Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 730.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
TopForumaš kaže...

evo i ja probao betu

naravno offline mode od teknogodsa

skinuo si par mapa i sta reci

super to izgleda jedva cekam srpanj 27. kad izlazi igra

jedino mi je zao sto mothership nema moci Time Bomb,Planet Cracker i crnu rupu Plač

zasto su to izbacili???

ili je to samo do bete a u finalnoj verziji ce biti toga??

Kakvog bi smisla imalo da u finalnoj verziji ubace? Inače u Single Playeru je moguće da MS ima te mogućnosti ali u MP nikako. Ti spellovi su OP i nemaju mjesta u MP-u. Njihovo predstavljanje je bilo samo mamac i eyecandy :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

kad gledam one stare video o demo gameplayu pojedinih rasa sve vise uvidam kako je blizzard izbacio jako jako jako puno stvari

meni se to ne svida znam da je to radi balansa ali mi ne pase

recimo battlecruiser nema vise onaj multi top koji melje zemljane jedinice

ima samo yamato top

banshee se nemoze vise clockat i sl. stvari....

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 19:30 (TopForumaš).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

kad gledam one stare video o demo gameplayu pojedinih rasa sve vise uvidam kako je blizzard izbacio jako jako jako puno stvari

meni se to ne svida znam da je to radi balansa ali mi ne pase

recimo battlecruiser nema vise onaj multi top koji melje zemljane jedinice

ima samo yamato top

banshee se nemoze vise clockat i sl. stvari....

Naravno da može.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

eee

isprobah betu  (hvala dermentoru na key-u), pa da i ja kažem koju.

kao 1. -  nikad nisam bio fan SC-a.  Zapravo, jedinicu nisam ni igrao nešt pretjerano.  Čini mi se da sam pokušao igrati kampanju tamo negdje 2002/03, ali već onda mi je izgledala prastaro, a i činila mi se kokainski nabrijana pa ju odbacih. Nije me privlačilo.   A izbaciše  tada i legendarni Warcraft 3 koji je po meni ultimativni vrhunac Blizzarda nakon kojeg sve kreće nagore (počevši od TFT-a).

Već od samog starta tu mi nešto smrdi i ne štima.  Zanemarivši činjenicu da je battle.net još uvijek valjda najsporiji sajt na internetu, za samu registraciju mi treba jedno 15-ak minuta.   Zbilja ne razumijem ZAŠTO BLizzardu treba toliko mojih podataka i toliko selektiranih kvačica da se slažemo sa svime i svačime. No dobro. Mora da je igra vrijedna toga.............

NOOOOOOOOOT !!!

Gdje početi...   prvo se jedno 5 sati čekalo da se sve ispačira.  Izgleda mi zbilja čudno i neobjašnjivo, ali ovo govno mi trenutno zauzima preko 5GB na hardu što je zaista i više nego previše ako uzmemo u obzir da se radi o beti sa 2-3 mape i multiplayer igranjem. dalje na red dolazi sučelje..."novo" Battle.net sučelje mi djeluje vrlo nezgrapno i nepregledno.  Al ajd...  da konačno isprobam i kako se to igra.

ja Random  vs  neki lik Terran.

Mislim, činjenica jeste da sam totalni noob i da me nikad nije previše privlačio Starcraft kao igra, ali ovo nema nikakvog smisla.      Cijela poanta svega je samo naštancati vojsku u što kraćem roku i to po mogućnosti koja bi mogla biti dobar counter za neprijateljevu.   Jednom kad se susretnete ako kojim slučajem spušite tu marljivo građenu vojsku, što se zapravo vrlo lako može dogoditi jer je akcija na mapi uistinu FRENETIČNA,  manje više to je gg. ili možda bolje reći VBG  (Very Bad Game).         

Od 3 rase najsmješniji su mi pak Protossi koji izgledaju totalno gej.   od cjelokupnog sučelja, glasanja, građevina itd.    

Grafika je očajna, i čini mi se kao da je zapela tamo negdje u 2007.    Mislio sam, možda su mi postavke na nekom mediumu nedaj bože, međutim  nažalost sve je bilo na Ultra.  Vjerujem da ih ne bi spasilo ni da ima Mega-Super-Extra-über-Ultra.           Glazba je  tragikomična, kao i zvukovi, osobito dok sam igrao s Terranima  (neka poluseljačka western svemirska tema?)

Da sumiram - Grafika = katastrofa

Zvuk    =  Očaj

Gameplay =  užasan   (najbolje igrati pod utjecajem speeda, kokaina ili velikih količina energetskog napitka)

Nikako mi samo nije jasno gdje je tu 8  godina uloženog truda ???

PA OVO JE STARCRAFT 1   U 3D   IZVEDBI !!!        

Najjadnije mi je od svega, što oni zapravo imaju obraza tako nešto izdati na tržište, i što je vrlo žalosno je činjenica da će zapravo masa ljudi kupiti ovo na neviđeno. Igru koja je totalno zastarjela po svim današnjim standardima, koja nema apsolutno niti malo originalnosti ni po ideji niti po izvedbi.  Kao da nas smatraju stokom za ispašu....

i tko god da žali što nema beta key, a da pritom nije žestoki ljubitelj jedinice, samo bih želio poručiti da vam uistinu nema čega biti žao,  na izbor imate stotine drugih boljih, ljepših i igrivijih igara.   Čak je i RA3 kojeg naxeem spominje bolji od ovog smeća iako je zapravo loša igra.   

Hedonism Is My LifeStyle

5 11 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se igra sviđa i bolja je nego sam očekivao, (micro management je bolji) ali da, slažem se u nekim stvarima o kojima ja već dugo pišem:

- većina igara je na "faster", najčešće zato što brzinom klikanja većina nadoknađuje nedostatak mentalnih kapaciteta (bez uvrede ovima pametnima i brzima) - RA3 nema prebrzih partija

- cijeli sistem igranja je bjesomučno i frenetično klikanje u naporu i pokušaju da zapravo pohvatamo sve te tisuće jedinica (nakon 10 minuta igre) - (zbog velikog HP-a jedinica, bitke traju duže i vremenska margina za pogrešku je nekoliko sekundi (ponekad i 10-15)

- niti jedna ozbiljna partija NIKADA ne ugleda jedinice preko tiera 2 - slobodno su u igri mogli ostaviti prve 3 jedinice - marince, i flame tenkove/ zealote i zerglinge (RA3 partije traju najčešće do kraja bez super-oružja, ali ponekad i s njima)

- rush je najbolja taktika: rani napad siguran je put do pobjede - po mogućnosti ubijanje harvestera (RA3 je dovoljno brz, ali i dovoljno spor da nudi puno taktika i rush je uglavnom nemoguć)

- igra ne nudi apsolutno nikakvu mogućnost oporavka od prve izgubljene bitke (RA3 nudi itekakvu - pametne odluke mogu okrenuti cijele partije nekoliko puta)

S čime se ne slažem:

- RA3 nije loša igra jer je makar bolji od SC

- SC2 meni izgleda lijepo.

Ali da, ni ja ne znam gdje su te godine :)

Nikako ne mogu prihvatiti činjenicu da se sve svodi na APM - (Actions Per Minute) - a svodi se u 90% slučajeva. RA3 je pokazao da ne mora biti tako.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 23:28 (naxeem).
16 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

...Protossi .... glasanja,...

lmao! Riknuo sam od smijeha na ovo :-D

Don't try to undertand if you weren't there... you felt different then - Marching off to War...
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Mene zivcira to, ako hoces dobiti ove bolje igrace, moras imati veliki apm. Igra je jednostavno prebrza, trebali su staviti najvecu brzinu na fast, pa bi svi igrali fast, misljenja sam da ima brze brzine od faster, da bi svi igrali na toj najvecoj brzini, jer bi svi pro igraci igrali na najvecoj brzini i tako bi i druge  odmah povukli za sobom.

A ove ostale primjedbe, pa ljudi ovo je starcraft, nije ni ra3 i ne znam ti koja jos strategija, bilo bi monotono da su sve iste. Ovako tko je fan starcrafta, zna sta moze ocekivati, tko je fan RA, zna sta moze tamo ocekivati.  Za svakoga po nešto.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

...

Joj, ovi su mi najdraži. Dobiju neku igru, odigra dvi partije, spuši obadvije i kažu da je igra smeće. Mora da nisi dovoljno brzo kliktao, znaš onda ti se jedinice brže štancaju. Probaj ponovo, samo brže klikći, sve ti je u kliktanju, klik, klik Namigiva..

17 godina
neaktivan
vgetik kaže...
l)oolvl kaže...

...

Joj, ovi su mi najdraži. Dobiju neku igru, odigra dvi partije, spuši obadvije i kažu da je igra smeće. Mora da nisi dovoljno brzo kliktao, znaš onda ti se jedinice brže štancaju. Probaj ponovo, samo brže klikći, sve ti je u kliktanju, klik, klik Namigiva..

O tome se i radi - Real Time STRATEGY gdje glavnu ulogu igra brzina kliketanja po UI-u..   haloooo?!?!  Gdje je tu strateško razmišljanje i reagiranje na protivnikove akcije (osim spomenutog bjesomućnog kliketanja)?

Single player kampanja još ima šanse biti OK (i to u prvom redu zbog priče), ali MP..   ne znam, ja sam iznenađen što toliko ljudi brije na taj SC..

P.S. jedna Dune II mi je bila bolji RTS od SC-a (stariji gameri će znati o čemu govorim Namigiva)

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

P.S. jedna Dune II mi je bila bolji RTS od SC-a (stariji gameri će znati o čemu govorim Namigiva)

A kad se covjek sjeti kako ju je BUG-ov recenzent popljuvao... mislim da je bio Galic, ne sjecam se.

Nego, imho, ni priblizno dobra kao prvi Dune, i s tim sam se uvijek slagao :-)

Sorry na offtopicu.

Don't try to undertand if you weren't there... you felt different then - Marching off to War...
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 17:10 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan
Gadzilla kaže...

Mene zivcira to, ako hoces dobiti ove bolje igrace, moras imati veliki apm. Igra je jednostavno prebrza, trebali su staviti najvecu brzinu na fast, pa bi svi igrali fast, misljenja sam da ima brze brzine od faster, da bi svi igrali na toj najvecoj brzini, jer bi svi pro igraci igrali na najvecoj brzini i tako bi i druge  odmah povukli za sobom.

Banalan primjer, ako hoces dobiti bolje CoD igrače moraš biti brz i spretan na klikaču i tipkaču, ako hoces dobiti bolje igrače u Heroes of Newerth moraš biti brz i spretan na klikaču i tipkaču, ako hoćeš dobiti bolje DoW igrače moraš biti brz i spretan na klikaču... Nastavi slijed. Tako je u svakoj igri, samo što ljudi kod nas imaju neke predrasude prema SC2 jer gledaju profiće kako igraju i misle da je svako takav.

Što se custom brzine tiče - ima 5 modova, pa ti biraj. Ja osobno sam igrao na normal, fast i faster, i nemam problema ni na jednoj razini. Uostalom, SC2 će imati/ima dobar matchmaking koji će me baciti da igram upravo sa igračima početnicima. Do sada sam igrao samo početnicima - nekad pobjedim, nekad izgubim :)

Dado_ZG78 kaže...

O tome se i radi - Real Time STRATEGY gdje glavnu ulogu igra brzina kliketanja po UI-u..   haloooo?!?!  Gdje je tu strateško razmišljanje i reagiranje na protivnikove akcije (osim spomenutog bjesomućnog kliketanja)?

Single player kampanja još ima šanse biti OK (i to u prvom redu zbog priče), ali MP..   ne znam, ja sam iznenađen što toliko ljudi brije na taj SC..

Radi se i o tome da je žanr REAL TIME strategy. Strategija je u tome da svaka akcija protivnika daje tebi na izbor brdo reakcija. Neki imaju iluziju da se u RTS-u sjedi i razmišlja ko kakav mudrac i onda napravi potez. Sve se radi on the fly te je poanta donošenje najbolje odluke u datom trenutku - bar što se strategijskog dijela tiče. RTS žanr people, look it up.

Što se oldskula tiče, i ja sam fan Dunea, i čak se ne bi iznenadio kad bi se on vratio u bliskoj budućnosti.

Poslije ispita napišem i koju za neke postove gore više. Za sada ću reći samo: Your logic is flawed, l)oolvl.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 17:53 (Adisuki).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ja sam gledao one battle reporte i david kim po meni ne pobjeduje jer ima odlican micro

jednostavno je iskusan i zna sto radi a ovo je tek manja prednost

naravno sta ja znam ja sam noob sto se tice starcrafta ali bi rado promjenio to

mozda kupim dvojku mislim da cu imat novaca pa da se bacim u vode online stratega ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

ja sam gledao one battle reporte i david kim po meni ne pobjeduje jer ima odlican micro

jednostavno je iskusan i zna sto radi a ovo je tek manja prednost

naravno sta ja znam ja sam noob sto se tice starcrafta ali bi rado promjenio to

mozda kupim dvojku mislim da cu imat novaca pa da se bacim u vode online stratega ;)

Battlereporti su zastrarjelo štivo. Gledaj stvari sa ovih kanala:

https://www.youtube.com/user/HuskyStarcraft

https://www.youtube.com/user/HDstarcraft

Ima jako poučnih i dobrih igara iz bete + zadnje igre su igrane na aktuelnoj verziji igre :)

btw. ja bi preporučio da preorderaš jer se cijena trenutno diže svakih malo. Kod nas će koštati oko 500kn, a sad još možeš dobro proći na game.co.uk (35funti, prije par dana bilo 30 funti). Pored toga, odmah dobiješ ulazak u betu ako naručiš do 15.05.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 17:59 (Adisuki).
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Kakaš o igri koju nikad nisi ni igrao kako spada (samim time ni ne čudi što pojma nemaš gdje je tu strateško razmišljanje i reagiranje). Igra ima urnebesno brz tempo i traži strašan multitasking, k tome dodaj i taktičko razmišljanje i dobiješ igru koja nije za casual rts igrača*.

*casual rts igrači - oni koje vole jednom rukom klikat a drugom se češkat po jajima.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina

"A izbaciše  tada i legendarni Warcraft 3 koji je po meni ultimativni vrhunac Blizzarda..."

cek da nadjem di mi je facepalm :-). Znam da se o ukusima nebi trebalo raspravljati, ali gdje si izvuko najveće govno od blizzarda i mašeš s tim ko zastavom :-). War III je sprdaona sa grafikom djeteta u pelenama! Dok je War II bio punokorvni primjerak rasnog konja... ;-)

Da nisi napisao tu rečenicu možda bi se malo i zabrinuo-ovako ostatak tvog teksta shvaćam kao najbolju preporuku da će SC 2 biti jaaako dobar! :-)

Za Dune se slažem da je jedinica bila bolja od 2-ke...

A u ovu raspravu o klikfestu vs brain mi se neda opet uvlacit. Imate prije pa čitajte... RTS. RT i S!

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 20:03 (Dala).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Evo odigrao sam partiju na normal - ovo je prava partija - kad imaš vremena za micro, a ne kad odlučuje lag :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
Gadzilla kaže...

Banalan primjer, ako hoces dobiti bolje CoD igrače moraš biti brz i spretan na klikaču i tipkaču, ako hoces dobiti bolje igrače u Heroes of Newerth moraš biti brz i spretan na klikaču i tipkaču, ako hoćeš dobiti bolje DoW igrače moraš biti brz i spretan na klikaču... Nastavi slijed. Tako je u svakoj igri, samo što ljudi kod nas imaju neke predrasude prema SC2 jer gledaju profiće kako igraju i misle da je svako takav.

Što se custom brzine tiče - ima 5 modova, pa ti biraj. Ja osobno sam igrao na normal, fast i faster, i nemam problema ni na jednoj razini. Uostalom, SC2 će imati/ima dobar matchmaking koji će me baciti da igram upravo sa igračima početnicima. Do sada sam igrao samo početnicima - nekad pobjedim, nekad izgubim :)

Pa ne mozes uspoređivati COd, HON, ajd DOW donekle sa SC2. Pogotovo COD koji nema veze sa rts-om i trazi se sasvim drugi skill. Pogotov kod velikog fighta, ako nes sjebes, a obicno se desi zbog brzine, jer svi igraju na faster, ode vojska i samo napises gg.

17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

hm

bio sam odlučio ipak pružiti drugu priliku starcraftu  (jer svaka igra zaslužuje drugu priliku a naročito blockbusteri ^^), pa da se revidiram

igram sa Terranima jer su mi donekle najlogičniji i manje više familijarni.

dakle problem najveći po meni u ovoj igri je statičnost.  Nakon što su uveli genijalan pristup u WC3 predstavivši heroje kao izuzetno značajan dio vojske  (sa puno osobnosti), ovdje je bilo što takvo potpuno izostalo.  Nema čak ni približno "herojskih" jedinica koje bi značile nešto više u borbi; sve je potrošna roba (pa čak i najskuplji uniti).

mehanika igre je otprilike ovakva - skupljaš vojsku, čekaš,  bunkiraš se koliko možeš, skupljaš vojsku.    Igrač koji je dovoljno hrabar i možda ima procjenu da bi mogao nešto napraviti odluči povući potez.

Jedna strana spuši 80-100% vojske.    Ako se gubitnik ne uspije na neki način obraniti u vrlo kratkom roku, igra je gotova.  Ako ne, opet je tu skupljanje vojske po mogućnosti da može što bolje kontrirati neprijateljevoj.  Također, ako igrate na mapama gdje je broj mogućih baza uz kristale 6-8, lako je moguće da će se partija nastaviti sve dok ne pobijedi onaj tko je uspio napraviti više ekspanzija, što je u konačnici vrlo naporan način pobjede.

Što mi je također prejadno je činjenica da su sve baze na mapi na neki način izdvojene, ili putem  nasipa ili nekim drugim načinom, što savršeno odgovara bunkerisanju što je meni osobno vrlo  gej.  Mislim, napraviti ratnu igru u kojoj je prva stvar koju radite da zabarikadirate bazu ?     Iskreno se nadam da ovo samo vrijedi za betu i da će biti ispravljeno u punoj verziji igre.

što je također zasad jadno jeste činjenica da ground unit koji izgleda najmoćnije (Thor)  je manje više  beskoristan i samo pravi gužvu u vojsci a u isto vrijeme je tako skup. efikasnost skoro na nuli.

Sveukupno, igra mi sama po sebi nema nikakvu dublju srž i čar.   Sve mi izgleda pomalo isforsirano, (pogotovo zbog takve brzine igre).  I da, znanje napamet svih mogućih kratica i ultra brza vještina tipkanja istih može itekako pomoći, no gdje je tu zanimljivost ?          Mršti se

Hedonism Is My LifeStyle

1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bunkiranje i skupljanje = brza ili dugotrajna, ali svakako bolna smrt.

Ja sam dobio ideju za novu taktiku i sad s tim mogu dobit koga hoću. :) Dok me ne skuže. :D

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja sam dobio ideju za novu taktiku i sad s tim mogu dobit koga hoću. :) Dok me ne skuže. :D

Jesi li voljan opisati taktiku? Možda je možemo usavršit :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 3:00 (PROTECTOR).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ja sam dobio ideju za novu taktiku i sad s tim mogu izgubit od koga hoću. :) Dok me ne skuže. :D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne baš.

Bunker + protunapad = pobjeda Zerg igraču.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 11:49 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Ne baš.

Da se razumijemo, TLO nije išao na bunkeriranje i sakupljanje. To mu nije taktika. TLO je izvrstan multitasker, tako da turtlanje samo nije nikad sigurna pobjeda. Uostalom, CauthonLuck je napravio par loših tech odluka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 17:19 (Adisuki).
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ne baš.

Da se razumijemo, TLO nije išao na bunkeriranje i sakupljanje. To mu nije taktika. TLO je izvrstan multitasker, tako da turtlanje samo nije nikad sigurna pobjeda. Uostalom, CauthonLuck je napravio par loš tech odluka.

Da se razumjemo, ono je bunker (prvo je zagradio ulaz kraljicama, a zatim.......), a ti to možeš zvati kako hoćeš. Teran je polomio zube na bunkeru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 12:04 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Da se razumjemo, ono je bunker (prvo je zagradio ulaz kraljicama, a zatim.......), a ti to možeš zvati kako hoćeš. Teran je polomio zube na bunkeru.

Možeš ti zvati to kako god ti hoćeš, ali činjenica je ta da je CauthonLuck kontrolirao cijelu mapu i da su mu se poslje nanizale serije pogrešaka. Evo jedan primjer, da je napravio barem jedan siege tank mogo je dobit tu partiju, ali neću o tome što bi bilo kad bi bilo..

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 13:40 (vgetik).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ajde pogledao sam još nekoliko partija na YouTube-u i kad se čovjek ufura možda ipak nije tak loša igra.

Još ću početi razmišljati o kupnji i uvježbavanju Belji se

(prokletstvo, a baš sam mislio malo se posvetiti LOTRO-u na nekoliko mjeseci..)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vgetik kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Možeš ti zvati to kako god ti hoćeš, ali činjenica je ta da je CauthonLuck kontrolirao cijelu mapu i da su mu se poslje nanizale serije pogrešaka, evo jedan primjer da je napravio barem jedan siege tank mogo je dobit tu partiju, ali neću o tome što bi bilo kad bi bilo..

I popušio zbog bunkera. Dakle, Mali je dobio bunkerisanjem i kontra napadom.

15 godina
neaktivan

Prije bih rekao zbog vlastitih živaca i mišlju da ide ka pobjedi.

17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Blokiranje ulaza je pametan (i logičan) potez i nema veze sa bunkerisanjem. Postavljanje spine crawlera je ,u neku ruku, bunkerisanje ali u onoj situaciji i nužnost!

17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Blokiranje ulaza je pametan (i logičan) potez i nema veze sa bunkerisanjem. Postavljanje spine crawlera je ,u neku ruku, bunkerisanje ali u onoj situaciji i nužnost!

Pa nitko nije ni rekao da je blokiranje ulaza bunkerisanje. Samo sam rekao što je bio logičan sljed. Lik je dobio na bunkerisanje i to je to.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice