The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
xhopeon kaže...

lvl 39, Bosmer female, Listener i Nightingale, sneak 100, light armor 90, archery 96 (smithing sam razvio samo dovoljno da mogu poboljšat enchanted, no sad se već razvilo do 80), nijedan zmaj ubijen (izbjegavam Whiterun)... Znam da još mogu biti vukodlak i Archmage, no ne da mi se to sa stealth likom, a prestaje i biti zabavno, sad se dvoumim da li da krenem ispočetka sa? Savjet? (naravno napravit ću backup sadašnje igre... opet)

evo odmah i jedan mali SS (nije za mlađe od 18 god.)

Nisi još ni jednog zmaja ubio?

Pa psotaje ti biti dosadno zato što grebeš površni a bojiš se utonuti u igru, probaj malo main quest odigrati ako te opet ne privuče radi novog lika.

@Comi, dolje odaberi dodaj fotografiju s računala i samo je ubaci na liniju ( ili browsaj sam preko ikonice žute mape ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 19:53 (thuglife).
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Pa psotaje ti biti dosadno zato što grebeš površni a bojiš se utonuti u igru, probaj malo main quest odigrati ako te opet ne privuče radi novog lika.

istina, znam da ako krenem tako, i završim i to, pa i sve Guildove (malih questova sam riješio preko 100), neće mi se igrati ispočetka, a igra mi je odlična, kao što to biješe sa Oblivionom (preko 140h igre, 120 questova, tek tada glavni započeo)

Ovdje može biti VAŠA reklama!
16 godina
neaktivan
xhopeon kaže...

lvl 39, Bosmer female, Listener i Nightingale, sneak 100, light armor 90, archery 96 (smithing sam razvio samo dovoljno da mogu poboljšat enchanted, no sad se već razvilo do 80), nijedan zmaj ubijen (izbjegavam Whiterun)... 

Pa započni glavni quest, mogao si to već napravit pa ga ostavit na pol puta, ništa ne gubiš a dobiješ nekoliko fora shoutova uključujući milim i lenegdarni FUS-DO-RAH! Imaš ti još dosta do kraja, moraš smirit rebellion ili mu se pridružit, mislim da postoji još nekoliko glavnih quest lineova do kraja.

Zatim možeš započet s novim likom, zabavnije je u početku, barem meni. 

EDIT: A nisi ni guildove igrao? Još bolje, uzmi one koji ti oggovaraju liku, ostale ostavi za drugi prelaz.

Imaš ti još peglanja do kraja, ne brini.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 20:02 (Thorien Kell).
16 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
thuglife kaže...

istina, znam da ako krenem tako, i završim i to, pa i sve Guildove (malih questova sam riješio preko 100), neće mi se igrati ispočetka, a igra mi je odlična, kao što to biješe sa Oblivionom (preko 140h igre, 120 questova, tek tada glavni započeo)

Onda ti se divim kako si uopće toliko ostao da ti budem iskren, bacaj se a main questove i gulodve, guštat češ kao i prije ( ak one i više ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

Jao budala spremio zmajeve kosti u dark brotherhood sanctuary i onda mi se desi ono.

Nebitno, imat ćeš tih kostiju ko govana do smithinga 100.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 20:03 (Thorien Kell).
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Uvijek se naježim kad me napadnu........ljigavci

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danas lvlao Destruction na 100 :) zavrsio quest za jake magije, ALI smeta mi sto Blizzard (a mozda i Fire Storm) kolje i mene kad ga ispalim, a followera rijesi u 2 sek :(.. Zato mi od Master spellova koristi samo Lightning Strike :(.
15 godina
neaktivan

Kvragu, sad mi je malo žao što sam sudjelovao u napadu i paležu Whiteruna.

Nekako ono, počasni sam im građanin bio dugo, odradio dosta kvestova i onda se jedan dan pojavim i pobijem sve živo (čuvare).

Hoće li shopkeeperi natrag na svoje pozicije kasnije ili sam izgubio grad za trgovanje?

+jedino mi je bilo drago zamlatiti whiterun guardove jer su jednom prigodom (prije 30ak sati igre) platili plaćenike da me ubiju s objašnjenjem da sam lopovčina {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Driveri 290.36, Patch 1.3 i Ambient Occlusion radi bez gubitka FPSa (2,3 manje, prije 10/15)!! (Performanse opcija)! A šta se dobije? Vegetacija i ostali objekti imaju sjene! Ali naravno sada će ljudi reći! Pa nisku tako dizajneri zamislili!! Yeah Right!

SKYRIM Ambinent Occluison

SKYRIM bez AO

Toliko velika razlika da sam pao sa stolice. :)

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Kvragu, sad mi je malo žao što sam sudjelovao u napadu i paležu Whiteruna.

Nekako ono, počasni sam im građanin bio dugo, odradio dosta kvestova i onda se jedan dan pojavim i pobijem sve živo (čuvare).

Hoće li shopkeeperi natrag na svoje pozicije kasnije ili sam izgubio grad za trgovanje?

+jedino mi je bilo drago zamlatiti whiterun guardove jer su jednom prigodom (prije 30ak sati igre) platili plaćenike da me ubiju s objašnjenjem da sam lopovčina {#}

Bit će gotovo isto sve!

LoL acc THCJoshi
17 godina

Došao do Esbrna i nemam problema sa tim questom..... Dali je do 1.3 verzije ili ne.... ja zadovoljan! Osim dva leteća mamuta, jednog lanisranog konja i par štitova u zraku nisam naletio na probleme....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Thnx.

Mislim svejedno da će mi hebati majku naknadno ljudi jer sam napravio kaos {#}

EDIT:

još uvijek nikakvih bugova u igri (cca 100h igre iz dva prelaza).

Naprosto prezadovoljan sam i ujedino zapanjen i iznenađen. Obično budem jedan od onih koji se žale po forumima i imaju problem tipa 1/100 ljudi {#}

Just lucky I guess.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 20:25 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Zašto ti oružja nisu echantana?

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
doktor1 kaže...

Zašto bi bila, ja ih niakd ne enchantam, ako nađem koje dobro enchantano zadržim ga, ali neko koje je meni drago nikad neću, tramak mi je puniti i to.

17 godina
Jonja kaže...
doktor1 kaže...

Tu se sve vidi: KLIK

Ovo ljevo je obični ebony axe da bzvze ne trošim gemove na ovu gamad šta padnu od jednog udarca.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 20:37 (doktor1).
16 godina
neaktivan

.

A e, neš ti problema : ) Oružja ne troše puno, a napunit ih je lako, soulgemove ima ko govana.

ili još bolje, uzmeš oružje sa paralyze, zabavna su a i troše se samo kad efekt nastupi (što je možda 1 u 10 udaraca) pa traju jako dugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...

.

A e, neš ti problema : ) Oružja ne troše puno, a napunit ih je lako, soulgemove ima ko govana.

ili još bolje, uzmeš oružje sa paralyze, zabavna su a i troše se samo kad efekt nastupi (što je možda 1 u 10 udaraca) pa traju jako dugo.

Mah, ne volim kad o nečem moram ovisiti inače, tako da mi je ovo tramak, a i nisu mi previše potrebna, kad baš jesu potegnem neko enchanteano koje nosim, ali uglavnom koristim neenchantane stvari.

15 godina
neaktivan

Jedino što je jako zgodna stvar jest činjenica da punjenje oružja soul đemovima podiže Enčenting.

Svako toliko i toliko punjenje omiljene vam mace ili mača - opa, enčanting increased to toliko i toliko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Jedino što je jako zgodna stvar jest činjenica da punjenje oružja soul đemovima podiže Enčenting.

Svako toliko i toliko punjenje omiljene vam mace ili mača - opa, enčanting increased to toliko i toliko.

Ma opce nije problem punit, uzmes u jednu ruku molag u drugu bilo sta i deres sve oko sebe i punis gemove, a s tim gemovima punis macu s kojom opet punis gemove.

= infinite gems and stack!

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan

kada sam postao thane il kako vec u whiterunu dobio sam onu žensku da je vodim sa sobom. Kod rjesavanja onog questa gdje postanem vukodlak ona je bila samnom sve dok se nisam srusio i zavrsio u nekom keepu da pobijem one silver hands. Od tad je vise nema i nemam pojma gdje je. Jel to bug il su je oteli vansvemirci

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vratila se je u Dragons Reach, sjedi za stolom i čeka da dođeš po nju.

14 godina
neaktivan

trijan pomoc.....nemogu se odlucit valjaju li ovi modovi a nezelin usrat igru jer san puno priša

Shrouded Armor  

Tytanis

Reversed Daggers

EDIT:ja san assasin s daggaerima a tytanis me zanima

YAY
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 21:44 (MAKl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zasada otkrivene ove lokacije.....nisu sve niti posjećene! Ubiti bio sam u njih 70%{#}

Sve bez fast travela...... {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MAKl kaže...

trijan pomoc.....nemogu se odlucit valjaju li ovi modovi a nezelin usrat igru jer san puno priša

Shrouded Armor  

Tytanis

Reversed Daggers

Za prvog i trećeg ne bi smjelo bit nikakvih problema, to su mali modovi koji mijenjaju samo par sitnica u texture /meshes mapi, ako ti se ne sviđaju samo pobrišeš fajlove koje si dodao i igra se reverta na vanillu.

Tytanis je puno obuhvatniji mod, puno više stvari mijenja i moguće je lako canflict sa modovima koji mijenjaju slične stvari u igri. Ako ti je igra ozbiljno moddana svakako oprez, vidi po compatibility readme svih veći ili obimnijih modova koje koristiš.

14 godina
neaktivan
MAKl kaže...

Shrouded Armor  

Tytanis

Reversed Daggers

Meni se cine dobri ti modovi, napokon shrouded armor lici na nesto...

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
17 godina
protjeran

Jel itko od NPCa nudi usluge enchantanja oklopa, stavio bi sebi malo magic resistancea, mageovi me gaze, a igram kao warrior i neman ništa skila u enchantanju?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 23:41 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Gotov je Skyrim za mene, nemam više što u njemu raditi. Sad moram čekati DLC. Nakon 174 sata, 128 questova, 349 misc questova i 355 otkrivenih lokacija ocjena igre 10/10. Tih par questova koji se ne mogu završiti zbog buga ne kvare dojam o igri niti najmanje.

5 0 hvala 0
17 godina

Nakon korištenja Steel Plate Armora kakvih 10 lvla došao je red na novi Armor.  Makar ne izgledam kao sotona sada...(osim maske, ali jbga)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Znaci 130ak vecih questova ima ukupno? Ja sam po gradovima vecinu skupio i rjesio, a sada je pocelo ono najbolje, istrazivanje ^^ i odmah naletim na dva Shrinea i dobijem quest kod njih :).
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nakon korištenja Steel Plate Armora kakvih 10 lvla došao je red na novi Armor.  Makar ne izgledam kao sotona sada...(osim maske, ali jbga)

Was is das armor? Nisam vidio nikoji takojeg izlgleda.

LoL acc THCJoshi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice