Susa i kako se borimo s istom

poruka: 43
|
čitano: 7.291
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Susa i kako se borimo s istom

Kako se borim sa sušom. Nisam ni primjetio da je suša u điru. Npr., TF2 je toliko zabavan da ga se ne može čovjek nasititi igrati. Pače, nemam dovoljno vremena za TF2 koliko bi htio da imam, a gdje su druge igre...

Sa sušom se svatko treba u svojoj glavi boriti - to je jedino bojno polje (govorim o igrama:))

www.dekodiranje-mobitela.com
17 godina

Igra se The Witcher ... prelazi se po 3 put Šutim

I da u toj igri je combat sekundaran i nebitan ... prica je nevjerovatno dobra, puna zaokreta... questovi su zanimljivi i treba se paziti na odluke.. sve sto se napravi u bilo kojem dijelu igre ima efekta na ostatak ... napokon dobra upotreba dana/noci .. igra je naprosto pre dobra .. a to kaj ljudi vole H&S je njihov problem Izlanuo se .

The Witcher je najbolja igra godine .. jednostavno sam se vratil u vremen kada je bilo genijalnih igara kao Planescape Torment, Baldors 1&2 i Fallout 1&2, FF7 itdSmijeh

Main Komp :
Athlon64 X2 4200+@2200MHz//MSI K8N Neo4 Platinum//ST 2x1024 DDR 400 CL2 // Seagate 80 Gb ST380815AS//Seagate 320Gb ST3320620AS//Gigabyte 8800GTS 512Mb//Chieftec CA-01B-B-SL//Chieftec 550W//LG F900P//Plextor DVD-RW PX-810SA// LiteOn DVD DH-16D2S
Laptop :
Acer 5520G - AMD Turion TL-56\\Nvidia 8400M GS\\2Gb ddr2\\WD 160Gb sata
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Ezav kaže...

The Witcher je najbolja igra godine .. jednostavno sam se vratil u vremen kada je bilo genijalnih igara kao Planescape Torment, Baldors 1&2 i Fallout 1&2, FF7 itdSmijeh

Uh, ja bih pripazio s ovakvim lajnama, ta godina je tek pocela! Bit ce mnogo dobrih igara, a ako nijedna ne bude bolja od The Witchera, u zadnjem ovogodisnjem BugTV-u ce biti prilog u kojem jedem vlastiti sesir :)

Work is for people who suck at video games.
17 godina

Sto se mene tice moze :)

Ali od svih najava nisam videl nis obecavajuce Plač

Onak doslovno imam zver od kompa a igram Planescape Torment , Anarchy i Witcher. 

Main Komp :
Athlon64 X2 4200+@2200MHz//MSI K8N Neo4 Platinum//ST 2x1024 DDR 400 CL2 // Seagate 80 Gb ST380815AS//Seagate 320Gb ST3320620AS//Gigabyte 8800GTS 512Mb//Chieftec CA-01B-B-SL//Chieftec 550W//LG F900P//Plextor DVD-RW PX-810SA// LiteOn DVD DH-16D2S
Laptop :
Acer 5520G - AMD Turion TL-56\\Nvidia 8400M GS\\2Gb ddr2\\WD 160Gb sata
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

U takvim vremenima se nabavljaju naslovi koji imaju manji hype,ja bih tako rado htio next life,ili se ponovo proigravaju stare igre...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Haha...vrlo jednostavno - kada je susa ne igra se nista...cekaju se nove igre...valjda..:)

Inace vec je standardno susa poslije blagdana pa sam se vec i naviknuo na to tako da previse i ne obracam pozornost na to. Crysis me lijepo zabavio kada je izasao takodzer i CoD4...The Witcher...eto to se igra kada je usa posto je duga igra i ima replay vrijednost.

Beer: Helping ugly people have sex since 1862!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vexii kaže...

Haha...vrlo jednostavno - kada je susa ne igra se nista...cekaju se nove igre...valjda..:)

Inace vec je standardno susa poslije blagdana pa sam se vec i naviknuo na to tako da previse i ne obracam pozornost na to. Crysis me lijepo zabavio kada je izasao takodzer i CoD4...The Witcher...eto to se igra kada je usa posto je duga igra i ima replay vrijednost.

Ma najgore od svega je sto vise nije susa samo nakon blagdana nego igara nema do ljeta skoro nikakvih - onda izadje nekoliko da potraje tokom ljeta i onda od rujna krece suluda navala :(
17 godina
neaktivan
Goran Racic kaže...
Vexii kaže...

Ma najgore od svega je sto vise nije susa samo nakon blagdana nego igara nema do ljeta skoro nikakvih - onda izadje nekoliko da potraje tokom ljeta i onda od rujna krece suluda navala :(

Slazem se u potpunosti s tobom. Najgora stvar je sto bacis silne novce za stroj s kojim mozes pokrenuti recimo crysis, a na godinu izadze jedna takva igra....

Beer: Helping ugly people have sex since 1862!
17 godina
neaktivan

U danima suse pisem dopisnice Funcomu uredno iscekujuci ulazak u betu AoC-a.... U medjuvremenu, na emulatoru kratim vrijeme s Raid Over MoscowCool

"Gori od čarobnjaka je samo njegov šegrt." M. Mouse
"I najbolji planovi često propadnu." Mirko S. Zlikovsky

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Susa i kako se borimo sa istom

Prvo sam presao crysis sa 8800 gts 320 mb,zatim sam ga presao sa 8800 gts 512 mb,i prosli tjedan sam stavio sli i prelazim ga po treci put (nadam se da je i zadnji).

17 godina
neaktivan

Istina, fakat se nema kaj igrat osim "starijih" naslova. I ja ubo prije jedno mjesec dana 22" wide monitor pa se gustam na naslovima poput Bioshocka,CoD-a4,World in Conflicta te nezaobilaznog Warhammera 40k. Da me se pita jedino kaj cekam sad je Starcraft II, dusu dao za to. Jedino me brine kaj nisam Witchera jos uspio nabavit Šutim

...:::Anime Phreak:::...
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 13:45 (Aral).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja neznam odakle vama ljudi toliko vremena zar ne trebate radit,fax,škola,žene a treba se i izać vani pit ponekad, ali ako vam je stvarno dosadno i mislite da imate puno slobodnog vremena pocnite igrat wow i otkrit će te da nemate slobodnog vremena hiihihi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj put "susu" malo lakse podnosim jer sam nedavno presao sa 7600gt na hd3870 pa gustam u "novoj" grafici, npr bioshocka. Uz to, uskoro izlazi novi Rainbow Six Vegas, pa sam jos jednom odigrao ODLIČAN prvi Vegas (da se podsjetim kako ide "prica" i gdje je stala). Svakome tko voli pravu akciju (kao onu u FEAR-u) preporucio bih Vegas1 i ovaj nadolazeci koji ce sigurno biti jos bolji.

Crysis vrlo dobro radi i na mojoj skoro pa prosjecnoj konfiguraciji, ali druga stvar je sto igra zaista i nije nista posebno, Far Cry je bio puno veci dozivljaj... crysis je tak... ak nema nista bolje... za malo popunit vrijeme izmedu bioshocka i rainbow six-a.... Eh da i tu je C&C tiberium wars koji takoder nelose izgleda na novoj 3870, a o samoj igri ne treba nista reci, meni najbolji rts ikad.

Evo jos mjesec dana pa dolazi R6 Vegas2, Far Cry 2 (nadam se bolji od crysisa) i jos par igri. (a u rezervi imam flight simulator i zadnji tomb raider). Pozdrav

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice