Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 730.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
MegaMass 2000 kaže...

Pa nitko nije ni rekao da je blokiranje ulaza bunkerisanje. Samo sam rekao što je bio logičan sljed. Lik je dobio na bunkerisanje i to je to.

Ne mogu se složiti s time.Cathon je previše forsirao u sitaciji u kojoj to nije bilo nužno. Drugim riječima Cathon je daleko više zaslužan za TLO-ovu pobjedu.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Pa nitko nije ni rekao da je blokiranje ulaza bunkerisanje. Samo sam rekao što je bio logičan sljed. Lik je dobio na bunkerisanje i to je to.

Ne mogu se složiti s time.Cathon je previše forsirao u sitaciji u kojoj to nije bilo nužno. Drugim riječima Cathon je daleko više zaslužan za TLO-ovu pobjedu.

Nema veze što je radio Cathon (to je njegov problem), Mali je dobio bunkerisanjem. Pa tvrdnja da se bunkerisanjem ne može dobiti u SC2 ne stoji.

Da li je Inter igrao prvo rezervirano protiv Barce, a zatim igrao bunker kad je ostao bez igrača? Da.

Da li je dobio na bunker? Da.

Da li je Barca mogla nešto napraviti drugačije? Vjerojatno da, ali to ne mjenja činjenicu da je Inter dobio na bunker.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Nema veze što je radio Cathon (to je njegov problem), Mali je dobio bunkerisanjem. Pa tvrdnja da se bunkerisanjem ne može dobiti u SC2 ne stoji.

Da li je Inter igrao prvo rezervirano protiv Barce, a zatim igrao bunker kad je ostao bez igrača? Da.

Da li je Barca mogla nešto napraviti drugačije? Vjerojatno da, ali to ne mjenja činjenicu da je Inter dobio na bunker.

Dobio je zahvaljujući odličnom cast-anju fungal growtha. Trebao bi pogledati part 2 malo bolje. Boldano je glupost.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
15 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
Dobio je zahvaljujući odličnom cast-anju fungal growtha. Trebao bi pogledati part 2 malo bolje. Boldano je glupost.

Taj fungal growth mi se čini nekak overpowered, radius mi se čini nekako velikim, mogli bi ga smanjiti, nešto učiniti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 21:49 (vgetik).
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
MegaMass 2000 kaže...

A prije toga je polomio zube na bunkeru.. Sve poslje toga je dobar counter i buildanje jedinica. Vrtimo se u krug. Lijepo sam ranije napisao da ga je dobio zahvaljujući bunkeru, a nakon toga counterom i to je to.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
PROTECTOR kaže...

A prije toga je polomio zube na bunkeru.. Sve poslje toga je dobar counter i buildanje jedinica. Vrtimo se u krug. Lijepo sam ranije napisao da ga je dobio zahvaljujući bunkeru, a nakon toga counterom i to je to.

Dobro, da se ne vrtimo u krug reci ti nama na kojoj je sekundi tog videa cathonluck polomio zube.

17 godina
neaktivan
vgetik kaže...
PROTECTOR kaže...

Taj fungal growth mi se čini nekak overpowered, radius mi se čini nekako velikim, mogli bi ga smanjiti, nešto učiniti..

Gadan je, gadno sj*be vojsku a u kombinaciji sa banelings-ima drobi sve pred sobom. Nisam siguran da bi smanjivanje radiusa pomoglo samom balansiranju igre.....

*edit - evo baš su u novom patchu roach-evima podigli supply na 2. Smanjenje radiusa bi ipak bilo previše.

**edit - mene više brine neural parasite :) Pogledajte sami  :) link

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 1:36 (PROTECTOR).
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

da li i vama djeluje retardirano da Banshee  može pucati po groundu a ne može po zraku ?         da li bi banshee trebala predstavljati neku vrstu teškog gerilskog  bombardera ?   to bi je jedino moglo opravdat, po meni, inače mi to nema nikakvog smisla.

Hedonism Is My LifeStyle

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

da li i vama djeluje retardirano da Banshee  može pucati po groundu a ne može po zraku ?         da li bi banshee trebala predstavljati neku vrstu teškog gerilskog  bombardera ?   to bi je jedino moglo opravdat, po meni, inače mi to nema nikakvog smisla.

Ne. Ne. Čudio bi se kakve meni stvari djeluju retardirano :D

Enivejz, ne kužim zašto tražiš opravdanje od ekipe. Ovo je očito najgora igra na svijetu, i nema razloga da nastaviš igrati... Shoo, shoo... :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 20:59 (Adisuki).
15 godina

Tko hoce legalan key za betu neka mi se javi na PM pa neka igra....a ne da se zeza sa nekim "zlim" silama!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Tko hoce legalan key za betu neka mi se javi na PM pa neka igra....a ne da se zeza sa nekim "zlim" silama!

ja bi key ko moze nek da Smijeh

hvala unaprijed

bas bih htio sc2 prek neta igrat AI je glup ko qrac na onim offline mapama

17 godina
protjeran
Adisuki kaže...
l)oolvl kaže...

Ne. Ne. Čudio bi se kakve meni stvari djeluju retardirano :D

Enivejz, ne kužim zašto tražiš opravdanje od ekipe. Ovo je očito najgora igra na svijetu, i nema razloga da nastaviš igrati... Shoo, shoo... :)

nemoj tako;

dobro kotiram u Copper ligi   divizija 266   ^^    ,  držim se u top 10  haha

Hedonism Is My LifeStyle
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
Adisuki kaže...

nemoj tako;

dobro kotiram u Copper ligi   divizija 266   ^^    ,  držim se u top 10  haha

Sorry, nisam mogao odoljeti :)

Inače ti odgovorim na svaki sitni i mogući komentar koji si imao za igru, samo dok mi ispiti završe.

btw. rasturaš :D

http://images3.wikia.nocookie.net/starcraft/images/4/43/Leagues_SC2_Game1.jpg

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ima ko koji za posudit ili dati

nisam ovdje dosao da zicam a i znam da je prekasno no mora biti negdje dobra dusa koja se ili zasitila ili razocarala pa mi key moze dat

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

nisam ovdje dosao da zicam a i znam da je prekasno no mora biti negdje dobra dusa koja se ili zasitila ili razocarala pa mi key moze dat

Igra se veže za B.net account, pa sad, ako je neko spreman posuditi svoj account nepoznatom, slobodno. Jesi poslao PM liku koji je gore ponudio? Najbezbolniji način da dobiješ key je da preorderaš na game.co.uk (danas je zadnji dan beta ponude). Čak mislim da je sigurna taktika preorderati, dobiti key, igrati i onda otkazati preorder par dana prije shipanja igre :) <-- http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/starcraft-starcraft-2/243.aspx?page=15&jumpto=958945&sort=asc&view=flat

&amp;amp;quot;In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'&amp;amp;quot;
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 11:14 (Adisuki).
15 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
TopForumaš kaže...

Inače se igra veže za B.net account, pa sad, ako je neko spreman posuditi svoj account nepoznatom, slobodno. Jesi poslao PM liku koji je gore ponudio? Najbezbolniji način da dobiješ key je da preorderaš na game.co.uk (danas je zadnji dan beta ponude). Čak mislim da je sigurna taktika preorderati, dobiti key, igrati i onda otkazati preorder par dana prije shipanja igre :)

poslao sam mu pm i nece odgovorit a znam sigurno da je procitao pm

sto se tice preorderanja ne drzim ja kreditnu u rukama nego moja stara tak da.....

17 godina
Patch mi se instalirava vec sat vremena a tek je na pola puta?!?! wtf?
Brže bi mi se skinula igra i instalirala nego ovaj šugavi patch a bojim se da poslije ide još jedan ili dva.
Kak da to sranje ubrzam?
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Patch mi se instalirava vec sat vremena a tek je na pola puta?!?! wtf?
Brže bi mi se skinula igra i instalirala nego ovaj šugavi patch a bojim se da poslije ide još jedan ili dva.
Kak da to sranje ubrzam?

Meni je prvi put išlo sve ok, mada sam morao forwardati sve moguće portove i sve moguće rupice očepiti :D

Drugi put kad sam skidao (nakon formata) mi je krenulo užasno sporo (valjda zbog preopterećenosti) pa sam izgooglao kako patchove možeš manuelno skinuti i instalirati:

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=24401524887&postId=243992802391&sid=5000#0

:)

EDIT:

Obrati pažnju da skineš EU verziju. Znači ekstraktaš svaki Update folder i pokreneš igru i ona se krene sama patchovati. I kad patchove imaš lokalno neki će ići sporije jer instaliraju neke teže stvari te javljaju serveru da je uspješno instaliran patch. Ako budeš imao problema samo javi :)

&amp;amp;quot;In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'&amp;amp;quot;
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 10:28 (Adisuki).
17 godina
Thx.
Skidam ručno jer je torrent prek kojeg to sve ide ultimativno govno.
17 godina
neaktivan
Ne preporučam otkazivanje preordera.
Osim što igra košta 35 funti, što je 300kn naspram 500 koliko će biti u nas, frend je to napravio i stavili su mu kreditnu i mail na svoju crnu listu te ne može više s tim kupovati.
To je glupo, jer se radi o drastično jeftinijem dućanu i najboljem za kupnju igara u Europi. Šteta je izgubiti tu priliku pokušajem prijevare za beta ključ.
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

skinem na njihov stranici patch-eve da izbjegnem ovo sporo downloadanje, i sve ih stavim u update folder i opet mi pocne downlaod gdje je i stao.

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...

skinem na njihov stranici patch-eve da izbjegnem ovo sporo downloadanje, i sve ih stavim u update folder i opet mi pocne downlaod gdje je i stao.

Da, ali bi trebalo čitati iz Update foldera i stvar će ići brže nego da skidaš (možda tek kad prešalta na idući patch).

To ti je patch workaround, a ne službeni način patchanja (tako da nije bulletproof) :)

15 godina
neaktivan
win32 kaže...

najgori su mi takvi pitas ih i onda sute

sta onda lazete da mozete key dat

15 godina

Mala poruka za svu bezobraznu ekipu i uvredljive poruke koje su mi poslali.....sta vi mislite da ja jasim tu na forumu svake sekunde!? Pise da sam logiran...to stoji...no ne znaci da sam i blizu kompa!

Dobio sam cca 20-ak PM u kojima me ekipa i pocela vrijedat sto neodgovaram na poruke! Pa koji je vama!? Jeste vi normalni!? Ako ne mozete sacekati jednu vecer tj. da prespavam i vidim PM i odgovorim vam onda ne znam o cemu mi to pricamo! Ne, nemam jedan cd key...imam ih cetiri! Tri sam podjelio, ostao je jedan...koji nece sigurno dobit netko od vas koji se onako na PM izrazava i vrijeda me (necu imenovat doticne i necu im cak ni odgovorit jer se ne spustam tako nisko).

Da bi dobili key, trebate imati BAR jednu original igru i na www.battle.net.....bez toga vam igra nece radit makar se moze skinit na odredeni nacin (ne preko torrenta ili nekih warez stranica), vec legalno!

Jos jedan key je ostao i dobiti ce ga osoba koja znaci ima jednu registriranu igru na navedenoj stranici i ima mogucnost skidanja Starcraft bete na battle.net-u...inace vam Starcraft ne radi unatoc dobrom cd key-u, a vi koji ste vrijedali lagano zaobicite moj PM jer mislim da sam i vise nego fer posto sam tri kljuca dao vec i dajem i ovaj zadnji...a vi vrijedate!

P.S.

@ TopForumas, ovo se odnosi i na tebe...ne visim tu 24h dnevno....a i mislis da cu ti dati taj key nakon sto mi ovo napises:

"dobro imas ti key ili nemas?

sta pricas okolo da imas ako kad te ja pitam samo sutis

ak nemas reci nemam i bok

treba mi key hitno"

Inace bilo je uvredljivih poruka koje necu c/p jer nisu bas prigodne......

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 13:35 (win32).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ja nisam vrijedao ja samo htio znati zasto sutis tak da znam dali mogu racunat na tebe ili ne

to je sve....

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

ja nisam vrijedao ja samo htio znati zasto sutis tak da znam dali mogu racunat na tebe ili ne

to je sve....

Gle stari, ja sam pitao još i prije tebe i nisam silovao tako da.. 

Lijep pozdrav ;)
15 godina

Zadnji, cetvrti kljuc je otisao clanu Dado_ZG78. Jedan od rijetkih koji nije vrijedao + javio se prvi!

P.S.

Ako slucajno dobijem jos koji rado cu ga podjeliti sa vama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 13:49 (win32).
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Zadnji, cetvrti kljuc je otisao clanu Dado_ZG78. Jedan od rijetkih koji nije vrijedao + javio se prvi!

P.S.

cestitam dobitniku i ispricavam se na bezobraznom zicanju

ali nisam vrijedao to je netko drugi tak da nebi mislili.....

17 godina
win32 kaže...

P.S.

Ni ja te nisam vrijeđao, a među prvima sam ti poslao poruku, pa mi svejedno nisi dao. Ali ako dobiješ još jedan, možeš li ga meni poslati?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 14:10 (crystal6).
15 godina

Hej ekipa, idemo u OT....ali ne mozete vjerovat koliko sam PM u roku ODMAH dobio!

Da imam jos koji key naravno da bih dao...imao sam cetiri komada i podjelio sam ih!

Dado_ZG78 je bio prvi i njemu sam na kraju zadnjem dao key posto sam cekao potvrdu dali ima acc na battle.net i cuvao sam ga za njega jer se prvi javio.

Ako sl. budem imao jos koji key (makar tesko), budem vam rekao ovdje ili cu vec nekome poslati na PM.

P.S.

Ne kuzim koja je to fora sa "laganjem" da imam cd key....nisam djete pa da se hvalim tko ima veci e-pen....

Uglavnom EOD i OEA.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice