Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 478.130
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Odigrah ga malo. Premalo da dajem ikakve dojmove. Ako koga zanima kako sam ju nabavio, neka me kontaktira, nisam ja pi*da k'o ovi bil gejcovi

Curse you Perry the platypus!!!

3 0 hvala 1
16 godina
Test Drive Unlimited 2

Osjećaj brzine? Mutan{#}

EDIT. Jel se to meni čini ili nema motora ovaj put?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 16:38 (Kill Frenzy).
Moj PC  
9 1 hvala 3
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ja sam danas prekinuo preorder , i narucio download preorder dobit cu linkove i key veceras nakon ponoci... bar tako pise!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Samo mi je žao što nemogu igrati na high

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

A nemogu ni ja na Very High.

Igra je dosta loše optimizirana, po meni.

Neke igre dosta bolje rade.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Test Drive Unlimited 2
M0by kaže...

A nemogu ni ja na Very High.

Igra je dosta loše optimizirana, po meni.

Neke igre dosta bolje rade.

aj molim vas objasnite mi kako se ta igrica može skinuti odnosno nabaviti. Jer tu čitam da nešto če vam slat pa se nekužim baš ??

16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ovdje se može nabaviti http://www.game.co.uk/Test-Drive-Unlimited-2/~r349981/?s=test+drive+unlimited

Ali ako hoćeš "drugačiju" verziju javi mi se na PP.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Odigrah ga malo. Premalo da dajem ikakve dojmove. Ako koga zanima kako sam ju nabavio, neka me kontaktira, nisam ja pi*da k'o ovi bil gejcovi

Ja nisam rekao da neču reći odakle mi igra nego sam napisao - a šta misliš - što je značilo da je igra sa torrenta ali nisam to htio spomenuti. Ionako je to verzija za xbox, a da je za pc i da sam je nabavio prije vas vjeruj ti meni da to nebi čuvao za sebe nego bi je svi vi igrali.

ma da
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Bemti kolko blura... {#} (prema slikama, nisam igrao...)

Jel mi se čini il su ceste opet uglate na usponima/padovima? {#}

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Gdje ,sta ,kako ? gdje ste dobili igru i kad je POCELA BETA ? {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robi4never kaže...

Gdje ,sta ,kako ? gdje ste dobili igru i kad je POCELA BETA ? {#}{#}

Beta je davno zavrsena, igricu mozes kupiti preko game.co.uk :D izlazi 8.2 za US a za EU 11.2 :)

14 godina
neaktivan
M0by kaže...

Ovdje se može nabaviti http://www.game.co.uk/Test-Drive-Unlimited-2/~r349981/?s=test+drive+unlimited

Ali ako hoćeš "drugačiju" verziju javi mi se na PP.

al to što ima za kupit al to završna igra, znači neče biti nikakvih promjena ??

i dal ima negdje za nabavit FREE ?

16 godina
Test Drive Unlimited 2

Igru igram na very high sa aa na 4 i imam fps-a u rasponu od 100 do 25 frejmova,dakle veliki dropovi. Javlja mi se ms iako mislim da je to do prastarog diska (seagate 7200.9) na kojem su mi winsi i igra(privremeno,ssd na servisu).

Neke teksture nisu baš najbolje izvedene.Npr na veyronu nije ok aa izveden jer su rubovi onako bijeli ali to su sve finese,takodjer mi neke teksture trepere(najsvježiji driver od grafe imam)

edit: blura nema previše,bez brige

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 18:08 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Igra mi je stalno u windowed modu. Jel zna netko kako je natjerati da radi u fullscreenu?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igor kaže...

Igra mi je stalno u windowed modu. Jel zna netko kako je natjerati da radi u fullscreenu?

alt+enter

16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Evo danas sam malo podosta igrao, tj. sad sam prestao jer je grafa pocela malo stekat, u svakoj igri.. valjda sto je radila 8 sati danas, nadam se da nije nista ozbiljnije {#}.

Uglavnom igram na FullHD, VSync ON, High/Very High, AA 4. 

Igra ne izgleda lose, ali po mraku brzinomjer zna titrati (kazaljka), ima nekih bugova tipa ubacis u rikverc, pokazivaci smjera u retrovizorima gore bijelim svjetlom, a kad upalis pokazivac smjera kao da ih nema. Jos neke stvari su nedoradena, auti kao da nemaju amortizere, pogotovo po makadamu, ne vidi se pokret rukom ako je mjenjac palica iza volana, kad se ukljuci pokazivac bilo bi zgodno (ali ne i potrebno) da gore lampice unutar automobila. Puno mi je to ljepse unutra rjeseno u Shiftu, pa da su mozda tako i ovdje pristupili bilo bi bolje. Ali opet igra je dosta dobra, zabavna, je da nije neka simulacija ali dobro.

Ja bi volio da je EA napravio TDU2, tocnije da je sistem voznje i grafike po uzoru na Shift. Voznja bi bila puno bolje rijesena, sa ogromnom mapom i to bi mi bilo prezanimljivo i od toga se ne bih odvajao godinama.

0 0 hvala 1
15 godina
Mitsuoka kaže...

Evo danas sam malo podosta igrao, tj. sad sam prestao jer je grafa pocela malo stekat, u svakoj igri.. valjda sto je radila 8 sati danas, nadam se da nije nista ozbiljnije {#}.

Uglavnom igram na FullHD, VSync ON, High/Very High, AA 4. 

Igra ne izgleda lose, ali po mraku brzinomjer zna titrati (kazaljka), ima nekih bugova tipa ubacis u rikverc, pokazivaci smjera u retrovizorima gore bijelim svjetlom, a kad upalis pokazivac smjera kao da ih nema. Jos neke stvari su nedoradena, auti kao da nemaju amortizere, pogotovo po makadamu, ne vidi se pokret rukom ako je mjenjac palica iza volana, kad se ukljuci pokazivac bilo bi zgodno (ali ne i potrebno) da gore lampice unutar automobila. Puno mi je to ljepse unutra rjeseno u Shiftu, pa da su mozda tako i ovdje pristupili bilo bi bolje. Ali opet igra je dosta dobra, zabavna, je da nije neka simulacija ali dobro.

Ja bi volio da je EA napravio TDU2, tocnije da je sistem voznje i grafike po uzoru na Shift. Voznja bi bila puno bolje rijesena, sa ogromnom mapom i to bi mi bilo prezanimljivo i od toga se ne bih odvajao godinama.

heh da , to mi bude iritantno , auta tvrda kao da nema amortizera  , to mi se svidilo u mafiji 2 , lijepo mekano se vidi , nfs shift je zakon jer baš osjetiš auto , nije to kao u hot prsuit 2010 svejedno sta vozis jer sva imaju isti zvuk i automatski drifting i ostale gluposti nego baš osjetiš auto , nadam se da je to dobro rjeseno u tdu2 iako ce bit iritano to s amortizerima.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

heh da , to mi bude iritantno , auta tvrda kao da nema amortizera  , to mi se svidilo u mafiji 2 , lijepo mekano se vidi , nfs shift je zakon jer baš osjetiš auto , nije to kao u hot prsuit 2010 svejedno sta vozis jer sva imaju isti zvuk i automatski drifting i ostale gluposti nego baš osjetiš auto , nadam se da je to dobro rjeseno u tdu2 iako ce bit iritano to s amortizerima.

neje to tolika problematika ako je kamera iznutra, ali vanjska kamera malo glupavo djeluje.

Za proklizavanje ovisi o autu koji je tako da je to bolje rjeseno.

14 godina
Test Drive Unlimited 2

Svi bugovi koji su ostali popravit će preko patcheva, bez brige. koliko čitam to im je prioritet i ubacit će pomicanje sjedala kao u TDU1 jer to ljudima jako fali

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 18:50 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Svi bugovi koji su ostali popravit će preko patcheva, bez brige. koliko čitam to im je prioritet

Vecina tih stvari i nisu bugovi nego je tako valjda zamisljeno... Kao i u jedinici

16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Igru igram na very high sa aa na 4 i imam fps-a u rasponu od 100 do 25 frejmova,dakle veliki dropovi. Javlja mi se ms iako mislim da je to do prastarog diska (seagate 7200.9) na kojem su mi winsi i igra(privremeno,ssd na servisu).

Neke teksture nisu baš najbolje izvedene.Npr na veyronu nije ok aa izveden jer su rubovi onako bijeli ali to su sve finese,takodjer mi neke teksture trepere(najsvježiji driver od grafe imam)

edit: blura nema previše,bez brige

Moraš uključiti vsync kad ti je tako jer to je ogroman drop.

Meine Ehre heiSSt Treue
16 godina
Test Drive Unlimited 2

Jedna stvar koje me maksimalno iritira je kad auto dodje na zemlju  dobijete efekt kao da ste otvorili padobran.cirkus.

Neki putevi kojima vas vodi gps su prteni i recimo moj novi auto nissan gtr ide max 125 kmh i tako 15 minuta.nikad kraja{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

nabijem ih...ono sta me uzasno iritiralo u beti je prisutno i tu...kako jadno!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Super, skinem da ju isprobam malo prije kupnje i naravno, crn ekran dobijem.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

Jel u tijeku igre otvaramo neke aute jer mi se čini da tu baš i nema 160 auta koliko sam negdje pročitao. Neke auto kuće su polu prazne.Zasad sam naišao na 15 autokuća i nema ni približno toliko auta :(

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Jel u tijeku igre otvaramo neke aute jer mi se čini da tu baš i nema 160 auta koliko sam negdje pročitao. Neke auto kuće su polu prazne.Zasad sam naišao na 15 autokuća i nema ni približno toliko auta :(

Gdje ti to nalaziš :) Ja i sad vozim sa onim glupom kantom od početka

16 godina
Test Drive Unlimited 2

imaš tu mapu ali to nisu sva mjesta otkrivena ali većina je

http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?p=3973550

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

koliko vidim u igri nema motora,bmw-a i lamborghinia :(

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ista igra kao i jedinica sa sitnim poboljsanjima,nepotrebnim gafovima,sve mi smrdi da je hrpa tzv. propusta namjerno napravljena da bi imali izgovor za izdavanje patcheva,tjs da bi navukli igrace da se vrate igri nakon nekog vremena,to je cini se postao trend kod svih proizvodaca.Zar oni misle da smo mi ovce,nakon toliko dugog razvoja,kao nitko jel nije primjetio da su izostavili opciju namjestanja pozicije vozaca,i jel nakon tolko detaljno napravljenog interjera vozila,kao slucajno su zaboravili zvuk zmigavaca i indikatore u kokpitu pffffffffffffffffff,gadi mi se to.Jest da je grafika bolja,ali sucelje u igri je neprikladno

0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

Još je nisam instaliro al svugdje sam danas na forumima pročitao da je igra veliko sranj*!

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice