S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

poruka: 531
|
čitano: 254.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Psycho_Roba kaže...
dr. zlo kaže...

nije mi jasno šta ovde triban radit?

prvo moras poubijat sve neprijatelje,,, pogledaj mapu vidices da ti se jos crvene one tackice imas likova koji leze na zemlji ali nisu jos mrtvi tako da kad ih sve porokas..pridjes tom cudu i stisnes u mom slucaju je bilo slove E(action)

to šta si sad nabroja sve san to napravja i odna nisan dobija nikoji task, nez šta da radin!

Chuck Norris je poreza nož!
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
Psycho_Roba kaže...
dr. zlo kaže...

nije mi jasno šta ovde triban radit?

prvo moras poubijat sve neprijatelje,,, pogledaj mapu vidices da ti se jos crvene one tackice imas likova koji leze na zemlji ali nisu jos mrtvi tako da kad ih sve porokas..pridjes tom cudu i stisnes u mom slucaju je bilo slove E(action)

to šta si sad nabroja sve san to napravja i odna nisan dobija nikoji task, nez šta da radin!

joj nemogu se trunutno setit,ali znam da sam dobio task 100 %..... vidi na mapi ako jos nisi

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
16 godina

Ako si sve napravio kako treba a igra izgleda kao da je "zapela negdje i ne nastavlja dalje" to ti se možda i dogodilo, pa ćeš morati otvorit load prije tog zadatka i ponovo ga uraditNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moraš istražit i uništit tu "antenu".Propucaj je,baci par bombi,stisni use i odgledaj cutscene.Ako ne radi loadaj igru od početka tog zadatka.

Imaš prohoda na netu....

16 godina
neaktivan
A kako se skupljaju artefakti? Stvarno neznam, usao sam npr. u circus anomaly, dodjem do sredine i trazim ali neide i nakraju umrem. :S
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
odjavljen
Šef kaže...
A kako se skupljaju artefakti? Stvarno neznam, usao sam npr. u circus anomaly, dodjem do sredine i trazim ali neide i nakraju umrem. :S

lijepo izvadis detector (default O) i gledas po detektoru gdje pisti,svijetli ili ako je napredniji pokazuje gdje su artefakti (negdje sam procitao da sto bolji detektor bolji su i artefakti) i kada dodes blizu artefakta on se pojavi i ti lijepo lupis F (action)

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 17:05 (skank666).
15 godina
neaktivan
Loz kaže...

Moraš istražit i uništit tu "antenu".Propucaj je,baci par bombi,stisni use i odgledaj cutscene.Ako ne radi loadaj igru od početka tog zadatka.

Imaš prohoda na netu....

pritisnia use(F) odgleda cutscene i onda nisan dobija nikoji task!...da nije neki bug?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 22:19 (dr. zlo).
16 godina
dr. zlo kaže...
Loz kaže...

Imaš prohoda na netu....

pritisnia use(E) odgleda cutscene i onda nisan dobija nikoji task!...da nije neki bug?

Tipka za use je F, E je lean.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
dr. zlo kaže...
Loz kaže...

Imaš prohoda na netu....

pritisnia use(E) odgleda cutscene i onda nisan dobija nikoji task!...da nije neki bug?

Tipka za use je F, E je lean.

slučajno san stavija E, pritisnia san F

16 godina

Jučer krenio =D

Zasad 100 k rupija i 45 artefakata. Ko` kaže da je teško skupit novce hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ajde et prvi dio je jedna dobra igra drugi je bugovito smece al nije nesto i da nema bugova ali treci ima samo 3 MAPE TO SU jupiter zaton i pripyat ako sam dobro skontao to su 3 podrucja dok je u prvom bilo ih vise od 6.zar ne kuzite da se stalkeri puno najavljuju ko frontlines a na kraju ispadnu smece pa igrajte prvi dio i treci usporedite.nije niko glup nema  takvo sto ko stalker fan!!!kontate li???

Crno oko

0 0 hvala 0
16 godina

Meni ovi call of pripyat ima najlipše mape,iako ih je samo tri,zato jer su pune raznovrsnih anomalija uz prekrasan reljef.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 12:49 (dery).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Počeo sam igrat STALKERA ali imam problem. Na samom sam početku i javljaju se neki čudni problemi s grafikom: podloga je prekrivena nekom čudnom mrežastom sjenom. Igrao sam i shadow of Chernobyl i Clear sky ali se ovo nije događalo.Isti problem sam imao s Penumbrom. Black Plague, ali to sam uspješno riješio patchem. Zanima me ima li ikakav patch ili drugo rješenje?

A life? Where can I download one of those?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Počeo sam igrat STALKERA ali imam problem. Na samom sam početku i javljaju se neki čudni problemi s grafikom: podloga je prekrivena nekom čudnom mrežastom sjenom. Igrao sam i shadow of Chernobyl i Clear sky ali se ovo nije događalo.Isti problem sam imao s Penumbrom. Black Plague, ali to sam uspješno riješio patchem. Zanima me ima li ikakav patch ili drugo rješenje?

drvieri su novi izasli za ati pa stavi 10.2 moguce je i da si postavke postavio na max pa grafa trpi meni se to znalo pre desit na nvdiia i ati 3870x2 ..

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
16 godina
odjavljen

evo jucer prosao igru i moram reci da me nije razocarala! grafika je po meni na mjestu, zvukovi odlicni, sinkronizacija je bljutava a atmosfera-nenadje8iva!

ali ima i pokoji mali minusic! 

naime, broj mapa, iako su dovoljno velike i detaljne mislim da bi dobro dosla tu i tamo jos neka manja mapa (samo u sklopu neke misijii ili kako vec). osobno mi nije smetalo sto ne mozes prelazit iz mapu u mapu bez vodica ali me je zasmetalo sto mozes prespavat, da! iz razloga sto sam ,naravno, to dobrano iskoristio i propustio dosta velecanstvenih vecernjih scena (moja greska sto sam se usro izlazit van navecer)! onako, kad si primoran izlazit po mraku mi je bilo bolje!

oruzja i armori se, po meni, prebrzo nalaze (kupuju) i nadograduju. zasto? u cijeloj igri sam koristio 4 armora (i to jedan na silu jer nisam htjeo odmah exoskeleton) i 4 razlicite assault rifle (kalas, vintar BC, neka belgijska AC-nesto i kasnije onu sto lici na vintar), hocu reci da sam dosta oruzja (levela) jednostavno zaobisao- sto mozda nekima nije lose ali ja sam ipak misljenja da bi bilo bolje da nam se oruzja postepeno otkljucavaju, a ne ovako, jednostavno mi je to prebrzo!

eto toliko...

pozdrav

edit : e i zaboravio sam napoment da mi fali jos pokoji tajni podzemni labaratorij, to mi je u SOC-u bilo najbolji dio

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 13:59 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Psycho_Roba kaže...
Alex Mercer kaže...

drvieri su novi izasli za ati pa stavi 10.2 moguce je i da si postavke postavio na max pa grafa trpi meni se to znalo pre desit na nvdiia i ati 3870x2 ..

Problem se može riješiti isključivanjem sun raysa u advanced optionsima ali time isključujem kompletno osvjetljenje pa izgleda kao da je stalno mrak. Pokušavao sam na low, medium i high ali ne pomaže. Idem pokušati još na novim driverima valjda će pomoći.

A life? Where can I download one of those?
15 godina
neaktivan

ovako:

još iman onaj problem da kad dođen u onu sobu ti je ona čudna stvar(pobijen ih sve, odgledan cutscene i nedobijen task)

bil mi iko posla save od tog trenutka igre ili šta bliže tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dr. zlo kaže...

ovako:

još iman onaj problem da kad dođen u onu sobu ti je ona čudna stvar(pobijen ih sve, odgledan cutscene i nedobijen task)

bil mi iko posla save od tog trenutka igre ili šta bliže tome?

Imaš task.."Find a technician" il slično

16 godina

Za dalje imaš:

Spoiler:

Vrati se u Zaton i idi kod onog prvog mechanista, Cardan mislim..  dalje ćeš znat

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 23:01 (hrwoyem).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Ljudi moji,ja sam totalno zbunjen.

Tek sam na pocetku igre i neznam kamo dalje.

Moze li mi netko napisati sto da radim prvih 10 minuta igre?

Dalje cu se sam snaci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

znaci na pocetku igre odmah odi lijevo do anomalije. tamo ces vidjeti neke stalkere kako pokusavaju izvuc artefakte, jedan ce naje8at daj mu medkit i on ce ti dati detector (bolji od onog govna s kojim pocinjes) a kad vec imas detector usput pokupi i artefakt koji skakuta po toj anomaliji. onda malo popricaj sa stalkerima i oni ce te uputiti prema nekom bircu,SKADOVSK tamo ce ti biti baza. dalje nastavi prema onom malom brodicu gdje ces dobit quest da istrazis neko cudno svjetlo u kabini, naravno gore je artefakt(bezveze je ali je vezan uz quest)  i jos je jedan artefakt iza broda. (cuvaj se anomalija)

a kad budes izlazio iz brodica jedan stalker ce te zicat artefakt da mu treba za frenda bla,bla uglavom laze! (uvjerio se osobno) ne daj mu artefakt i spremi se na borbu! i onda kreni prema bazi 

vidi sliku :

prati strelice prati strelice
JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan

Lucklyluke bolje odustani.Ako nisi pokupio konce na početku i razgovarao s ekipom stalkera(koji ti btw kažu gdje trebaš ić) onda to nije igra za tebe.Tu se treba istraživati i razgovarati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 17:37 (Loz).
17 godina
neaktivan
Loz kaže...

Odeš na brod i tamo kreću prve misije

16 godina
odjavljen
Loz kaže...

Lucklyluke bolje odustani.Ako nisi pokupio konce na početku i razgovarao s ekipom stalkera(koji ti btw kažu gdje trebaš ić) onda to nije igra za tebe.Tu se treba istraživati i razgovarati.

pa naucit ce, nije to molekularna biologija!

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan

Ma mislio sam reć(pa sam napravio edit),ako nisi skužio bolje odustani.To je igra gdje treba istraživat i pričat okolo,a ako nije skužio onu grupu stalkera na početku koja da osnovne upute,onda bolje nek se prebaci na nešto drugo...

16 godina
@LOZ,kako mozes reci takvu glupost covjeku koji je po 2x presao SOC i CS?
Na COP mi se iz nekog nepoznatog razloga tesko priviknuti.
Uostalom,za svaku igru je potrebno navikavanje,zar ne?
17 godina
neaktivan

Respekt,nisam znao.Ja sam isto prešao I SOC i CS dvaput.COP danas prešao po drugi put i riješio sve questove.

15 godina
neaktivan

Odlična igra. Na žalost nisam igrao prijašnje nastavke i sad tek vidim što sam propustio. U startu sam samo htio vidjeti kako će mi se grafa ponašati u DX11, a kad ono skužim da je igra daleko bolja od onoga što sam očekivao...

Evo, navukao sam se totalno, igram ju po cijele dane lol...

Uglavnom, sviđa mi se atmosfera, posebna je igra, definitivno drugačija. Izgleda da ukrajinci jednostavno znaju složiti dobru igru. A malo me ponekad podsjeća i na onaj ruski Cryostasis zbog atmosfere, to mi je isto bila odlična igra. Drukčija ali eto malo me poneki element zna podsjetit...

Uglavnom, za mene, definitivno jedna od najboljih igara koje sam igrao u posljednje vrijeme!

3D Designer
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja to ovako igram :D

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Ja to ovako igram :D

Imas skoro 22 godine a bojis se jedne obicne igre pa igras sa povecanom svjetlinom (unistis atmosferu)??? Ma svasta hahahahha :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 19:00 (Luka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice