Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 477.880
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Test Drive Unlimited 2
Kill Frenzy kaže...

stranica sigurna?

Vrlo pouzdana, samo dobra iskustva imam.

Meine Ehre heiSSt Treue
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 17:55 (Silence1488).
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ja i da imam neku stranicu odakle ranije isporucuju ne bih kupio igricu, fino sam narucio sa game i kasnije cu poslati kod na tdu2.com za preorder bonus. Bonus koji nece dobiti ovi sto su uzeli preko vrazje majke :D

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

stranica sigurna?

Sigurna je 100%. Ja sam tamo kupio Bad Company 2 i key je lijepo dosao na mail.

Jedino sam cekao par dana vise jer sam narucio na Bozic pa valjda nisu radili.

BBC2 nick: reader562
15 godina
Test Drive Unlimited 2

radi preko paypala? sta tocno dobijes, scan sa kodom? onda se moze igrat preko neta? a sta igru skines sam pa ukucas taj kod koji platis 135kn i to je to? kako dobijes, na mail ili na adresu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

Nisam kupovao preko te stranice ali vjerojatno ako uzimaš ključ njega dobiješ na mail u obliku teksta i slike s kutije...ako je tako. a igru skineš s neta.ima li neki download manager za tdu to neznam

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

radi preko paypala? sta tocno dobijes, scan sa kodom? onda se moze igrat preko neta? a sta igru skines sam pa ukucas taj kod koji platis 135kn i to je to? kako dobijes, na mail ili na adresu?

Ja sam placao preko uplatnice, ali vidim na njihovoj stranici da moze i preko paypala. Dobijes scaniran key na mail adresu koji ukucas u instalaciju ili kad te pita i s tim mozes igrat preko neta.

BBC2 nick: reader562
15 godina
Test Drive Unlimited 2

sad sam probao, ali pise ako placam preko PP-a da stavim valutu u $ a ja to ne nadem nigdje...i kao placanje na kraju mi nudi Platite Općom uplatnicom / Internet bankarstvom

ja bi rijesio to preko paypala ali neznam gdje im je ta mogucnost...ili smatraju to pod internet bankarstvo? a ako placam uplatinicom, bi mogao netko napisat koji broj racuna, poziv i sve sta treba ispunit?

EDIT: nije to paypal, vidim sad ima vise opcija, ali za TDU2 je ponudeno samo uplatnica/netbanking ocito cu morat uplatnicom, iako mi je zgodnije paypalom...jel moze tko jos jednom provjeriti ako se da PP-

om?

ovo me buni: Prva stvar koju morate napraviti je prebaciti valutu u dolar, a to možete učiniti pri vrhu weba. GDJE TO?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 19:58 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

Postovani,

Placanje PayPalom je maknuto prije par dana jer smo imali problema sa modulom za placanje. Nazalost, kad je netko narucio i uplatio preko Paypala, uopce nije ostala narudzba u sistemu niti smo dobili obavijest o uplati.

Molim Vas da uplatite preko Opce uplatnice / Internet bankarstva dok ne rijesimo problem sa modulom za placanje.

Lijep pozdrav,

Mario

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

pljuga.džabe se registrirao

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Odkud ti igra?

Šta se vas tiče odakle meni igra, ja igram i na 25/50 levelu sam, umjesto da pitaš nešto vezano uz igru ako te zanima ti pitaš gluposti. Zamolio bi da više nitko ne pita odakle meni ili bilo kome igra.Hvala.

ma da
17 godina
XXL Gamer kaže...

Šta se vas tiče odakle meni igra, ja igram i na 25/50 levelu sam, umjesto da pitaš nešto vezano uz igru ako te zanima ti pitaš gluposti. Zamolio bi da više nitko ne pita odakle meni ili bilo kome igra.Hvala.

evo jos jednog bill gatesa..

15 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...
Slash 666 kaže...

Odkud ti igra?

Možeš li mi molim te reći odkud tebi ili bilo kome igra? I ja bi se rado igrao prije 11.2.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
XXL Gamer kaže...

evo jos jednog bill gatesa..

Sad bi ti najrađe rekao ko ti je bill gates, ali neću iz pristojnosti, a što se tiče thumb down-a možete ga slobodno stavljati ali mene to ne dira.

ma da
15 godina
Test Drive Unlimited 2

pa dobro sta je ovo , organizirali spam party ?? igra izlati 11.2 svi je jedva cekamo sad prestanite spammat vise.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

XXL Gamer i ja nemamo šta jedva čekati,dok vi budete imali igru u rukama on i ja ćemo ju preć.

edit

gamer koji auto najviše voziš?

ja vozim ferrari callifornia i Q7 V12 TDI po prtenjaku.

dodajte me na skype:gmailovac
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 23:27 (Gmailovac).
Moj PC  
1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Hacker002 Ti si kralj, Oplakah maloprije. Nego sto stavjate da imate igricu ako vec ne zelite reci odakle ste nabavili neg svjedno. Vas izbor postujem to .. Nego jel ko testirao Bugatti veyron kakva je stabilnost i kontrola nad kolima .. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 23:45 (Pokerboy11).

1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Pokerboy11 kaže...

Hacker002 Ti si kralj, Oplakah maloprije. Nego sto stavjate da imate igricu ako vec ne zelite reci odakle ste nabavili neg svjedno. Vas izbor postujem to .. Nego jel ko testirao Bugatti veyron kakva je stabilnost i kontrola nad kolima .. Hvala

Odakle mi pare za bugattia? Stabilnost 1000000% bolja nego u 1,inače igram s logijevim volanom od 350kn,ferrari callifornia pri brzini od 320kmh se 100% stabilno ponaša dok sam več s 320 u tdu 1 skako po cesti,tako da je stabilnos u igri rješena.

14 godina
neaktivan
Gmailovac kaže...
Pokerboy11 kaže...

Odakle mi pare za bugattia? Stabilnost 1000000% bolja nego u 1,inače igram s logijevim volanom od 350kn,ferrari callifornia pri brzini od 320kmh se 100% stabilno ponaša dok sam več s 320 u tdu 1 skako po cesti,tako da je stabilnos u igri rješena.

Pa mozes uzeti test drive voznju 2 minute ako oces bugatti-ja  da provozas :D

14 godina
protjeran
Pokerboy11 kaže...
Gmailovac kaže...
Pokerboy11 kaže...

A šta onda svake 2 minute produžuj test :D...neću ga probavat,sam da nakupim još koju paricu pa ga uzmem i probam te 400stotke.

14 godina
neaktivan
Gmailovac kaže...
Pokerboy11 kaže...
Gmailovac kaže...
Pokerboy11 kaže...

A šta onda svake 2 minute produžuj test :D...neću ga probavat,sam da nakupim još koju paricu pa ga uzmem i probam te 400stotke.

Bas prije neki dan instaliram TDU 1 reko da se malo zagrijem na hardcore ali mi nekako osjecaj brzine i nije neki... kako je u dvici do sada sam vidio mnogo pozitivne komentare :)

16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

za sve koje zanima odakle igra imate je na onim stranicama, a ova dva da su iti malo normalna, dobro 1 je mato, bi rekli. Ovako se samo kur*e

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

JJJJJooooooooooJJJJJJJ ono moram bit 1 jbte kakva razlika jel igras dan prije ili poslje,jel to bitno daj ohladite,ovi koji su se na neki nacin dokopali igre prije svih vjerojatno imaju neku pre-release copy-u ili evaluation kopiju koja se daje novinarima za recenzije pa na neki nacin procuri,al i da nije jel to fakat bitno -.- daj klinci odite radije van na sunce igrat nogomet ili bit na zraku,malo pricekajte kad dode skini,kupi i igraj i bok

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

JJJJJooooooooooJJJJJJJ ono moram bit 1 jbte kakva razlika jel igras dan prije ili poslje,jel to bitno daj ohladite,ovi koji su se na neki nacin dokopali igre prije svih vjerojatno imaju neku pre-release copy-u ili evaluation kopiju koja se daje novinarima za recenzije pa na neki nacin procuri,al i da nije jel to fakat bitno -.- daj klinci odite radije van na sunce igrat nogomet ili bit na zraku,malo pricekajte kad dode skini,kupi i igraj i bok

ufff meni taman danas lipo palo kad neman skole radi druge maturalne pa mogu igrat...

17 godina
Pokerboy11 kaže...

Hacker002 Ti si kralj, Oplakah maloprije.

hvala. i ja sam plako kad sam cito njegove postove..sere da nemoze vise..

woowww.fucking "big deal"..sutra cu igru imat i ja kad izajde u amerci pa sta..ne jebe me ocu ju imat sad il za 5 dana..a bokte idiota..

16 godina
Test Drive Unlimited 2

Uf.vožnja na džojstiku je živa patnja. Čini mi se da je volan neophodan :(

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
moderator
Test Drive Unlimited 2

Zamoliću vas da manje pričate o skidanju igre, screenshotovima trackera i trackerima, a više o igri.

3 0 hvala 1
17 godina
Test Drive Unlimited 2

dobro, ako koga zanima, samo cu reci da imam igru, o detaljima na pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

Par slikica

Moj PC  
5 1 hvala 2
17 godina
Test Drive Unlimited 2

ufuf..svidja mi se jako..danas ak se uzivim bice kobno..treba ustat sutra u 6-.h..bemti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

mozes stavit malo krajolik i to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice