The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.454.632
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=145

Jel netko probavo ovo? Ja bi radje mod gdje imam staru ispranu kartu, iako ova 3d mapa izgleda super. I ekipa radi na old skul meniju našao sam neke ideje: http://imgur.com/a/hcp6S Fora

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 0:11 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
Igor_76 kaže...

Evo moj lik,za ovu masku poginulo je dvoje...jak čuvar bio

Ovo sam vidio u loading screenu, imam dve te maske ATM, super mi izgledaju. A sad ne znam sta znaci ova slika u loading screenu. Ocito ih ima jos? A mozda i taj "oltar"? :D

Ima više tih maski čini se,poginula je Lydia i lik koji me htio pratiti radi nekog papira a vezano za njegovo porijeklo obiteljsko,ali na tom djelu dobije se i novi shout STORM,STORM CALL :D

Mogao bih manju knjigu napisati šta sam sve vidio ali neću da kvarim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 0:30 (Igor_76).
15 godina
doktor1 kaže...

Nakon tri sata čačkanja po fileovima uspio sam si složit igru sa prezentacijske strane najbolje šta moja konfiguracija može podnest. Igra radi uglavnom na 40 FPSa....

vjerujem da ćemo dobiti još dosta fps-a kad malo još poprave i optimiziraju to sve sa patchevima i također sa novim driverima,tako da će onda možda biti još nešto prostora za napredak.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 0:30 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

pozz zvima dali ste vi naletilletili na ovaj bug znaci doao sam tu na ovaj sastanak da ubijemo zmaja itd sta vec i kad se ovaj esbern kako vec se zove ustane i nista se ne desava ostavim pola sata i dalje isto on samo suti a nemogu se ustat sa stolice samo zujimo svi ljevo desno xD  

loadao sam sto puta i stalno je isto

EDIT : mislim da sam nasao bug rjesenje evo na youtube ako ko zapne mislim da je njemu na ps3

misija misija
ne desava se ne desava se
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 0:41 (houska).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
houska kaže...

pozz zvima dali ste vi naletilletili na ovaj bug znaci doao sam tu na ovaj sastanak da ubijemo zmaja itd sta vec i kad se ovaj esbern kako vec se zove ustane i nista se ne desava ostavim pola sata i dalje isto on samo suti a nemogu se ustat sa stolice samo zujimo svi ljevo desno xD

loadao sam sto puta i stalno je isto

"Jarl od Whiterun-a neće mi pomoći uhvatiti zmaja dokle god civilini rat bjesni.Arngeir se složio da sazove mirovno vijeće kod High Hrothgara.Moram uvjeriti Imperials i Stormcloacks na primirje kako bih porazio Alduina,koji je prijetnja obadvjema stranama u ratu."

To ti piše,možda je malo jasnije sada.

Pregovarati o primirju kako bi smaknuo Alduina...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 0:46 (Igor_76).
17 godina
protjeran

Pa mislim ljudi sakrijte j****e spoilere....

Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja moram početi oprezno čitati i onda skrenuti pogled na brzinu svako malo.

Stvarno ima neobzirnih seljaka.

Bring out your dead!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Updateo sam gornji post. Preporuka koristit UPDATE 1.00 verziju. Razlika je u toplini boja. VIDI

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 1:33 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Hmmm... jel jos netko ima problem sa praznim knjigama i sl... tj bug... Sve i jedna knjiga koju otvorim mi je potpuno prazna... {#}

igrorama.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ne, knijige su ok.

Zapravo, sve je ok, nemam se šta žaliti.

Yarrr {#}

Edit;

have a laugh

Bring out your dead!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 2:14 (forzzuk).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...
 Te još treba promjenit sD3DDevice="NVIDIA GeForce GTX 460" gdje mora biti ime vaše grafičke

Ovaj dio me zanima...napravio sam svoj prefs na DNA i sve do daske i kako su naveli za grafu "Copy&Paste Card name: without spaces" te sam to napravio "sD3DDevice="NVIDIAGeForceGTX460" " i nije bilo nikakvih problema.

Zanima me zašto su rekli bez razmaka, a gore kako vidim, radi i sa njima...

16 godina

Krenuo jučer u Imperial frakciju(smrde mi obje strane), ponestaje mi frakcija polako! Riješio glavni quest,mage,fightere! Znači riješim još sada imperial vs stormcloaks, thief i bard! I onda lupi po ostalim questima!

ButcherCRO ingame! A Kingdom for a Beer!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Činjenica da igra koristi samo dvije jezgre je sramota za developere. I da imaš najbolju grafičku na tržištu, ne možeš igrat na ultra na većem fpsu od 40-50 ako ne clockaš procesor na više od 5 ghz, samo zbog lijenih developera i konzolitisa.

1 2 hvala 0
17 godina

......

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NightShadow kaže...
Mr.greenx kaže...

Dal je rijesio netko "blood on ice quest"? Kao da mi je zbugovan i ne mogu ga preći.

Ja sam probao, ali je full zbugan, imaš cijelu stranu na uesp posvećenu tome..

Ako možeš reloadaj raniji save i pričekaj patch.

Taj quest mi toliko živaca popio, to je strašno. Onda sam malo čitao po forumima i skoro svi do jednog imaju hrpu bugova tijekom prelaska dotičnog. Na kraju sa odustao.

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina

Nakon dosta testinga sredio sam file. Morao sam dati malo ove Skyrim atmosfere odnosno hladnije boje. Najbolje postavke do sada

GALERIJA

________________________________________________________________________-

Skinite OVO (moj modani FXAA radi manje oštrine) te sve iz rara prebacite u Skyrim Folder. Ništa neće trebat zamjenit sa nečim, osim možda readme file (koji ni nemorate kopirat)

Zatim OVO te to prebacite u My Documents/My Games/Skyrim, (napravite backup orginala) ---- u ovom skinutom .ini fileu promjenite iSize W=xxxx i iSize H=xxxxx u rezoluciju koju koristite, (xxxx je rezolucija, a možete je vidjeti u orginal SkyrimPrefs.ini fileu šta ste napravili backup)!! Te još treba promjenit sD3DDevice="NVIDIA GeForce GTX 460" gdje mora biti ime vaše grafičke, (također vidite u SkyrimPref.ini fileu prije kopiranja ovog).

Zadnje skinite OVE teksture i prebacite ih u Skyrim/Data folder

NAJNOVIJA VERZIJA: MIČE PLAVU BOJU - klik

-Stavit u Skyrim Folder te zamjenit

--------------------------------------------

VAŽNO: vjerovatno nećete vidjeti HUD, odnosno ni kompas ni ništa, ni crosshair... Samo unutar igre na Display opcijama to namjestiti

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 12:12 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 4
14 godina

Glavno da se ne pati na grafiku {#}

15 godina
neaktivan
motaro1989 kaže...

Činjenica da igra koristi samo dvije jezgre je sramota za developere. I da imaš najbolju grafičku na tržištu, ne možeš igrat na ultra na većem fpsu od 40-50 ako ne clockaš procesor na više od 5 ghz, samo zbog lijenih developera i konzolitisa.

Jbg, zato mi je pola ekipe sretno kao mali prasci, što i sa konfama od 1500kn peglaju bez problema igru, sa GTX260 ili HD4890 karticama, i C2D procesorima tipa E8200/400/500 itd ili starijim E6550 ili E6750, clocknu ih na 3.2-3.6 i zdravo {#}. 4gb DDR2 i sve tip top vrte na 1600x1200 tj. 1680x1050 rezi.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
quickr kaže...

Ne znam koji je gušt uopće igra ako od početka nešto drk*š po tim fajlovima i izvlačiš psihotično neki subjektivni maksimum, opusti se čovječe i igraj igru, tome je namjenjena, to nije benchmark niti mora biti eye-candy.

Igra izgleda super i sa osnovnim postavkama, sa moddanim .inijem još duplo bolje ali sve iznad toga je pretjerivanje. Igrajte..ne mučite se s glupostima. Meni osobno to odvlači pozornost od igre, kad stalno nešto moram pimpljati i editirati, jednom namjesti i zdravo.

Cemetary gates
17 godina
thedream kaže...
quickr kaže...

Ne znam koji je gušt uopće igra ako od početka nešto drk*š po tim fajlovima i izvlačiš psihotično neki subjektivni maksimum, opusti se čovječe i igraj igru, tome je namjenjena, to nije benchmark niti mora biti eye-candy.

Igra izgleda super i sa osnovnim postavkama, sa moddanim .inijem još duplo bolje ali sve iznad toga je pretjerivanje. Igrajte..ne mučite se s glupostima. Meni osobno to odvlači pozornost od igre, kad stalno nešto moram pimpljati i editirati, jednom namjesti i zdravo.

Šta, ako je meni to gušt čačakat i testirat to je neki problem? Ako se tebi neda nebi nitko to trebo radit?

Stavio sam tu linkove u upute i nekome tko želi je ekstra jednostavno jer samo skine sve skupa 12MB i ima osjetnije ljepši prikaz cijelog svijeta

Tko voli nek izvoli.

ššššš - možda su u šumi
15 godina
protjeran

već sad ova igra sa ovih par modova izgleda bolesno i to na srednjim PC-ima kao sto je npr kod doktora.ovaj engine je sposoban za puno više,a kad izađe texture mod kao sto je qarl za oblivion ova ce igra posramiti sve igre koje briju na grafičku prezentaciju.

0 0 hvala 0
14 godina
thedream kaže...
quickr kaže...

Ma pusti ćovjeka da radi od svoje igre kaj hoće. Samo sam dojma da doktor više vremena provodi tunirajući igru i radeći screen shotove nego što je zbilja igra {#}

S druge strane, on topic.... Sve više i više bugova nalazim u igri, što je više igram, uglavnom vezanih za quest. A ti bugovi su mi najgori. Neke glitcheve u grafici mogu podnjeti, nevidljive zidove, itd, ali kad nemogu završiti quest to mi je za izludit

Zanima me da li je itko u gradu Riften malo više napredovao sa questovima? Zujim po tom mjestu dosta često, sviđa mi se gradić, ali je korumpiran jarl i thiefovi imaju glavnu rijeć. Zanima me da li je u i jednom trenutku moguće dobiti quest da se riješim tj iskorijenim thief guild?

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
thedream kaže...
quickr kaže...

Šta, ako je meni to gušt čačakat i testirat to je neki problem? Ako se tebi neda nebi nitko to trebo radit?

Stavio sam tu linkove u upute i nekome tko želi je ekstra jednostavno jer samo skine sve skupa 12MB i ima osjetnije ljepši prikaz cijelog svijeta

Tko voli nek izvoli.

Nisam to rekao negativno, koliko god tako zvučalo.  Trebalo bi se na ovoj temi malo više pozabaviti samom igrom, pričom i questovima, pomaganjem jedni drugima.

Možda čak i staviti doktorove postavke i postove u početni sticky, i zgotoviti s time. Poplaviti početni post da ga svi koji žele mogu pronaći. Mislim evo da bi to bilo dobro.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 9:11 (thedream).
16 godina
neaktivan
quickr kaže...

Jelda {#} Kad sam napisao opservaciju, nakon sta je igra tek izasla, da grafika nije na razini na kojoj bi mogla biti na danasnjim pc-ima sam dobio TD a sad je 50% postova o grafici....

Edit: Hvala zv'jer2 na ispravku.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 9:43 (toTheCore).
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
quickr kaže...

Jelda {#} Kad sam napisao observaciju, nakon sta je igra tek izasla, da grafika nije na razini na kojoj bi mogla biti na danasnjim pc-ima sam dobio TD a sad je 50% postova o grafici....

"opservaciju"

Inače, igra je odlična, baš mi je nešto ovakvo trebalo. Igram Thief/Assassin Khajita i jedina stvar koja mi fali jest više slobodnog vremena za ovu igretinu. {#}

LoL EU: Ferinus
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 9:39 (zv'jer2).
17 godina

Nikako na zelenu granu sa parama. Lvl 18 (i pol) {#} i imam jako malo novaca.... Ni za kuću!! Inače ne kupim sve šta se nađe kod mrtvih jazavaca, ali ono... trebat će počet jer me recesija u igri lagano dere...

Završit ću u Riverwoodu u pilani....{#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Wabajack ftw!

4 0 hvala 0
17 godina
quickr kaže...
NightShadow kaže...
Mr.greenx kaže...

Dal je rijesio netko "blood on ice quest"? Kao da mi je zbugovan i ne mogu ga preći.

Ja sam probao, ali je full zbugan, imaš cijelu stranu na uesp posvećenu tome..

Ako možeš reloadaj raniji save i pričekaj patch.

Taj quest mi toliko živaca popio, to je strašno. Onda sam malo čitao po forumima i skoro svi do jednog imaju hrpu bugova tijekom prelaska dotičnog. Na kraju sa odustao.

Gdje se i kako dobije taj quest? Da isprobam.

17 godina
doktor1 kaže...

Nikako na zelenu granu sa parama. Lvl 18 (i pol) {#} i imam jako malo novaca.... Ni za kuću!! Inače ne kupim sve šta se nađe kod mrtvih jazavaca, ali ono... trebat će počet jer me recesija u igri lagano dere...

Završit ću u Riverwoodu u pilani....{#}

Ja sam jedva ispljunuo 5000 za supu u Whiterun-u (nemoze se nazvat kucom) ali ima skrinju da ostavljam svoje Dragon Bones, nisam htio riskirati da ih ostavljam po neutralnim skrinjama i ormarima jer mi previse vrjede. A to me najvise i ogranicavalo sto se tice loot-a zbog njihove prevelike tezine.

Jedan TIP ako ste blizu limita za loot 340/345 a naletili ste na Dwarf War Hammer u dungeonu koji vrjedi 1000G a tezak je 70 kg, nemojte ga pokupiti u inventory jer cete hodati sporo, nego ga "nosite" (naciljate item i drzite E (use key) na taj nacin ce item letjeti ispred vas, a vi i dalje mozete trcati jer ga niste "pokupili" u inventory. Bar cete brze istrcati iz dungeona nego da se hoda {#}

A i nije ti lose raditi usputne sitne questove npr: Kad sam krenuo bradonjama na mostu me lik zamolio da im usput ponesem hranu. Na kraju kada sam se vratio do njega kao zahvalu mi je dao 750G nije lose.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 10:01 (D3ViL).
17 godina
neaktivan

Ja sam opet zapeo...{#}Na onom djelu, gdje moram potajno pobjeći s zabave, poubijati sve stražare, otići do zatvora i osloboditi onog zarobljenika te s njim pobjeći kroz onaj otvor na podu. Piše da treba posjedovati neki ključ. Ja sam pobubijao sve stražare po putu, sve ih pretražio, našao sam ključ koji otključava ovo zarobljenika i to je to. Ključ za otvoriti onaj poklopac na podu jednostavno ne postoji. Opet sam prošao od početka, poubijao ih svih, ali tog usra.. ključa nema. Čak sam pogledao na youtubu, ali tamo tip nađe taj ključ i riješi sve bez problema...Kod mene tog ključa nema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice