Je li SteamOS vrijedan instaliranja?

poruka: 7
|
čitano: 842
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Otkad je SteamOS najavljen, razmišljam dali da ga instaliram, pa postam ovo, da pitam korisnike SteamOSa dali je vrijedan brisanja svih podataka na kompjutoru? Sve što znam je da je baziran na Linuxovom softveru, te da izgleda skoro kao običan Linux. Svi koji imate SteamOS (ili nemate), možete li mi reći dali je vrijedan brisanja SVEGA? I još nešto informacija o OSu ako mi možete reći.

Kada padneš na dno, ostani dolje, a kad se nitko ne nada- izleti na vrh!

0 0 hvala 0
14 godina

Zašto bi morao brisati sve da isprobaš OS? A što se naslova tiče, ne vidim zasad poantu SteamOS-a. Eventualno ako Valve planira neke ekskluzive, ali teško da će pridobiti bitan broj korisnika u bližoj budućnosti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Je li SteamOS vrijedan instaliranja?

Na stranici sam našao da ako instaliraš SteamOS izbriše sve živo.

9 godina
odjavljen

Jesi ti ikad instalirao ijedan OS? Ocigledno nisi ;)

Probati mozes u vrtualci ili kao dual boot a podatek napravis kopiju ako vec nemas...

17 godina

Zakaj bi itko htio instalirat SteamOS? To je okrljašteni linux namijenjen isključivo igranju igara sa Steama, a nisu uspjeli nakon nekoliko godina razvoja ispeglati drivere ni OS tako da radi večina naslova dostupnih na Steamu.

Ako imaš windowse na kojima ti sve radi zašto stavljat SteamOS? Ako ti ne radi sve na windowsima, nema razloga vjerovat da će išta bolje radit na SteamOS-u. Ideja Steam OSa je izbacivanje računala/konzole koja će korisnicima biti jeftinija za windows licencu u odnosu na ona sa windowsima, ukoliko je korisniku samo do igranja igara. Sa druge strane prisiljen si odreći se SVEGA ostalog što dolazi i dostupno je na windowsima, a nije dio Steama.

Ne znam... za windowse koji su se mogli kupiti za 8-9€, a još uvijek ih ima oko 12-15€ (stranice poput Kinguin, ne u dućanu), ić se bavit SteamOSom... ništa na njemu ne radi bolje, već se na istom hardveru može koristit dio stvari bez potrebe za plačanjem windoza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ima smisla... Al sam pito samo onako... Zbog sira! ^^

9 godina
neaktivan

Samo sam mijenjao između windowsa xp, 7 i 10

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice