Star trek: bridge commander

poruka: 93
|
čitano: 10.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Star trek: Bridge commander

Dakle, imam star trek bridge commander pa me zanimaju 2 stvari

1.) Zasto mi kada se zelim pridruziti drugim serverima u multiplayeru pise "Your version of the game is different than hosts: 60" Kako cu ja saznati koja je moja verzija i kako je "upgradati"?

2.) Moze li se ova igra kao i verzija kobayashi maru igrati preko xfirea?

tnx!!

Google is your friend!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Star trek: Bridge commander
passat kaže...

Dakle, imam star trek bridge commander pa me zanimaju 2 stvari

1.) Zasto mi kada se zelim pridruziti drugim serverima u multiplayeru pise "Your version of the game is different than hosts: 60" Kako cu ja saznati koja je moja verzija i kako je "upgradati"?

2.) Moze li se ova igra kao i verzija kobayashi maru igrati preko xfirea?

tnx!!

Vjerovatno ti tamo piše koji kobayashi maru koriste.

Najnoviji ti je onaj 1.1 beta ili tako nešto sa sitnim update-om. Skini to pa probaj.

Meni se to neda igrat u multyplayeru jer cheataju, više je igra orjentirana na single player.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan

Mozda bi se onda mi forumasi mogli skupit pa zaigrat,.. nek netko kreira, stavi password (npr. ja Smijeh) i udri!

Nek nas je 5-6 i dosta,.. 3 vs 3.

Google is your friend!!!
17 godina
passat kaže...

Mozda bi se onda mi forumasi mogli skupit pa zaigrat,.. nek netko kreira, stavi password (npr. ja Smijeh) i udri!

Moraš priznat da osim meni i tebe vjerovatno nitko ni neigra bridge commander na forumuSmijeh

16 godina
neaktivan

hahaah, vjerojatno si u pravu,(100% si u pravu) al evo ja sam se potrudio pa sam nasao jos jednog komandera..

3 down, 3 to go!!

Google is your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 19:11 (passat).
16 godina

Igram ja, al imam isti problem ko passat...

BTW: Jel vi igrate KM ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igram ja barem jednom tjedno po sat, dva...

Zna bit dobra ekipa online, ima cak neki hrvatski klan, igrali smo par puta i tako..

Odlicna igra, steta sto nitko ne igra..

p.s. km se igra naravno..

MSI 790FX-GD70, AMD TWKR, XFX4830 CF, Enermax 535w, 2x2 GB DDR3, F1 500Gb, TT Mambo, Razer Barracuda AC-1, Razer Deathadder, Razer Tarantula, Razer Exactmat, Razer Barracuda HP-1, Samsung P2270
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 19:32 (C.J.B.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Hyperion kaže...
passat kaže...

Moraš priznat da osim meni i tebe vjerovatno nitko ni neigra bridge commander na forumuSmijeh

Lažeš! Al istina, nisam dugo igral...Mršti se, a sad niti vremena nemam

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
17 godina

Recimo sutra u 14h ili sutra navečer, nabavite svi najnoviju veziju KM-a i nemojte ju dodatno mod-at jer nećemo biti kompatibilni.

Kobayashi Maru 2009.12 Beta - 930MB do 1GB

+

Kobayashi Maru 2010.02 Beta Update - 3MB

http://www.bckobayashimaru.de/ws/index.php?id=downloads

Preporučam da skinete .rar, najmanji je i najlakši za instalaciju (samo treba kopirat u glavnu datoteku i sve overwrite-at, uostalom to trebate znat, tak se i instalirava 95% modova za bc)

Ako još neznate pratite i projekt star trek excalibur, sistem igre je isti kao i u BC-u samo sa novim engine-om, 10x boljom grafikom (DX9), i 10x više mogućnosti. Još se radi,ali kad dođe rulat će u to nesumnjam.

galaxy preview ->

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 19:40 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Star trek: bridge commander

passat     

Hyperion      

Don Strongtoni

C.J.B         

1domagoj1   

dzan        

^^^^^^^^^^^^^^

popis buducih clanova (sa uređivanjem nakon dolaska novih Smijeh)

@C.J.B. jel se tebi događa "version 60" problem? I jel igras KM ili..?

Google is your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 21:32 (passat).
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Recimo sutra u 14h ili sutra navečer...

Mislim da bi bilo bolje navecer..

Google is your friend!!!
16 godina
C.J.B. kaže...

p.s. km se igra naravno..

passat kaže...

C.J.B:  ?

Evo odgovor...

Bolje navecer, vrijeme rucka je oko 14h...

17 godina
passat kaže...
Hyperion kaže...

Recimo sutra u 14h ili sutra navečer...

Mislim da bi bilo bolje navecer..

I ja, po danu su gosti.

Ah moram sutra uninstalirat cijeli BC i napravit clean install.

18 godina

Sutra teško, jer je Uskrs pa idem rodbini u Zagorje, a i ovo treba skinut, a nemam flat, pa moram do frenda, a stvarno ne znam kad ću se sutra vratit. Al uglavnom, you can count me in (al neki drugi dan).

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Sutra teško, jer je Uskrs pa idem rodbini u Zagorje, a i ovo treba skinut, a nemam flat, pa moram do frenda, a stvarno ne znam kad ću se sutra vratit. Al uglavnom, you can count me in (al neki drugi dan).

Mislim da si u pravu,.. Mogao bi i ja sutra ali jedva, jer cu bit u ratu sa vremenom..

Onda ponedjeljak?

Google is your friend!!!
16 godina
Hyperion kaže...

I ja, po danu su gosti.

Skoro zaboravio da mi pol familije dolazi sutra... (Nije svaki dan da mi je rodendan na Uskrs >_>)...(A i stigem vjezbat malo xD)...

Tak da bolje u ponedjeljak...

16 godina
neaktivan

Vecina servera su na KM 1.0 verziji, evo danas sam bas odigrao jednu partiju na toj verziji..

MSI 790FX-GD70, AMD TWKR, XFX4830 CF, Enermax 535w, 2x2 GB DDR3, F1 500Gb, TT Mambo, Razer Barracuda AC-1, Razer Deathadder, Razer Tarantula, Razer Exactmat, Razer Barracuda HP-1, Samsung P2270
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sve to stoji samo mozda nisi vidio da samo MI forumasi zelimo igrati jedni protiv drugih, jer kao sto je Hyperion rekao da na vecini ostalih servera se sluze cheatovima, pa onda i sama igrica gubi smisao!

Google is your friend!!!
16 godina
neaktivan

Ja recimo jos nisam vidio da netko koristi cheat, a odigrao sam dosta online meceva..ali nema veze, ako cemo vec igrat, onda se samo treba dogovorti za verziju i to je to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Joj najbolje mi je bilo kada sam uzeo vorchu i htjeo ovog jednog sovereigna skinut. E ti distruptori su beskorisni bili, lik je imao neke cheatove za izbjegavanje. Trebali ste vidjeti te akrobacije što je radio sa brodom isti vrag i sa torpedima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolje bi bilo da se mi (sto vec i jesmo) usuglasimo oko verzije pa da svi mozemo igrat,.. Da sad netko ima obicni bridge commander pokazao bi mu ja sto je igrac

Google is your friend!!!
16 godina
Hyperion kaže...

Recimo sutra u 14h ili sutra navečer, nabavite svi najnoviju veziju KM-a i nemojte ju dodatno mod-at jer nećemo biti kompatibilni.

Kobayashi Maru 2009.12 Beta - 930MB do 1GB

+

Kobayashi Maru 2010.02 Beta Update - 3MB

http://www.bckobayashimaru.de/ws/index.php?id=downloads

Preporučam da skinete .rar, najmanji je i najlakši za instalaciju (samo treba kopirat u glavnu datoteku i sve overwrite-at, uostalom to trebate znat, tak se i instalirava 95% modova za bc)

Ovu verziju bi svi trebali imat, najnovija je...

16 godina
neaktivan

sad sam odigrao neka 2-3h u komadu, zakon ekipa..neki usf klan (britanci uglavnom)

jos uvijek se igra na 1.0 verziji jer kazu da je ova nova beta jos dosta zbugirana, ceka se da izade kompetna nova verzija..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
C.J.B. kaže...

sad sam odigrao neka 2-3h u komadu, zakon ekipa..neki usf klan (britanci uglavnom)

jos uvijek se igra na 1.0 verziji jer kazu da je ova nova beta jos dosta zbugirana, ceka se da izade kompetna nova verzija..

Hm,. ti predlazes verziju 1.0, posto ja uopce nisam skinuo KM svejedno mi je , al da cujemo druge?

Jel netko ima iskustva ili ako je netko iz "naseg klana" vec skinuo betu da ga ne zamaramo sa ovom 1.0?

Google is your friend!!!
17 godina

Mislim ono skineš i jedno i drugo za manje od 1h tak da meni svejedno,a ionako već imam obadvoje na hardu i cca 35-40 dodatnih modova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Mislim ono skineš i jedno i drugo za manje od 1h tak da meni svejedno,a ionako već imam obadvoje na hardu i cca 35-40 dodatnih modova.

hehe, lako je tebi kad imas flat. Ja tek od ovog mjeseca imam 10GB, za razliku od proslih 1GB, pa sam stoga ovaj mjesec odlucio "malo" uzivat!Osmijeh I znas li mozda ili netko drugi, kolika je tarifa potrosnje po satu igranja tako tih igrica multi online?

Google is your friend!!!
16 godina

Pa samo 1.0 postoji, ono je beta patch a ne 1.1 verzija....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Pa samo 1.0 postoji, ono je beta patch a ne 1.1 verzija....

Soryy, my mistake

Google is your friend!!!
17 godina

Racunajte da igram i ja. Vec imam KM1.0 ali nije problem skinuti novi ako se tako dogovorimo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dzan kaže...

Racunajte da igram i ja. Vec imam KM1.0 ali nije problem skinuti novi ako se tako dogovorimo.

That´s the spirit!! Cool

Google is your friend!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice