The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 314.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Elder Scrolls:Online
bezjak78 kaže...

Jasno mi je to sve, no poanta mog komentara je bila ta da ljudi su za ovaj vikend popljuvali igru 1. zbog laga, 2. zbog istih bugova od prethodne bete.

A upravo to i je problem. Lag je morao biti jer su upregnuli igru da vide dokle može podnijeti, a drugo igralo se na clientu od prethodne bete i zato su ostali svo oni bugovi i ovaj vikend. (reloadui često, nepojavljivanje quest bossova itd.)

pa ako do izlaska igre ima niti 30 dana sasvim je logicno da ce ljudi biti nezadovoljni. rekao bih da je to jos i gore s obzirom da client nisu patch-irali. dobro, server lag i mozemo tolerirat, a li bugove nikako, narocito stvari za koje moras koristiti reload ui komandu.

ovi beta testovi su trebali iskljucivo biti testiranje kapaciteta servera, a prijavljivanje jedno te istih bugova (ako je istina da nije bilo nikakvih patcheva) se uopce nije smjelo dogodit nego su trebali bit sanirani u roku naglo. tako da jedini zakljucak koji se namece je taj da ce igra izac u nedovrsenom stanju, sto je apsolutno pogubno za launch i bilo kakvo stvaranje subscription baze kao sto su se ovi likovi iz edimax-a nadali

ne znam da li ce moc sve te bugove popraviti da koliko-toliko ispoliraju igru, cini mi se kao nemoguca misija

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
The Elder Scrolls:Online

I meni je dobra, vjerovatno ću je kupiti ali 2-3 mjeseca nakon izlaska. No, ima 2 stvari koje bi trebali popraviti a jako su mi bitne u MMO.

Prvo, definitivno sve dungeone instancirati. Nikakve public dungeone osobito one s nekim dropovima ili lootom jer će dio ekipe campat tako da drugi to neće ni vidjeti. Drugo je to što ima premalo mobova na otvorenom. Znam proć po par minuta lutati okolo i ne naletiti na ijednog moba. Ima ih samo na nekoliko mjesta (igrao sam khajjita).

Obzirom da svaka igra koja izađe ima propusta i nedostataka, naučio sam se da ne tražim savršenu igru, nego onu u koju ću se moći ufurati i uživati najviše, a trenutno mi ova izgleda skroz pristojno bez obzira na trenutne nedostatke.

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

@ObiWan

Možda; neću tvrdit da neće biti tako pošto to nitko od nas nezna.

No, ono što sam ja shvatio od svega je da patch postoji no nisu ga sada objavili jer nije bio primaran u ovoj beti (mislim da će biti još jedna prije launcha). Čemu da ljudi downloadaju još clienta kad će se ionako testirati kapacitet servera a ne bugovi?

Moje mišljenje je da su bugove peglali pozadinski (one koji su do sada prijavljeni) i rade patch za to, te da će ga kroz 2 do 3 tjedna objavit. Ne kažem da je to tako no ne treba bit pesimističan.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

Kada je NDA bio na snazi, a krenule prednarudžbe, bio sam apsolutno za to da se igra secira do najsitnijih detalja, kako se ljudi ne bi zaj..ali pri kupovini. Ali, sada u ovom stadiju, pred izlazak,kada nema više NDA zabrane i kada su ju isprobali svi koji su to htjeli, malo mi je besmisleno i dalje spominjati sve moguće nedostatke koje igra ima. 

Dobar dio nas neće kupiti igru, jer nam se ne sviđa, ali bismo trebali ostalima pustiti da raspravljaju o samoj igri, bez da stalno nešto moraju opravdavati i dokazivati.

Pozdrav.

Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Reanimator kaže...
Logyyy kaže...

Screen Freeze me ubio u pojam u ovoj beti, predosadno trčim cijeli vikend od npc do npc da završim questove i nisam pošteno ubio moba kako treba :).

Osim grafičkog improvementa i pvp koji je OK ovaj MMO će imati neku bazu od oko 500 tisuća subscribera i neka budu sretni ako toliko ljudi bude bilo.

Nisam imao uopće feeling ES lora, toliko statično i dosadno idi ovamo donesi to i pričaj s ovim, užas.Combat u jednom trenutku toliko jednostavno izgleda da prelazi u dosadu. :).

Sve što sam prethodno napisao i dalje stojim iza toga i odlično je da su nam dozvolili da isprobamo ESO pa da odustanem od ove zabave :):):).

Neka svojim friends i family naplaćuju sub za ovako jadnu igru. :)

Da mi je ovakve jajane vidjet kakvu bi oni igru napravili.......jao bruke

Sorry što imam pravo na svoje mišljenje i neće se ponoviti :):):) pitaću te jajane za tri mjeseca na ovoj temi u kojem je stanju ESO :).

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 19:54 (Logyyy).
12 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Kada je NDA bio na snazi, a krenule prednarudžbe, bio sam apsolutno za to da se igra secira do najsitnijih detalja, kako se ljudi ne bi zaj..ali pri kupovini. Ali, sada u ovom stadiju, pred izlazak,kada nema više NDA zabrane i kada su ju isprobali svi koji su to htjeli, malo mi je besmisleno i dalje spominjati sve moguće nedostatke koje igra ima. 

Dobar dio nas neće kupiti igru, jer nam se ne sviđa, ali bismo trebali ostalima pustiti da raspravljaju o samoj igri, bez da stalno nešto moraju opravdavati i dokazivati.

Pozdrav.

U pravu si, nema potrebe dokazivati, ako nekom ne leži to što vidi u igri naravno da je neće kupiti. Možda igra bude uspješna daj bože pa se još ekipe priključi kroz par mjeseci, ako ne bude nikom ništa, Zenimaxov problem.

15 godina
ZujoVg kaže...
smiglcro kaže...
ZujoVg kaže...
smiglcro kaže...
Tonči kaže...

Igra je odlična, bolja je u mnogočemu od WoW-a, ali ljude smeta:

1. strah da neće svi igrati pa neće ni oni, a osobe su koje igraju samo "ultra popularne" igre (što se dogodilo skoro sa svakim MMO-om do sada iza WoW-a). Činjenica da većina MMO-a igriva i bez 100M igrača ne znači im ništa. Realno, po serveru ima tek kojih par tisuća do par desetaka tisuća ljudi pa su milijuni nebitni.

2. osjećaj da su "na nuli" i da moraju sve iznova, a već su negdje "odradili" levelanje i sl.

Premalena baza igrača itekako ima utjecaj na kasniju kvalitetu igre i dodatnih sadržajima (ekspanzijama) jer ukoliko nema igrača, nema ni novca, onda nema ni razvoja igre.

zato su napravili jedan server, ne ponavljaju grešku s swtora

Pričamo o potpuno različitim stvarima. Jedno je mega server i osjećaj da ima ljudi oko tebe, da nisi sam i da se nalaziš u mmo svijetu. To je odlična stvar. Ali to nema nikakve veze s brojem pretplatnika. Izbacuju jako skupu igru koja i ne kupi najsjajnije kritike, daleko od toga da neće biti igrana. Ali je pitanje koliko će ljudi uspijeti zadržati nakon 2-3 mjeseca pretplate. Ukoliko nema dovoljno pretplatnik da povrate ugromna ulaganja, nema tu više nikakve priče o kvalitetnim ekspanzijama i dodavanju sadržaja. Ja ne razumijem kako vama to nije jasno?

jel ti uopće kužiš na koji način funkcionira mega server

šta misliš kako bi izgledala ova protekla beta da je milion ljudi bilo na onom otočiću

megaserver radi na princip puno manjih servera ali te automatski baca na manji server sa preferiranjem(pvp ili pve) clanovi guilde frendovi ip adresa itd, itd.....

u slucaju kad bude opadao broj igrača samo će te manje servere spajat

pogledaj na youtube njihovo objašnjenje za mega server

tako da tvoj komentar da će utjecat broj ljudi ne stoji jer ako i padnu na 10,000 ljudi koji igraju  onda će stvarno bit jedan server i opet će biti ljudi na njemu pa nećeš imat osjećaj da je prazan

Druga je priča sada da li će se njima isplatiti napraviti igru od 200 milja dolara koju bi igralo 10k ljudi. Vrijeme će pokazati koliko će ljudi imati. Moj argument je samo da ljudi neće odlaziti zbog nedostatka igrača jer je to rješeno sa automatskim serverom(tkz. megaserverom)

Koji si ti panj, u potpunosti ponoviš ono što sam ja rekao i onda me pitaš da li ja to razumijem???

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan

Nakon ovog beta vikenda zaključujem da više neću igrati betu. Ionako sam pre-orderao igru, a kako se likovi iz bete brišu dalje mi nema smisla igrat. Doduše stigao sam do 13-og lvla i ne vidim kako dalje napredovat, ostale zone su zatvorene, main questovi isto tako. Bil sam s nekim likom u dungeonu koji je 22 lvl, na koju foru, PVP, craftanje? Ajd no, u beti sam barem pohvatao neke konce, pa će mi biti lakše kad krenem s novim likom.

LFG tool im je koma, totalno zbunjujuć. Možeš naznačit koju rolu igraš, a onda te baci u dungeon bez hilera. Doduše možeš i više rola označit. Da ne velim da uopće nema obavijesti kad je skupljena grupa, skužiš tek po chat kanalu. Dosta traljavo. 

Imaju još ni mjesec dana, pa se nadam da će me iznenaditi poboljšanjima. 

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo za one koje zanima a  imaju vremena, volje i strpljenja gledati tu su promjene iz zadnjeg beta patcha

ukratko 

1. uvode collision det. ali samo protiv npc

2. izbacuju starter islande odnosno možete ih preskočiti

i par zanimljivosti oko pvpa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZujoVg kaže...

jeeez šta su se usrali sa onom junačkom pričom kako su njih 9 branili jedan keep od 2 factiona satima {#}

reminder to self: nikad više munjene idiote slušati.. sva sreća nisam potrošio više od 10 minuta na ovaj video..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
neaktivan
nine kaže...
ZujoVg kaže...

jeeez šta su se usrali sa onom junačkom pričom kako su njih 9 branili jedan keep od 2 factiona satima {#}

reminder to self: nikad više munjene idiote slušati.. sva sreća nisam potrošio više od 10 minuta na ovaj video..

fino sam prvo stavio upozorenje i onda poslije ukratko:D

btw gledao sam i prosli video o late game contentu  jedan od tih likova je u beti od prvog dana uglavnom u beti je level 50 veteran 2 a valjda ima do veteran 10 znaju i popljuvat igru nisu bas pristrani odnosno ne cini mi se da su na platnoj listi od zenimaxa

13 godina
neaktivan
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

25k keyeva left http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/502/Elder-Scrolls-Online-Beta-Weekend-Key-Giveaway.html

1 od mene :)

Congratulations on your beta key for The Elder Scrolls Online!

Your key is: X574LJFJXLD59WEEPCKJ

0 0 hvala 0
16 godina

prvi put su isli na max ljudi da se testira, a sad na minimal {#}

sala,
aj bas vidjet komentare sta se poboljsalo/pogorsalo.... ja osobno neam namjeru testirat/igrat. nije mi sjelo nikako

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

3.5gb patch

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

big ass patch :) http://www.gamebreaker.tv/news/elder-scrolls-online-drop-massive-patch-notes-prepare-final-beta-test/ 

tko bude testirao neka javi dali ima znacajnije promjene 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 0:12 (g3arv8).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma patch je 700 MB, nemojte skidat EU verziju.

A ne, ipak skida još nekih 3,6 GB. Bezveze, ne znam ni sam jel ću igrat ovaj vikend.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 9:56 (Igor_Kreč).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jedva cekam da starta beta vikend {#}{#}{#}.

1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Mquany kaže...

Sorry kaj gnjavim, ali zanima me kad starta i kad zavrsava beta event?

(na poslu sam)

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 16:59 (Bugzapper).
13 godina
neaktivan
Mquany kaže...

kad starta?

Team32Ipe77
11 godina
protjeran
Ipe77 kaže...
Mquany kaže...

kad starta?

Ako bude kao i svi dosad, onda sutra poslijepodne, najvjerojatnije 18:00 sati

13 godina
neaktivan

U 17h pocinje, znaci racunaj nekih pola sata kasnije sigurno :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Just a reminder beta test starts tomorrow at 4pm GMT / noon EDT. 

4 gmt je 16:00 u londonu znaci mi smo +1:00 na london znaci počinje u 17:00

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Skinuo 90%, prekinuo download, otisao na spavanje, ujutro nastavio i javlja neki error i pocinje download opet od 0% {#}

Hvala, uninstall.

EDIT:

Hvala Rhodine,  htio sam dat sansu igri, medutim ako nisu sposobni napravit launcher kak spada nemam vise 

kaj tu radit.

Mozda se neki nece slozit sa mnom, ali ja nemam vremena ni zivaca za poluproizvod (znam da je beta) a poslije releasea ako cu vidjet

pozitivne kritike pokusat cu jos jednom.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 8:27 (Bugzapper).
Moj PC  
4 4 hvala 0
16 godina

Imas repair opciju negdje, nemoj panicarit.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Bugzapper kaže...

Skinuo 90%, prekinuo download, otisao na spavanje, ujutro nastavio i javlja neki error i pocinje download opet od 0% {#}

Hvala, uninstall.

EDIT:

Hvala Rhodine,  htio sam dat sansu igri, medutim ako nisu sposobni napravit launcher kak spada nemam vise 

kaj tu radit.

Mozda se neki nece slozit sa mnom, ali ja nemam vremena ni zivaca za poluproizvod (znam da je beta) a poslije releasea ako cu vidjet

LOL neznam zašto glumiš kad je očito da ti je lijeno skidati opet igru

15 godina
Bugzapper kaže...

Hvala, uninstall.

EDIT:

kaj tu radit.

omg, kako se ekipa počela ponašati kao grupa razmaženih derišta!. S nostalgijom se sjećam starih vremena i nikako mi ne sjeda ovaj današnji prosječan gamer koji ne zna više k.. cijeniti u igrama nego ih proždire 2-3 tjedno pod izgovorom da se zabavlja. Nekad se jedan igra igrala mjesecima :) Bila prijeđena 17 puta i bilo je zabavno. Danas... meh...

Ako ćeš ti popljuvati tim ljudi koji je uložio puno truda, vremena i energije u ovaj projekt na osnovu toga jer ti nekim čudom zaštekao DL, dovoljno govori o tebi kao potrošaču ove industrije, nisi ni zaslužio da ju probaš/igraš. 

Ukoliko ti je datum rođenja točan, mogu samo reći da bi te trebalo biti sramota što si ovo gore napisao...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
odjavljen

Razmažena dječurlija koja zapravo nema pojma o ničemu; to i jest prosječan današnji gejmer. Za njih su konzole, ne PC. Samo što je širenje PC-a "u svakoj sobi" jednostavno donijelo i neke svoje negativne efekte. Nešto kao i pristup Internetu.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina

Nove vijesti o Cash Shopu.

U početku, prodavat će se mountovi. Kasnije, tko zna.

Baš je lijepo da igra povrh osnovne kupovne cijene i pretplate ima još i cash shop.

13 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

Hvala, uninstall.

EDIT:

kaj tu radit.

izvini ali to tako mora ić prvo se skine igra onda neki patch a kad se skine igra piše da je neki error i ja sam mislio da treba iz početka skidat ali sam skuzio da brze ide i kad se to skinulo igra radi bez problema 

EDIT: prije nego što počmeš pljuvat po igri koju btw nisi ni zaigrao malo prouči onda iznesi svoje mišljenje dal ti se sviđa ili ne {#} {#} {#} {#} {#}

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 11:16 (Ipe77).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice