- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji točno modeli, koje specifikacije, treba li podržavati DVB-T2 + HEVC, biti "smart",...?
Teško je išta reći samo na temelju imena. Usput, Telefunken već dugo nije njemački (ako ti to što znači danas), tek toliko da bude rečeno. :)
Telefunken D40F287M4CW, LED Fernseher, 102 cm (40 Zoll), 1080p (Full HD), Smart-TV
izvinjavam se sto odma nisam napisao modele,zurim pa ne vidim kako mogu kopirat link....hvala
Koliko vidim, razlikuju se u detaljima:
Blaupunkt: ima 3 HDMI priključka (Telefunken ima 2), podržava Miracast i WiDi
Telefunken: 200Hz obrada slike, podržava HbbTV (ne znam situaciju u Njemačkoj - postoji li trenutno uopće takav sadržaj?), dolazi s Netflix aplikacijom (zgodno ako to koristiš).
Što se kvalitete tiče, teško je to prosuditi, a moje skroz subjektivno mišljenje bi bilo na strani Blaupunktovog modela zbog većeg broja priključaka i veće dijagonale ekrana, a razlika u cijeni je mala. A prema komentarima na stranici, ljudima se malo bolje svidio Telefunkenov model, tako da naposlijetku ipak moraš odvagnuti sam. :)
Što se TV prijema tiče, oba modela navode podršku za DVB-T2/C/S2 i HEVC kompatibilnost, tako da su u tom pogledu isti.
Definitivno si negdje provjeri input lag ako je prvenstveno za gaming. Đabe ti odlična slika, ako je iskustvo igranja loše.