The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.459.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
master4games kaže...

Ja sam sad level 3, završio sam onaj quest gdje kao budeš u nekoj grobnici ili di več, tamo gdje su kosturi i tamo gdje na kraju nešto plavo zasvjetli, kao neka slova. E sad mene zanima kad ču ja moći FAS RO DAH-ati? :D

da fas ro dah-ati.. bas si seljo

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

A dobro šta ja znam, ovo mi je prvi put da igram Elder Scrolls {#}

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 19:34 (master4games).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Svima nam je jednom bio prvi put :p bilo je bisera tipa FUS DO RAH, to je jos gore...
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
master4games kaže...

Ja sam sad level 3, završio sam onaj quest gdje kao budeš u nekoj grobnici ili di več, tamo gdje su kosturi i tamo gdje na kraju nešto plavo zasvjetli, kao neka slova. E sad mene zanima kad ču ja moći FAS RO DAH-ati? :D

da fas ro dah-ati.. bas si seljo

"nije žvaka za seljaka"

rekli bi naši stari...

LoL EU: Ferinus
16 godina
neaktivan
master4games kaže...

Dobronamjeran savjet, pričekaj koju godinu pa zaigraj, za svoje dobro.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Koliko su neki od vas nabrijani, lol. Zajebavate maloga jer je krivo napisao nekakav fakin shout iz Skyrima. lol

Baš to - zajebavamo, a ne - zajebavamo.

{#}

LoL EU: Ferinus
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 19:48 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Momci igra li netko Skyrim na HD4850? Kako to radi? Zbog neplaniranog troška prisiljen sam prodati HD6870, 90% je da će otići ovih dana, a imam 4850 onda na raspolaganju. Da li se igrati? Bar na 1440x900 a da ostanu ultra detalji i moddani .ini, da ne sprčim sve sad.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bome fino ide Skyrimu, 10 milja isporučeno.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Momci igra li netko Skyrim na HD4850? Kako to radi? Zbog neplaniranog troška prisiljen sam prodati HD6870, 90% je da će otići ovih dana, a imam 4850 onda na raspolaganju. Da li se igrati? Bar na 1440x900 a da ostanu ultra detalji i moddani .ini, da ne sprčim sve sad.

Da se igrat, lega mi igra na Q6600, 4GB ram, 4850 na high bez beda.

16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ići će ti neka ultra/high kombinacija, nemaš straha.

17 godina
neaktivan

napravio sam najveću glupost...završio sam main quest sa 32. levelom.toplo preporucavam ostavite alduina za kraj i po mogucnosti igrajte na master zato što je prelagan ako ste veći level i igrate na manjoj razini od mastera

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fraxon kaže...

napravio sam najveću glupost...završio sam main quest sa 32. levelom.toplo preporucavam ostavite alduina za kraj i po mogucnosti igrajte na master zato što je prelagan ako ste veći level i igrate na manjoj razini od mastera

Reloadaj prije par zadnjih questoa main questa i peglaj sporedne, pa se kasnije vrati.

17 godina
neaktivan

neće to više biti isti osjećaj ko prvi put,ako znaš na što mislim.alduin je prelagan za veće levele,kada imaš još troje pomagača koji su snažni skoro kao i dragonborn

16 godina
neaktivan
fraxon kaže...

neće to više biti isti osjećaj ko prvi put,ako znaš na što mislim.alduin je prelagan za veće levele,kada imaš još troje pomagača koji su snažni skoro kao i dragonborn

Zato ih ja i nevodim.

Znam, o čemu govoriš, a ništa, kad za koju godinu uleti 2. walktrough pamet u glavu.

17 godina
neaktivan

ovim suborcima ne možeš zapovjedat.ako si igrao onu misiju kad gledaš kroz elder scroll i ono troje heroja,e oni će ti pomagati.po meni je to minus u igri,jer bi bilo bolje da se bore u četiri oka.

15 godina
neaktivan
Da, za master su trebali izbaciti sve pomagace iz zadnjeg questa (kill Alduin), npr.da te oni posalju da ga ubijes. Isto tako i sa nekim drugim questovima.Ili recimo Master - 1 pomocnik, Expert - 2, Adept - 3, Novice 4 :).
16 godina
neaktivan
fraxon kaže...

ovim suborcima ne možeš zapovjedat.ako si igrao onu misiju kad gledaš kroz elder scroll i ono troje heroja,e oni će ti pomagati.po meni je to minus u igri,jer bi bilo bolje da se bore u četiri oka.

Ja imam 60ak-70ak sati biće, i uopće neznam za njih. :D

17 godina
neaktivan

onda si shvatio bit igre,za razliku od mene...još sam završio sve guildove sad mi samo oni dosadni ostaju questovi

15 godina
neaktivan
fraxon kaže...

Uvijek me užasavala pomisao da za sobom vučem komad umjetne inteligencije dovoljno mi je moj lik, još me više užasava to radit u sandbox igri ovako velikoj. To bi bio oblik plesa za prizivanje sra'nja. 

I'm very large!
15 godina
neaktivan
Meni treba follower jer staminu nisam razvijao, ali nimalo (cisti mage sa malo bowa). Sad se moram rjesiti svih sranja koja ne upotrebljavam i onda se rjesavam Aele the Huntress :). Zenska je preglupa, dok ja ne napadam nece ni ona, cak i ako npr.vuk samo nju napada. Zao mi je sto sam zrtvovao Marcuria u "onom" questu, stvarno najjaci lik (mage) kojeg sam imao za followera.
13 godina
odjavljen

Moze pomoc? Neki od one brace companiona (onaj vukodlak) daje mi questove za tuce. Sad me salje u Solitude kod neke zene u brod, Eris se ona zove ja mislim. Nece da mi otvori razgovor sa njom da bih mogao da izaberem brawl. Ona samo ponavlja neke gluposti ,, You re not supoust to be here" tako nesto. Udarim li je dobijam bounty i garda me tjera. Sta da radim, kako da se tucem sa njom? Help pls {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Link za download multiplayer moda. {#}  To je samo alpha i ima dosta bugova, al eto samo da se vidi da se radi na tome...

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3592#content

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 22:58 (PoToKTM).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
To je predobro s obzirom da jos nema Creation Kita.
15 godina
neaktivan

Dosadio mi je Skyrim.

Previše Questova koji su mi na drugim krajevima mape, Misc. questova da ne pričam.

Naprosto neznam više što kome trebam odnjeti, napraviti, istražiti, ubiti...počinje se ponavljati i gubi draž.

Pogubio sam se u svemu a sad je glavni problem činjenica da sam manje-više lutao po mapi i čistio dungeone.

Onda sam sa lvl. 40 krenuo raditi questove (glavne i sporedne) i sve mi je prelako jer sam si napravio savršenog lika.

Naprosto nemam više izazova niti za nać neki item jer ga mogu enchantat još bolje sam.

Dungeonove mi se više ne čisti. Ne rewarda me na niti jedan način takoreć osim eye candy i pokoje dobre priče i zgode.

Ne luta mi se više po mapi. Znam napamet kako šta izgleda, od juga do sjevera.

Dogodila mi se u biti slična stvar sa Falloutom 3.

Idem ovih dana nabrzinz main quest odraditi do kraja i zbogom.

Sve u svemu, igra od mene dobiva solidnih 8/10.

Jednog dana novi playthrough kada bude novih sadržaja i promjene neke sitnice u mehanici igre.

Toliko od mene.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi, napokon se mogu derati :D

I jel stvarno se baš mora pješačiti? Pa ovi questovi me šalju s jednog kraja Skyrima na drugi -.- Želim više questova, tuče i ostalog, a ne se samo šetkarati. Ali igra je preeedobra, a i plus toga, ovo mi je prvi Elder Scrolls da igram i zadivljen sam *__*

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 23:51 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

To je to od mene šta se tiče Skyrima, sad čekam DLCove ili (nadam se) ekspanziju. Završio main quest, veliku većinu sporednih, sve daedric, i za sva udruženja u igri. Moj nord je 51 lvl, na 100 su mi je heavy armor, light armor, archery, smithing, dual handed i lockpicking. Vrijeme provedeno u igri oko 120h. Jedino mi je žao što nisam Companionse dogurao do 100% jer mi Aela neda quest "Totems of Hircine", i kako vidim po netu to je vrlo čest bug.

Level i skilovi Level i skilovi
Statsi 1 Statsi 1
Statsi 2 Statsi 2
Statsi 3 Statsi 3
Zbugirani questovi Zbugirani questovi
život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 23:59 (Prince-Artas).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

To je to od mene šta se tiče Skyrima, sad čekam DLCove ili (nadam se) ekspanziju. Završio main quest, veliku većinu sporednih, daedric, i za sva udruženja u igri. Moj nord je 51 lvl, na 100 su mi je heavy armor, light armor, archery, dual handed i lockpicking. Vrijeme provedeno u igri oko 120h.

Zašto si name prikrio? {#}

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 23:54 (PoToKTM).
17 godina
protjeran
PoToKTM kaže...
Prince-Artas kaže...

To je to od mene šta se tiče Skyrima, sad čekam DLCove ili (nadam se) ekspanziju. Završio main quest, veliku većinu sporednih, daedric, i za sva udruženja u igri. Moj nord je 51 lvl, na 100 su mi je heavy armor, light armor, archery, dual handed i lockpicking. Vrijeme provedeno u igri oko 120h.

Zašto si name prikrio? {#}

Ime i izgled lika su ajme majko, eto zato nema nijednog {#}

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
neaktivan
master4games kaže...

Ljudi, napokon se mogu derati :D

I jel stvarno se baš mora pješačiti? Pa ovi questovi me šalju s jednog kraja Skyrima na drugi -.- Želim više questova, tuče i ostalog, a ne se samo šetkarati. Ali igra je preeedobra, a i plus toga, ovo mi je prvi Elder Scrolls da igram i zadivljen sam *__*

Šetkaranje i jest dio Elder Scroolsa, vidi se da ti je prvi, preko toga nađeš tonu sporednih questova, lokacija, svega, ali ti češ vjerojatno ići fast travelom, a ako neku lokaciju nisi nikako iskoristio nema ti druge, trči, ili riješi konja pa jaši.

17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ja tjeram na 4850 na toj rezoluciji.

Ide na ultra ali s AAx2 i bez AF-a.

Doduše, ja imam E8500, tako da bi tebi još glađe išlo.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice