Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 717.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Starcraft 2

terran op :/

www.mmo-balkan.com
16 godina
Trabant601 kaže...

pa evo sad gledam iem,nema vise ni jednog zerga upolufinalu,svi ispali relativno rano..

turnir u kojem nije bio niti jedan top zerg kao drg, stephano... uglavnom nedugo je bio post na teamliquidu s statistikama i td koje pokazuju...

edit: i ghost nerf nam je sada pokazao da je terran imao previše alata za tier3 zerg unite jer i nakon patcha mogu dobit zerga

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 17:17 (acca).
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

u koliko sati pocinje finale?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2
Te zergove treba nerfat jer su totalno op ovaj stephano od 100 gejmova pobjedi 98
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

kakvo odlicno finale,stvarno si je MC dao truda , pogotvo zadnji match.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zaba88 kaže...
Te zergove treba nerfat jer su totalno op ovaj stephano od 100 gejmova pobjedi 98

aha, ja znam jednog terrana koji od 100 igra 99 zgubi u broncu. TERRANA TREBA BUFFATI. 

see what i did there...

17 godina
Starcraft 2

Je tko pratio pro monobattles tournament ??

Stvarno jedan od boljih turnira, ne igrama, nego zabavom. Bilo je trenutaka dok sam se nasmijao do suza, npr situacija (Quantic vs EG) gdje Quantic nije imao niti jednu jedinicu koja bi mogla ubiti Thor-ove koje je imao EG (DeMuslim). I Huk se opet dokazao kao TROL master 3000.

Stvarno sve u svemu fenomenalna zabava.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
16 godina
dado2202 kaže...

Je tko pratio pro monobattles tournament ??

Stvarno jedan od boljih turnira, ne igrama, nego zabavom. Bilo je trenutaka dok sam se nasmijao do suza, npr situacija (Quantic vs EG) gdje Quantic nije imao niti jednu jedinicu koja bi mogla ubiti Thor-ove koje je imao EG (DeMuslim). I Huk se opet dokazao kao TROL master 3000.

Stvarno sve u svemu fenomenalna zabava.

Gledao, nisam vidio samo par zadnjih igara pa ću ih pogledati kada tb stavi na kanal jer nevolim se gubiti po arhivama na twittchu.

Samo sam se nadao da će destiny malo žešće BM-at huka :)

O hukovom trolanju tb-a da ne pričam lol.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
protjeran

ima li neki link ?

www.mmo-balkan.com
17 godina
Bejtman kaže...

ima li neki link ?

http://www.twitch.tv/totalbiscuit

Samo moraš kopati po arhivi, jer još replay-e nije TB stavio na svoju YT page.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
Starcraft 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

http://www.gamersject.com/

Ajmo bugovci, ko je u zgb nek navrati i zaigra , za E-SPORTS.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

gdje se na tom sajtu spominje sc2?

www.mmo-balkan.com
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Kliknes na veliki banner na sredini stranice, bio sam malo nejasan.

Rijec je o Bunnychallengeu turniru koji se odrzava krajem travnja te u sklopu njega ce se igrati i Starcraft II.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Steelseries Balkan Cup ONLINE

Turnir ce se odrzavati u Nedjelju, 25.03.2011. s pocetkom u 16h.

više informacija ovdje: http://www.sc2croatia.com/tournament-related/2141/

0 0 hvala 0
14 godina

Mogu li se broncaši prijavit ?

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
Keops kaže...

mogu, samo good luck protiv naših mastera i grandmastera :D

14 godina

A jbg, nisu svi master i gm. Nadam se da ću dobit nekog golda.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
Keops kaže...

A jbg, nisu svi master i gm. Nadam se da ću dobit nekog golda.

Navijam za tebe bro :)

I ja bi otišao na turnir da je bliže, ne zbog nadanja u ikakvu pobjedu nego jednostavno radi doživljaja.

14 godina
neaktivan
Starcraft 2

ja mislim da se ovaj turnir igra od kuće

ili?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 23:53 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

"Steelseries Balkan Cup ONLINE"

Igra se na battlenetu, kanal ce bit objavljen par dana prije turnira

0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

Online?

Mah ništa onda od toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
acca kaže...
Keops kaže...

istina, samo ja se vise bojim igrat protiv totalne njubine nego grand mastera iz razloga kad vidis build order od njubine neznas dal lik stvarno ima neki pl,an il buba bezveze,uvjerio se nekoliko desetaka puta{#}

16 godina
Trabant601 kaže...
acca kaže...
Keops kaže...

istina, samo ja se vise bojim igrat protiv totalne njubine nego grand mastera iz razloga kad vidis build order od njubine neznas dal lik stvarno ima neki pl,an il buba bezveze,uvjerio se nekoliko desetaka puta{#}

... glupo, jer protiv njubara jednostavno igraš standardne save buildove i nema šanse da izvedu solidni cheese....

14 godina
Starcraft 2

Zanimljivo, ja se bojim cheesa od strane gm i master igrača. Tipa neki cannon rush ili sl.

0 0 hvala 0
16 godina
Keops kaže...

Zanimljivo, ja se bojim cheesa od strane gm i master igrača. Tipa neki cannon rush ili sl.

lol... treba te biti strha bilo čega od njih... a u macro igri će se tek vidjeti koliko si lošiji :D

13 godina
neaktivan
Keops kaže...

ma to sam davno prebolio,al uvjek se zalomi neko proxy sranje tipa 3x baracks, ja ih obozavam radit lol

17 godina
Keops kaže...

Low - Mid masters većinom slučajeva neki teško branivi (ako ne skautaš na vrijeme) one base all in (recimo da je to cheese).

Npr. cloak banshee harras, dodavanje još marinaca, thora i siegeva i onda push sa scv-ima.

ili my favorite, helion + marauder + scv

Tu su još vrlo popularne toss taktike, one base collos, mass zealot imortal, dt expo itd.

Za zerga ih baš i ne znam osim ling roach all in, one base muta.

Kod svake od tih ako se obraniš, pobjeđuješ (osim možda kod terrana, jer ima OP mule). Ali opet pazi, ti igrači ti igaju taj jedan te isti build konstantno, tako su i došli u masters, pa su im timinzi skoro pa na sekundu. Trebaš jako dobro skautati.

17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Jeli netko pročitao ovo? Preporuka.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

btw,koja bi liga bio comp dok igras protiv njega na insane,znaci najteze

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice