S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

poruka: 207
|
čitano: 59.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Joj, jedva čekam ovu igru. Mislim da će biti puno bolja od prve.

http://www.gaming.hr/igre/prvi-pogled/845-S-T-A-L-K-E-R---Clear-Sky.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je jako dobra igrica....Ali ako se u igrici izgubis, nikad ju neces zavrsit Smijeh Belji se .Ovaj dodatak bi trebao bit jako dobar...Jedva cekam....

Evo malo infoa kad bi tocno trebala izac :

http://www.gamespot.com/pc/action/stalkerclearsky/index.html?tag=result;title;1

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, XFX 8800GT@ 700/1750/1000

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo izgleda preljepoooooooooSmijehCool

Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

STALKER me oduševio, a nadam se da će me ovaj nastavak još više oduševiti. Izgleda jako obećavajuće.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nabavit cu ga Cool

Mama hocu 4870!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2008 16:19 (natan13).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za sve koji su čekali CS, moram reći da sam razočaran. Upravo sam malo igrao igru (4 sata zapravo! :D) i razočaran sam.

CS je suprotno od onoga što sam očekivao. Grafika jest bolja, ali gameplay se meni osobno ne sviđa. Sve u CS-u se svodi na brzinu prstiju, a s taktikama i polaganim uživanjem u okolišu i sl. više nema nikakve veze.

Hrpe neprijatelja koje jurišaju na vas zasipajući vas granatama, definitivno nisu "ultimativan AI" kakav je najavljivan, a nakon početnih, vrlo skriptiranih, misija, umori vas konstantno navaljivanje svakojakih živina i pritisak koji igru svede na bjesomučno, manično stiskanje tipkovnice.

Dodajmo tome uglavnom neuvjerljiv naglasak i voice-acting koji više paše njemačkim sinkronizacijama meksičkih sapunica, dojam koji na mene ostavlja CS je vrlo mlak.

Od CS-a sam očekivao grafičku i sadržajnu nadogradnju S.T.A.L.K.E.R.-a, ali mislim da je ovo uza sve bugove koje ima, korak nazad.

Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 10:08 (naxeem).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igrao si punu verziju?

0 0 hvala 0
17 godina

Jesi to igrao englesku verziju?

Jel to puna verzija (original)?

Ali mišljenja o igri su podjeljena, neki ma je remek djelo, nekima je totalni promašaj.

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Original, puna verzija, UK.

Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
naxeem kaže...

Pa jel ima igre u hrvatskoj?

Ili ovo UK znači da si kupio u UK?
AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da si kupio to? Jer se to tek danas pojavilo i jos nema cracka, vjerojatno si igrao rusku verziju s engleskim prijevodima... zato ti se i cini kao losa sinkronizacija...
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...
naxeem kaže...

Da si kupio to? Jer se to tek danas pojavilo i jos nema cracka, vjerojatno si igrao rusku verziju s engleskim prijevodima... zato ti se i cini kao losa sinkronizacija...
Ja razlikujem ruski jezik od loše sinkronizacije...
17 godina
neaktivan

Jeli barem atmosfera jednako "morbidna" kao u prvom dijelu? Nekako mi teško povjerovati da je CS osrednji i lošiji od originala.Plač

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
macgyver kaže...
naxeem kaže...

Ja razlikujem ruski jezik od loše sinkronizacije...

Da, i? Ako je s engleskim prijevodima, onda je valjda i sinkronizirano na engleski...

I di si nabavio to?
17 godina
neaktivan

Ne. Likovi govore engleski. Engleski govor je govno, a vidim po recenzijama da i drugi tako misle.

O svojim izvorima ne smijem, sorry. Nije skinuto piratsko s neta.

17 godina

Odgovor u Algoritmu na pitanje o dostupnosti igre u Hrvatskoj: "Pokusajte za jedno mjesec dana"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne kužim. Igrao sam oko 5-6 sati i mislim da CS baš i nije nekakva zvijer od igre.Igrao sam i boljih igara (prventsveno mislim na grafiku) koje su manje hardverski zahtjevne.Na koju god rezoluciju stavim uvijek malo šteka.Sama atmosfera nije toliko loša ,a li mislim da su zadaci malo djetinjasti i sve se svodi na ono "idi tamo-pucaj...sada idi tamo....pucaj...itd.itd... Fali ona nekakva sloboda kretanja  i samostalnog "lutanja" .Možda griješim, ali prevelika se buka digla oko ove igre i očekivao sam nešto stvarno jaako dobro.....a možda smo i svi malo i razmaženi :-)

PunoIme PunoIme

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
problem....samo startam igru: http://img515.imageshack.us/my.php?image=20080918153739ss7.png
kako? sto? gdje?

Vista 64 bita....
PC: QX9650 3.5 GHz // XFX nForce 790i Ultra SLI // 9800 GX2 Quad SLI(700-2200 MHz) // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1400 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po torrentima sam vidio da nema valjanog cracka za 64 bita. Možda je to tvoj problem.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nije, jer sam igru instalirao na drugi kompjuter...i sve radi....

PC: QX9650 3.5 GHz // XFX nForce 790i Ultra SLI // 9800 GX2 Quad SLI(700-2200 MHz) // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1400 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Jeli barem atmosfera jednako "morbidna" kao u prvom dijelu? Nekako mi teško povjerovati da je CS osrednji i lošiji od originala.Plač

I meni, daj nemojte nam to radit, naxxem daj, ideš...Mršti se
17 godina
neaktivan

E, sad. Igro sam originalni S.T.A.L.K.E.R i završio ga na stalker razini, i igra je bila blesavo teška, ali ajde.Clear Sky je još teži, blesavo težak, a i dosta je nerealno, pogodiš tipa sa punim redenikom, sa 5 metara ravno u bulju i lik ne pada,a mislim, glupost, valjda kao nije puška sto posto precizna pa sam ga pogodio sa samo deset umjesto sa trideset metaka.A valjda je svima jasno da ako u stvarnom svijetu ne ispiješ barem 15 komada u glavu, neš poginut, jel tako.Šta ja znam valjda su kreatori ove igre išli na tu vrstu realnosti.

Dalje, igra izgleda dosta reciklirano, zadaci su barem koliko sad vidim nakon 3 sata igre dosta jadni, tipa, idi onamo ubi tog i tog i vrati se sa tim ili tim.Oružja su ista ko u orginalu, fakat je glupo da su tako neučinkovita, a šta se tiče umjetne inteligencije, pušiona.Idem ja drumom kad vidim neku ekipu kak sjede oko vatrice, dođem do njih, vidim ja da imaju puno bolje oružje od mene, skinem bokericu sa ramena i skrešem frajera sa po metra, mrknem pušku sa poda i bjež, naravno dok ostala ekipa prazni strojnice bezveze, nakon toga odem kod tradera i prodam neke stvari, te se opet vratim do ekipice uz vatru, naravno sad minus jedan, kao nisu me prepoznali, no dobro, opet ja skinem pušku pa u lice, i da ne duljim, skinem ih sve do jednog.Umjetna inteligencija na razini, je ali šlape.

I koji je to k...c sa trčanjem, pas masters, nemrem pretrčat niti 500 metra a već kihnem od slabosti, debilana, ovi debili od developera su sad pucačinama počeli dodavati sprint uz run, kao run nije dovoljno brz pa eto, umjesto da su ostavili ko u stara vremena, imao si walk i sprint, a ne tri načina od kojih je danas ovaj run nekakav traljavi mod koji nije niti walk niti sprint.Jednom riječu sranje.

I u prvom djelu je bilo glupa a nastavlja se i dalje, nema vozila koje možeš vozit, sranje, treba ti lova, jer sve je skupo, a ono kaj možeš nositi je mizerija, i kak onda skupit lovu, e da, izvršavajući nekakve kak ti side questove, koji su generalno blesavi i nezanimljivi.Itemi koje prodaješ moraš prodat budzašto, a kad ih kupuješ  e onda su 12 puta skuplji.Ponovno, sranje.

A sad Hardware sys req. Totalno sranje.Mislim, ja imam q6600 8800GT 4GB i ako igru stavim na High pri 1280x1024 igram mi trza, ne jako ali se vidi, a kad stavim na max ista stvar, pas masters, kao trebati ti šenstium za tu igru, a najsmiješnije je kaj ja i imam šenstium, pa opet brejka, sranje, kaj oni papci od developera misle da će ekipa svakih šest mjeseci trčat kupit neko novo grafičko govno.Nevjerovatno.Ako to tak nastavi kupit ću si Playstation za igranje, tam barem znaš, kupiš i imaš 5 kuki, i kad kupiš igru nakon 4 godine nemoraš se brinut oće ić ili neće, oće i .

HW zahtjevi su neopravdano visoki, i to samo zbog sunca i sjena, a ako opet to ubiješ, igra izgleda ko totalna reciklaža, jedino kaj je donekle spašava je taj ugođaj.

A sa druge strane, sve ovo navedeno osim zahtjeva, odnosilo se in aprvi dio koji sam završio, i mogu reći da mi je ostavio dobar oku u ustima, zaključio sam po završetku igre da je igra odlična što se tiče atmosfere, jedino da je preteška u prvih 30% sati igre, poslije toga je dobra jer se skupi nešto para pa se ima za zavoje, prve pomoći i municiju, što je najbitnije.

Eh da, nemojte ić ko po špagici, tako je teže jer vam programeri serviraju točno ono što su zamislili, idite u one zone koje nemaju veze sa prirodnim tijekom igre, npr, u prvom djelu ja sam otišao u Yantar, prije nego je trebalo, pa sam tamo pokupio neka oružja sa kojima sam se vratio nazad pa decimirao ostalu bagru sa dvocjevkama i kalašnjikovima, a i poslije mi je bilo lakše jer sam si sa time uhvatio zalet.Eto, budite nekonvencionalni, improvizirajte, isplati se.

Ako mislite kupit igru, stanite pa razmislite, jer malo je previše reciklaže, a ako je možete nabaviti po "narodnoj" cijeni, ili besplatno, onda dapače.

Baotica Baot
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve što si nabrojao više manje mrzim u igri, papci jedni .Iznenađen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A igra je za krasan k.... nakon 7 sati igranja, još uvijek samo biježim od svih smetlara, ginem svake 3 minute, a čim nosiš više od pištolja i salame nemožeš trčati više od 500 metara, sranje.Previše je toga za pretrpit, samo zato kaj igra ljepo izgleda.Igivost je za kitu, hebeš igru di stalno moraš spašavat glavu, jer ti je health na 10%.

Npr, imam snajper, a frajera u baloneru moram pogodit najmanje 2x u prsa, ili je taj baloner od kevlara ili ko fol jedan snajperski metak u prsa nije dosta da izvrne čovjeka.Kita.

A na cirka 250 metara fulaš sa snajperom i po metar i pol, ili sa pištoljm na 10 metara za pol metra, mislim, znam da prosječni ljudi i bi tako promašivali u stvarnosti, ali hebi ga, pa ovo je ipak igra, zamisli kak bi izgledo call of duty da su ga ovak napravili, bio bi pušiona od igre, ko što je i ova igra.I zakaj oni glupi moderi ne naprave mod koji bi napravio tak da metak ide tamo gdje je točkica.

A ako prvi dio nije bio bolesno težak, kreteni su ga sad napravili još težim sa granatama koje klošari bacaju ko koštice, a najgluplje je činjenica da čak i ako se sakriješ iza kamenog bloka debelog pol metra a granata padne sa suprotne strane od one na kojoj se nalaziš, svejedno dobiješ po picici, obično izgineš jer gamad baca obično po dvije.Mislim, debilana, nema optičke vidljivosti a gineš, e da, poneki put ručna granata razneste taj kameni blok od dvije tone, kretenski, valjda su debili pridružili kamenu svojstva kartona, šta ja znam.

Igra je blesavo teška, iz razloga što bi je završio za desetak sati, da pogodiš ono u što si gađao, i da se to pogođeno ponaša realno, naime da pogine od metka u glavu, a ne da treba lika sa kapuljačom na glavi pogodit najmanje osam puta u glavu, po mogućnosti u oko.Sranje.Iz istog razloga nema vozila, jer su u principu mape tak male da bi igru završio za 5 sati.Sranje.

Je da je grafika fenomenalna, ali ono nicanje trave dok trčiš je kretenijada, ubije feeling realnosti u igri.A opet ako makneš travu, sve ode u bananu.

Zaključio sam da je igra shit koji ću vjerovatno završiti sa cheatom za lovu i sprint, jer kitu ću izgubit 20 sati vremena zato kaj si je neki rus zamislio da će reloadanjem produžiti igranje za 50%.A pošto za igru nisam platio ništa, nemam se zapravo pravo ljutit, ali da sam na nju iskipao 400 ili 500 kuna, stari moj, osječao bih se kao Sevka kad je sex video icurio u javnost, izjeb..o i glupo.

A pogriješio sam i što se tiće atmosfere koja je u prvom djelu bila vrhunska, jer si imao cilj doč u černobilski reaktor, a nisi znao kaj te tamo čeka, mislim nagađao si ali eto, dok tu nema ničeg, kao ganjaš neku ekipu koji su bili tamo pa ih zona oće ubit, a kako su svi u zoni pa će mo svi nahebati, ali to mi uopće nije zanimljivo ni mistično, pa bio sam i ja tamo u prvom djelu. igra je u principu totalna reciklaža, dodali su dvije tri nove zone i izmislili sunce, nabili sufiks clear sky i to je kao nova igra za koju bi trebali iskeširat pare kao za novu igru, je ako si glup i, ili, imaš para za bacanje, da su pošteni stavili bi to kao addon naplatili 30% vrijednosti orginala, i to je to.A ovak mogu samo poručiti rusima, dabogda vam ovakve igre isključivo torrentom skidali.

Baotica Baot
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se ciljanja tiče, COD4 probaj; ima vrlo realno riješen sistem ciljanja.

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Što se ciljanja tiče, COD4 probaj; ima vrlo realno riješen sistem ciljanja.

Naxeem ne vezano za temu, al je šta je moram pohvalit tvoj novi avatar....Smijeh.
17 godina
neaktivan

nije igra toliko losa...

ako niste pravi fan onda ce vas lako izivcirati bugovi i crashevi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Instalirao sam igru i patch 1.5.03, i kad pokrenem igru radi mi normalno, al svaki put kad otvorim mapu i malo navigiram po njoj, igra mi se srusi, jel zna netko sta bi to moglo biti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Patch 1.5.04... Smijeh

Radi 100%...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Instalirao sam igru i patch 1.5.03, i kad pokrenem igru radi mi normalno, al svaki put kad otvorim mapu i malo navigiram po njoj, igra mi se srusi, jel zna netko sta bi to moglo biti?

Instaliraj patch 1.5.04, možda ti on pomogne, iako stvarno ne znam!

Ja nisam imao takvih problema!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice