The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.451.171
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Comi123 kaže...
Prince-Artas kaže...
Comi123 kaže...

Dajte ljudi bre malo informacija za DLC-ove. Bethesda nam i u Skyrim-u pokazala kulu Imperial City-a to mora da znaci povrataku Cyrodhil sto meni zvuci Ultra Mega Giga KUL. Takodje se pominje i Neka planina u Morrowindu. A znate li vi jos sta vezano za ovo?

Misliš na ovo http://gamereport.tportal.hr/161236/Skyrim-sadrzi-zemljovid-citavog-Tamriela.html

Inače koliko pratim DLCi su potvrđeni ali se nezna ništa o njima.

Evo procitah ovo... Ne slazem se s vama. Sta radi kula Imperial City-a u Skyrim-u, zailazi se i u Morrowind. Sigurno ce biti neka dodatna mapa ali stvarno VELIKA ali da se uvjek mozes vratiti u Skyrim. Jedino sto bi upropastilo DLC-ove bio bi odnos kao kod Fallouta 3 i Fallouta New Vegasa.

Inače iz Obliviona (Imperial city-a) si mogao doći u Skyrim, pa opet Skyrim nije napravljen kao dlc. Koliko mi se čini bilo je moguće doći u Valenwood. Jednostano napravili su to i gotovo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen
Comi123 kaže...
Prince-Artas kaže...
Comi123 kaže...

Dajte ljudi bre malo informacija za DLC-ove. Bethesda nam i u Skyrim-u pokazala kulu Imperial City-a to mora da znaci povrataku Cyrodhil sto meni zvuci Ultra Mega Giga KUL. Takodje se pominje i Neka planina u Morrowindu. A znate li vi jos sta vezano za ovo?

Misliš na ovo http://gamereport.tportal.hr/161236/Skyrim-sadrzi-zemljovid-citavog-Tamriela.html

Evo procitah ovo... Ne slazem se s vama. Sta radi kula Imperial City-a u Skyrim-u, zailazi se i u Morrowind. Sigurno ce biti neka dodatna mapa ali stvarno VELIKA ali da se uvjek mozes vratiti u Skyrim. Jedino sto bi upropastilo DLC-ove bio bi odnos kao kod Fallouta 3 i Fallouta New Vegasa.

I da ne zaboravim... Kada bi se trbao pojaviti prvi DLC?

17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

evo igrao sam malo skyrima do riverwooda, sviđa mi se.

nadam se da će kasnije bit još bolje.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
Comi123 kaže...
Prince-Artas kaže...
Comi123 kaže...

I da ne zaboravim... Kada bi se trbao pojaviti prvi DLC?

koliko ja vidim ti si svatio da na ovom forumu ima neko ko vidi buducnost....

17 godina
neaktivan

Rainmeter desktop:

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 15:38 (ZC_Someone).
Moj PC  
20 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Rainmeter desktop:

moram si tak neš sredit :D

naživciram se kad me na samom kraju nešto sredi pa trebam sve ispočetka. npr sad sam išao po neku knjigu i sve sredim, izbacim stvari, napravim dva koraka i neka vrata me ubiju.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

naživciram se kad me na samom kraju nešto sredi pa trebam sve ispočetka. npr sad sam išao po neku knjigu i sve sredim, izbacim stvari, napravim dva koraka i neka vrata me ubiju.

F5 - F5 - F5 - F5 - F5 - F5 - vrata - F6

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
17 godina
neaktivan
PureEntity kaže...
djdomi kaže...

F5 - F5 - F5 - F5 - F5 - F5 - vrata - F6

nastavio i uspio.

skyrim je predobra igra, inače ne volim takvu vrstu, ali ovo je stvarno dobro i prepuno sadržaja.

kod borbi je najbolja animacija.

inače, na početku kad bježim s onim likom, dođemo do ona tri stupa za thief, mage i warior. uzeo sam magea, jel valja?

koje skillove da unapređujem?

16 godina
neaktivan

nastavio i uspio.

skyrim je predobra igra, inače ne volim takvu vrstu, ali ovo je stvarno dobro i prepuno sadržaja.

inače, na početku kad bježim s onim likom, dođemo do ona tri stupa za thief, mage i warior. uzeo sam magea, jel valja?

Pa ono što bi htio, što ja znam, destruction, restoration, conjuration, illusion, svaki taj skill možeš, pa enchantanje, alkemiju ili nešto treće, pa možda luk i strijelu ili kakav mač... Sve ovisi o tome kakvog lika hočeš napraviti.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

nastavio i uspio.

Pa ono što bi htio, što ja znam, destruction, restoration, conjuration, illusion, svaki taj skill možeš, pa enchantanje, alkemiju ili nešto treće, pa možda luk i strijelu ili kakav mač... Sve ovisi o tome kakvog lika hočeš napraviti.

vjerojatno ću neke od tih+sneaking

se može nekako mač držat zajedno sa štitom? ja stavim oba i kad stavim, drugi će se deselektirati.

16 godina
neaktivan

se može nekako mač držat zajedno sa štitom? ja stavim oba i kad stavim, drugi će se deselektirati.

Može, ako nije mać za dvije ruke, samo pazi da ga equipaš u drugu, a ne u istu sa štitom.

Sneaking mage mi je čudna kombinacija, al' eto, diži spellove ( odaberi što bi od onih gore četri navedena ), sneak, light armor i archery.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
16 godina
neaktivan
djdomi kaže..

Eh da, vidim da si tek poceo po upisima, uputio bih te na Curse.com. Imas nekoliko candy modova (za RPG kolege - ne, ne šaljem ga na chetanje, samo na one vizualne :D )

Evo, ja sam recimo... hmmm... povecao realizam, jel... onim nude pachem... sto je cisto radi boljeg immersiona u igru... jel. {#}

@djomi, ako zelis, apliciraj nesto, opet ponavljam, ne upropaštavaj si igru modovima koju su bazično cheat. Ugodnu zabavu.

http://www.curse.com/mods/skyrim

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
17 godina
Morag kaže...
ZC_Someone kaže...
thuglife kaže...
...

Usput, Betsheda ne planira popraviti Skyrim, nema ni zašto, modding zajednica će sve rješiti.

Nego jel tko probao koristiti SkyBoost spomenut u textu?

Koristim ga već par dana i nisam uočio nikakve probleme. Samo treba maknuti tesval modifikaciju ako je stavljen u skse. Što se tiče fps-a, ne postoji benchmark, ali igra mi ne trza usprkos visokim graf postavkama.

Zaboravih napomenuti da se treba instalirati(presnimiti) i Script Dragon . Kompatibilan je sa SKSE tako da SkyUI i ostali modovi mogu ostati samo treba maknuti TESV acceleration layer (tesval) ako je instaliran prije da ne bi došlo do nekompatibilnosti jer barataju istim skriptama. Skyboost vs. TESVAL

17 godina
neaktivan

nije da sam zapeo, ali.. u diplomatic imunity sam prvo uprsko jer onom elfiću nisam dao ništa, al sam se izvukao van.Sad nemam pojma kamo sam ostavio onu moju ženskicu i opremu, imam samo peseka i ono šta sam pokrao i jadnih 300 para..kamo da ih nađem?

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kvragu, danas sam s kolegom pričao o Skyrimu i kasnije mi je iz

nekog pre perverznog razloga moj mazohistički mozak pustio

sample Rebbece Black no umjesto da pjeva 'It's fri-day, fri-day..',

ja je čujem u glavi već pol dana kako pjeva 'It's Sky-rim, Sky-rim'

I hate my brain.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 0:05 (forzzuk).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Dok ne počneš sanjat da lootaš dungeone i ubijaš zmajeve kao ja dobro je :D

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
13 godina
neaktivan
il ne odeš u dvorište u snu iskovat novi elven blade pa malo po gradu stormcloakove ubijat :-D
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
forzzuk kaže...

Dok ne počneš sanjat da lootaš dungeone i ubijaš zmajeve kao ja dobro je :D

Čudno, ja sanjao da sam zmaj...

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan

Kakvi su vam kvestovi u bards collegeu?

Ne da mi se zamarati s tim ako su bzvz, mogao bih se naljutiti pa krenuti na killing spree, a poslje bi mi bilo žao.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ona misija kd treba onog zmaja (nesto sa B) dozvat na onaj balkon i ubit ga ili sta ja ga ubim a on se opet ozivi?

0 2 hvala 0
14 godina

Nije poanta dozvat i ubit ga, nego dozvat i zarobit te pitati par stvari {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
odjavljen

Evo jedno pitanje za dobre warrior igrace:

Koja je racijalna moc za warriora bolja: Orc - Berserker Rage ili Redguard - Adrenaline Rush?

Da li bi bio jaci Orc sa Heavy Armorom, One Handed Axe i Block i da ima 300 helti i 300 stamine. Ili Redguard sa Light Armorom, One Handed Mace i Block i da ima 600 helti a 100 stamine (razlog za Redguardovu staminu je taj sto neki misle da mu njeno popunjavnje ne treba jer ima Adrenaline Rush a stamina se u Light Armor obnavlja brze 50%) Ukljucite da ova dva lika imaju sve perkove za ove skilove sto sam naveo i da budu oko 30 lvl. Dakle ko bi po vasem misljenju bio bolji? A da postoji multiplayer (na kojem se radi) ko bi dobio 1 na 1 od ova dva lika?

0 0 hvala 0
14 godina
Comi123 kaže...

Koja je racijalna moc za warriora bolja: Orc - Berserker Rage ili Redguard - Adrenaline Rush?

Da li bi bio jaci Orc sa Heavy Armorom, One Handed Axe i Block i da ima 300 helti i 300 stamine. Ili Redguard sa Light Armorom, One Handed Mace i Block i da ima 600 helti a 100 stamine (razlog za Redguardovu staminu je taj sto neki misle da mu njeno popunjavnje ne treba jer ima Adrenaline Rush a stamina se u Light Armor obnavlja brze 50%) Ukljucite da ova dva lika imaju sve perkove za ove skilove sto sam naveo i da budu oko 30 lvl. Dakle ko bi po vasem misljenju bio bolji? A da postoji multiplayer (na kojem se radi) ko bi dobio 1 na 1 od ova dva lika?

Onaj sa više health potiona

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
odjavljen
quickr kaže...
Comi123 kaže...

Onaj sa više health potiona

Ma nemoj. {#} Ne mislim na nikakvo hilovanje. Neka samo aktiviraju racijalne i neka se polupaju s obirom da su i jedan i drugi dobri warriori. Bez hilovanja znaci

15 godina
neaktivan
Moja baba bi dobila.
17 godina
neaktivan

NVIDIA Skyrim Tweak Guide Walkthrough: Coming - Tuesday January 10, 11am to 1pm Pacific time

http://www.twitch.tv/nvidiageforce   

To je danas navečer točno kad neznam, ajde nek neko preračuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Onaj s večim k... ovaj mačem.

17 godina
protjeran
Vash kaže...

Kakvi su vam kvestovi u bards collegeu?

Ne da mi se zamarati s tim ako su bzvz, mogao bih se naljutiti pa krenuti na killing spree, a poslje bi mi bilo žao.{#}

Ništa vrijedno spomena + par kila smeća u inventoriju kojeg moraš maknit konzolom....

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
tunder kaže...

NVIDIA Skyrim Tweak Guide Walkthrough: Coming - Tuesday January 10, 11am to 1pm Pacific time

http://www.twitch.tv/nvidiageforce   

To je danas navečer točno kad neznam, ajde nek neko preračuna.

pocelo je

For everything you gain, You lose something else.
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Ma sta se opterecujete bre... Igrajte igru kako vi zelite, ulagajte poene gdje vi zelite... Setite se sta je Tod Howard rekao ,,You can be who you want and do whatever you want" Ovo je TES {#}

Točno, ali i krivo : )

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice