje mater i smart pistol.

Jadno.

evo kako to izgleda

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 0:18 (fila2208).
Moj PC  
6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice