Kakav bi to stalker bio da se na launcha sa 100 bugova. Ja se sjećam kada sam 2007 prvog stalkera probao igrat, proveo sam se gore nego kolega :)
Kakav bi to stalker bio da se na launcha sa 100 bugova. Ja se sjećam kada sam 2007 prvog stalkera probao igrat, proveo sam se gore nego kolega :)
Neka netko navede jednu igru koja je izašla u zadnjih nekoliko godina a da je bez bugova...pa jbe igram Farming simulator pa ima tonu bugova..jednostavno je tako..čekaj par zakrpi i idi dalje. Ako je igra dobra za par mjeseci bugova se nećeš niti sjećati osim ako ne kreneš čitati forum ispočetka.lol
Neka netko navede jednu igru koja je izašla u zadnjih nekoliko godina a da je bez bugova...pa jbe igram Farming simulator pa ima tonu bugova..jednostavno je tako..čekaj par zakrpi i idi dalje. Ako je igra dobra za par mjeseci bugova se nećeš niti sjećati osim ako ne kreneš čitati forum ispočetka.lol
Ja sam OG Stalkera probao kada je izašao sada već prilično davne 2007., vidio da se jebački sasipa, odustao od tog mučenja i vratio mu se za circa godinu dana kada su pofixali praktički većinu kritičnih zajeba.
Meni sutra stiže Ultimate physical edition, mikronisu očito dobavljač zakazao
Al mogu čekat nije mi problem, u međuvremenu sam pokupovao fizička izdanje prve 3 igre
igra je top, epic postavke 95-105 fpsa na 4k, zasada sve tip top
Lako tebi
Igra tko na Series S? Dojmovi?
Ima li uopće kakvih informacija kad bi moglo na PS5? Otkad su izbacili prva 3 odmah sam ih kupio, ak ništa da im se odužim za svo ono piratiziranje od 2007 😁
Zbog Stalkera bih uzeo i Pro odmah, samo da najave da će bit sigurno.
Kaj se bugova tiče, ja sam tam 2007 na početku krepavao od gladi. Kaj god napravim samo krepavam a frend je umirao od radijacije a nje ni blizu. Nismo dobili HL3 al smo dobili Stalker 2 i nema dalje.
8/10 ukupna ocjena, umjetnički dojam je 10/10.Treba to optimizirati ispraviti bugove, kad se dojde u mjesta gdje je gužva utječe na zahtjevnost. Igrat će se ovo ponovo i ponovo mic po mic da mi duže traje.
dosta brzo si dao ocjenu, koliko si dugo igrao?
Ovo malo šta sam odigrao je pravi osječaj igre kao stari stalker. Samo radi toga odmah ocjena ne treba dalje ni igrat.
igra je top, epic postavke 95-105 fpsa na 4k, zasada sve tip top
Bokte mazo mašine, HEP-ovci se orose svaki put kad ju vužgiš.
Lako tebi
Je baš mu je lako, da sam ja to platio svaki put prije nego pokrenem igru bi se prvo dobro isplakao i sam sebe uvjeravao da neću više nikad
zimi ne moram palit grijanje, a ljeti gledam samo netflix
Evo i ja isprobao, igrao od početka pa sad evo 2 sata. Čini se jako ''igrivo'' tj. drži te da guraš dalje i dalje. Dobra igra
Performanse? 4k reza i sve na najjačoj postavci Epic, FSR uključen na quality i prosjek se kreće oko 100 fps.
Pozitivno sam iznenađen performansama a očekivao sam 40-50 po onome što sam čitao. Niti jedan bug, trzanje ni išta slično nisam dosad vidio, sve radi tip top a driveri stari mjesec dana a ni ne vidim da je izašao novi za optimizaciju igre kao kod Nvidie. Inače sam upgradeao prije tjedan dana Windows na 24H2 koji kao poboljšava performanse na AMD-u ali ne mogu reći sad 100% da je do toga. Kod drugih igara nisam primjetio neki ekstra pomak.
Edit: I mene je onaj nevidljivi pizdek malo izludio
...sve radi tip top a driveri stari mjesec dana a ni ne vidim da je izašao novi za optimizaciju igre kao kod Nvidie. Inače sam upgradeao prije tjedan dana Windows na 24H2 koji kao poboljšava performanse na AMD-u ali ne mogu reći sad 100% da je do toga. Kod drugih igara nisam primjetio neki ekstra pomak.
Edit: I mene je onaj nevidljivi pizdek malo izludio
Izdali su jednu betu nakon regularnih 24.10.1 ali samo za support Dragon Age: The Veilguard i Slitterhead, ovdje.
S cim mjerite fps.fraps izgleda ne radi u xbox aplikaciji
Msi afterburner i uz njega dolazi Riva tuner pa i njega instaliraš. The best
Igra je nvidija sponzored pa tako i radi bolje. Zna se dogodit i obratno ali rijetko stoga nvidija ftw.
Grafički mi liči kao stari stalker više remaster. Kao da nije UE5 engine i trebala bi igra letjeti stoga vrlo loše optimizirana.Meni bf1 koji leti klizi ko od šale izgleda bolje, igram ga usporedno.
https://www.techpowerup.com/review/stalker-2-fps-performance-benchmark/5.html
Trebat će im vjerovatno vremena da srede ai life. Ovako ispada beta faza mi je testiramo te se fix-a. Zato su odgađali izgleda igru više puta ali treba love da nastave radit pa eto pustili je. Rado sam kupnjom donirao nek se sredi neka popravljaju.
Trebat će im vjerovatno vremena da srede ai life. Ovako ispada beta faza mi je testiramo te se fix-a. Zato su odgađali izgleda igru više puta ali treba love da nastave radit pa eto pustili je. Rado sam kupnjom donirao nek se sredi neka popravljaju.
https://www.reddit.com/r/stalker/comments/1gx1h3q/wondering_if_alife_will_truly_be_what_i_was/
A ono, čini se da su srali cijelo vrijeme o A-Life 2.0... Ok sad što nema nekih zanimljivih situacija, ali... Najveći trenutno problem je što ti igra spawna neprijatelja na 100m od tebe a npr njihov radijus djelovanja je 120m. I odma počmu derat po tebi a ti mislio da nema nikog, zato i u igri nema dalekozora i zato su i navodno optkike na puškama malog povečanja - da ne vidiš da ispred tebe u biti nema ničeg. Šit šou, ali to sam i očekivao. I dalje je igram jer mi je dobra igra, ali... NIje ovo dobro.
https://www.reddit.com/r/stalker/comments/1gx1h3q/wondering_if_alife_will_truly_be_what_i_was/
A ono, čini se da su srali cijelo vrijeme o A-Life 2.0... Ok sad što nema nekih zanimljivih situacija, ali... Najveći trenutno problem je što ti igra spawna neprijatelja na 100m od tebe a npr njihov radijus djelovanja je 120m. I odma počmu derat po tebi a ti mislio da nema nikog, zato i u igri nema dalekozora i zato su i navodno optkike na puškama malog povečanja - da ne vidiš da ispred tebe u biti nema ničeg. Šit šou, ali to sam i očekivao. I dalje je igram jer mi je dobra igra, ali... NIje ovo dobro.
bome tip je napravio dobru analizu, što je je
Nisam siguran da li je to kompliment za FG ili uvreda ze igru, jer prethodno kaže kako su mu kontrole "floaty" i manje responzivne nego što je navikao za FPS žanr, i onda kaže da mu verovatno zbog toga FG i ne smeta toliko.
Pozz.. Prva igra ikada na kojoj sam upalio Fsr.
Nakon sat vremena odustajem. FPS pleše i nema osjećaja fluidnosti čak i uz vsync na 60. Loše izgleda i uz image sharpening. Zblurano. Stavio 1440p high sve osim AA na off i native izgleda puno ljepše i prve misije nekako to drži sa rx7900xt na 60 fpsa.. Ali.. Mislim da ide uninstall dok se ako se ikada ovo sve popegla.. Možda doživimo i kakvu Anomaly ili Gamma verziju.
Meni bez frame gena ne igrivo, fps doslovno manji za 40 i to još nestabilan, trzavlo lagavo štekavo. Sa frame genom 120+ konstantno, stabilno i što je najbitnije nema mrtvog sttutera + kad isključiš preko configa mouse acceleration i smoothens work like a charm. Jbg vi na amd grafama nemate FG nego amdovu verziju koja nije baš bajna pogotovo što je ova igra optimizirana za nvidiu. Ali da svatko tko nema 4000 karticu i frame gen vjerovatno nema lijepo iskustvo i morat će pričekat da se riješi bolje optimizacija.
Radi na AMDu FG bez problema, totalno glatko.
Onda predloži gore kolegi da upali amd fg vidiš da je upalio samo fsr.