Pomoć!Na aerodromu izaberem lika,unajmim auto,kupim kuću i auto i onda kad trebam vozit prvu utrku nemogu!Moj auto samo stoji a drugi auti prolaze kraj njega-uopće nemogu započet utrku, mogu samo izać van iz igre i ništa drugo.Molim vas pomognite!
Da nije bug neki il nešto takvo?
pročačkaj po službenin forumima i potraži patcheve
kad krekaš kopiraj i onaj drugi file koji je u mapi....imao isti problem i ovo ga je riješilo.
Vjerujem da nije original igra.
kad krekaš kopiraj i onaj drugi file koji je u mapi....imao isti problem i ovo ga je riješilo.
Vjerujem da nije original igra.
Možete li mi još samo napisati nekakav authetication key?
Možda ti ne valja EURO koji se nalazi kod cracka.Jesi li skopiro IGE?Ako nisi idi na dvd pa na crack i tamo gdje se nalazi crack tamo ti piše EURO,kad ga otvoriš prikaže se folder IGE i to skopiraš u mjesto gdje ti se nalazi Test Drive Unlimited i zalijepi ga u EURO.
Možda ti ne valja EURO koji se nalazi kod cracka.Jesi li skopiro IGE?Ako nisi idi na dvd pa na crack i tamo gdje se nalazi crack tamo ti piše EURO,kad ga otvoriš prikaže se folder IGE i to skopiraš u mjesto gdje ti se nalazi Test Drive Unlimited i zalijepi ga u EURO.
Sa Vitality Crackom će ti radit bez problema
Ja ti igricu nisam skidao to je od frenda a i tko je šta rekao za piratstvo?
Ja ti igricu nisam skidao to je od frenda a i tko je šta rekao za piratstvo?
Ak misliš pisat takve poruke onda bolje ne piši ništa.
Može li pomoć?Ako možete napisati koji je auto najbolji u svojoj klasi i jel ima kakav mod,patch,cheat da dobijem puno love?
Danas sam dodao novi auto(bmw m3) u igru ali neznam gdje da nađem taj auto,u kojoj prodavaonici i gdje ga kupiti?
jesi li nasao auto??
jesi li nasao auto??
Nisam a ni ne igram više TDU,ali ako nekto zna gdje naći dodane aute možda opet zaigram
kad dodas auto u tdu odes u salon auta umjesto kojeg auta si ubaci taj u ovom slucaju bmw-a...a dodatne aute mozes naci na:
a evo ti jos koji bmw:
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=10956 BMW 7
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=10956 BMW M5 e60
kad dodas auto u tdu odes u salon auta umjesto kojeg auta si ubaci taj u ovom slucaju bmw-a...a dodatne aute mozes naci na:
a evo ti jos koji bmw:
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=10956 BMW 7
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=10956 BMW M5 e60
Super hvala,e aj ak ti nije problem posjetiti me kak se dodaju auti,zaboravio sam,jbg!
kada skines taj file otvoris ga zapakiran je u rar formatu onda ona dva filea napr. 350z_nismo.bnk i jos jedan driugi isto naziv samo jedinica nadodana i onda to sve kopiras u mapu od tdu u mapu za aute ali svakako kada to zalijepis prije toga napravi kopije orginalni fileova ake nesto nebude uredu...
u google upiši TDU trainer ... skini ga i sa njime možeš imati sve pare ovog svijeta, otključane motore ... teleportirati se bilo gdje na karti i sl :)
A vjeruj, motori su prava zabava ;)
ok..probat cu ga downlodovat......
u google upiši TDU trainer ... skini ga i sa njime možeš imati sve pare ovog svijeta, otključane motore ... teleportirati se bilo gdje na karti i sl :)
A vjeruj, motori su prava zabava ;)
evo ja ga pokusavam skinuti s neta ali na svakome ima virus...jesi li ga ti skidao da mi das link??
da, ima u sebi nekaj, ali ja sam ga zanemario :)
Jel ima netko 100% save game?Da se mogu bezbrižno voziti Havaima!
ja imam jedan ali nije 100% vec 50 i nesto,ali imas jos 700 000$ i 30tak auta...samo nemogu se sjetit gdje sam ga skinuo...
ja imam jedan ali nije 100% vec 50 i nesto,ali imas jos 700 000$ i 30tak auta...samo nemogu se sjetit gdje sam ga skinuo...
loše, loše... moj brat je na mislim preko 75%, ima skoro sva auta i motore i oko 5 mil dolara
moram pogledat da znam točno