Ljudi pomagajte, ne mogu instalirat, kaže da ne podržava 64 bitne windowse.
Nesta si krivo napravio...ja upravo instaliro na W7 x64 i radi uredno.
Ljudi pomagajte, ne mogu instalirat, kaže da ne podržava 64 bitne windowse.
Nesta si krivo napravio...ja upravo instaliro na W7 x64 i radi uredno.
vidim da nema lamborghinija u igri , steta , btw jeli uspio itko od vas nabaviti veyron ss ?? , evo sto vise igram igru zabavnija mi je , jos s volanom , totalna brutala , ford gt najdraze auto xd.
vidim da nema lamborghinija u igri , steta , btw jeli uspio itko od vas nabaviti veyron ss ?? , evo sto vise igram igru zabavnija mi je , jos s volanom , totalna brutala , ford gt najdraze auto xd.
nema labma, nema BMW-a, a ni porchea, mada mi se čini da je RUF porche, po izgledu barem :D :D
ja isto derem na volan i igra je fantastična
nema labma, nema BMW-a, a ni porchea, mada mi se čini da je RUF porche, po izgledu barem :D :D
RUF je vanjstinom Porsche, ali mu srce kuca vecom zustrinom i elanom od Porscheovog. Uglavnom RUF je za Porsche sto Brabus za Mercedes ili Aplina za BMW
da , ruf je porche , btw zakon je vozit offroad s imprezom!
Jao ovi sa savegameom, rađe nađite full chart mapu (sa shopovima) i postajte tu i discoverajte dućane i kupujte, ja sam samo uzeo novac (100,000,000,000) i gameam sa porscheovima po ulicama a trke normalno :P
Ajde vozači da vam prodam logitech formula force EX volan u pola cjene :D
Probao i ja na tipke, nula bodova..
Na xbox gamepadu se već da igrat
zasto svi to mijesaju... RUF NIJE Porsche, RUF je marka za sebe, samo uzimaju sasiju od Porschea i to je to. Tu veza prestaje.
a sta je onda gemballa?
a sta je onda gemballa?
Gemballa je tuning kuca, vise kao AMG, ili M odjel jer se bazira na Porscheovim djelovima i time nije priznata kao zasebna manufaktura za razliku od RUF-a koji je u Njemačkoj priznata kao zasebna manufaktura za proizvodnju automobila kao i Porsche.
zasto svi to mijesaju... RUF NIJE Porsche, RUF je marka za sebe, samo uzimaju sasiju od Porschea i to je to. Tu veza prestaje.
hoces rec da je ruf prava marka koja postoji? , ja sam mislio da to atari nije uspio kupiti licencu od porchea pa su napravili kao u gta , tipa pagani zonda pod nazivom infernus.
hoces rec da je ruf prava marka koja postoji? , ja sam mislio da to atari nije uspio kupiti licencu od porchea pa su napravili kao u gta , tipa pagani zonda pod nazivom infernus.
RUF je na sceni vec od '70.tih, a najpoznatiji je Kanarinac... CTR 1 Yellowbird.
RUF je na sceni vec od '70.tih, a najpoznatiji je Kanarinac... CTR 1 Yellowbird.
zakon , nisam to znao , oni kao brabus mercedesa i abarth fiata uređuju prochea?
zakon , nisam to znao , oni kao brabus mercedesa i abarth fiata uređuju prochea?
Ne oni NE ureduju porsche, oni rade SVOJE aute, pogledaj par postova prije i proguglaj malo... uzmu samo sasiju (oblik i to je to) motori i svi ostali dijelovi su vlastita proizvodnja i sve je rukom sastavljeno.
Ne oni NE ureduju porsche, oni rade SVOJE aute, pogledaj par postova prije i proguglaj malo... uzmu samo sasiju (oblik i to je to) motori i svi ostali dijelovi su vlastita proizvodnja i sve je rukom sastavljeno.
RUF Automobile GmbH is a producer of high-performance vehicles, specializing in manufacturing new RUF automobiles from the bare chassis, conversions to RUF specification and the performance enhancement / refinement of Porsche cars.
Jesi siguran?
cudno , 1. ako i proizvode svoje automobile nepopularni su jer nisam nikad cuo za njih , 2. auta su im identicna kao porche tako da ne vidim poantu.
RUF Automobile GmbH is a producer of high-performance vehicles, specializing in manufacturing new RUF automobiles from the bare chassis, conversions to RUF specification and the performance enhancement / refinement of Porsche cars.
Jesi siguran?
To zeleno odnosno tuning ti rade ako njima dovedes Porscheov automobil. Ali pogledaj prije... from the bare chassis. Znaci rade i SVOJE aute, a u manjoj mjeri rade konverziju vec kupljenih Porschea. 90% RUFova koji izadu iz pogona su RUF u srzi, ostatak je body look i dodatak raznih stvarcica, poput Brabusa koji ima svoje modele, a i radi tuning. Za razliku od Gemballe koja je Tuner.
@athlon veoma su popularni, poznati i uvazeni u automobilistickim krugovima. Identicni su jer uzimaju karoseriju i neke dijelove šasije od Porschea, poput pogonskih sklopova koje kasnije da tako kazem nabiju RUF snagom. To sto Brabus radi, a i AMG. Sloze svoj motor kombinirajuci svoje i Porscheove dijelove. Radi toga i jesu priznati kao zasebna tvrtka, odnosno proizvodac automobila.
nebi rekao da je ruf zasebno...
RUF je posebna marka automobila i ne treba je miješati sa Porsche-om. To što određeni pojedinci nisu u stanju shvatiti taj koncept, njihov problem.
Jao ovi sa savegameom, rađe nađite full chart mapu (sa shopovima) i postajte tu i discoverajte dućane i kupujte, ja sam samo uzeo novac (100,000,000,000) i gameam sa porscheovima po ulicama a trke normalno :P
d ima to za novce ?
d ima to za novce ?
I mene to zanima,samo mi treba za novac i da imam sve pronađeno na mapi i ništa drugo.Onda je lakše dalje prelazit.
dečki imam problem, juče sam pito za riješenje ali nisam dobio odgovor. Dakle imam igricu i sve, i kada krenem instalirat piše mi ovo "this program requires Windows NT version 5.1 service pack 3 or late" a ja imam XP SP2, zna li nek u čemu je riječ
dečki imam problem, juče sam pito za riješenje ali nisam dobio odgovor. Dakle imam igricu i sve, i kada krenem instalirat piše mi ovo "this program requires Windows NT version 5.1 service pack 3 or late" a ja imam XP SP2, zna li nek u čemu je riječ
Pa treba ti XP SP3 jer je NT 5.1 = XP
Ev ne mogu da udjem u igricu ne rade im serveri gr. Ja igram 4 dan sve sam trke presao jos ovaj Cup tu cu dobiti 1 m i Mclaren .
e fala, jel ima za skinut taj SP3 i gdje
evo ja više nemogu uć u igru, izbaci mi error, kaže da je offline i nemogu nikako uć u igru :(
e fala, jel ima za skinut taj SP3 i gdje
da... Windows Update ili ovdje http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4&displaylang=en