S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

poruka: 207
|
čitano: 59.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

morat cu vidjet sta cu sa tim PDA-ima... sad sam sa freedom jer sam bio sa stalkerima pa sam presao igricu, pa sam se vratio da se joinam sa freedomima, pa sad kad pređem to sa freedom onda ću se vratit natrag do onog SAVE-a prije joina sa freedom-om pa ce use joinat sa dutyem i tako... Smijeh

17 godina
neaktivan
powerslave kaže...

A jel se isplati igrat za duty?

Koji su vam bolji?

Ja sam igrao samo za stalkere dosad

u pon cu postat mapu koju sam nasao na netu koja opisuje cijelu igricu sa svim zadacima i pozicijama artifakta...
tako cete znat kad se mozete joinat kome i sta ce se desit, sta dobivate za nagradu itd itd
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan

Vidio sam vec tu mapu, ali zaboravio na kojoj stranici

Mislim da je to bilo vec tu na forumu

Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 12:20 (powerslave).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel tko cuo jel se radi kakav nastavak? Jel se ima sto u planu?

Onu atmosferu ne moze nitko kopirati...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 12:54 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo te ,mape

http://www.webalice.it/requena/game/stalkercs/stalkercs_map_zone.htm

Po mom misljenju freedom mi je bolji jer njihov mehanicar je bolji za upgradenje oruzja u snajpere,sto ja volim.Duty ti moze raszvit oruzja u vise assault tip(koji mi je bezveze)a freedom ima i bolji odjelo(freedom exo suit)koji koristim i odlican je

Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz MB Gigabyte P35-S3G,DDR II, SATA II Gigabyte GF 9800GT, 512MB DDR3,OC-ed 700/1715/900 2XDDR2 2GB PC6400 (800MHz),SuperTalent, CL5 Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma igrica je super.... Grafika 10 od 10 , relanost 0 od 10 kupovina, artifecti, sve super.... samo nije za svakoga... ne postoji ni jedna misija u igrici u kojoj se možeš zaletiti u rulju sa nepreciznim kalašom, ispucat sve metke na jednog lika, i poslije lupat ostale sa kundakom i nadat se nekom medic kitu u blizini... Sve u svemu... Nije loše...

PS good luck na crnjaku sutra Dog...

17 godina
neaktivan
fenix1986 kaže...

Ma igrica je super.... Grafika 10 od 10 , relanost 0 od 10 kupovina, artifecti, sve super.... samo nije za svakoga... ne postoji ni jedna misija u igrici u kojoj se možeš zaletiti u rulju sa nepreciznim kalašom, ispucat sve metke na jednog lika, i poslije lupat ostale sa kundakom i nadat se nekom medic kitu u blizini... Sve u svemu... Nije loše...

Da, treba koristiti mozak i imati taktiku... sto je odlicna stvar...
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 2:20 (Luka).
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
fenix1986 kaže...

Da, treba koristiti mozak i imati taktiku... sto je odlicna stvar...
 Neznam bas :D
jedini "mozak" moras shvatit da metak ne putuje 150 metara u sekundi i da nemoze gadat tamo di si ti nanisanio, ostalo sve ide u glavu :D
ja igram sa upgradanom preciznosti sa assault rifel i predem cijelu igricu :D
imam 2 takve, vintar-TR301 i cijelu igru igram s njima
sniper mi ne dolazi u obzir jer koristim 60kg odijelo pa mi bude pretesko kad ulazim u onu bolesnjavu metaka :D
ovaj rifel gada sve u glavu :p
artifakte imam za endurance radiaciju health i bleeding i to je to :D
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan

uuuuu... sad smo počeli i sa vrijeđanjem..... superiška... meni igice služe za odmor mozga a ne da se zbog njih ješ više naživciram...

ali... stvar ukusa naravno...

17 godina
neaktivan
fenix1986 kaže...

uuuuu... sad smo počeli i sa vrijeđanjem..... superiška... meni igice služe za odmor mozga a ne da se zbog njih ješ više naživciram...

mozda si shvatio preosobno :D
nije bilo vrijedanje vec je rekao da se igrica svodi na koristenje mozga a ne ulaska u rulju od 50 ljudi i ubijes svih dok oni tebe ne pogode...
pricao je o upotrebi taktike i realnosti igrice
17 godina
neaktivan
fenix1986 kaže...

E upravo to, stvar ukusa! Nemoj sve shvacati preozbiljno! Ako hoces odmarati mozak, ima Unreal itd. (to su isto super igre samo nekada pase jedan tip nekada drugi)... Iako ne vidim kako S.T.A.L.K.E.R. moze umoriti mozak ali ajde...
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 10:26 (Luka).
16 godina

Pa nece ti stalker umoriti mozak,al ce te natjerat da tu i tam malo razmislis prije nego napravis neki korak,a ne samo trcati i pucati i ocekivat da ces ubiti 20 potpuno opremljenih neprijatelja(osim ak nemas onaj exo suit sa artifaktima ko ja,onda ih mozes sve s nozem ubit i nece me nis ozljeditSmijeh)

Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz MB Gigabyte P35-S3G,DDR II, SATA II Gigabyte GF 9800GT, 512MB DDR3,OC-ed 700/1715/900 2XDDR2 2GB PC6400 (800MHz),SuperTalent, CL5 Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto da nebi i dalje bio bedak koji govori o necemu a da nije probao... instalirao ja Shadows of Chernobyl... I tako wamo tamo... gubim se ja da vidim malo kako to sve ide... i odmah u prvih deset metara upadnem u rupu u kuci.. reko nije bed... tu su lojtre pa idem nazad gore!!! VRAGA CU JA GORE!!!! Nakerendao se tu neki paket / kutija / box i ne mogu ja na lojtre nikako... 10 MINUTA POKUSAVANJA! reko koji vrag??? nemam ja ni noza ni puske ni nisat da razbijem kutiju... odose zici... gasenje igrice... cedevita i kava... 15 min poslije drugi pokusaj... odmah kod trejdera po upute, pa kod wolfa po upute, uzeo stick od onog gada u car parku, (ubili me 7 puta jer sam imao samo pistoljcic), ali uz brojna sejvanja eto mene nazad sa stickom kod trejdera, vucem zasobom natrpano tjelo svega i svacega... prodo ja sve to, nabavio cak tamo neki kamen + 200 heltha... i kaze meni frend ( XIII )... odi izprovociraj Military, navuci ih da idu za tobom u selo i onda skoci u rupu da se oni medjusobno poubijaju... tako je i bilo... na kraju izasao ja iz rupe.. dva koraka beng beng mrtav... Koji vrag? ostalo jos par vojnika... sredim ja i njih... pokupim sve sa mrtvaca... prodam... i sad imam spešl mišn garbdž!!!

Moja zaključak: s obzirom da nisam neki super gamer ovo ce za mene biti relativno teska igrica... ali s obzirom da nikada nisam od ustao od nakane da ubijem nekoga ko je poceo pucat na mene prvi necu ni sada... tako da.. iako igrica trazi strpljenje i taktiku ( a ja toga bas i nemam, meni je sve zaleti se i ubij) mislim da cu je odigrat do kraja... reda radi... da mogu rec da sam igrao stalkera... a Clear Sky ce cekat dok ne kupim novu konfu jer ovo sto sada imam nije bas gamerska konfa...

Moja Konfa: Intel Pentium IV 2,4 GHz, Abit IC7, 2 GB Ram 400Mhz, Ati Radeon 9600 Pro AGP, HDD 1,5TB
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Da,za ovu igru treba imat strpljenja i ne previse jurit,al to meni samo radi jos vise zabave i ne cini mi igru monotonu(ko kad igram cod,samo trcim po njihovom putu koji su mi odredili i gadam sve sta vice na njemackom/japanskom ili u cetvorci na aepaskom il sta vecBelji se)Prvi stalker je malo tezi u pocetku od clear sky jer dobiijes samo glupi pistolj, a ne mozes ih i nadogradivatiMršti se al kad malo skupis para i kupis si neki mitraljez i malo bolje odijelo(kad dodes u mapu "bar" prvi put,tamo bi ti trader trebao dait stalker nakon sta prihvatis misiju,pa prije toga probaj izdrzat sa onim odjelom koje si dobio(jer dode dosta para da ga kupis a kasnije dobijes badava)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo samo da javim da šaram po mapi... skupljam stešove, trejdam pun k....c i tako... malo mi army / military fakaju živce ali držim se... metaka nikad dosta... samo glupo mi je što izgubim neke misije ako odmah ne reagiram... al eto... idem dalje.... nije igrica tako loša... :)

Moja Konfa: Intel Pentium IV 2,4 GHz, Abit IC7, 2 GB Ram 400Mhz, Ati Radeon 9600 Pro AGP, HDD 1,5TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

E....konačno da i ja napišem nešto o S.T.A.L.K.E.R. CS-u...

Nažalost ništa pozitivno u ovom trenutku.Jučer se konačno dokopao

nekog TOED ripa s torrenta,extractao i poslje postavki  krenuo igrat.

Međutim,igra na njemačkom,ne kužim ništ

(postavke sam uspio odradit,sjećam se izbornika iz prve igre).

Kako me iritiralo,maknem file za njemački iz mape localization i

odtad nem šanse pokrenut igru.

Zbrisao sam,probat ću ponovo svakako,

previše sam se namučio da uopće dođem do igre.

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skini s Piratea. Vjeruj mi, ovu igru ćeš sanjati. Toliko teška,s toliko atmosfere, i bugova koje ćeš joj oprostiti. Jedna od najboljih ikad.

Prošao bih je ponovo ali se čuvam za slijedeći nastavak.......

16 godina

Hehehehehehe....pa već sam joj oprostio bugove,velim da ću ponovo installatCool

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Hehehehehehe....pa već sam joj oprostio bugove,velim da ću ponovo installatCool

1.7 nema bug koliko vidim :D
kod mene radi svaki dan jako dugo XD
16 godina

Znaš kaj je zanimljivo kod ovog CS-a što sam skinuo????

Ima majstor sve pacheve u sebi.

Nego,vjerojatno sam nešto zeznuo

prilikom extractiranja(Full Rip je)

ili kad sam skinuo onaj german.dll

iz localization mape.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo da i ja napisem nesto o ovom projektu iz Ukrajine!Bez obzira na sve moguce patcheve igra se rusi konstantno i bugova na pretek tako da je veoma frustrirajuce ponavljati po ko zna koliko puta neke dijelove jer sto je najgore nije do tebe sto ne mozes da predjes vec zbog glupih developerskih gresaka.Da stvar bude jos gora zavrsio sam je na MASTER levelu iako sam ubijedjen da nema prevelike razlike i sa novice levelom jer je kao komletna igra zamisljena da bude sto teza bez obzira na tezinu (mozda se i varam).Sto se tice atmosfere svaka cast,a ako cemo iskreno to je i glavni adut ove igre zar ne?

Savjet svim onima koji jos nisu poceli da igraju da poslije svake zavrsene misije sacuva poziciju bez obzira na AUTOSAVE jer sacuvace mnogo zivaca i vremena naravno....U svakom slucaju igru preporucujem svim FPS-a jer jer ima svoj sarm kao i prethodnik naravno.....Moja ukupna ocjena za CS je 8/10!!!!

P.S.Pozz svim FPShooterima :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 10:28 (SPY).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

za stoju (a i ostale STALKER-e koji si igrali sa freedom protiv duty-a);

igram za freedom, i sad sam zapeo na jednoj točki u agropromu gdje moram osvojiti kako oni kažu foothold za agroprom, mislim oni ulazi (ja mislim makeshift camp i još nešto) i naravno "hold the point until help arrives", ali oni ne dolaze već 5 STALKER dana i više, ja sam te točke osvojio i čekao sam na njima da oni dođu, ali uopće ne dolaze, jednom su došli i budale su ih popušilli, a sad nakon toga nikako jer ne mogu napasti duty base ako te točke nisu osvojene... i sad ne znam da li je to bug ili nešto... sad lutam okolo skupljam oružja, koljem i bijem, a oni i dalje ne dolaze... jučer sam iz zabave poklao 190 duty membersa, cijelu bazu, baš ono, sve njih na mapi, pokupio oružja, i otišao u stalker kamp da prodam sve kad ono svi se vratili svih 190 duty membersa...joooooooooj.... ako netko zna kako to riješiti....jaaaaaaaaaaaaavi seeeeee !!!!!!!! pozz svim S.T.A.L.K.E.R.-ima Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa ja ću poludit....bwahahahahaha...koja igra....programeri su očito onda na LSD-u bili....Belji seCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da taj bug je ostao, ali to je u svakoj igrici tako koja ima pricu i moras je pratit.

Tj. moras se vracat kod njih i zadrzat poziciju, onda nastane neki shit i oni odjednom dodu, taj bug ne prati igru niti na kraju u onoj bolesnjavi od pucnjave.

Sta se tice ostalih bugova ja imam 1.07 official koji je izasao i nemam vise problema sa nijednim bugom, ni izbacivanje, ni savanje osim tog "prati pricu".

Ali ako si ikad igrao ijednu drugu igru gdje mroas po "spagi" zavrsavat skontat ces da nemozes sam.

Krenuo si prvi put sam na njih jer nisi cekao da ostali se dotegle i tu je igrica prebacila "razmisljanje" na to kao da ti ides mapu istrazivat a ne misiju odradit...

taj dio mi se jedini ne svida, ali jednom ce i oni doc...

ja igram sa duty na freedom i ista stvar, operem ja sam bazu cijeli njihov okolis i dio, kad se vratim iz djela mape natrag kod njih, oni opet tamo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XIII kaže...

za stoju (a i ostale STALKER-e koji si igrali sa freedom protiv duty-a);

igram za freedom, i sad sam zapeo na jednoj točki u agropromu gdje moram osvojiti kako oni kažu foothold za agroprom, mislim oni ulazi (ja mislim makeshift camp i još nešto) i naravno "hold the point until help arrives", ali oni ne dolaze već 5 STALKER dana i više, ja sam te točke osvojio i čekao sam na njima da oni dođu, ali uopće ne dolaze, jednom su došli i budale su ih popušilli, a sad nakon toga nikako jer ne mogu napasti duty base ako te točke nisu osvojene... i sad ne znam da li je to bug ili nešto... sad lutam okolo skupljam oružja, koljem i bijem, a oni i dalje ne dolaze... jučer sam iz zabave poklao 190 duty membersa, cijelu bazu, baš ono, sve njih na mapi, pokupio oružja, i otišao u stalker kamp da prodam sve kad ono svi se vratili svih 190 duty membersa...joooooooooj.... ako netko zna kako to riješiti....jaaaaaaaaaaaaavi seeeeee !!!!!!!! pozz svim S.T.A.L.K.E.R.-ima Izlanuo se

Ovako,kad sam i ja dobio zadatak da branim te ciljeve na njihovom terenu,ja sam otisao sam i potamanio dutyie koji su ih cuvali.Problem je bio sto sam na mapi PDA vidio kako grupa freedoma koja ce drzati te pozicije je tek u mojoj freedom bazi(vidit ces zelene kruzice/tockice koje su svjetlije od ostalih i kad drzis strelicu pise di idu, u mom slucaju na te pozicije(taj makeshift camp i još nešto)ja sam proveo cijelu stalker noc gruvajuci sve dutyie koji su pokusali vratit svoj teritorij.Napokon su moji dosli i cuvali kolko bi izdrzali(pomagao sam im kad bi stigo)znalo se dogodit da izgube poziciju al nova grupa iz moje baze bi vec krenula pa bi za neko vrijeme tamo dosli.Mozda je tebi bug sto vec 5 dana nije niko dosao,a mozda ih banditi ili neki zaostali duty u garbage map smetaju i poginu prije neg dodu do te pozicije.Probaj pobit sve one bandite u garbagu tako da ti ne gnajve kolege dok idu to agroporma.Ak nije ni to probaj neki stariji save ak imas loadat i probat opet.
16 godina
neaktivan

ja mislim da ce ti/vam slike sve reći... po pitanju sigurnosti ili neceg slicnog ja mislim da bi oni iz baze trebali doci na te tocke u agropromu, ali ne dolaze... mozda nemaju dovoljno resursa ali kad se nakupim oruzjima ja sve prenesem u freedom base... mislim da za sada ne znam sta cu napraviti, a najzadnja solucija od svega mi je da se vracam na taj save gdje je to sve pocelo jer sam jaaaaaaaaako puno presao stvari i nasao stvari nakon toga (od toga je i GP57 puska koju sam dobio nakon sto sam vratio flame artifact onom stalkeru u army warehouses)... otom potom... vidjet cemo sta ce biti... ae pozz

16 godina

Vidim,da drzis cijeli garbage pa je ta solucija iskljucena da ih banditi ube pri dolasku.Moja pretpostavka je da je doslo do nekog buga koji nes ne sljaka sa faction warom.Koju verziju igre imas? ja sam na onoj 1.0.7.A probaj mozda jos malo pricekat,ili kad vidis grupu iz tvoje baze da ide da ih pratis,pa bis mozda onda mogo otkrit sto se dogodi da ne idu.Neznam sta bi jos moglo bit al eto probaj jos toNamigiva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam 1.07 verziju trenutno... čekam crack za 1.08 verziju... mora da je bug jer mi se neda više čekat... problem je u tome da nitko nigdje ne ide svi stoje na onim točkama na kojima trebaju biti, nitko se uopće sprema krenuti prema garbage a kamoli prema agropromu... ah vidjet cemo... sto se tice drzanja zone, drzim jos i cijeli army warehouses, al se ne mogu rijsiti svih mutanata i jos drzim jedan dio u red forestu, al tamo ima duty, kojeg naravno ne mogu pokokati jer se od nekud vrate !!! odoh ja sad malo špilat pa se cujemo se sutra... pozz

17 godina
neaktivan

kakav ti je foothold na tom podrucju?

jesi ocistio put da mogu doc do tamo i dali si stajao tamo i sam prezivio 2,3 napada dok nisu dosli.

ja inace moram ocistit foothold da oni mogu doc jer ih 2 stalkera pometu ako nije ociscen i nakon toga sam moram ic do teritorija zauzet ga i cekat da te koji put napadnu

koliko citam po netu, to nije bug

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Odi stranicu nazad i vidi screenove.Ima cijeli garbage i vec 5 stalker dana niko se uopce nije pomaknuo(dok su meni od svoje baze do agroporma dolsi za jednu stalker noc),i cim bi poginuli nova grupa bi isla opet tamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice