Telefunken ili Blaupunkt TV za igre

poruka: 6
|
čitano: 7.460
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
telefunken ili baupunkt
ovako,trebao bih pomoc oko odabira televizora,kupujem u njemackoj i cijena se razlikuje 20ak eura....za oko mi je vise upao blaupunkt posto je malo veci....ubiti,sluzit ce mi za pc igre....televizori su gotovo podjednaki sa svime,samo je 6 centimetara razlika i nesto malo u novcima,ali to ne predstavlja problem jer ga uzimam sad i ko zna kad opet....ako netko ima iskustva s njemackim televizorima,molio bih da mi pomogne jer sve ovisi od marke do marke,kvalitete marke i ostaloga....hvala :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: telefunken ili baupunkt

Koji točno modeli, koje specifikacije, treba li podržavati DVB-T2 + HEVC, biti "smart",...?

Teško je išta reći samo na temelju imena. Usput, Telefunken već dugo nije njemački (ako ti to što znači danas), tek toliko da bude rečeno. :)

KaeR
11 godina
neaktivan
Blaupunkt B43Z137T2CS, LED Fernseher, 108 cm (43 Zoll), 1080p (Full HD), Smart-TV

Telefunken D40F287M4CW, LED Fernseher, 102 cm (40 Zoll), 1080p (Full HD), Smart-TV

izvinjavam se sto odma nisam napisao modele,zurim pa ne vidim kako mogu kopirat link....hvala
17 godina

Koliko vidim, razlikuju se u detaljima:

Blaupunkt: ima 3 HDMI priključka (Telefunken ima 2), podržava Miracast i WiDi

Telefunken: 200Hz obrada slike, podržava HbbTV (ne znam situaciju u Njemačkoj - postoji li trenutno uopće takav sadržaj?), dolazi s Netflix aplikacijom (zgodno ako to koristiš).

Što se kvalitete tiče, teško je to prosuditi, a moje skroz subjektivno mišljenje bi bilo na strani Blaupunktovog modela zbog većeg broja priključaka i veće dijagonale ekrana, a razlika u cijeni je mala. A prema komentarima na stranici, ljudima se malo bolje svidio Telefunkenov model, tako da naposlijetku ipak moraš odvagnuti sam. :)

Što se TV prijema tiče, oba modela navode podršku za DVB-T2/C/S2 i HEVC kompatibilnost, tako da su u tom pogledu isti.

KaeR
11 godina
neaktivan
Re: Telefunken ili Blaupunkt TV za igre
puno hvala :) prijatelj je uzeo telefunkenov od 99 cm ako se ne varam,slika je prekrasna sa ps4,bolesno lijep tv,zato se dvoumim koji bi uzeo jer mi je telefunken prvi zapeo za oko,ali ne mora bit da cu s drugim pozalit kad su u vecini stvari isti,malo veca dijagonala i nekoliko sitnica....ali uzet cu ipak blaupunkta pa bumo vidjeli,valjda necu pogrijesit :)
14 godina
Telefunken ili Blaupunkt TV za igre

Definitivno si negdje provjeri input lag ako je prvenstveno za gaming. Đabe ti odlična slika, ako je iskustvo igranja loše.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice