The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.454.537
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Mislim da sam u totalnom škripcu zbog glupog buga, u questu Diplomatic immunity šečem u fency party opremi, a moja oprema koja me je trebala čekati u kovčegu je nestala - nema je. Ovako golorukog i nejakog ubijaju me ko zeca, a ni šuljanjem nemrem zbrisat. Imam samo shoutove koji mi ništa ne pomažu, a magije nisam bildao jer igram ko warior. Tri sata sam izgubio tražeći alternativne izlaze iz ambasade i tako popušio autosave prije ulaska u istu. Iako nisam daleko odmakao (tek 8 lvl), muka mi je počinjati ispočetka.

Trebao sam navodno glupom elfu koji me ufurao u ambasadu prije ulaska dati glupe iteme da mi ih prošvera. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 10:51 (Igor_Kreč).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Igor_Kreč kaže...

Mislim da sam u totalnom škripcu zbog glupog buga, u questu Diplomatic immunity šečem u fency party opremi, a moja oprema koja me je trebala čekati u kovčegu je nestala - nema je. Ovako golorukog i nejakog ubijaju me ko zeca, a ni šuljanjem nemrem zbrisat. Imam samo shoutove koji mi ništa ne pomažu, a magije nisam bildao jer igram ko warior. Tri sata sam izgubio tražeći alternativne izlaze iz ambasade i tako popušio autosave prije ulaska u istu. Iako nisam daleko odmakao (tek 8 lvl), muka mi je počinjati ispočetka.

Imaš koji Save od ranije pa od tamo da kreneš?

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
@D3ViL
Šupa u Whiterunu? Meni baš OK izgleda unutrašnje uređenje. Si kupio sve dodatke za kuću od Jarlovog pomoćnika?
a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
neaktivan
thedream kaže...
Igor_Kreč kaže...

Imaš koji Save od ranije pa od tamo da kreneš?

Moš si mislit, samo quicksave koji sam pregazio u očaju. Zadnji pravi save mi je bio na lvl 1.

:(

17 godina
Igor_Kreč kaže...

Trebao sam navodno glupom elfu koji me ufurao u ambasadu prije ulaska dati glupe iteme da mi ih prošvera. 

I ja sam bio u istom škripcu, nisam odmah dao opremu onom tipu da ju prošverca nego sam išao razgovarat sa ženskom i otišao odraditi quest potpuno goloruk... Imaš na nekoliko mjesta manje oklope i nož i imat ćeš prilike ubit barem jednog stražara nasamo pa da nadopuniš oklop i tako sam mic po mic drž ne daj uz puno bježanja pa skrivanja uspio svih pobit, uzet ključ od izlaza stražaru i odradit quest...  

clock2much
17 godina

citam malo postove na forumu... 90% ljudi ode ne zna igrat rpg.

svako malo netko zapinje na nekim glupostima... ajde lipo upisi problem u google ko svak normalan covik...

jel mozda slusate sta npc govori, jel citate pisma, poruke i knige mozda?

ne mogu vjerovat sta ljudi ovdje sve nece napisat i sami sebe ocrniti

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

svako malo netko zapinje na nekim glupostima... ajde lipo upisi problem u google ko svak normalan covik...

A najace je sto je quest marker velik ko kuca:D sta da igrate morrowind ?:D

14 godina
Eld kaže...
quickr kaže...
NightShadow kaže...
Mr.greenx kaže...

Dal je rijesio netko "blood on ice quest"? Kao da mi je zbugovan i ne mogu ga preći.

Ja sam probao, ali je full zbugan, imaš cijelu stranu na uesp posvećenu tome..

Ako možeš reloadaj raniji save i pričekaj patch.

Taj quest mi toliko živaca popio, to je strašno. Onda sam malo čitao po forumima i skoro svi do jednog imaju hrpu bugova tijekom prelaska dotičnog. Na kraju sa odustao.

Gdje se i kako dobije taj quest? Da isprobam.

U Windhelmu, ] kad uđeš u grad navečer, odi do groblja. (pro tip: moraš već jednom posjetiti windhelm, znaći nećeš dobiti quest kad prvi put dođeš u grad)

***kak se faking skriva spoiler?***

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 11:39 (quickr).
17 godina
Obi Wan kaže...

hmmm, a reci gdje ih google odvede? Na rješenje problema negdje drugdje gdje je netko to isto već pitao i dobio odgovor?

Ako drugdje mogu ljudi pitati bez da ih se popljuje zašto ne bi i ovdje? Ako drugdje ljudi mogu odgovarati na pitanja zašto ne bi i ovdje?

Ja ne mogu vjerovat da neki ljudi igre shvaćaju ozbiljno, igre su samo - igre

clock2much
17 godina
ZC_Someone kaže...
@D3ViL
Šupa u Whiterunu? Meni baš OK izgleda unutrašnje uređenje. Si kupio sve dodatke za kuću od Jarlovog pomoćnika?

Stvar prioriteta, ja sam kupio samo kucu da imam gdje ostavljati svoje vrjedne iteme. Po default bez kupljenih dodataka izgleda kao supa, a definitivno imam pametnijh stvari za ulozit svoje golde nego unutrasnje uredjenje skladista {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan

Jel zna netko di se mogu prodat oni djelovi od zmaja, igram magea pa mi netreba dragon armor...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

uf jedva cekam da dodjem doma s posla i isprobam igru :) nego jel se moze to kvalitetno igrati iz pogleda iz 3 lica? nekako nisam fan onog pogleda gdje mi je samo + na ekranu uz eventualno mac, ne znam zasto ali volim rpg.ove igrati iz 3 lica :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cele303 kaže...
Igor_Kreč kaže...

I ja sam bio u istom škripcu, nisam odmah dao opremu onom tipu da ju prošverca nego sam išao razgovarat sa ženskom i otišao odraditi quest potpuno goloruk... Imaš na nekoliko mjesta manje oklope i nož i imat ćeš prilike ubit barem jednog stražara nasamo pa da nadopuniš oklop i tako sam mic po mic drž ne daj uz puno bježanja pa skrivanja uspio svih pobit, uzet ključ od izlaza stražaru i odradit quest...  

Ja nisam mogao naci kljuc, i vratio se na prethodni save, i kada sam se spustio u konobu su dosli strazari sa kljucem... samo mi je zao sto sam izgubio jedan boss fight ili kako se to vec naziva, i jedan quest {#} nista sad opet to 2 ure {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
smiglcro kaže...

uf jedva cekam da dodjem doma s posla i isprobam igru :) nego jel se moze to kvalitetno igrati iz pogleda iz 3 lica? nekako nisam fan onog pogleda gdje mi je samo + na ekranu uz eventualno mac, ne znam zasto ali volim rpg.ove igrati iz 3 lica :)

ja kombiniram... 3rd person kad je borba, 1st kad trazim i kupim stvari okolo

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Cele303 kaže...
Igor_Kreč kaže...
Ja nisam mogao naci kljuc, i vratio se na prethodni save, i kada sam se spustio u konobu su dosli strazari sa kljucem... samo mi je zao sto sam izgubio jedan boss fight ili kako se to vec naziva, i jedan quest {#} nista sad opet to 2 ure {#}

Ali gdje, gdje su ti stražari? {#} Ubijem ih sve, tražim po svim sobama još stražara (i ključ naravno) i nigdje ih nema..

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Cele303 kaže...
Igor_Kreč kaže...

A baš to, ja kad ispod 3 ure igram kao da je 10min. {#}{#} Cura mi p*zdi.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Riker kaže...
Mitsuoka kaže...
Cele303 kaže...
Igor_Kreč kaže...

Ali gdje, gdje su ti stražari? {#} Ubijem ih sve, tražim po svim sobama još stražara (i ključ naravno) i nigdje ih nema..

ako si uzeo onaj dokaz i oslobodio onoga lika trebali bi se spustit skalama 2 thalmor guardsa.. meni se to prvi put nije dogodilo, kada sam ponovio je... ko ce ga znat >.<

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Ovako imam jedan problem Skyrim vrtim na high postavkama, instalirani zadnji driveri za ati

kartice igra mi ne pokazuje paukovu mrežu kada sam u nekoj špilji i efekte magija ne mogu vidjeti,

npr koristim spell flames ali se plamonovi ne vide kako izlaze iz ruke i magla u špiljama i vani mi se ne pokazuje.

Jel to do grafe il do igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Riker kaže...
Mitsuoka kaže...
Cele303 kaže...
Igor_Kreč kaže...

ako si uzeo onaj dokaz i oslobodio onoga lika trebali bi se spustit skalama 2 thalmor guardsa.. meni se to prvi put nije dogodilo, kada sam ponovio je... ko ce ga znat >.<

Ma uzeo sam sve papire, otvorio sve sanduke, i onda kad uđem u zatvor, tamo je samo jedan stražar koji me odmah napadne, ja oslobodim ovoga i više nema nikoga...Ponavljao sam taj dio već 3-4 puta {#}

17 godina
quickr kaže...
***kak se faking skriva spoiler?***

kod pisanja odgovora imas stilove i odaberi spoiler ;)

PS

da li tko ima ideju ili je naso na netu kartu skyrima vece rezolucije, a da nije onaj glupi scan karte sa svim oznacenim mjestima

ja bi si napravio plakat cca B1, ali mi netrebaju oznake mjesta nek samo detaljna karta terena, pa bi si ja sam dodavao oznake koje bi htio, kad bi htio ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 12:34 (Zdravek2008).
15 godina
neaktivan

Neznam jeli bilo, ova tema se širi brzinom svjetlosti..

Beauty of Skyrim

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Jučer navečer sam završio main quest u Skyrimu kao Nord warrior.

Danas opet počinjem kao rogue... ili da počnem kao mage... hm... damnit!

Paragon

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hexus kaže...

Ovako imam jedan problem Skyrim vrtim na high postavkama, instalirani zadnji driveri za ati

kartice igra mi ne pokazuje paukovu mrežu kada sam u nekoj špilji i efekte magija ne mogu vidjeti,

npr koristim spell flames ali se plamonovi ne vide kako izlaze iz ruke i magla u špiljama i vani mi se ne pokazuje.

Treba ti samo jedan d3d9 file od 100 kb...kao patch....guglaj enb series skyrim patch i to je to. 

17 godina

Naletio sam na mali kamp nedaleko od tvrdjave, Covjek mi da quest da mu pomognem oslobiditi preotetu utvrdu i da krenem kroz pecinu pa im otvorim glavnu kapiju. Udjem ja ubijem par neprijatelja s lakocom, ali sam onda naletio na neku zensku s stitom i daggerom. Svaki two hander Swing mi blocka i onda me ubode nozem 5-6 puta prije nego ju uopste i ostetim ubije me, a da nepricam kako se iza nje pojavilo jos 4-5 lopova. Istrcim ja nazad iz pecine, pretvorim se u vuka uletim unutra i poslje dosta vriskova u noci samo sam ja u gacama izasao van. {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sjecate se onog ko nazove dijete dovakhiin da ce dobit sve ubuduce naslove od bethesde free:D

Evo ga-  http://www.bethblog.com/index.php/2011/11/16/dragonborn/

Zelim mu sretne odlaske kod psihijatra:D

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
traktorista kaže...

Sjecate se onog ko nazove dijete dovakhiin da ce dobit sve ubuduce naslove od bethesde free:D

Evo ga-  http://www.bethblog.com/index.php/2011/11/16/dragonborn/

Zelim mu sretne odlaske kod psihijatra:D

Mali redguard. {#}

I da, bit će im zanimljivo kad ih pita odakle mu ime.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
Hexus kaže...

mislim da postoji neki custom patch za to na Nexusu od Skyrima .. vidio sam nešto slično, ali kak nisam imao tih problema ne znam hoce li ti pomoći, svakako potrazi i probaj - ima i dobrih modova koji grafički poboljšavaju igru - texture i slično

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 13:32 (Latz).
16 godina
neaktivan

Evo par random tipova iz PRIMA guide:

- Bard quest daje reward 15% brže levelanje speecha

- automatoni su imuni na frost i 25% na sve magije

- mobovi weak na fire: sprigan, vampire, draugr, troll

- možete raditi questove za razne temple

- neki questovi daju perkove kao nagrade, ali ne perk bodove, već predodređene perkve (primjer 10% bolje cijene)

- illusion dual cast dupla level range spella, perkovi hypnotic gaze i animage dižu spell za 8 levela, kidred i fear za 10 a frenzy za 12

- supruge (a valjda i muževi) mogu donositi određeni novčani prinos

15 godina
neaktivan

Joj pa Falmeri su u igri, napokon ih htio  vidit u jednoj Elder scrolls igri ;)

haris771EuW LOL account free cookies &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;am
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja baš jučer naučio neko novo urlanje u jednoj od šupa sa sapphire claw-om, otvorio vrata. I skužim fali Dragon Soul tako nešto, da mogu urlati..pa pas mtr. {#} Dajte da urlam.. {#}

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice