evo jedne udarničke
evo moj 3. popravak
Natjecanje je gotovo.
evo jedne udarničke
evo moj 3. popravak
Natjecanje je gotovo.
evo jedne udarničke
evo moj 3. popravak
Natjecanje je gotovo :)
Još malo dolazi novo...
Novo natjecanje.
Pravila su ista no stil natjecanja nije isti.
Vidim da je interes dosta velik te stoga odlučujem napraviti nešto veče, a to je turnir. Znaći imat ćemo finale, polufinale, četvrt finale, i grupe. No ima jedna kvaka, moramo skupiti dovoljan broj igraća, zato ću napraviti prijave, nadam se da če biti dovoljno ljudi :)
Treba nam 12 ljudi minimalno... Što če biti sve ukupno 11 mečeva...
E sada malo je komplicirano za odraditi sve skupa. Kako bi sve teklo u najboljem redu :D Ovako čemo
Pravila
- Ivan je predao 12.5.2010 score 125 a marko 15.5.2010 134. Pobjednik je marko, Ivan ispada
Što ako ne nađemo dovoljno sudionika?
Onda će se natjecanje održati no biti će kao i prije naći najbolji score pobjeđuje...
Sadašnje prijave i parovi za prvi krug :)
Natjecanje počinje prijave gotove
Trenutni bodovi
Ako jedan u jednoj grupi jedan ne preda score obojica su diskalificirani, ili si morate naći drugoga para...
Sretno :)
Prijavljujem se...biga, nisam imao bas vremena za "prvu turu"....no sada cu udarat pa me predbiljezi i igram 100%.
takodjer se prijavljujem
Ajd da i ja počnem igra
evo i ja se prijavljujem...i nisi mi updateao score na 660
ja bi predlozio da promijenimo tetris i nadjemo neki bolji, ili cak online verziju, ima na ovom linku sto cu postat puno online verzija orginalnog tetrisa, pa i onog orginalnog iz 1989 koji sam igrao i bolji je nego ova verzija sto trenutno igramo...
ja bi predlozio da promijenimo tetris i nadjemo neki bolji, ili cak online verziju, ima na ovom linku sto cu postat puno online verzija orginalnog tetrisa, pa i onog orginalnog iz 1989 koji sam igrao i bolji je nego ova verzija sto trenutno igramo...
Ima i battle 2P pa možemo i live
Ima i battle 2P pa možemo i live
Kvragu, to je prezabavno. zadnjih 4 sata sam proveo tamo. Ali nemam net iduća dva tjedna, idem na more.
Kada se vratim, definitivno sam zainteresiran :D
ja to stalno igram,za natjecanje bi mogli Survival igrati
P.S. prijavljujem se
I ja predlažem promjenu igre, dosadno je ovako. Iste boje kao pozadina, nekako mračno, na toj stranici, em je online em ima dosta boja i zabavnije je
Ovako... Meni je onaj dobar :D
Mogu ja nešto pitat? Kakav tetris volite/želite
Na početnoj strani imate listu prijava i parova
Molim da prije početka odlučimo koji tetris ja bih volio da bude offline ;)
Meni je svejedno jeli online ili offline tetris.
A gdje su ti parovi?
A gdje su ti parovi?
A gdje su ti parovi?
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/tetris-natjecanje-bugu/63307.aspx?page=4&jumpto=1161411&sort=asc&view=flat
Aha.
Imaš kakav prijedlog za tetris?
Ja bi samo volio da je običan a ne neki "suvremeni" remake.
Je li odlučeno koja će se igra igrati, glupo je da ostanemo na starom spoktrisu
i ja se prijavljujem , i ja bi samo neki obican tetris bez ikakve pozadine i da su kockice razlicite boje..
Je li odlučeno koja će se igra igrati, glupo je da ostanemo na starom spoktrisu
Neznam ni ja :D
i ja se prijavljujem , i ja bi samo neki obican tetris bez ikakve pozadine i da su kockice razlicite boje..
I ja bi takav :)
Meni je ovaj najbolji al je online
Ja se želim prijaviti isto (ako mogu). Samo to imam za reći.
Meni nije :D Meni su najbolji obični sa crnom pozadinom i normalnim dizajnom kockica :)
Ja se želim prijaviti isto (ako mogu). Samo to imam za reći.
Možeš naravno, svi se mogu prijaviti :)
Meni je ovaj za sada najbolji.... Ovaj http://www.play.vg/games/6-Tetris.html
E sada ako čemo mjenjat tetris onda neće biti liste bug online (lista najboljih), zato jer svaki tetris ima drugi sustav bodovanja. Možemo pitati apazanjarina da uredi onaj trenutni tetris, no potpuno (kako vi želite da uredi) :D
I meni je najbolji, a kao drugo mjesto mi je ovaj
Al mozemo vise turinira, sad za prvi da uzmemo taj sto si ti predlozio, a bilo bi mocno Battle2P za natjecanje, samo treba se registrirat i vidjet kako to funkcionira.
Onaj stari mi je dosadio i zamoran je dosta, a i imam slike od rezultata, ne moram ni prelazit samo stavim otrije
Najbolje bi bilo da krenemo od ovaj
Al mozemo vise turinira, sad za prvi da uzmemo taj sto si ti predlozio, a bilo bi mocno Battle2P za natjecanje, samo treba se registrirat i vidjet kako to funkcionira.
Onaj stari mi je dosadio i zamoran je dosta, a i imam slike od rezultata, ne moram ni prelazit samo stavim otrije
Slažem se.A i mogu se lako skinuti ako imate firefox i GOM player
Kod njega mi se nesviđa to što boduje svaku kockicu a ne linije :S
Pa i bolje je jer tako i igramo-u parovima
Kod njega mi se nesviđa to što boduje svaku kockicu a ne linije :S
Pa to je pravi orginalni tetris, ne znam kome jos to smeta,