Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 717.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Starcraft 2
Trabant601 kaže...

btw,koja bi liga bio comp dok igras protiv njega na insane,znaci najteze

Ma comp na bilo kojim postavkama nije ni blizu pravom igraču.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
Trabant601 kaže...

naravno da nije,no definitivno je nekad i bolji,pa me zanima na kojem je nivou,ja mislim da bi bio gold negdi definitivno..

16 godina
Trabant601 kaže...
xxxxx kaže...
Trabant601 kaže...

naravno da nije,no definitivno je nekad i bolji,pa me zanima na kojem je nivou,ja mislim da bi bio gold negdi definitivno..

komp uvjek radi jednu te istu strategiju tako da ga se lako countera, jedino je problem što insane vara s resursima tako da radi stvari za koje nema ni blizu resursa(npr. insane zerg bere s jedne baze, baci 3 macro hatcha i iz svih pumpa jedinice lol)

13 godina
protjeran

16 godina
Logi73 kaže...

Baš sam vidio, psy je trebao igrati normalno, ali ovako je se totalno uplašio da nije znao šta radi lol.

13 godina
protjeran

Neka je izgubio, idra legendooooo :)  samo mi je zao sto nije nesto opsovao hehe savladao ga je kao mali klinac hehe

14 godina

A nek je bar nekog.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
17 godina
Keops kaže...

A nek je bar nekog.

Hehehe so true

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Alo ljudi!

Ima zainteresiranih za vježbanje sc-a ? Osobno sam terran iz GOLD lige, tražim prije svega zerg i terran igrače za praksiranje, i protosi su dobrodošli ( njih jedino ownam, protiv ostalih sam loš :D ).

Pošaljite mi pp poruku ako ste zainteresirani :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima!! JA mozes pomoci

13 godina
neaktivan
Qwaky kaže...

Alo ljudi!

Ima zainteresiranih za vježbanje sc-a ? Osobno sam terran iz GOLD lige, tražim prije svega zerg i terran igrače za praksiranje, i protosi su dobrodošli ( njih jedino ownam, protiv ostalih sam loš :D ).

Pošaljite mi pp poruku ako ste zainteresirani :)

Mozes meni pomoc oko vježbanja

ja sam terran

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Steelseries Balkan Cup ONLINE (traje do kasno u noc)

http://www.twitch.tv/scgamerhr

Starcraft 2 Croatia - www.sc2croatia.com

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

IMA TKO MOZDA ACC ZA STARCRAFT II

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

ee ima li neki privatni server za starcraft2

0 0 hvala 0
16 godina

ajde klinjo dosta kapsova i nema privatnih accountova niti ti nitko neće pokolniti

13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Gledao sam sc2 na youtubeu a igrao sam i jedinicu... Predobra igra!!! Uskoro ću je i kupiti pa me zanimaju neke stvari.

Koja je po vama najbolja rasa za početnika?

Mogu li se praviti grupe vojnika? Npr. ja kliknem na zergling-a i on mi automatski odabere grupu koju sam prethodno napravio?

Je li zerg underpowered?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ethernithy kaže...

Gledao sam sc2 na youtubeu a igrao sam i jedinicu... Predobra igra!!! Uskoro ću je i kupiti pa me zanimaju neke stvari.

Mogu li se praviti grupe vojnika? Npr. ja kliknem na zergling-a i on mi automatski odabere grupu koju sam prethodno napravio?

Je li zerg underpowered?

Teško je reći koja je najbolja za početnika, mada ja generalno savjetujem ljude da krenu sa terranom. Mogu se raditi grupe unita, odnosno hotkeyat dio vojske ili cijelu vojsku. Teško je reći, netko govori da je zerg preslab, netko da je prejak, ali generalno tu je negdje u balansu.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
14 godina
ethernithy kaže...
Je li zerg underpowered?

Zerga je najteže svladati i težak je za početnike, ali definitivno nije underpowered. Počni s Protossom ili Terranom.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
neaktivan
mata_87 kaže...
ethernithy kaže...

Je li zerg underpowered?

Teško je reći koja je najbolja za početnika, mada ja generalno savjetujem ljude da krenu sa terranom. Mogu se raditi grupe unita, odnosno hotkeyat dio vojske ili cijelu vojsku. Teško je reći, netko govori da je zerg preslab, netko da je prejak, ali generalno tu je negdje u balansu.

Keops kaže...
ethernithy kaže...
Je li zerg underpowered?

Zerga je najteže svladati i težak je za početnike, ali definitivno nije underpowered. Počni s Protossom ili Terranom.

Hvala počet ću s terranom. Znam još iz starog sc za terrane da su mješavina zerg-a i protoss-a a protossi su jaki ali su im vojnici skupi. Kako se to hotkey-aju grupe vojnika?

Znate li možda gdje mogu online ili u rh kupiti prvi sc i brood war? Tako bih rado zaigrao stari sc...

14 godina

Ako mislimo na isto onda je ctrl+1,2,3,4,5,6,7,8,9,0. Napominjem da ako želiš označiti samo jednu grupu jedinica(npr. samo marince ili samo scv-e) onda double-click na jednog od te skupine.

Uostalom imaš sve u ovom videu

13 godina
neaktivan
Keops kaže...

Ako mislimo na isto onda je ctrl+1,2,3,4,5,6,7,8,9,0. Napominjem da ako želiš označiti samo jednu grupu jedinica(npr. samo marince ili samo scv-e) onda double-click na jednog od te skupine.

Uostalom imaš sve u ovom videu

Da, na to sam mislio hvala.

17 godina
neaktivan
ethernithy kaže...

Je li zerg underpowered?

Igram zerga, i sto se tice mehanike, nije najteza nego je drukcija od ostalih rasa, kad polovis osnovne hotkeyeve i nacin na koji queenovi funkcioniraju vrlo je lagano macrat (radit vojsku, radnike,nove baze) i istovremeno stancat vojsku bez da moras previse gledat u bazu.

Zerg je po mom osobnom misljenju trenutno najmocnija rasa, samo sto ladder ima lose mape za zerga u globalu. (mapa je zergu izrazito bitna).

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Zašto svaki veliki turnir mora dobiti Terran :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zodiak kaže...

Zašto svaki veliki turnir mora dobiti Terran :)

Trolaš ga trolaš, ha ?? {#}

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
Starcraft 2
Novosti o HotS:
http://us.battle.net/sc2/en/blog/4833874/Developer_Update_Heart_of_the_Swarm_Multiplayer-4_11_2012#blog

Meni se cini da je to jos daleko od gotovog proizvoda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...
Novosti o HotS:
http://us.battle.net/sc2/en/blog/4833874/Developer_Update_Heart_of_the_Swarm_Multiplayer-4_11_2012#blog

Meni se cini da je to jos daleko od gotovog proizvoda

Ove godine teško, vjerovatno prvi il drugi kvartal sljedeće.

Potpis
16 godina
Starcraft 2

Samo se nadam da neće izbaciti carriere kako su rekli u hots-u, oni su mi nekako dragi od bw-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

http://issuu.com/williamdahlstrom/docs/glhf_magazine_april_issue?mode=window&backgroundColor=%23222222

Interesantan časopis koji pokriva samo jednu temu, StarCraft :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Nove testne balance promjene.

Overlordovima brzina povecana sa 0.4687 - 0.586 (puno veca promjena nego sto se cini)

Queenovi se radjaju sa 50 energije (tumor + inject all the way)

Vrijeme izgradnje observera skraceno sa 40->30 sekundi.

Kao zerg jedino sto mogu rec je fak jea, napokon scouting early game.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bistri kaže...

Nove testne balance promjene.

Overlordovima brzina povecana sa 0.4687 - 0.586 (puno veca promjena nego sto se cini)

Queenovi se radjaju sa 50 energije (tumor + inject all the way)

Vrijeme izgradnje observera skraceno sa 40->30 sekundi.

Kao zerg jedino sto mogu rec je fak jea, napokon scouting early game.

Da vidio sam. Kao zerg sa overload brzinom se definitivno slažem. Konačno ćemo moći smjestiti 2 overload-a na dobre pozicije prije nego ih marinci rasturaju (dobro ne vrijedi na super velikim mapama kao taldarim), isto tako scaut oko 5-7 minute protiv ffe toss-a će vidjeti puno više nego prije.

Queen sa 50 energije, hmm, ne znam baš, lagani abuse u zvz. Odeš 15 hatch, postaviš 2 spine-a na ulaz, napraviš 4 kraljice i možeš dronati ko kralj i još k tome širiti creep ko lud (bainling presure nestaje, mislim da i igra sa bainlama potpuno). E prednost s druge strane protiv ostalih rasa je enormna. Moći češ sa dvije kraljice i par lingova lagano obraniti bunker rush ili cannon rush (kraljice imaju dva transfuze-a, mogu dugo tankati). Ili brzo širenje creepa sprječava late bunker rush.

Obs vrijeme izgradnje mi izgleda kao ok buff (većina tossova igra jako greedy taktike u zadnje vrijeme, pa većinom igraju u mraku i teško metagame-aju). Ovime će lakše doći do nekih informacija i prije do imortala (još uz to da će biti cronoboostan biti će to oko 20sec).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice